Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αφιέρωμα στις γυναίκες(Βάση Ήλιου ή Ωροσκόπου)


Κριός: Η γυναίκα  « Μαχητής»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, αποτελεί μία γυναίκα πειρασμό, η οποία δεν διστάζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Αγωνιστική, μαχητική και ένθερμη υπερασπίζεται με σθένος ότι της αξίζει και με σκοπό να το κατακτήσει. Είναι η γυναίκα της δράσης, της πρωτοβουλίας και αρκετά ετοιμοπόλεμη ή δυναμική. Αγαπά τη φύση , τα ζώα ,τα ταξίδια και ανήκει στους αθλητικούς τύπους γυναικών χωρίς να σημαίνει αυτό πως είναι ατημέλητη. Είναι πάντα κοκέτα και περιποιημένη με καλή αθλητική ένδυση. Μία γυναίκα για έναν άνδρα που δεν φοβάται, που δεν έχει ανασφάλειες. Εξωστρεφής και με έναν αρκετά μεγάλο φιλικό κύκλο, είναι αρκετά αγαπητή απλά λόγω της παρορμητικής της συμπεριφοράς καμιά φορά παρεξηγείται.


Ταύρος: Η γυναίκα των «Αισθήσεων»
Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, αποτελεί μια γυναίκα αισθησιακή, γήινη και αρκετά φιλήδονη. Ο έρωτας περνάει μέσα από τις 5 αισθήσεις της, είναι σταθερή, πιστή και έτοιμη να υπερασπιστεί ότι της ανήκει. Κτητική αλλά όχι υστερική καθώς ξέρει να βάζει όρια. Έχει δικές της σταθερές και αξίες ενώ είναι εκλεπτυσμένη, κομψή, φινετσάτη. Προτιμά τις γήινες αποχρώσεις και τα αρμονικά χρώματα, δεν είναι εκκεντρική. Τιμάει τον σύζυγό της ή εραστή της, αγαπάει την οικογενειακή ζωή , το καλό φαγητό και το καλό ποτό. Αποτελεί εξαιρετική μαγείρισσα. Μία γυναίκα για έναν άνδρα που αποζητάει την οικογενειακή θαλπωρή και την ασφάλεια. Σταθερή στις φιλίες και εκτιμάται από τον κύκλο της.

Δίδυμος: Η γυναίκα της «Λογικής»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα οξυδερκή, έξυπνη, κοινωνική και αρκετά περίεργη. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κουτσομπόλα, απλά θέλει να ενημερώνεται για ότι υπάρχει γύρω της. Είναι αρκετά επιπόλαιη συναισθηματικά, ασταθής, αρκετά επιφανειακή και με ροπή να φλερτάρει, χωρίς να «κερατώνει» φυσικά. Διπλωμάτισσα, εξαιρετικά ικανή στις δημόσιες σχέσεις. Έχει έναν μεγάλο φιλικό κύκλο και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Διαθέτει χιούμορ. Ακολουθεί ένα πιο ανάλαφρο ντύσιμο, αέρινο σε  ανοιχτές αποχρώσεις ‘η αρκετά σπορ. Κάποιες  φορές λέει κάτι χωρίς να το σκεφτεί και αυτό θίγει τον άλλον, χαρακτηρίζεται από έλλειψη τακτ.

Καρκίνος: Η γυναίκα της «Νύχτας»
Με κυβερνήτη τη Σελήνη έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα μυστήριο, έντονη, διαισθητική και αρκετά μαγευτική. ’Έχει πολλά πρόσωπα και αλλάζει εύκολα διαθέσεις. Αγαπά την οικογενειακή ζωή, είναι πιστή, θέλει να περιποιείται τον σύντροφό της και τα παιδιά της. Είναι ρομαντική, ευαίσθητη και ονειροπόλα ενώ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δοτική και εκφραστική. Όταν πληγωθεί απομονώνεται και βγάζει το παγερό πρόσωπό της , αποφεύγει να εκφραστεί και να εκδηλωθεί. Πιστή στις φιλίες της , με δεδομένο κοινωνικό κ κύκλο και πάντα έτοιμη να περιποιηθεί τους φίλους της. Προσεγμένη στο ντύσιμο, κοκέτα και με αγάπη για την περιποίηση προσώπου και του σώματος. Εχθρεύεται όποιον απειλήσει τα κεκτημένα της, τον βάζει στην εξορία.

Λέων: Η γυναίκα της «Πολυτέλειας»
Με κυβερνήτη τον Ήλιο έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα αυτόφωτη, λαμπερή , θερμή, φιλική, ζεστή και εκδηλωτική. Μεγαλόκαρδη και έτοιμη να σε αποθεώσει, στηρίζει κάθε επιλογή του συντρόφου της και είναι πολύ υπερήφανη για τις επιλογές της και τον εαυτό της. Αγέρωχη, πολλές φορές αυταρχική επιθυμεί την κολακεία και ρέπει προς τον ναρκισσισμό. Λατρεύει να προβάλλεται ή να την προβάλλεις. Είναι πιστή, σταθερή στις επιλογές της και υπερασπίζεται με σθένος και πάθος τα πιστεύω της . Λατρεύει την διασκέδαση, τους φίλους της και επιθυμεί τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Θέλει να αναγνωρίζεται, να της κάνουν ακριβά δώρα ενώ παράλληλα κάνει με τη σειρά της πολυτελή δώρα καθώς είναι τεράστιας καρδιάς. Περιποιημένη, καλοντυμένη, προσεγμένη με ροπή στα φωτεινά και φανταχτερά χρώματα όπως πορτοκαλί, χρυσαφί ή κοραλλί.



Παρθένος: Η γυναίκα της «Απλότητας»
Με κυβερνήτη τον Ερμή είναι μία γυναίκα άκρως λογική, επικοινωνιακή, ρεαλίστρια και αρκετά ευέλικτη. Επικεντρώνεται στα απλά καθημερινά πράγματα , εκτιμάει την απλότητα , την λιτότητα και αντιπαθεί τα περίτεχνα και εξεζητημένα πράγματα. Εργατική και πάντα ενταγμένη στο εργατικό δυναμικό, έχει τη δική της άποψη, η οποία την χαρακτηρίζει ισχυρή, με άποψη και λόγο. Εκτιμήσιμη και υπολογίσιμη δύναμη κατέχει αξιώματα. Έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να δώσει ένα χέρι βοηθείας στους αδυνάτους. Λογική, εγκεφαλική με μία ροπή να ασκεί κριτική για όλα καταντάει γυναίκα ταλαιπωρία. Γλυκός πειρασμός ,αισθησιακή, πιστή με αρκετά μεγάλο κύκλο αλλά επιλεκτική στις ουσιαστικές της σχέσεις. Πιστή και όχι επιπόλαιη, ξέρει τι ζητάει σαν τις Hi-5. Αγαπά την τελειότητα, την καθαριότητα και χρώμα της? Το λευκό! Απλή, λιτή και απέριττη αλλά και απαιτητική είναι μία γυναίκα προορισμένη για δυνατούς άντρες.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου