Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στους Ιχθείς - Προβλέψεις


Από τις 12/03 έως τις 03/04 ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, της διανόησης, του λόγου, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στα ζώδια του Κριού και των Ιχθύων. Από τις 12 έως τις 22 διανύει ανάδρομος τον Κριό και στην συνέχεια από τις 22 έως τις 03/04 αναδρομεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Τι συνεπάγεται αυτό; Τα γνωστά και μη εξαιρετέα σαρδάμ του ανάδρομου Ερμή. Φροντίστε να αποφύγετε δεσμεύσεις ή οριστικές υπογραφές συμβολαίων είτε οικονομικού είτε νομικού περιεχομένου, γενικά αποφύγετε προσυπογραφές με επίσημη σφραγίδα, προσέχετε για τυχόν φουσκωμένους λογαριασμούς τηλεφώνων είτε σταθερής είτε κινητής τηλεφωνίας. Ένα άλλο πιθανό σενάριο του ανάδρομου Ερμή; Στέλνω μηνύματα σε λάθος άτομο και ο δέκτης του μηνύματος δεν το λαμβάνει ποτέ, σε αυτό το σημείο είναι που πρέπει να δώσουν προσοχή όσοι εμπλέκονται σε ερωτικά τρίγωνα ή έχουν υποπέσει σε ερωτικές ατασθαλίες.



Φροντίζετε να τσεκάρετε το μεταφορικό σας όχημα, να ελέγχετε τυχόν αφηρημάδα καθώς δεν αποκλείεται να ξεχάσετε κάποια ηλεκτρική συσκευή στο on και έτσι να δημιουργηθούν μικρά ατυχηματάκια. Τι συμβαίνει όμως με τον ανάδρομο Ερμή; Δεν προσυπογράφουμε μία τυχόν ευκαιρία εργασιακή που θα μας δοθεί; Όχι βέβαια! Υπογράφουμε, απλά έχουμε κατά νου πως στην πορεία ενδέχεται να τροποποιηθούν οι όροι υπογραφής των συμβολαίων. Μία τροποποίηση δεν είναι απαραίτητα κακή, μπορεί να ξαναπροσυπογραφεί με θετικότερους όρους, οι οποίοι μας αβαντάρουν επιπρόσθετα. Είναι ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσουμε ιδέες μας, αντιλήψεις μας και τα πιστεύω μας, αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να αναθεωρήσουμε σχέσεις και συνεργασίες μας, ακόμα και πράγματα σχετικά με τον εαυτό μας. Κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του μπορούμε να συναντηθούμε με άτομα του παρελθόντος, με τα οποία είχαμε χαθεί λόγω υποχρεώσεων και φορτωμένης καθημερινότητας.

Από τις 12/03 έως τις 22/03 ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού προκαλεί μεγαλύτερη ασυνεννοησία και φέρνει μεγαλύτερη σύγχυση για τα παρορμητικά ζώδια. Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι εφοδιαστείτε υπομονής και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Εν συνεχεία ο Ερμής και μέχρι τις 03/04 συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και το κλίμα ασυνεννοησίας και σύγχυσης μετατοπίζεται στην μεταβλητή τετράδα. Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθύς παίρνετε τη σκυτάλη στις παρεξηγήσεις και στα σαρδάμ.


Δείτε αναλυτικά στα βίντεο παρακάτω πως μας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου