Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Σκορπιός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Σκορπιός
Το 2014 αποτελεί ένα σύνθετο έτος για το ζώδιο σας καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να πολιορκεί τον τομέα της προσωπικής σας ζωής ενώ ο Δίας σας προστατεύει από δυστροπίες και κακοτοπιές. Σίγουρα από τον Οκτώβριο του 2012 έχετε πιεστεί τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική σας ζωή αλλά έχετε πάρει τα διδάγματά σας και έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις προκλήσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο σας εξακολουθεί να τεστάρει σχέσεις και συνεργασίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι αποχωρούν από την ζωή σας και σίγουρα αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους δεν είχατε υγιή σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνουν δίπλα σας άνθρωποι αξιόλογοι, σοφοί, έμπειροι που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Πολλοί εκ υμών αποφασίσατε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας αφού πέρασε την δοκιμασία του δυνάστη Κρόνου. Καλό είναι να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και να τα διευθετήσετε καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σχετίζεται με τον μισθό σας αλλά και με τα οικονομικά σας. Ο Ουρανός από τον Κριό επιτάσσει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή τακτική αντιμετώπισης της καθημερινότητας σας ενώ ο Πλούτωνας σας χαρίζει δύναμη λόγου και πειθώ ώστε να κερδίζετε συμμαχίες. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς υπόσχεται στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο έναν μεγάλο έρωτα. Τέλος, οι εκλείψεις στον άξονα σας υπόσχονται αλλαγές, ανανέωση και φρεσκάδα στις σχέσεις σας. Πολλές φορές όμως πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα επίπονο αλλά μακροπρόθεσμα ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες προοπτικές.


Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή μέσα στο νέο έτος. Ο Κρόνος ήδη από τον Οκτώβριο του 2012 πιθανώς να έφερε στην επιφάνεια προβλήματα υγείας χρόνια και μη, τα οποία κληθήκατε να αντιμετωπίσετε. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς κινείται στο ζώδιο σας κάνοντας πιο αδύναμο το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Καλό είναι να ξεκουράζεστε, να κάνετε συχνές επισκέψεις στον ιδιωτικό σας γιατρό ώστε να προλαμβάνετε τυχόν προβλήματα. Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα άλλο σύστημα διατροφής πιο υγιεινό και προσαρμοσμένο στην μεσογειακή δίαιτα. Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα οστεοπόρωσης, με τα κόκαλα σας ή με τα δόντια σας. Το πρώτο τετράμηνο χρειάζεται περισσότερη προσοχή και οι μήνες Απρίλιος-Οκτώβριος καθώς οι εκλείψεις σας αποδυναμώνουν και χάνετε ενέργεια. Φροντίστε να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες ώστε να έχετε περισσότερες αντοχές. Προφυλαχθείτε από ιώσεις και κρυολογήματα. Η ψυχολογία σας κοντά στις εκλείψεις τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο έχει έντονες διακυμάνσεις ενώ και η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Ζυγό έως τον Ιούλιο σας βάζει σε καραντίνα καθώς είστε πιο ευπαθείς σε ασθένειες. Αποφύγετε το παρασκήνιο και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και κρίσεις ψυχολογίας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στηρίζει τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ενώ ο Ποσειδώνας στηρίζει τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου ώστε να ασχοληθούν με εναλλακτικές μορφές θεραπείας όπως η ολιστική ή η γιόγκα. Μέσα από την εναλλακτική και ολιστική ιατρική μπορείτε να βρείτε την υγεία σας και να προφυλαχτείτε. Από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Άρης κινείται ανάδρομος στον Ζυγό και ίσως επανεμφανιστεί ένα πρόβλημα υγείας, καλό είναι να κάνετε μία επανεξέταση ώστε να δείτε πως εξελίσσεται το όλο θέμα. Προσοχή χρειάζεται και τον Δεκέμβριο ενώ στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 ο Άρης από το ζώδιο σας, σας γεμίζει με ενέργεια, δυναμισμό και λίμπιντο ωστόσο χρειάζεται να δείξετε μία προσοχή σε ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα και φλεγμονές.

Σπίτι-Οικογένεια 
Η οικογενειακή σας ζωή δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλα κυλούν ομαλώς. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαημέρου και εκείνοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς μπορεί να βιώνουν μία πίεση ή έναν περιορισμό. Ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ενδέχεται να σας ταλανίζει και αυτό να σας δημιουργεί απαισιοδοξία. Οπλιστείτε με υπομονή και ποντάρετε στα διαστήματα από τις 7/3 έως τις 5/4 και από τις 12/8 έως τις 5/9 ώστε να βρείτε μία λύση σε ένα πρόβλημα οικογενειακής προέλευσης. Εάν συγκατοικείτε με αδέλφια και συγγενείς οι σχέσεις σας ενδυναμώνουν μόνο εφόσον γεννηθήκατε στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται αρκετά βελτιωμένος και είστε ένα από τα ζώδια που είναι αρκετά προστατευμένο ωστόσο καλό είναι να διευθετήσετε θέματα οφειλών, δανείων και κληρονομικά καθώς από τα Χριστούγεννα ο Κρόνος εισέρχεται στον τομέα αυτό και θα τον δοκιμάσει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αποφύγετε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και εάν το ρισκάρετε φροντίστε να έχετε ευνοϊκή αντιμετώπιση και ανθρώπους που σας στηρίζουν οικονομικά. Έσοδα αναμένονται στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 17/11 έως τις 10/12 ενώ έξοδα και έκτακτες υποχρεώσεις διαφαίνονται στο διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/8. Στο τελευταίο διάστημα μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Ο κυβερνήτης του δευτέρου οίκου σας ο Δίας, σας στηρίζει από τον Καρκίνο και σας βοηθάει να κερδίσετε χρήμα μέσα από τον επαγγελματικό στίβο και εάν ασχολείστε με τις εκδόσεις, την συγγραφή, τις επικοινωνίας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή μεταφοράς. Στην συνέχεια, από τον Λέοντα υπόσχεται εισοδηματική ανάκαμψη μέσω της εργασίας. Οι μήνες Μάιος και Σεπτέμβριος κρύβουν ευχάριστες επαγγελματικοοικονομικές καταστάσεις και σίγουρα θα έχετε κάποια σημαντική επιτυχία. Τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα κληθείτε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ τους επαγγελματικού τομέα και της προσωπικής σας ζωής. Αναμένονται εξελίξεις στην καριέρα σας, πιθανώς να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο, ίσως πάρετε μία προαγωγή και αυτό θα φέρει πρόσθετες ευθύνες. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως απομακρυνθείτε από το ταίρι σας και αυτό θα φέρει γκρίνιες. Βρείτε την χρυσή τομή λοιπόν. Επαγγελματικές ευκαιρίες αναμένονται στα διαστήματα από τις 7/3 έως τις 5/4 και από τις 12/8 έως τις 5/9. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών σας. Το πρώτο τετράμηνο έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, ανατροπές και καλείστε να φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές και στις ανακατατάξεις των δεδομένων. Ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξετε πόλη ή να μετακομίσετε, τολμήστε το! Ευκαιρίες και προτάσεις έρχονται από το εξωτερικό, μην διστάσετε να εγκαταλείψετε την χώρα σας καθώς εκεί θα βρείτε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και θα αυτοσυντηρείστε. Προσέχετε τις σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους τον μήνα Δεκέμβριο αλλά και το διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/10 όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σας και θα πυροδοτεί εντάσεις, διαμάχες και διαφωνίες.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Η βασική επιρροή του νέου έτους εξακολουθεί να είναι εκείνη της διέλευσης του Κρόνου από το ζώδιο σας, ο οποίος δοκιμάζει την αισθηματική σας ζωή και κρίνει για το εάν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εφόσον περάσει το τεστ επιτυχώς, με άριστα τότε μπορεί να συνεχίσει στο πέρασμα του χρόνου και να επισημοποιηθεί. Εάν όχι τότε θα λάβει τέλος με τρόπο επίπονο αλλά μακροπρόθεσμα θα νιώσετε λυτρωμένοι και ελεύθεροι. Αναζητάτε την ποιότητα και όχι την ποσότητα, είστε πιο αντικειμενικοί στις επιλογές συντρόφου αλλά και ανθρώπων. Σίγουρα έχουν φύγει άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες από την ζωή σας αλλά έχουν παραμείνει άνθρωποι έμπειροι και σοφοί που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία και την κοινωνική άνοδο. Στο αντίποδα λειτουργεί ο Δίας έως τον Ιούλιο, ο οποίος από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου διευρύνει τον κοινωνικό σας ιστό αλλά και τις γνωριμίες σας. Είστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς, πιο δραστήριοι και έχετε κοινωνική συλλογικότητα ώστε να επισυνάψετε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε επαγγελματικά. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία μετακίνηση, σε ένα ταξίδι ή να έχει χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή διαφορά. Σίγουρα σας ιντριγκάρει το διαφορετικό, το εξτρεμιστικό σε μία περίοδο που αναζητάτε την σταθερότητα και την ασφάλεια. Ο Μάης είναι ιδανικός για μία σταθεροποίηση ή για μία επισημοποίηση καθώς το τρίγωνο Δία-Κρόνου από τα ζώδια του Καρκίνου και του Σκορπιού ενισχύουν μία τέτοια εκδοχή. Από τον Ιούλιο και έπειτα η διέλευση του Διός από τον Λέοντα σας καλεί να βάλετε όρια στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή και καλείστε να τις διαχωρίσετε. Μην παραμελείτε το ταίρι σας εν ονόματι της επαγγελματικής προόδου. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και μάλιστα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα άτομο μέσα από την δουλειά σας. Μάλιστα, ο Σεπτέμβριος φαίνεται να επιβεβαιώνει το σενάριο αυτό.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας βοηθάει να ερωτευτείτε και να ικανοποιήσετε την βασική σας ανάγκη για έρωτα και ικανοποίηση των αισθήσεων σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε παταγωδώς την εύνοια του και μπορείτε να απολαύσετε μία ρομαντική σχέση, όπως εσείς την ονειρεύεστε. Μάλιστα κοντά στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα τέλη Σεπτέμβρη και στις αρχές Οκτώβρη καθώς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σας κάνει υποκειμενικούς και ίσως εξαπατηθείτε ή απογοητευτείτε. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω προσφέρει ρητορεία και πειθώ στους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου έτσι μπορείτε να γοητεύσετε δια του λόγου ή να ερωτευτείτε σε κάποιοι ταξίδι. Ποντάρετε στα διαστήματα από τις 6/4 έως τις 3/5, από τις 30/5 έως τις 23/6, από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 19/7 έως τις 12/8 καθώς η διέλευση της Αφροδίτης από τα ζώδια των Ιχθύων, του Ταύρου, των Διδύμων και του Καρκίνου φέρνει άφθονο έρωτα, κέφι, δημιουργικότητα, ερωτισμό, σεξουαλικότητα, πάθος και ταξίδι στις αισθήσεις. Συσφίξτε την προσωπική σας σχέση και ελάτε κοντά στο ταίρι σας. Στο διάστημα από τις 24/10 έως τις 17/11 και από της 26/7 έως τις 14/9 η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Σκορπιό αντίστοιχα εκτοξεύουν την ερωτική διάθεση και την αδρεναλίνη στα ύψη. Αφεθείτε στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας και οι αδέσμευτοι ερωτευτείτε. Ιδιαίτερα κοινωνικοί μήνες, με έμφαση στην κοινωνική σας ζωή είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Σεπτέμβριος, ο Δεκέμβριος και ο Νοέμβριος. Προωθήστε τις ιδέες σας και την δημόσια εικόνα σας, επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου