Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Υδροχόος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Υδροχόος
Το 2014 είναι σαφώς μία ευνοϊκότερη χρονιά συγκριτικά με το προηγούμενο έτος καθώς ο Κρόνος μπορεί να σας πιέζει ωστόσο από τα μέσα της χρονιάς ο Δίας θα σταθεί σύμμαχος σας. Μέχρι τις 16 Ιουλίου ο Δίας από τον Καρκίνο σας παρέχει προστασία τόσο σε επίπεδο εργασιακό όσο και σε υγείας. Στην συνέχεια εισέρχεται στον Λέοντα και έρχεται να τονώσει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών, φέρνοντας νέους ανθρώπους στο πλευρό σας. Ο Κρόνος σχεδόν όλη την χρονιά φέρνει εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες και ευθύνες καθώς σας πιέζει από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Παρόλα αυτά με υπομονή, επιμονή και πνεύμα εργατικότητας μπορείτε να ανέλθετε κοινωνικά και να καταξιωθείτε. Ο Ουρανός από τον Κριό αλλά και οι δύο εκ των τεσσάρων εκλείψεων στον άξονα Ζυγού-Κριού παρέχουν φαεινές ιδέες, ρητορεία και οξυδέρκεια ώστε να κερδίζετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των άλλων. Τον μήνα Μάιο έρχεστε αντιμέτωποι με μία ευχάριστη συγκυρία στον επαγγελματικό τομέα ενώ τον μήνα Σεπτέμβριο μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από μία συμφωνία μπορείτε να αποκομίσετε κάποιο όφελος. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τους οικονομικούς χειρισμούς ενώ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή με τρόπο επώδυνο κάποιες φορές.


Υγεία-Ψυχολογία 
Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008 και έπειτα σας έχει πιέσει ψυχολογικά και σας έχει βάλει σε έναν πολυετή κύκλο κλεισίματος κάποιων υποθέσεων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Καλείστε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, από εμμονές, από φοβίες και δηλητηριασμένα συναισθήματα ώστε να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά και στις ικανότητες σας. Μάλιστα, πολλοί από εσάς κληθήκατε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες καθώς αντιμετωπίσατε προβλήματα υγείας. Ο Δίας από τον Καρκίνο έως τα μέσα Ιουλίου σας παρέχει προστασία και μπορείτε εύκολα να διαγνώσετε ένα πρόβλημα υγείας με την βοήθεια του ιδιωτικού σας ιατρού. Κινηθείτε αποφασιστικά και μην αναβάλλετε το ραντεβού σας καθώς έχετε μία εύνοια προκειμένου να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που σας ταλανίζει. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας πιέζει και προκαλεί αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Σε συνδυασμό με τις εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και με την διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 φέρνει ακόμα περισσότερη αποδυνάμωση. Μπορείτε να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες ώστε να θωρακίσετε την άμυνα του οργανισμού σας. Προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε και στο διάστημα από τις 27/10 έως τις 4/12 όπου ο Άρης διελαύνει από τον Αιγόκερω και συναντώντας τον Πλούτωνα και τον Ουρανό φέρνει πιθανές φλεγμονές ή νευρικότητα. Προσοχή δείξτε και τους μήνες Απρίλιο-Μάιο όπου κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που δρα σε κοσμικό επίπεδο.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος κυλάει σχετικά ήρεμα. Φυσικά, η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας έχει θέσει το ερώτημα οικογένεια ή καριέρα; Σίγουρα έχετε επιπρόσθετες επαγγελματικές ευθύνες αλλά καλείστε να σταθείτε σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μία προβληματική κατάσταση έχει έρθει στην επιφάνεια ήδη από τον Οκτώβριο του 2012 και σας καλεί να βρείτε άμεσα μια λύση, που θα σας απαλλάξει από το άγχος και την ανασφάλεια. Συν τοις άλλοις οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου έχουν φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις όσον αφορά τον εν λόγω τομέα. Κάποιες σχέσεις έχουν δοκιμαστεί και εφόσον άντεξαν το τεστ δοκιμασίας επιτυχώς έχουν οδηγηθεί στην συμβίωση ή στην επισημοποίηση. Άλλοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε έρθει αντιμέτωποι με μία κρίση στην οικογένεια σας και καλείστε να επιλύσετε τις όποιες διαφορές, οι οποίες έχουν φέρει το χάσμα ή το διαζύγιο. Κάποιοι αποφασίσατε να μετακομίσετε ή να αλλάξετε κατοικία και τόπο διαμονής ενώ άλλοι αποφασίσατε να συμβιώσετε. Φροντίστε η απόφαση να είναι ορθή και να στηρίζεται στην λογική, όχι στους λάθος συναισθηματισμούς. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 όπου ο Άρης πολιορκεί τον Σκορπιό και φέρνει εντάσεις στην οικογένεια. Κάποιο μέλος της οικογένειας σας χρειάζεται την βοήθεια σας αλλά εσείς έχετε πολλές ευθύνες. Βρείτε την χρυσή τομή και μην αμελείτε το πρόβλημα του δικού σας ανθρώπου. Ο Ιούνιος και ο Νοέμβριος βοηθάνε στην σύσφιξη των ενδοοικογενειακών σχέσεων ενώ βασική επιρροή αποτελεί αυτή, της διέλευσης του Δία στον Λέοντα, κάτι που φέρνει ανθρώπους δίπλα σας αλλά σας οδηγεί και στην επισημοποίηση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Μην απελπίζεστε εφόσον πάρετε διαζύγιο. Η σχέση είχα φθαρεί, θα λυτρωθείτε και που ξέρετε; Ίσως ξαναφτιάξετε μία νέα οικογένεια από την αρχή.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Ο τομέας των οικονομικών έχει περάσει μέσα από τις συμπληγάδες και πλέον βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου δεχόμενοι την επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς πρέπει να προσέχουν τις επενδύσεις τους και να μην προβούν σε κάποιο μεγάλο οικονομικό άνοιγμα. Αποφύγετε να δανείσετε και μην εμπλέκετε τα οικονομικά σας με τα οικονομικά άλλων, διατηρήστε ξεχωριστό πορτοφόλι. Ωστόσο, παρόλα αυτά καλείστε να εκμεταλλευτείτε κάποιο χάρισμα σας, κάποια ιδιαίτερη κλίση σας ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Εύνοια δέχονται όσοι ασχολούνται με την τέχνη και όχι με ένα τόσο τεχνοκρατικό επάγγελμα. Ο Απρίλιος και ο Σεπτέμβριος φέρνουν έσοδα ενώ μέσα στα μέσα Σεπτεμβρίου φροντίστε να μην πέσετε θύμα μιας οικονομικής συμφωνίας. Οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού βοηθάνε όσους ασχολούνται με την συγγραφή, την εκπαίδευση και τις εκδόσεις να κερδίσουν πρόσθετο εισόδημα. Τους μήνες Μάρτιο και Αύγουστο μπορείτε να έχετε κέρδη και οφέλη σε υλικό επίπεδο μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Σε γενικές γραμμές το εισόδημα σας φαίνεται αμετάβλητο ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες αυξήσεις ή τουλάχιστον να αποφύγετε μειώσεις μισθού. Τέλος, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ώστε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Ο Κρόνος από τον Σκορπιό φέρνει επαγγελματικές ευθύνες, υποχρεώσεις και σας καλεί να γίνετε
μεθοδικοί, υπομονετικοί και επίμονοι ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις και να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Σίγουρα έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες, σίγουρα κάποιες σχέσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους δοκιμάστηκαν αλλά πλέον ξέρετε να στηρίζεστε στις δικές σας ικανότητες ή σε αξιόπιστους συνεργάτες. Η ποσότητα έχει αποχωρήσει και την θέση της έχει πάρει η ποιότητα. Ο Δίας από τον Καρκίνο δρα άκρως προστατευτικά και βοηθάει εσάς που έχετε ήδη μία θέση εργασίας να την εξασφαλίσετε και φέτος. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας είτε στην πόλη σας είτε σε έναν κοντινό προορισμό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε μια αύξηση του πελατολογίου σας και της παραγωγικότητας σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου έχουν φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις. Πολλοί Υδροχόοι αλλάξατε χώρο εργασίας ή ακόμα και επάγγελμα. Κάποιοι άλλοι αλλάξατε εργοδότη ή αφεντικό ενώ άλλοι μεταφέρατε την δουλειά σας από το γραφείο στο σπίτι σας. Σίγουρα, κάποιες επαγγελματικές σχέσεις δοκιμάστηκαν και εάν δεν πέρασαν το τεστ επιτυχώς τότε διαλύθηκαν. Μην φοβάστε γιατί σύντομα και ειδικότερα από τον Αύγουστο και έπειτα νέοι άνθρωποι θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην ζωή σας. Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Δεκέμβριο και στα διαστήματα από τις 19/7 έως τις 12/8 και σε εκείνο από τις 24/10 έως τις 16/11 παρατηρείτε μία βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό και επαγγελματικό χώρο. Έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα. Οι εκλείψεις από τον άξονα Κριού-Ζυγού σας καλούν να αναζητήσετε εργασία είτε εντός συνόρων είτε εκτός συνόρων και σημαίνουν παράλληλα μία μετακόμιση στον βωμό εύρεσης εργασίας. Τέλος, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συμβολίζει πως κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα κλείνουν, κάποιες φορές λίγο επίπονα. Ίσως καλείστε να απαλλαγείτε από ένα παλιό επάγγελμα και η απαλλαγή αυτή να είναι ψυχοφθόρα. Σύντομα και ειδικότερα από το πρώτο μισό του 2015 θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σας. Αναμένετε.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Το νέο έτος αναμένεται ένα έτος τυχερό όσον αφορά τον αισθηματικό σας τομέα και αυτό καθώς ο Δίας από τις 16 Ιουλίου και έπειτα περνάει απέναντι σας φέρνοντας στο προσκήνιο νέους ανθρώπους, νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει, εσείς γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς και επισυνάπτετε με μεγαλύτερη ευκολία σχέσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει φως στην ζωή σας ενώ οι δεσμευμένοι έχετε μεγάλες πιθανότητες να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας εφόσον στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Εάν όχι, θα διαλυθεί με πόνο αλλά μακροπρόθεσμα θα νιώσετε λυτρωμένοι. Ο συνδυασμός Δία από τον Καρκίνο στο πρώτο εξάμηνο και Κρόνου από τον Σκορπιό σε όλη την διάρκεια της χρονιάς σημαίνει πως ίσως εμφανιστεί ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό σας ή επαγγελματικό σας χώρο για αυτό καλό είναι να μην εμπλέκετε τον έρωτα με την δουλειά. Ο Ουρανός από τον Κριό και οι εκλείψεις από τον άξονα Ζυγού-Κριού σας ωθούν στο να επικοινωνήσετε, στο να εκφράσετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Μάλιστα φαίνεται πως διαθέτετε πειθώ και οξυδέρκεια έτσι κερδίζετε συμμαχίες. Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται σημαντικά. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το πρώτο δίμηνο του νέου έτους αλλά και τον Δεκέμβριο συμβάλλουν στο να αναπτύξετε κάποια συναισθήματα για ένα άτομο. Ίσως και εσείς οι ίδιοι να μην έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα τον έρωτα σας.

Ωστόσο, φαίνεται πως ένας κύκλος κλείνει στην προσωπική σας ζωή. Μία σχέση φθαρμένη φτάνει στο τέλος και σας καλεί να πάρετε μία οριστική απόφαση. Ή θα δώσετε μία νέα ευκαιρία εάν η σχέση αυτή αξίζει ή θα την αφήσετε στο παρελθόν. Ενδέχεται να διατηρήσετε μια παράνομη ερωτική σχέση τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Δεκέμβριο. Ποντάρετε στο διάστημα από τις 7/3 έως τις 5/4 όπου η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει ακαταμάχητους, γοητευτικούς και ερωτικούς. Ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα αποτελεί εκείνο από τις 24/6 έως τις 18/7 όπου η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονίζει το κομμάτι των ερώτων σας. Από τις 12/8 έως τις 23/10 η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα, την Παρθένο και τον Ζυγό ανάβει τα αίματα κυριολεκτικά. Ένα σπίρτο επάνω στην βενζίνη και οι ημέρες αναμένονται εύφλεκτες και ιδιαίτερα ερωτικές. Το πάθος φουντώνει και σας ξεσηκώνει. Ο Δεκέμβριος θέλει κάποια προσοχή καθώς είστε λιγότερο ανεκτικοί και θα κληθείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Τέλος, έχετε να αναμένετε πολλά από την κοινωνική σας ζωή. Φαίνεται πως βγαίνετε από το καβούκι σας και ανακτάτε την χαμένη σας κοινωνικότητα. Είστε πιο διπλωμάτες και κινείστε με μεγαλύτερη ευελιξία στα διαστήματα από τις 4/5 έως τις 29/5, από τις 17/11 έως τις 10/12 και τον μήνα Οκτώβριο. Η κοινωνικότητα σας καλά κρατεί έως τον Ιούλιο όπου ο Άρης από τον Ζυγό κρατάει το ενδιαφέρον σας αμείωτο όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου