Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ιχθείς

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ιχθείς
Το 2014 αναμένεται μία χρονιά σχεδόν φαντασμαγορική και καλείστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο καθώς οι εύνοιες του σύμπαντος είναι πολλές, σας στηρίζουν και η ζωή σας βελτιώνεται σημαντικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν καθώς από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη που συμβολίζει το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να καταξιωθείτε. Έως τον Ιούλιο ο Δίας από τον Καρκίνο είναι σύμμαχος σας σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, σας γεμίζει ενέργεια, ζωντάνια και ενθουσιασμό. Οι έρωτες δεν λείπουν και η διάθεση σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από τα μέσα Ιουλίου αλλάζει ζώδιο, μετατοπίζεται στον Λέοντα και αυτό έρχεται να φέρει εργασιακές ευκαιρίες έτσι πολλοί Ιχθείς θα βρείτε εργασία και θα αυξήσετε την παραγωγικότητα σας αρκεί να μην ραθυμήσετε. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στηρίζει τις κινήσεις σας, τις φιλοδοξίες σας και σταθεροποιεί την επαγγελματική σας δράση ενώ ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Η σημαντικότερη επιρροή είναι εκείνη του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, ο οποίος από το ζώδιο σας επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως εξωθώντας τους να ζήσουν ένα όνειρο. Στήριξη βρίσκετε από φίλους και πρέπει να μάθετε να εργάζεστε ομαδικά και όχι ατομικά ώστε να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη σας.


Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μάλιστα από τον Ιούλιο που ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα έχετε σημαντική βοήθεια ώστε να αυξήσετε την αντοχή σας και την άμυνα σας. Ο ευεργέτης πλανήτης περνάει στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την υγεία και έτσι μπορείτε να βρείτε μία λύση σε ένα πρόβλημα υγείας χρόνιο ή μη. Μία περισσότερη προσοχή χρειάζεται τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο που σχηματίζεται το τετράγωνο Δία-Κρόνου από τα ζώδια του Λέοντα και του Σκορπιού. Ο Δεκέμβριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα να είναι αποδυναμωμένο και ο οργανισμός σας εξασθενημένος έτσι καλό είναι να αποφύγετε την έκθεση σε κινδύνους. Ελλοχεύει ο κίνδυνος κρυολογημάτων, να τρέφεστε σωστά και να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής ώστε να θωρακίσετε τις άμυνες σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να προσέχετε στην σεξουαλική σας επαφή καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή αιματολογικών μολύνσεων. Δεν αποκλείονται στομαχικές και εντερικές διαταραχές, ειδικότερα τον μήνα Σεπτέμβριο. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά στα διαστήματα από τις 7/3 έως τις 5/4, από τις 6/4 έως τις 3/5, από τις 4/5 έως τις 29/5 και στο διάστημα από τις 12/8 έως τις 5/9. Στα προαναφερθέντα διαστήματα υγεία και ψυχολογία βελτιώνονται σημαντικά. Τους μήνες Οκτώβριο και Απρίλιο οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού επιβαρύνουν την ψυχολογία σας, η οποία περνάει έντονες διακυμάνσεις.

Σπίτι-Οικογένεια
Η οικογενειακή σας ζωή δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και δεν περνάει ιδιαίτερα προβλήματα ωστόσο παίζει έντονα το σενάριο μιας μετακόμισης και μάλιστα για λόγους εργασιακούς. Μία εργασία μπορεί να προσφέρεται είτε εντός συνόρων είτε εκτός συνόρων, μην διστάσετε να ρισκάρετε, τολμήστε την αλλαγή ώστε να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Ο Δίας από τον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο ίσως να σημαίνει την έλευση ενός απογόνου στην οικογένεια σας, κάτι που θα δώσει χαρά και ευτυχία. Πολλοί θα επεκτείνετε την οικογένεια σας ή θα προβείτε σε μία ανακαίνιση χώρου. Ενδεικτικά οι πιο πιθανοί μήνες για μία μετακόμιση είναι ο Μάης, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται στα διαστήματα από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 17/11 έως τις 10/12. Οι εκλείψεις τόσο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού όσο και στον άξονα Κριού-Ζυγού σημαίνουν μετακόμιση για εύρεση εργασίας.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Ο τομέας των οικονομικών σας χρήζει κάποιας προσοχής καθώς σταδιακά εμφανίζονται επιρροές που θα φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να τονίσουμε πως οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού σημαίνουν αλλαγές στο εισόδημα σας για αυτό καλό είναι να είστε συνετοί και να αναδείξετε πνεύμα οικονομίας. Ο μισθός σας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και για αυτό ευθύνονται οι εκλείψεις. Εάν μειωθεί έχετε την δυνατότητα να τον διαπραγματευτείτε και να αναζητήσετε μία νέα εργασία πιο προσοδοφόρα. Αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και εάν την πράξετε φροντίστε να έχετε άτομα δίπλα σας που θα σας στηρίξουν στο νέο σας εγχείρημα. Μην εμπλέκετε ωστόσο το χρήμα με τον έρωτα και διατηρήστε ξεχωριστό ταμείο με τον/την σύντροφο σας. Κάποιοι εκ υμών θα δεχτείτε κάποια κληρονομιά ενώ δεν αποκλείονται ευνοϊκές ρυθμίσεις σχετικά με ένα δάνειο ή με την εφορία. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει κάποιες αλλαγές ή καλύτερα κάποιες ανατροπές ως προς το εισόδημα σας ενώ παράλληλα σας καλεί να εκσυγχρονιστείτε και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Στηριζόμενοι στα χόμπι σας, στις κλίσεις σας και στα ταλέντα σας μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος με εύκολο τρόπο. Παρόλα αυτά καλείστε να αποφύγετε μόνοι σας ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα καθώς θα εκτεθείτε. Το πρώτο τετράμηνο ιδιαίτερα χρειάζεται προσοχή. Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Μαΐου αναμένονται κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές, αποπληρωμές ή μπορεί να αργείτε να εισπράξετε κάποια οφειλόμενα. Αποφύγετε να δανείσετε ποσά προς τρίτους. Γενικότερα από τις αρχές του έτους έως τα τέλη Ιουλίου φαίνεται να έχετε έντονη οικονομική ανασφάλεια ενώ θα ασχοληθείτε εντατικά με ζητήματα οικονομικά. Τα έξοδα δεν λείπουν, είναι αρκετά ωστόσο έσοδα αναμένονται από τις 24/6 έως τις 18/7, στο δεύτερο μισό του Μάη και στο διάστημα από τις 17/11 έως τις 10/12. Τους μήνες Απρίλιο και Σεπτέμβριο θα δεχτείτε ενίσχυση σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο μέσω σχέσεων, συνεργασιών ή μέσω του/της συντρόφου σας.

Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το νέο έτος καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι πολλά υποσχόμενες. Έως τον Ιούλιο ο Δίας στον Καρκίνο ενισχύει το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και σας ωθεί σε μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα. Από τον Αύγουστο και έπειτα εισέρχεται στον Λέοντα και ευνοεί την εύρεση εργασίας έτσι οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε μεγάλες πιθανότητες για εύρεση εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείστε σημαντικά. Ο Κρόνος σε όλη την διάρκεια της χρονιάς σχεδόν είναι άκρως υποστηρικτικός και σταθεροποιεί κάθε σας επαγγελματική φιλοδοξία ή βλέψη. Εύνοια δέχεστε στα διαστήματα από τις 7/3 έως τις 5/4 και από τις 12/8 έως τις 5/9. Προωθήστε την δημόσια εικόνα σας και το προφίλ σας. Έντονη κινητικότητα αλλά και  προσοχή χρειάζεται στο διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/10 καθώς ο Άρης από τον Τοξότη πυροδοτεί εντάσεις, κόντρες με ανωτέρους και προϊσταμένους. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ελιχθείτε με τον γνωστό τρόπο. Ίσως επωμιστείτε κάποιες πρόσθετες ευθύνες καθώς ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο θα απουσιάζει. Ωστόσο, είναι ένα διάστημα ιδιαίτερα γόνιμο και παραγωγικό που μπορείτε να προωθήσετε το image σας. Παράλληλα αναμένεται εισοδηματική ανάκαμψη. Διευθετήστε τις εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα καθώς από τα Χριστούγεννα και έπειτα ο Κρόνος από τον Τοξότη σημαίνει εργασία, προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να χειριστείτε. Δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου, δεν αναμένεται να χάσετε την δουλειά σας απλώς θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις, ο εργοδότης σας ή η εργοδότρια σας θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις και αυτό θα σας αγχώνει. Ευκαιρία να αναδείξετε τον εαυτό σας και να καταξιωθείτε επαγγελματικά. Ο Μάης και ο Σεπτέμβρης ευνοούν την εργασία ενώ ο Ιούλιος ευνοεί την εργασία μέσα από το σπίτι, η οποία μπορεί να αποδώσει και έσοδα.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Είστε από τους πλέον τυχερούς και ευνοημένους μέσα στο νέο έτος καθώς ο Δίας έως τον Ιούλιο διελαύνει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους έρωτες. Οι δεσμευμένοι έχετε όλα τα φόντα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να την οδηγήσετε ένα βήμα παραπέρα. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα γοητευτείτε από ένα άτομο και δεν θα μείνετε μόνοι. Στο δεύτερο μισό του έτους πιθανό είναι το σενάριο να ερωτευτείτε ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σας χώρο και ειδικότερα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σταθεροποιεί την αισθηματική σας ζωή και μπορεί να στεφεί με επιτυχία κάθε σας ερωτική προσέγγιση. Ο έρωτας ελλοχεύει είτε στο εξωτερικό είτε σε ένα ταξίδι εντός συνόρων. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς επηρεάζει τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και μπορεί να βιώνετε μία ιδιαίτερα ρομαντική κατάσταση. Προσέχετε όμως καθώς ενδέχεται να είναι ένα παραμύθι και σύντομα να σκάσει η φούσκα προσγειώνοντας σας στο έδαφος απότομα. Καλό θα είναι να είστε μετρημένοι και να προσέχετε που εναποθέτετε την καρδιά σας και τα αισθήματα σας. Πολλοί εκ υμών ίσως έρθετε αντιμέτωποι με μία περίεργη και νεφελώδη συνθήκη έτσι δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα για το μέλλον της σχέσης σας. Ο Ουρανός από τον Κριό σας κάνει πιο τολμηρούς στον έρωτα και μπορείτε να ρισκάρετε εν ονόματι του. Μην διστάσετε να πάρετε το ρίσκο εφόσον η σχέση σας έχει δοκιμαστεί, ακολουθήστε το ταίρι σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σημαίνει πως μπορεί να προκύψει ένας έρωτας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, κάτι που επηρεάζει ειδικότερα τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Οι εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και δεν είναι αρνητικές προς εσάς. Σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να ερωτευτείτε σε ένα ταξίδι. Πολλοί θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε μαζί με το ταίρι σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 6/4 έως τις 3/5 σας κάνει γοητευτικούς και θελκτικούς έτσι μπορείτε να αναμένετε καλύτερες συνθήκες στον έρωτα. Ο έρωτας σας ξεμυαλίζει στο διάστημα από τις 19/7 έως τις 12/8 όπου η Αφροδίτη διατρέχει το κομμάτι των ερώτων σας. Στο διάστημα από τις 6/9 έως τις 1611 η διαδοχικές διελεύσεις της Αφροδίτης από την Παρθένο, τον Ζυγό και τον Σκορπιό υπόσχονται καυτές βραδιές, γεμάτες πάθος, ερωτισμό και έντονες συγκινήσεις. Εκείνο το διάστημα έχετε να αναμένετε πολλά. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, είστε πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί και δικτυώνεστε ενώ διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θετικοί αναμένονται οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Δεκέμβριος ενώ ευχάριστο είναι και το διάστημα από τις 30/5 έως τις 23/6. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου