Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ταύρος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ταύρος
Το 2014 δεν είναι μία εύκολη χρονιά αλλά σίγουρα έχετε περάσει το τεστ των δοκιμασιών τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι διαθέτετε την εμπειρία να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις και τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν μέσα στο νέο έτος. Ο Κρόνος εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αναδεικνύει τυχόν αδυναμίες και σας καλεί να αποφανθείτε για την πορεία τους. Είναι σαφές ήδη από τα προηγούμενα δύο χρόνια ότι οι σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια δοκιμάζονται και άνθρωποι εξέρχονται από την ζωή σας. Πιθανώς ο κοινωνικός σας κύκλος να έχει συρρικνωθεί ωστόσο χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία. Στο πρώτο μισό του έτους ο Δίας από τον Καρκίνο στηρίζει τις επικοινωνιακές σας αρετές έτσι ο λόγος σας έχει απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να απαλλαγείτε από φοβίες και εμμονές ενώ παράλληλα κάνει επιτακτικό το αίτημα για να κλείσουν κάποιες υποθέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στηρίζει δημιουργικά τις προσπάθειες σας, τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας εφοδιάζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στα όνειρα σας αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Μάλιστα, μπορείτε να υλοποιήσετε έναν στόχο σας με την βοήθεια φίλων ή ομοϊδεατών. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος ενέχουν έναν βαθμό δυσκολίας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς οι εκλείψεις φέρνουν αστάθεια.


Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στην διάρκεια του νέου έτους. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι σημαντικά αποδυναμωμένο και για αυτό υπεύθυνος είναι ο Κρόνος, ο οποίος από τον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα υγείας (χρόνιο πιθανόν). Καλείστε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να προσαρμοστείτε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, στηριζόμενο σε μεσογειακά πρότυπα. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος σας καλούν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι πολλαπλές εκλείψεις στους άξονες Σκορπιού-Ταύρου και Ζυγού-Κριού σας κάνουν ευάλωτους. Προστατευτείτε από κινδύνους και διασφαλίστε ώρες για προσωπική ανάπαυλα και ξεκούραση. Από την αρχή της χρονιάς ο Άρης από τον Ζυγό πολιορκεί τον τομέα της υγείας και σας προστάζει να μεριμνήσετε για την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση. Μάλιστα στην διάρκεια της άνοιξης που θα παραμείνει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (έως τις 15/5) θα κληθείτε να επανεξετάσετε ένα σχετικό θέμα. Οι υποχρεώσεις πολλές, τα ωράρια εξαντλητικά έτσι θα χρειαστεί να αναζητήσετε την προσωπική σας ανάπαυση κάποιες στιγμές. Στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 προσέξτε πιθανά ατυχήματα ή παθήσεις μυοσκελετικές ή της σπονδυλικής στήλης. Από τις 15/9 έως τις 26/10 η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο. Είστε πιο ανθεκτικοί αλλά χρειάζεται να προσέχετε φλεγμονές ή την μετάδοση σεξουαλικών νοσημάτων. Τον μήνα Δεκέμβριο δείξτε προσοχή καθώς το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνεις την επιφάνεια παθήσεις σχετικές με τα οστά. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς και καθώς ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα η ψυχολογία σας ανακτά έδαφος, ανακτάτε την εσωτερική «Πίστη» και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις. Προσοχή χρειάζονται οι μήνες Απρίλης και Μάης ενώ τον μήνα Ιούνιο μπορείτε να ανακάμψετε σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση οι του πρώτου δεκαημέρου είστε λιγότερο επιβαρυμένοι ενώ οι του δευτέρου και τρίτου έρχεστε αντιμέτωποι με το Κρόνιο φορτίο.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο Κρόνος από τον Σκορπιό έχει δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες αλλά και την συντροφική σας ζωή ή τον γάμο σας. Ένας γάμος ή μία σχέση που δεν στηριζόταν σε δυνατές βάσεις έλαβε τέλος. Πολλοί Ταύροι χωρίσατε και αποδεσμευτήκατε από μία ψυχοφθόρο σχέση. Κάποιοι άλλοι δοκιμαστήκατε και η σχέση σας επισημοποιήθηκε ή οδηγήθηκε ένα σκαλοπάτι παραπέρα. Από τον Ιούλιο ο Δίας στον Λέοντα εντείνει την ανάγκη σας να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια ή το δικό σας σπίτι. Κάποιοι θα προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου ενώ άλλοι θα μετακομίσετε. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας. Τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ αισθηματικής και οικογενειακής ζωής. Πιθανώς ένα μέλος της οικογένειας σας να χρειαστεί την στήριξη σας και αυτό θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Τους μήνες Μάρτιο και Αύγουστο μπορείτε να εξομαλύνεται τυχόν ενδοοικογενειακές αντιθέσεις ενώ τους μήνες Απρίλη, Οκτώβρη και Δεκέμβρη οι εντάσεις δεν λείπουν. Καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να απεμπλακείτε από τις δύσκολες υποθέσεις. Πιθανώς να κερδίσετε κάποια νομική υπόθεση που σχετίζεται με ένα ακίνητο σας ή να έχετε κέρδη από κληρονομιές. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να εργαστείτε από το σπίτι και αυτό θα σας γλυτώσει από περιττές δαπάνες εφόσον χρεωνόσασταν κάποιο ενοίκιο.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Σε γενικές γραμμές ο τομέας των οικονομικών σας κυμαίνεται στα ίδια και δεν αντιμετωπίζετε κάποια απώλεια ή δυσκολία. Το εισόδημα σας παραμένει προστατευμένο και είστε από τους τυχερούς, οι οποίοι γλυτώνουν πιθανές περικοπές. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις χτυπούν την τσέπη σας στο διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/10. Η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο και νιώθετε μετέωροι. Ωστόσο, μπορείτε να διεκδικήσετε τυχόν οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπο σας. Στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 17/11 έως τις 10/12 έχετε να αναμένετε κάποια έσοδα ή κάποια οικονομική ενίσχυση. Πιθανώς να βελτιωθεί η σχέση σας με τον εργοδότη σας ή να πάρετε κάποιο μπόνους. Παράλληλα, ο/η σύντροφος σας μπορεί να έχει κάποια αύξηση στον μισθό του/της ή θα εισπράξετε κάποια κληρονομιά. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα δάνειο με όρους που σας ευνοούν. Ο τομέας των επαγγελματικών σας θέλει κάποια προσοχή καθώς ο Άρης από τον Ζυγό προκαλεί προστριβές με συνεργάτες ή συναδέλφους. Χρειάζεται να είστε στωικοί, υπομονετικοί και να μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Πιο ειδικά, τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο αλλά και στο πρώτο μισό του Μαΐου αναμένεται να αναθεωρήσετε για κάποιες σχέσεις με συναδέλφους σας. Αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις και μην έρχεστε σε ρήξη. Τον Δεκέμβριο έχετε πολλές υποχρεώσεις και καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών ευθυνών. Ο Δίας από τον Καρκίνο σας δίνει την δυνατότητα να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, να αποκτήσετε περαιτέρω ειδίκευση και κατάρτιση ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και προτιμητέοι έναντι άλλων συναδέλφων σας. Δεν αποκλείεται να σπουδάσετε και να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια ώστε να έχετε μία καλύτερη θέση εργασίας. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και εσείς πειθώ έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με την συγγραφή. Ο μήνας Μάιος και ο Ιούλιος μοιάζουν εξαιρετικοί σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το τρίγωνο Δία-Κρόνου από τα ζώδια του Καρκίνου και του Σκορπιού σταθεροποιούν τον εν λόγω τομέα. Πιθανώς να μετοικήσετε ή να μετακομίσετε σε μία άλλη πόλη ώστε να βρείτε μία θέση στην αγορά εργασίας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει εξαιρετικές προοπτικές για τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Μάλιστα, τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Δεκέμβριο το ντουέτο Αφροδίτης-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανοίγουν πόρτες για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό. Σχεδιάζετε με μεγαλύτερη άνεση, πιο αισιόδοξοι και ποντάρετε σε ένα καλύτερο αύριο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Οι κόποι ανταμείβονται, αυτό το γνωρίζετε καλά. Εφόσον κοπιάσετε θα κερδίσετε το στοίχημα.

Έρωτας, Κοινωνική και Αισθηματική Ζωή
Ο τομέας σχέσεις και συνεργασίες αλλά και εκείνος του έρωτα και της αισθηματικής σας ζωής έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Δέχεστε ποικίλες και αντίρροπες δυνάμεις έτσι ο Κρόνος δοκιμάζει την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί Ταύροι χωρίσατε και αποδεσμευτήκατε από μία σχέση φθαρμένοι ενώ άλλοι αποφασίσατε να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε κάθε περίπτωση συνέβη ένα ξεκαθάρισμα που σας λύτρωσε. Σίγουρα, ο συνδυασμός Κρόνου από τον Σκορπιό και εκλείψεων στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο σημαίνουν κάποιες δυσκολίες και εμπλοκές. Η ρευστότητα ταράζει την ηρεμία σας και εκεί είναι που πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και δυνατοί. Τα δεδομένα αλλάζουν, γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός μέσα στις σχέσεις σας και αυτό δημιουργεί μία αναμπουμπούλα. Το πρώτο επτάμηνο είναι πιο ευνοϊκό καθώς η παρουσία του Δία από τον Καρκίνο τονώνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα και σας βοηθάει να κερδίσετε θαυμαστές. Νέοι άνθρωποι μπορούν να μπουν στην ζωή σας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επισυνάψετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας μέσα από ταξίδια ή να αποφασίσετε την παρακολούθηση από κοινού σεμιναρίων. Οι αδέσμευτοι ίσως βρείτε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι. Από τον Ιούλιο και έπειτα, ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα και αυτό σας βάζει σε μία διαδικασία να αράξετε σε ένα λιμάνι, σε μία αγκαλιά. Έχετε την ανάγκη από μία σταθερή σχέση που υπόσχεται ασφάλεια. Φαίνεται να ρισκάρετε λιγότερο και να αναζητάτε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση με το ταίρι σας. Ευνοείται η συγκατοίκηση και έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας. Ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να κλείσετε αισθηματικές υποθέσεις που εκκρεμούν ενώ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας καλεί να ρισκάρετε και να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας. Οι μήνες Απρίλιος και Μάης μοιάζουν ιδιαίτερα έντονοι καθώς βιώνετε έντονες εσωτερικές συγκρούσεις και αντιμετωπίζετε το δίλημμα της προσκόλλησης στο παρελθόν ή της στόχευσης στο μέλλον. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς οδηγεί τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου στο να ερωτευτούν ένα φιλικό τους πρόσωπο. Τα όρια μεταξύ έρωτα και φιλίας είναι δυσδιάκριτα.

Παρόλα αυτά μπορούν να ζήσουν μία απίστευτη αισθηματική περιπέτεια που θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις τους. Οι εκλείψεις εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα στον άξονα προσωπικότητας-σχέσεων και αυτό φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στην αισθηματική σας ζωή. Το παλιό, το σαθρό και το «σάπιο» φεύγουν και την θέση τους λαμβάνουν το νέο, το υγιές και φρέσκο. Τους μήνες Απρίλιο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο αλλά και στο διάστημα από τις 27/7 έως τις 14/9 έρχεστε αντιμέτωποι με δυσαρμονίες και αναταραχές. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, λιγότερο επιθετικοί και οξύθυμοι ώστε να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Δεκέμβριος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι πολλά υποσχόμενοι στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, τον Ταύρο και την Παρθένο ευνοούν τον έρωτα. Οι αισθήσεις σας ξεσηκώνονται, εσείς γλυκαίνετε, ομορφαίνετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις και τους γύρω σας. Ο Μάιος ενδείκνυται για επισημοποίηση ή σταθεροποίηση μιας σχέσης ενώ και το διάστημα από τις 26/10 έως τα τέλη της χρονιάς διακατέχεστε από πάθος, βαθύ ερωτισμό και σεξαπίλ. Στο τελευταίο δίμηνο φαίνεται πως δέχεστε την εύνοια των άλλων και ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες ανακάμπτει σημαντικά. Τέλος, η κοινωνική σας ζωή ευνοείται και στα διαστήματα από τις 6/4 έως τις 3/5, από τις 197 έως τις 12/8 και από τις 6/9 έως τις 30/9. Συμπέρασμα; Έχετε ωριμάσει, αναζητάτε την σταθερότητα και την ασφάλεια αλλά οι πειρασμοί είναι εμφανείς. Αναμένεται μία σημαντική βελτίωση στον αισθηματικό τομέα και η ανανέωση είναι προ των πυλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου