Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Τοξότης

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Τοξότης 
Το 2014 αναμένεται μία μεταβατική χρονιά για εσάς φίλοι μου Τοξότες. Σίγουρα υπάρχουν χείρες βοηθείας όπως αυτή του κυβερνήτη σας, Δία, ο οποίος από τον Καρκίνο και τον Λέοντα στηρίζει τα βήματα σας. Αβαντάζ βρίσκετε από τον Ουρανό, ο οποίος αναζωπυρώνει την προσωπικότητα σας και σας παρέχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Κατασταλτικά δρουν ο Κρόνος από τον Σκορπιό και οι δύο εκ των τεσσάρων εκλείψεων, οι οποίες πραγματοποιούνται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Ο τομέας των αισθηματικών σας αλλά και εκείνος της κοινωνικής σας ζωής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενίσχυση φαίνεται να δέχεται ο οικονομικός τομέας ενώ η οικογενειακή σας ζωή κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στη νέα χρονιά χρειάζεται να επιδείξετε τις αρετές της σύνεσης, της εργατικότητας, της πρακτικότητας καθώς από το 2015 ο Κρόνος στο ζώδιο σας φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις. Όλα συνηγορούν υπέρ μιας πολιτικής εγκράτειας και σωστών διαχειρισμών προκειμένου να ωριμάσετε. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση, έχει και την άλλη οπτική της, απαιτεί οριοθέτηση και υπευθυνότητα. Το 2014 έρχεται να σας διδάξει όλα τα παραπάνω.


Υγεία-Ψυχολογία
Ο τομέας της υγείας δέχεται αντίρροπες δυνάμεις καθώς ο Κρόνος από τον Σκορπιό και οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μιλούν για αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Χρειάζεται να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, προσαρμοσμένο στα μεσογειακά πρότυπα ώστε να αλκολοποιήσετε τον οργανισμό σας. Απαλλαγείτε από καταχρήσεις και τοξίνες, θωρακίστε τον εαυτό σας. Οι υπερωρίες και τα εξαντλητικά ωράρια αποτελούν αιτίες αυτής της αποδιοργάνωσης. Να ξεκουράζεστε και να διασφαλίζετε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες για ανάπαυση και προσωπική ξεκούραση. Ο Δίας δε, από τον Καρκίνο έως τον Ιούλιο του 2014 παρέχει προστασία και στήριξη στην ψυχολογία σας. Αυτό σημαίνει πως δεν χάνετε την εσωτερική σας «Πίστη» και πως αντλείτε δυνάμεις ώστε να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα υγείας. Στην συνέχεια, εισέρχεται στον Λέοντα και καθώς σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με το ζώδιο σας φέρνει φως στην ζωή σας. Ο Κρόνος μπορεί να δημιουργεί σκοτεινές ή γκρι αποχρώσεις στη ζωή σας ωστόσο σας καλεί να γίνετε υπεύθυνοι απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Δίας σας χαρίζει ευεξία και δυνατότητα ανάκαμψης όσον αφορά αυτόν τον τομέα. Ο Πλούτωνας αλλάζει την ψυχολογία σας αργά και σταθερά ενώ παράλληλα δημιουργούνται νέες σταθερές στη ζωή σας και οδηγείστε προς μία ανοδική κούρσα αυτοπεποίθησης. Κατέχετε δύναμη ή εξουσία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβρη καθώς οι εκλείψεις απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Καλύτερες προοπτικές αναμένονται τους θερινούς μήνες.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς επηρεάζει το ζώδιο σας και ειδικότερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κάνοντας σας υποκειμενικούς σε θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας ή οικείας. Πολλοί από εσάς μπαίνετε στην διαδικασία αναζήτησης του «ιδανικού» σπιτιού, δίπλα στον/στην ιδανικό/ή σύντροφο. Χρειάζεται να αναδείξετε την αρετή της αντικειμενικότητας ώστε να μην παρασυρθείτε σε λάθος αποφάσεις. Πιθανότατα να αλλάξετε κατοικία ή τόπο διαμονής, προσέξτε καθώς ο νέος χώρος μπορεί να είναι ελαττωματικός και να μην πάρετε αποζημίωση. Το πρώτο επτάμηνο ο Δίας από τον Καρκίνο υπόσχεται κέρδη από κληρονομιές, έτσι ίσως αυξήσετε την ακίνητη σας περιουσία. Ένα άλλο σενάριο είναι η επιτυχής και κερδοφόρα ενασχόληση με την ακίνητη περιουσία. Από τον Αύγουστο και έπειτα αυξάνονται οι πιθανότητες μίας μετακόμισης ακόμα και στο εξωτερικό, καθώς ο κυβερνήτης σας (Δίας) εισέρχεται στον Λέοντα και τονίζει αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Το διάστημα από το μέσον του Ιουλίου έως το μέσον του Αυγούστου είναι ιδανικό προκειμένου να συσφίξετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις.

Οικονομικά-Καριέρα
Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται σαφώς πιο ευνοημένος συγκριτικά με τον επαγγελματικό. Ο Δίας από τον Καρκίνο φέρνει έσοδα, αμοιβές, κέρδη που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, χρεώσεις ή διατροφές. Θέματα κληρονομικά και φορολογικά μπορούν να ρυθμιστούν με έναν τρόπο ιδιαίτερα επωφελή και συμφέρον για το ζώδιο σας. Πιθανώς να έχετε κέρδη και έσοδα από τρίτους ή ακόμα και από τον/την σύντροφό σας. Σε κάθε περίπτωση είστε ένα από τα ευνοημένα ζώδια μέσα στο 2014 όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, αρκεί να ακολουθήσετε μία συσταλτική πολιτική. Μην ανοίγεστε οικονομικά, μην επενδύετε μεγάλα ποσά και μην ρισκάρετε σε μεγαλόπνοα σχέδια καθώς ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο σας καλεί να είστε συνεπείς και τακτικοί. Εκμεταλλευτείτε τις κλίσεις σας και τα ταλέντα σας ώστε να αποκτήσετε επιπρόσθετο εισόδημα ή συμπληρωματικές πηγές εσόδων. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση, κόπωση αλλά και καταξίωση. Σας καλεί να ακολουθήσετε ένα πιο συνεπές μοτίβο στον επαγγελματικό σας στίβο ώστε να κερδίσετε σε αξιοπιστία και κύρος. Από τον Αύγουστο ο Δίας στον Λέοντα φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και σας παροτρύνει να στοχεύσετε ψηλά, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Πολλοί αναμένεται να βρείτε θέση εργασίας σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Χρειάζεται να φανείτε ευέλικτοι και να αδράξετε την ευκαιρία. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας καθώς μπορεί να σας εξαπατήσει ένας συνεργάτης ή ενδέχεται να προκύψει κάποιο σκάνδαλο που θα σπιλώσει το κύρος σας. Να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό και να μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν μία δουλειά άτρωτη. Ελέγξτε τα κίνητρα και τις προθέσεις όσων σας περιτριγυρίζουν, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και αποφασίστε για το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Έσοδα αναμένονται το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και μάλιστα ο Φεβρουάριος φαίνεται να σας αποζημιώνει. Δυνατοί μήνες για τα επαγγελματικά αναμένονται ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος, προωθήστε τις φιλοδοξίες σας.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Το 2014 αναμένεται μία άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά τόσο για την αισθηματική όσο και για την κοινωνική σας ζωή. Ο Δίας από τον Καρκίνο και το όγδοο ηλιακό σας σπίτι φέρνει δυνατά πάθη και θυελλώδεις έρωτες. Αναζητάτε την απόλυτη ένωση και την ταύτιση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν αρκείστε στην επιφάνεια. Η σεξουαλική σας ζωή αναμένεται πλουσιοπάροχη και απολαυστική. Ενδέχεται μέσα στο πρώτο επτάμηνο να είστε πιο κτητικοί, πιο ζηλιάρηδες και εμμονικοί. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές και τα παράλογα σενάρια καθώς θα υπάρξουν προστριβές με το ταίρι σας. Η διέλευση του κυβερνήτη σας, του Δία από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται με την σειρά του αισιοδοξία, απελευθέρωση και θεαματικές ευκαιρίες. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ταξίδια και σε μετακινήσεις είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Από τον Αύγουστο και έπειτα τα συναισθήματα σας απεγκλωβίζονται και νιώθετε λυτρωμένοι, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τον παλιό καλό και φιλελεύθερο εαυτό σας. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει ενθουσιώδεις γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες για τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε τα βέλη του φτερωτού «Θεού», θα γοητευτείτε και θα ξεμυαλιστείτε. Ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικία, θρησκεία, δεν έχει σύνορα, είναι μία ιδέα ασύλληπτη και εσείς είστε οι πρώτοι που θα υποστηρίξετε το εν λόγω μότο. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας κάνει κάπως εσωστρεφείς, μαζεμένους και αναζητάτε μία σχέση ουσιαστική, ποιοτική, η οποία δεν θα στηρίζεται στο σεξουαλικό στοιχείο αλλά στον σεβασμό και στην εκτίμηση. Οι επιρροές που δέχεστε είναι ποικίλες, κάποιοι από εσάς (οι γεννημένοι στο πρώτο και στο πρώτο μισό του δευτέρου δεκαημέρου) θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες να επισυνάψετε μία περιπετειώδη και φλογερή σχέση.

Όσον αφορά τους γεννημένους στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και του τρίτου δεκαημέρου ο Κρόνος σας καλεί να δείτε κάποια πράγματα πιο ώριμα και να δεσμευτείτε. Οι μήνες Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και το διάστημα από τις 17/11 έως τις 10/12 αναμένονται άκρως ερωτικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα επισυνάψετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο. Οι εκλείψεις σταδιακά μετατοπίζονται στον άξονα Ζυγού-Κριού και στα κομμάτια εκείνα του ωροσκοπίου σας που σχετίζονται με τους φίλους, την δικτύωση αλλά και τον έρωτα. Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις είναι δεδομένες. Πολλοί Τοξότες θα επισυνάψετε νέες δυνατές φιλίες, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες και άκρως βοηθητικές για την μελλοντική σας εξέλιξη. Προβλέπεται να αποκτήσετε μία περισσότερη κοινωνική απήχηση και η γνώμη σας να είναι υπολογίσιμη μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται και ο κοινωνικός σας κύκλος μεταβάλλεται, τροποποιείται. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας και ο «ούριος» άνεμος πνέει στη ζωή σας. Δεν είναι λίγοι οι Τοξότες που θα πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν την σχέση τους ενώ πολλοί εργένηδες εκπρόσωποι του ζωδίου θα εγκαταλείψουν αυτό το είδος ζωής. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Ζυγό και στον τομέα που σχετίζεται με τους φίλους μπορεί να φέρνει εντάσεις αλλά είναι παροδικές, προσπελάσιμες. Τέλος, σας χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα ώστε να δημιουργήσετε δυνατούς δεσμούς. Την άνοιξη ίσως έχετε επανασυνδέσεις με φίλους από τα παλιά, πιθανώς να αναθεωρήσετε για σχέσεις του παρελθόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου