Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Νέα Σελήνη στον Κριό - Φεγγάρι Αναθεώρησης & Αμφιθυμίας


Την Πέμπτη 22/03/2012 και ώρα 16:38 σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 2ο μοίρα του Κριού. Αξιοσημείωτο της εν λόγω νέας σελήνης είναι το γεγονός πως συμμετέχουν σε στενή σύνοδο από το ίδιο ζώδιο ο Ουρανός και ο Ερμής, ο οποίος κινείται φαινομενικά πάντα σε ανάδρομη τροχιά. Τι σημαίνει αυτό; Πως επικρατεί αστάθεια, ανατροπή, ένταση, νευρικότητα και μία γενικότερη αναθεώρηση συναισθημάτων, σκέψεων, ιδεών αλλά και γενικότερα μία αναθεώρηση στρατηγικής ή πολιτικής στη ζωή μας. Λίγο μετά την εαρινή ισημερία το σύμπαν φροντίζει για εμάς και μας ωθεί να βρούμε λεπτές ισορροπίες με τον εαυτό μας, τις ρίζες μας, τις καταβολές μας, μας ωθεί στην αυτογνωσία μέσα από μία αναθεωρητική πολιτική. Οι ημέρες ενέχουν αυθεντικότητα, γνησιότητα, ειλικρίνεια και έξυπνες-επινοητικές λύσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχία και στην καταξίωση. Μέσα από τον λόγο, μέσα από τις ιδέες μας και τις εκφράσεις μας προσπαθούμε να γίνουμε άκρως εκφραστικοί και δημιουργικοί. Επιθυμούμε να εκφραστούμε όχι μόνο σε ένα επίπεδο λογικό αλλά και σε ένα βαθύτερο εσωτερικό ή συναισθηματικό. Οι ημέρες χαρακτηρίζονται από διαίσθηση και από προνοητικότητα, έχουμε την ικανότητα να αναλύσουμε τα συναισθήματα των γύρω μας και μπορούμε να βιώσουμε το τι νιώθουν, να τους κατανοήσουμε. Άλλο χαρακτηριστικό των ημερών είναι η δυνατή μνήμη, έχουμε ένα χάρισμα και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Δεδομένο των ημερών αποτελεί το γεγονός πως θα έρθουμε σε επαφή με πρωτόγνωρες εμπειρίες, οι οποίες ενδέχεται να αναστατώσουν τη ζωή μας και να μείνουν χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο και στη μνήμη μας. Σε επίπεδο επιστήμης και τεχνολογίας το νέο φεγγάρι παρέχει ιδανικές συνθήκες που μπορούν να οδηγήσουν με σημαντικές εξερευνήσεις και εφευρέσεις ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο, το βιοτικό μας επίπεδο.



Ήλιος-Σελήνη-Ερμής σε θετική γωνία ημιεξαγώνου με τον Ποσειδώνα: Η όψη αν και δευτερευούσης σημασίας χαρίζει διαίσθηση, ικανότητα για ενόραση και ανάπτυξη των καλλιτεχνικών πτυχών της προσωπικότητάς μας. Μας γοητεύει η πνευματική διάσταση της ζωής, το μονοπάτι προς τη γνώση και την διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων. Τα συναισθήματά μας είναι φιλειρηνικά, η συμπόνια μας εκτοξεύεται στα ύψη και αναζητάμε την ικανοποίηση μέσα από την παροχή βοηθείας προς τους αδυνάτους. Το φως έρχεται να διώξει τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας και να μας κάνει ανθρώπους με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.




Ήλιος-Σελήνη-Ερμής σε δυσαρμονία με την Αφροδίτη: Μία δευτερευούσης σημασίας όψη συμμετέχει στο εν λόγω φεγγάρι και αυτό δημιουργεί κάποιες συναισθηματικές ακαμψίες ή καλύτερα φέρνει στην επιφάνεια κάποια συναισθηματικά μας τραύματα. Υπάρχει μία ροπή προς την ματαιοδοξία, τον εγωκεντρισμό, τις υπερβολές σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και σε επικοινωνιακό. Παράλληλα, δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία απόκλιση μεταξύ συναισθήματος και λογικής με αποτέλεσμα να έρθουμε σε εσωτερικές συγκρούσεις ή να φανούμε διχασμένοι. Αναποφασιστικότητα, εμμονές ή προσκολητική συμπεριφορά με το παρελθόν μας είναι στο μενού των ημερών ενώ παράλληλα δύναται να βιώσουμε μία σύγχυση σχετικά με τις συναισθηματικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

Άλλα σημεία της Νέας Σελήνης:

Καθώς διανύουμε περίοδο ανάδρομου Άρη και ανάδρομου Ερμή καλό είναι να αποφύγουμε τις    εκκινήσεις προς πάσα κατεύθυνση είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπική. Ο Άρης από την Παρθένο σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία τονίζει την ανάγκη να αναθεωρήσουμε τη δράση μας, τα κίνητρά μας και την γενικότερη στρατηγική ή πολιτική μας. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης σχηματίζεται στην 8ο μοίρα της Παρθένου σε στενή σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τους δεσμούς της σελήνης. Όλες οι ενδείξεις είναι υπέρ μίας αναβολής, μίας ενδοσκόπησης και μίας γενικότερης αναθεώρησης στη ζωή μας. Κυβερνήτης πλανήτης της νέας σελήνης φυσικά ο Ερμής, ο οποίος κρατάει συντροφιά στον ανάδρομο Άρη και σιγοντάρει το όλο σκηνικό. Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή, στωικότητα, καρτερικότητα ώστε να δούμε στην πορεία και ειδικότερα μετά τις 15/04 καλύτερα αποτελέσματα που θα μας αβαντάρουν σε επίπεδο υλικό και συναισθηματικό(τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σε απόκλιση μεν, σε ισχύ δε).

Σημαντικός σχηματισμός του αστρολογικού μας ουρανού αποτελεί και η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα στον άξονα Παρθένων-Ιχθύων που δημιουργεί ένα κλίμα αποπροσανατολισμού, ψευδαισθήσεων, απατών, εξαπατήσεων και παραπλάνησης. Οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί σε άτομα που μας προσεγγίζουν καθώς ενδέχεται να έχουν μη ιδιοτελείς προθέσεις και αυτό να μας ρίξει σε πλεκτάνες. Ας εξετάζουμε λεπτομερώς τη δράση μας, ας είμαστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις ώστε να διασφαλίσουμε την καρδιά μας, τα συναισθήματά μας αλλά και την τσέπη μας. Εξαιρετική περίοδος για τους καλλιτέχνες καθώς εκτοξεύει την ροπή προς τη δημιουργία και τη φαντασία η όψη.

Ανατροπές, αναθεωρήσεις ένταση και νευρικότητα για Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους και Αιγόκερους, ειδικότερα του πρώτου δεκαημέρου. Παρόλα αυτά μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια καθώς φέρετε φαεινές ιδέες και πρωτοποριακές. 

Εξαπατήσεις, λάθη, αποπροσανατολισμός, νωχελικότητα για Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθείς των πρώτων ημερών. Προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων ή ακόμα και σε συναισθηματικές επενδύσεις. Προσοχή στην υγεία σας, σε φλεγμονές, τροφικές δηλητηριάσεις αλλά και σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. 

Σταθερά κερδισμένοι Ταύροι και Σκορπιοί κοντά στα τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου, τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου καθώς ο Δίας σας ενισχύει. Παράλληλα εύνοια δέχονται και τα υπόλοιπα δεκαήμερα των δύο προαναφερθέντων ζωδίων καθώς η Αφροδίτη διελαύνει πανηγυρικά το ζώδιο του Ταύρου. 

Αρκετά θετική η νέα σελήνη για Διδύμους-Τοξότες-Λέοντες και Υδροχόους στο πρώτο δεκαήμερο καθώς φέρνει ανανέωση και ποιοτικές ιδέες ή ευκαιρίες ως μάνα εξ ουρανού. 

Υστερόγραφο: Δεν σημαίνει πως δεν υπογράφουμε κάποια συμφωνία ή δεν κλείνουμε εργασιακές-οικονομικές συμβάσεις, απλά είμαστε υποπτευμένοι πως κάτι στη συνέχεια μπορεί να τροποποιηθεί και να μεταβληθούν οι οροθεσίες ακόμα και υπέρ μας.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο βάση Ήλιου ή Ωροσκόπου:


Κριός: Στο ζώδιο σας σχηματίζεται η νέα σελήνη και αυτό σας φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο. Είστε μαχητικοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και φέρετε εξαιρετικά φαεινές ιδέες που μπορούν να ξεχωρίσουν και να σας αναδείξουν. Είναι ιδανικό το φεγγάρι για να αναθεωρήσετε σχέσεις, συνεργασίες και την σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις πιθανότητες να κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία που θα ανανεώσει τη ζωή σας, να είστε λιγότερο παρορμητικοί και να αφήσετε τον χρόνο να δείξει αν αποτελεί το ιδανικό ταίρι για εσάς. Αναθεωρήσεις τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό, όσο και σε φιλικό στο μενού των ημερών. Χαρακτηρίζεστε από περισσότερη διαίσθηση και έχετε περισσότερη εσωτερική αρμονία, κινηθείτε βάση ενστίκτου, αναθεωρήστε τη δράση σας και τροποποιήστε τα σχέδιά σας καθώς μπορούν να αποδώσουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Αποφύγετε την ραθυμία, μην τεμπελιάζετε, οργανώστε το πρόγραμμά σας και θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της εργασίας από τις 15/04 και έπειτα. Προσοχή σε έξοδα καθώς σας πιάνει μία ιδιαίτερη ροπή για σπατάλες και συναισθηματικές-υλικές απολαύσεις. Ενδέχεται να κληθείτε να καλύψετε κάποιες οικονομικές τρύπες. Οικονομική σύνεση είναι η λύση και καλή οργάνωση του budget σας.

Ταύρος: Στον 12ο φυσικό ηλιακό σας οίκο σχηματίζεται η νέα σελήνη και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να οργανωθείτε σε ένα επίπεδο εσωτερικό καθώς έχετε όλα τα φόντα ώστε να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και ολόκληρο το είναι σας. Ένα άτομο σας έχει γοητεύσει και εσείς κινείστε στο σκοτάδι, βαδίζετε με μυστικότητα και μυστικοπάθεια καθώς οι ανασφάλειες σας κυριεύουν. Μην πτοείστε, είστε σε μία εξαιρετική φάση, η γοητεία σας καλπάζει και μπορείτε να κατακτήσετε το άτομο που ποθείτε. Ένα παρασκήνιο επικρατεί και στον επαγγελματικό τομέα καθώς σας έχουν ενοχλήσει κάποια κακόφημα σχόλια, εσείς μην υποχωρείτε, να είστε οργανωτικοί, δραστήριοι, μαχητικοί και παραγωγικοί καθώς το σύμπαν στέλνει τους άσσους του ώστε να προωθήσετε κάθε επαγγελματικό σας σχέδιο. Οι προσωπικές επιτυχίες πάνε χέρι χέρι με το δικό σας ζώδιο. Έχετε περισσότερη διαίσθηση και μπορείτε να αναθεωρήσετε την εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εύνοια δέχεστε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή μέσα από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και κοινή πορεία ζωής. Κάποιο όνειρό σας δείχνει να υλοποιείται και αυτό φαντάζει θεαματικό. Αποφύγετε τη ραθυμία, την τεμπελιά, εργαστείτε ώστε να αφήσετε το όνομά σας σε μία περίοδο που είναι δύσκολη και το σύμπαν σας ενισχύει. Λάμψη, γοητεία και μία ροπή για τις απολαύσεις σας έχουν οδηγήσει στο να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες σας και τα θέλω σας, να θυμάστε ωστόσο πως η οργανωμένη δουλειά φέρνει την αναγνώριση και την επιτυχία. Μάλιστα η επιτυχία πολλαπλασιάζεται μέσα από την ομαδικότητα και τις συνεργασίες, μην κλείνεστε.

Δίδυμοι: Αρκετά καλή η νέα σελήνη για εσάς φίλοι μου Δίδυμοι καθώς σας στηρίζει σε ένα επίπεδο ψυχολογικό. Είστε αισιόδοξοι, κοινωνικοί και έχετε όλα τα φόντα ώστε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προβληθείτε. Οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές, αυθεντικές, ποιοτικές και αυτό μπορεί να εκτιμηθεί από τον φιλικό σας κύκλο ή ακόμα και από εκείνους που έχουν παρόμοια πορεία ζωής. Ένα σχέδιό σας ή καλύτερα ένας στόχος σας/όνειρο ζωής δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά. Σε μία επικείμενη καθυστέρηση του εν λόγω σχεδίου μην απογοητευτείτε καθώς από τις 15/04 φαίνεται να επανέρχεται με δριμύτητα. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και η προσφορά σας στο συλλογικό σας κάνει υπολογίσιμη και εκτιμητέα δύναμη. Εξαιρετική περίοδος για τους καλλιτέχνες του εν λόγω ζωδίου καθώς ανοίγεται ένα 28ήμερο σημαντικής εύνοιας και αυξημένης παραγωγικότητας. Η φαντασία σας θα δώσει πόντους στην επαγγελματική σας πορεία και θα δώσει εκείνο το κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίσει. Η ψυχολογία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και φαίνεται πως έχετε πλάι σας έναν φύλακα-άγγελο που σας απαλλάσσει από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και εχθρικές συμπεριφορές, είναι αυτό που λέμε πως ακόμα και στα δύσκολα, στην έσχατη στιγμή κάτι σας προστατεύει. Αρκετά ερωτική η νέα σελήνη, μπορεί να σας φέρει έναν έρωτα μέσα από μία φιλική παρέα ή μέσα από μία ομάδα με εκείνους που μοιράζεστε κοινές απόψεις και πεποιθήσεις. Μην επενδύετε μονομιάς, αφήστε τον χρόνο να είναι ο κριτής της σχέσης αυτής και του υπόβαθρου της.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον 10ο φυσικό ηλιακό σας οίκο και αυτό ρίχνει φως σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Κάποιες ανατροπές ίσως σας απορυθμίσουν και χρειάζεται να φανείτε ευέλικτοι και ψύχραιμοι ώστε να τις αντιμετωπίσετε. Φροντίστε να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό γιατί ελλοχεύουν ανακαλύψεις των παρανομιών σας. Ιδανικό το φεγγάρι για να αναθεωρήσετε την πολιτική σας και την στάση σας απέναντι στη δουλειά ή σχετικά με τις σχέσεις σας με άτομα από τον χώρο της δουλειάς. Η νέα σελήνη σας χαρίζει μία μοναδική ευκαιρία να εκσυγχρονιστείτε και μέσα από μία επαναστατική-καινοτόμο πολιτική μπορείτε να οδηγήσετε την δουλειά σας σε ένα επίπεδο πρωτοκλασάτο που θα δώσει πόντους στην εικόνα σας και θα σας χαρίσει κύρος. Οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές, έχετε έμπνευση και όλα τα προσόντα ώστε να καρπωθείτε την επιτυχία. Θέστε στόχους ρεαλιστικούς, όχι εξωπραγματικούς και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Μην ανησυχείτε εάν κάποια επαγγελματικά σας θέματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλετε, οργανώστε τα ακόμα καλύτερα, αναμορφώστε τα και από τα μέσα Απρίλη θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποια ερωτική υπόθεση καραδοκεί εκεί που υπάρχει το όμοιο, ένα ειδύλλιο φαίνεται να σας ξεμυαλίζει με ένα άτομο που χαρακτηρίζεστε από κοινές ιδέες και κοινή πορεία ζωής. Δώστε χώρο στον χρόνο να αναδείξει την ποιότητα της σχέσης και εάν αξίζει να συνεχίσετε, μην επενδύεται μονομιάς και κρατάτε μικρό καλάθι.

Λέων: Θετικότατη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό. Τονίζει την αισιοδοξία σας, την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει πιο περιπετειώδεις και ανοιχτούς σε νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Μπορείτε να έχετε επιτυχία σε μία νομική υπόθεση ή σε ένα θέμα σχετικό με την εκπαίδευσή σας οι νεότεροι σε ηλικία, μην δυσανασχετείτε εφόσον υπάρξει μία καθυστέρηση, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά από τα μέσα Απρίλη και μετά. Ο έρωτας φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο, είναι ανατρεπτικός και φυτρώνει εκεί που δεν το περιμένετε, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας με ένα ταξίδι ενώ οι ελεύθεροι ξεχυθείτε στους δρόμους, στο εξωτερικό και αναζητήστε το ιδανικό σας ταίρι, ακόμα και αν είστε περιπλανώμενοι. Παίζει ο έρωτας ένα 28ήμερο με την καρδιά σας και το εξωτερικό. Στο μενού των ημερών μία σχέση από απόσταση, η εξέλιξη της οποίας θα φανεί εν καιρώ. Το διαφορετικό σας ελκύει και σας γοητεύει. Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και να αλλάξετε όλη σας τη φιλοσοφία, το σύμπαν σας καλεί να ενστερνιστείτε πιο καινοτόμες και εκσυγχρονισμένες ιδέες, να φτάσετε στο μονοπάτι ενός εν δυνάμει Υδροχόου. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο ξυπνάει, ακολουθήστε την διαίσθηση σας και αναμορφώστε την οικονομική πολιτική σας. Παράλληλα κάποια θετική εξέλιξη αναμένεται σχετικά με ένα θέμα κληρονομικό-φορολογικό ή με ένα δάνειο. Στην καριέρα σας μην παραιτείστε, ακολουθήστε κατά γράμμα την ήδη ακολουθούσα πολιτική σας ή ακόμα καλύτερα αναθεωρήστε την ώστε να αποκομίσετε ακόμα περισσότερα οφέλη. Οι ευκαιρίες είναι γένους υπερασπίσιμου και κρύβονται στον επαγγελματικό χώρο, προσοχή μόνο μην εμπλέξετε τον αισθηματικό με τον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος: Για τους φίλους μας τους Παρθένους ο σχηματισμός της νέας σελήνης φλερτάρει με τον 8ο φυσικό ηλιακό σας οίκο και αυτό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής προέλευσης. Θα κληθείτε να καλύψετε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις και αυτό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, παράλληλα όμως με τα έξοδα τρέχουν και τα έσοδα, τα οποία έρχονται για να αντιστρέψουν το ισοζύγιο. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε την ακολουθούσα οικονομική σας πολιτική και να υιοθετήσετε ακόμα πιο σύγχρονες και πρωτοπόρες μεθόδους που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας αποκατάσταση. Εάν τα έσοδα αργήσουν να φτάσουν μην γκρινιάξετε, είναι λόγω ανάδρομου Άρη, από τα μέσα Απριλίου κάτι φαίνεται να μένει στην τσέπη σας και αυτό σας εξασφαλίζει υλικά και συναισθηματικά. Ο ερωτισμός μας είναι στα ύψη, η σεξουαλικότητά σας έχει ακουμπήσει ζενίθ και εσείς είστε ανοιχτοί σε προτάσεις-προκλήσεις ή καλύτερα προσκλήσεις. Δείχνετε το μεγαλείο σας στο κομμάτι του έρωτα και γίνεστε πιο εφευρετικοί κατά την σεξουαλική σας επαφή. Μία σχέση έρχεται στο προσκήνιο και σταδιακά φαίνεται να σας γοητεύει, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, βγάλτε τα συμπεράσματά σας εκ του ασφαλούς και όχι εκ του ανασφαλούς, από τα μέσα Απριλίου το τοπίο ξεκαθαρίζει στον έρωτα και στην προαναφερθείσα σχέση. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το one night stand είναι φλερτάρει με το εξωτερικό, να είστε προσεκτικοί οι δεσμευμένοι ώστε να μην αποκαλυφθεί, οι αδέσμευτοι απλά χαρείτε το. Χρήματα και αισθήματα δείχνουν να διορθώνονται και αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Ζυγός: Η νέα σελήνη σχηματίζεται απέναντί σας και σας επηρεάζει άμεσα καθώς φέρνει ανανέωση, αλλαγές, ανατροπές μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Είναι ιδανική η επιρροή της ώστε να αναθεωρήσετε σχέσεις που είχαν ταλανιστεί την προηγούμενη περίοδο, ευκαιρία να βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν σας και να επαναπροσδιοριστείτε μέσα από το εμείς και την συντροφικότητα. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να ερωτευτείτε από την αρχή τον/τη σύντροφό σας ενώ για τους αδέσμευτους προδιαγράφεται μία μοναδική περίοδος όπου ο έρωτας φλερτάρει με την ύπαρξή τους. Οι δεσμευμένοι θα δεχτείτε μία δελεαστική ερωτική πρόσκληση-πρόκληση γι’ αυτό χρειάζεται να είστε λιγότερο παρορμητικοί και λιγότερο υποκειμενικοί, προτάξτε τη λογική σας, κάντε τον απολογισμό σας, φέρετε το ισοζύγιο όπως εσείς μόνο μπορείτε και αποφασίστε με σύνεση και ευπρέπεια. Η πορεία της σχέσης θέλει χρόνο, από τα μέσα Απριλίου και έπειτα θα έχετε μία πιο σαφή εικόνα για την έκβασή της. Σας ελκύει το διαφορετικό, το αλλότριο και είστε πιο δεκτικοί σε σχέσεις με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας από τη δική σας. Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει και μπορείτε να αναδείξετε την καλλιτεχνική σας φύση ώστε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, οι ιδέες σας είναι εμπνευσμένες και το σύμπαν σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κρυμμένα σας ταλέντα, επωφεληθείτε της εύνοια του σύμπαντος λοιπόν. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο, καλείστε να τακτοποιήσετε τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις, εκτός αυτού η επιθυμία σας για απολαύσεις και πολυτέλεια σας οδηγούν σε δαπάνες και έξοδα, λίγο μέτρο δεν βλάπτει.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη αναταράσσει την καθημερινότητά σας, φέρνει ανατροπές στο πρόγραμμά σας και εσείς καλείστε να φανείτε ευέλικτοι καθώς ως σταθερό ζώδιο αντιπαθείτε τις ανατροπές αλλά η καθημερινότητα σας ενέχει ρευστότητα και αναταραχή. Ιδανική νέα σελήνη για να αναθεωρήσετε σχέσεις με συνεργάτες σας και με όσους συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσης, ευκαιρία να υιοθετήσετε πιο καινοτόμες μεθόδους στην εργασία σας και να γίνεται πιο up to date, αυτό θα σας προβάλλει σημαντικά και θα σας χαρίσει σταθερότητα και αξιώσεις. Ο έρωτας λειτουργεί σαν το μεγάλο σας καταφύγιο, εκεί αράζετε και ρίχνετε την άγκυρά σας, στο λιμάνι του έρωτα. Είστε ερωτικοί και θέλετε περισσότερη επαφή με τον προσωπικό σας σύντροφο, οι γονείς θα λάβετε χαρούμενες ειδήσεις από τα παιδιά σας και όσες επιθυμούν μία εγκυμοσύνη αναμένεται να έχουν το ευχάριστο νέο από στιγμή σε στιγμή. Δείχνετε να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε στιγμές εξαιρετικές και Ποσειδώνιες επομένως αυτό λειτουργεί σαν καταφύγιο στην πιεστική καθημερινότητά σας. Είστε περισσότερο δοτικοί και οι σχέσεις σας φαίνεται πως εξομαλύνονται ενώ παράλληλα μία νέα συνεργασία ή γενικότερα μία νέα σχέση φαίνεται να σας απασχολεί. Να είστε λογικοί και ο χρόνος θα αναδείξει την ποιότητά της και την πορεία της. Από τα μέσα Απριλίου έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το νέο πρόσωπο του σας προσέλκυσε.

Τοξότης: Τζα!!! Τρελοπίπινα μου εσείς!!! Ποιος στη χάρη σας!!! Για 28ημέρες ανοίγεται ένας μοναδικός κύκλος στη ζωή σας γεμάτος διασκέδαση, δημιουργία και απολαύσεις. Τον τελευταίο καιρό τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας ενδέχεται να έπεσαν και η απόδοση σας μειώθηκε σημαντικά, εκεί όμως θα μείνει αυτή η πτώση της δημιουργικότητάς σας, στο παρελθόν καθώς βρίσκεστε σε μία περίοδο αναθεώρησης της δημιουργικότητάς σας και της όλης σας πολιτικής στη ζωή σας. Ο έρωτας έχει γένος υπερασπίσιμου και εκκεντρικού, είστε πιο εξωστρεφείς, πιο αισιόδοξοι, αναζητάτε την περιπέτεια και τις απολαύσεις της μίας βραδιάς. Οι ημέρες ενέχουν φλερτ, one night stand και άφθονο έρωτα, ο οποίος φλερτάρει με το ζώδιό σας. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις προδιαγραφές ώστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να ξαναερωτευτείτε τον/τη σύντροφό σας ενώ παράλληλα φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο γίνεται αμπαζούρ στην σχέση σας. Φροντίστε να είστε συνετοί, ώριμοι και μην ρισκάρετε τη σταθερότητα που προσφέρει μία μόνιμη σχέση, μην θυσιάζετε τη σταθερότητα και τα αληθινά συναισθήματα αγάπης στο βωμό ενός καπρίτσιου. Οι αδέσμευτοι είστε αδέσμευτοι, επιδοθείτε σε ερωτικές περιπέτειες και απολαύστε τη ζωή, η οποία σας παρέχει χαρά και διασκέδαση. Στην δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης λέμε ούτε ναι ούτε όχι, οφείλετε να είστε ρεαλιστές και να μην ενθουσιάζεστε. Από τα μέσα του Απρίλη θα έχετε τη δυνατότητα να καταλάβετε προς τα πού βαδίζει η πορεία σας με το νέο ερωτικό πρόσωπο. Αν μη τι άλλο ο τομέας των αισθηματικών σας αναζωπυρώνεται και μαζί του φλέγεται η καρδιά σας και τα όνειρά σας. Πολλές γυναίκες θα έχουν την είδηση μίας εγκυμοσύνης, όσες δεν επιθυμούν την εγκυμοσύνη οφείλουν να είναι προσεκτικές κατά την σεξουαλική τους περιπέτεια. Τα βέλη στη φαρέτρα λοιπόν μικρέ μου χαζοχαρούμενε Πίτερ Παν. Βρίσκετε ασπίδα προστασίας στο σπίτι και έχετε την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε εισπράττοντας την αγάπη των αγαπημένων σας προσώπων, της οικογένειας σας και των γονιών σας. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία, θα φανεί επιζήμιο εν καιρώ.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον Κριό και φωτίζει το 4ο φυσικό ηλιακό σας σπίτι έτσι φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακής ζωής και ασφάλειας. Οι σχέσεις σας μέσα στην οικογένεια φαίνεται πως δέχονται ανατροπές, εντάσεις και δεν βιώνετε τη σταθερότητα που αναζητάτε. Παρόλα αυτά είναι μοναδικό το νέο φεγγάρι για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους και να βρείτε λύσεις που θα τις εξομαλύνουν. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο σας ταλαιπωρεί και παίρνει μία απρόβλεπτη τροπή. Μην βγάζετε παρορμητικά συμπεράσματα, αφήστε τις ημέρες να περάσουν και από τα μέσα Απρίλη και έπειτα τόσο οι ενδοοικογενειακές ανατροπές ή οι ενδοοικογενειακοί σας προβληματισμοί όσο και το θέμα ακινήτου βρίσκουν λύση. Μπορείτε να βιώσετε μία ρομαντζάδα σε ένα ταξίδι και να απολαύσετε εξαιρετικές στιγμές με ένα πρόσωπο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Φαίνεται πως βρίσκεστε σε μία περίοδο πρωτόγνωρη καθώς η καρδιά σας φλέγεται και προτάσσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες για διασκέδαση και έρωτα κάτι που αντιτίθεται της εργασιομανίας σας και της φιλοδοξίας σας. Αναθεωρήστε τα πλάνα σας για μία μετακόμιση ή για μία ανακαίνιση, δώστε χρόνο και αναβάλλετε το καθώς το αποτέλεσμα από τα μέσα Απρίλη θα σας δικαιώσει.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη είναι εξαιρετική, ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σας και εσείς νιώθετε ανανεωμένοι, όμορφοι και λαμπεροί όσο ποτέ. Είναι ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε σκέψεις σας και ιδέες σας, να οικοδομήσετε και να πλάσετε ένα σύστημα πιο αξιόλογο και πολύ πιο κοντά στα δικά σας πρωτοποριακά σταθμά. Καθώς συμμετέχει ο δικός σας κυβερνήτης Ουρανός στη νέα σελήνη σας χαρίζει μαγνητισμό, ευφυΐα και διανοητική ικανότητα, ο νους σας στροφάρει με ταχύτητα στιλέτου και οι ιδέες σας μπορούν να αναδειχτούν με μία ευκολία. Στείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις και όλα θα εξελιχθούν όπως τα επιθυμείτε. Από τις 14/04 μπορείτε να προβείτε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος και τα ευχάριστα νέα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ευκαιρία να αναθεωρήσετε σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ παράλληλα ο λόγος σας είναι υπέρλαμπρος και ξεχωρίζει by far. Δυνατότητα για ερωτικά ειδύλλια και απολαύσεις μέσα σε μικρές/σύντομες και κοντινές αποδράσεις. Χρήματα και αισθήματα φαίνονται να βελτιώνονται σημαντικά και το σπίτι σας γίνεται καταφύγιό σας. Η αγάπη της οικογένειάς σας ή όσων θεωρείτε οικογένειά σας φαίνεται λυτρωτική και εμψυχωτική. Επιθυμείτε την ιδιωτικότητα και την αποκλειστικότητα. Μπορούμε να πούμε πως η νέα αυτή σελήνη, αν και με ετεροχρονισμένα αποτελέσματα σας ενισχύει σημαντικά και ανανεώνει την προσωπικότητά σας.

Ιχθείς: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον Κριό και στον 2ο φυσικό ηλιακό σας οίκο, αυτό συνεπάγεται πως έρχεται στο προσκήνιο ο τομέας των οικονομικών σας. Έξοδα τρέχουν και καλείστε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, παράλληλα όμως με τα έξοδα τρέχουν και τα έσοδα. Σε μία πιθανή καθυστέρηση είσπραξης επιταγής ή ενός οικονομικού ποσού μην στεναχωριέστε καθώς μέσα στον Απρίλιο, εκεί κοντά στο Πάσχα θα αποτελεί γεγονός και αυτό θα σας τονώσει το ηθικό. Βρίσκεστε σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού και ενδοσκόπησης, αναθεωρείτε το σύστημα αξιών σας και τις σταθερές της ζωής σας, βάζετε περισσότερο νεοτερισμό και γίνεστε πιο up to date με τη σειρά σας. Ιδανική η νέα σελήνη για να βρείτε μία νέα-εναλλακτική πηγή εσόδων που να έχει άμεση συσχέτιση με την τεχνολογία, το διαδίκτυο ή το εξωτερικό. Πολλοί από τους Ιχθείς σας φαίνεται να υλοποιείτε ένα όνειρο ζωής ή να βιώνετε μία κατάσταση πρωτόγνωρη και πλατωνική, να είστε προσεκτικοί στην έλευση νέων ατόμων στη ζωή σας καθώς ενδέχεται να έχουν μη ιδιοτελή κίνητρα ή προθέσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και εκεί γύρω στο Πάσχα, μαζί με την Ανάσταση θα κάνετε και εσείς την δική σας λαμπρή καθώς το κλίμα φαίνεται να αποκρυσταλλώνεται. Ο έρωτας κρύβεται σε μία σύντομη απόδραση, ευκαιρίες για περιπέτειες της μίας βραδιάς είναι στο μενού του επόμενου 28ημέρου. Εκεί που πάτε να εργαστείτε ή να δουλέψετε γίνεστε αντικείμενο πόθου και σας την πέφτουν 2-3 μαζί. Επωφεληθείτε της εύνοια του σύμπαντος, είστε περισσότερο εξωστρεφείς και δικτυώνεστε καλύτερα αυτήν την περίοδο. Η νέα σελήνη προετοιμάζει το κλίμα για έναν πιο επικερδή Απρίλιο, κατά τον οποίο στρώνει σημαντικά ο τομέας των οικονομικών σας και η αυτοπεποίθησή σας που δέχεται με τη σειρά της τονωτικές ενέσεις.




Καλή φώτιση, ας βρούμε τις ισορροπίες στη ζωή μας!!!

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου