Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ζώδια Σαββατοκύριακου


Η Παρασκευή μας βρίσκει με τη Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με αποτέλεσμα να είμαστε επικεντρωμένοι σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας ή κοινωνικής μας ανάδειξης. Οι υποχρεώσεις φαίνονται να έχουν την τιμητική τους και εμείς προσπαθούμε να τις φέρουμε εις πέρας έτσι ώστε να απολαύσουμε ένα σχετικά ήπιο και ήρεμο βράδυ Παρασκευής καθώς δεν δέχεται δυσαρμονικές γωνίες. Σε καλές γωνίες με τον Δία, την Αφροδίτη στηρίζει τη διάθεσή μας και το κλίμα είναι αρκετά καλό έως συμπαθητικό. Σχετικά αστρολογικά γεγονότα στον αστρολογικό μας ουρανό αποτελεί ο μεγάλος σχηματισμός τριγώνου στα ζώδια της γης και αυτό χαρίζει πόντους και αισιοδοξία στις ημέρες. Αν και σταδιακά αποκλίνει έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε τις γλυκές απολαύσεις της ζωής μέσα από απλά, καθημερινά, γήινα πράγματα. Ο έρωτας, οι αισθήσεις μας ταξιδεύουν σε μοναδικές εμπειρίες και αλλάζουν δυναμικά όλη μας την ψυχοσύνθεση. 


Ποντάρετε στην Παρασκευή: Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες. Από κοντέ δέχεστε εύνοια Καρκίνοι και Αιγόκεροι αλλά φλερτάρετε με μία περισσότερη διακύμανση ψυχολογίας καθώς τα θέλω σας και τα θέλω των άλλων σας απασχολούν. Οι μεν πρώτοι έχετε το βλέμμα στραμμένο στους άλλους, οι δε δεύτεροι είστε στραμμένοι στα δικά σας θέλω. 


Το Σάββατο είναι σύνθετο καθώς η Σελήνη μέχρι τις 6 κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό κάνει τη διάθεσή μας πιο συγκρατημένη, ευκαιρία να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας και των δικών μας ανθρώπων. Μία νοσταλγικότητης φλερτάρει με τη μνήμη μας, η οποία αποτελεί το κύριο όνομα των θλίψεων. Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο δυσαρμονίας με τον Κρόνο και αυτό φέρνει μία μελαγχολία και μία αποξένωση για Κριούς- Ζυγούς – Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ευτυχώς είναι  κάτι παροδικό. 


Εύνοια δέχεστε μέχρι το απόγευμα Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθείς στο τρίτο δεκαήμερο ειδικότερα. 

Από τις 18:00 το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται του αέρινου και επικοινωνιακού Υδροχόου και το κλίμα γίνεται εξωστρεφές και επικοινωνιακό.  Είμαστε περισσότερο χαρούμενοι και στα πρόσωπά μας διαγράφονται πινελιές χαμόγελου και αισιοδοξίας. Το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής είναι εξαιρετικά καθώς το κλίμα είναι διαυγές, αέρινο, επικοινωνιακό και μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα με τους φίλους μας, με τον/τη σύντροφό μας ή ακόμα και με τον εραστή/την ερωμένη μας. Η Σελήνη φλερτάρει σε καλή γωνία με τον Ουρανό, ο οποίος πάλι με τη σειρά του φλερτάρει τον Ερμή σε σύνοδο. Ο λόγος είναι έντονος, κρύβει εριστικότητα και παρορμήσεις αλλά αυτό δεν παύει να χαλάει το ευχάριστο κλίμα. Ποντάρουμε στη διασκέδαση επομένως!!!

Η Κυριακή παρόλο το εξαιρετικά εξωστρεφές και επικοινωνιακό κλίμα ενέχει εντάσεις, ψυχρότητα, περιορισμούς, νευρικότητα και μία ροπή προς την απόλαυση της ζωής.

Ψυχρότητα-περιορισμός- χαμηλή αγωνιστικότητα και ολίγον τι πεσιμισμός για Ιχθείς και Ζυγούς των τελευταίων ημερών κοντά στις 17-18-19 του Μάρτη και του Οκτώβρη.

Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγώκεροι των πρώτων ημερών κοντά στις 20-21-22 Μάρτη , 22-23-24 Ιούνη, 23-24-25 Σεπτέμβρη και 23-24-25 Δεκέμβρη  να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και στην επιθετικότητά σας. 

Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσοχή στις υπερβολές, στις οικονομικές σπατάλες, στις συναισθηματικές σπατάλες  και στα τυχόν πληγωμένα αισθήματα, είναι κάτι παροδικό, μην χαλάτε τη διάθεσή σας, διασκεδάστε και επικοινωνήστε. 

Από το Σάββατο το απόγευμα η εύνοια μετατοπίζεται σε Διδύμους, Τοξότες σε πρώτη φάση. Κριοί και Ζυγοί είστε καλά με εξαίρεση τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και Λέοντες-Υδροχόοι είστε σε καλή φόρμα με κάποια συναισθηματική φόρτιση λόγω των θέλω σας είτε των θέλω των άλλων. 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους !!!

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου