Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Αφροδίτη στον Λέοντα/Προβλέψεις

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της βασιλείας του Ήλιου. Γινόμαστε πιο ανοιχτόκαρδοι, πιο εξωστρεφείς και γενναιόδωροι. Επιθυμούμε τον θαυμασμό και περιμένουμε το χειροκρότημα. Στον έρωτα γινόμαστε δραματικοί και ίσως κάποιες φορές διαχυτικοί υπέρ του δέοντος ή πομπώδεις. Οι σχέσεις μας αποκτούν περισσότερη φωτεινότητα και είναι ιδιαίτερα θερμές. Ιδανική θέση για ερωτικές διεκδικήσεις και φλερτ. Οι διακοπές αρχίζουν και μέσα στο καλοκαίρι η αισθηματική μας ζωή φλέγεται. Επιθυμούμε να διασκεδάσουμε, να παραβρεθούμε σε κοσμικές δεξιώσεις αλλά και σε event. Γενικότερα, είναι μία θέση που τονώνει την αισθηματική ζωή και αναθερμαίνει τις σχέσεις. Οι τυχεροί της εν λόγω διέλευσης; Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Δεν υστερούν σε εύνοια επί των αισθηματικών θεμάτων Ζυγοί και Δίδυμοι.

Κριός: Ο έρωτας ευνοείται, ανανέωση, ομορφιά, γοητεία και κατακτήσεις. Η ζωή αποκτά χρώμα και οι αισθήσεις σας ξυπνάνε. Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, δυνατό διάστημα για απόκτηση απογόνων. Αισιοδοξία, σπορ, φλερτ και ανάταση διάθεσης.


Ταύρος: Τα του οίκου βελτιώνονται, η διάθεση σας, η ψυχολογική σας κατάσταση ενώ καλυτερεύουν οι ενδοοικογενειακές σχέσεις. Καλέστε κόσμο στο σπίτι, ανοίξτε την καρδιά σας που λάμπει. Διευθετήσεις επί αγορών-πωλήσεων ακινήτων. Ανακαίνιση οίκου, ιδιωτικού χώρου.

Δίδυμοι: Η διάθεση καλυτερεύει, οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς επίσης. Ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής ή για λόγους επαγγελματικούς. Κοινωνικότητα, δικτύωση και δημόσιες επαφές. Ενίσχυση βιογραφικών, εύρεση εργασίας μέσα από συζητήσεις. Τα φλερτ δεν λείπουν.

Καρκίνος: Καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές αλλά και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας. Σταθεροποιούνται κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά αλλά και κάποιες οικονομικές συνεργασίες. Τα φλερτ δεν λείπουν ωστόσο οι αδέσμευτοι ίσως έχετε ένα αίσθημα πικρίας ή νοσταλγίας.

Λέων: Η Αφροδίτη τονίζει την ανάγκη σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ομορφαίνετε, γίνεστε πιο γλυκείς, πιο συμπαθητικοί και κερδίζετε την εύνοια των άλλων με μεγαλύτερη ευκολία. Η δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι ελεύθεροι βγείτε στο κυνήγι του έρωτα. Ανακτάτε αυτοπεποίθηση. Ανανέωση της εμφάνισης, καλλωπισμός.

Παρθένος: Βελτιώνετε η ψυχολογία σας αλλά και η υγεία σας. Είστε μεν εσωστρεφείς αλλά σε θέματα προσωπικά ή έρωτα γιατί οι φίλοι είναι δίπλα σας. Θέλετε να κρατήσετε ιδιωτική την προσωπική σας ζωή. Κάτι καλό μαγειρεύεται στα επαγγελματικά, τα οποία κυμαίνονται σε ανοδική τροχιά.

Ζυγός: Εύνοια από φίλους και συνεργάτες. Υλοποίηση ενός σχεδίου ή ενός στόχου μακροπρόθεσμου. Θέστε νέους στόχους και κοιτάξτε στο μέλλον με περισσότερο θάρρος αλλά και με αισιοδοξία. Κοινωνικοποίηση, δικτύωση ή και ταξίδια φτιάχνουν την διάθεση σας. Ιδανικό διάστημα για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και να λειτουργήσετε πιο ομαδικά, μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες έχετε περισσότερη επιτυχία.

Σκορπιός: Η νέα θέση της Αφροδίτης εκτοξεύει τα επαγγελματικά σας, σας κάνει πιο γοητευτικούς εκεί και κερδίζετε την εύνοια ανωτέρων και προϊσταμένων. Χτίζετε πιο ουσιαστικές επαγγελματικές σχέσεις και βελτιώνεται η δημόσια εικόνα σας. Ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου ή της οικείας σας. Ευχάριστες στιγμές με τους συνεργάτες μετατρέπουν τον επαγγελματικό χώρο σε σπίτι σας.

Τοξότης: Βελτιώνεται η διάθεση σας και ανακτάτε την αισιοδοξία σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ερωτικοί και παθιασμένοι μόνο τώρα που όχι με έναν τρόπο τόσο ασφυκτικό και εγκλωβιστικό. Οι εμμονές περιορίζονται. Επιτυχίες σε θέματα σπουδών ή και σε νομικά. Ο έρωτας σας ξεμυαλίζει ενώ έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Ευκαιρίες για ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ή με άλλες κουλτούρες που σας συναρπάζουν.

Αιγόκερως: Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, κάποια οφειλόμενα σας επιστρέφονται και έχετε κέρδη μέσα από διακανονισμούς σχετικούς με την εφορία, με ένα χρέος αλλά και με διατροφές. Αν μη τι άλλο ανακτάτε σημαντικό κομμάτι της αυτοπεποίθησης σας και ανοίγουν νέοι δρόμοι στην ζωή σας. Οι δεσμευμένοι βελτιώστε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για καυτές νύχτες.

Υδροχόος: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας, δημιουργείται ένα καλύτερο υπόβαθρο ενώ η σχέση σας με το έτερον σας ήμισυ βελτιώνεται. Οι επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται επίσης ενώ δέχεστε εύνοια από τους γύρω σας. Ιδιαίτερα κοινωνικές ημέρες, προσκλήσεις για εξόδους και socializing. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας.

Ιχθείς: Εργασιακές ευκαιρίες, πιθανή εύρεση εργασίας και βελτίωση της υγείας σας ή της ψυχολογίας σας. Μην μένετε στατικοί, διεκδικήστε μερίδιο στην εργασία. Βελτιώνονται οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο και αυτό κάνει την καθημερινότητα σας πιο όμορφη, πιο γλυκιά. Πιθανό σενάριο; Εκεί που εργάζομαι, με φλερτάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου