Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό – Δημιουργία, Θεραπεία, Έμπνευση και Υπερβολή


Η Νέα Σελήνη της 26ης/10ου/2011 ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, που αποτελεί μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, θεραπευτική, εμπνευσμένη, δυνατή-δυναμική και υπερβολική. Πραγματοποιείται στις 22:57 το βράδυ και σχηματίζει κατά γενική ομολογία αρκετά αρμονικές όψεις, οι οποίες δρουν απελευθερωτικά και μας ωθούν σε νέα μονοπάτια δημιουργίας και ευπορίας. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 3η μοίρα του Πλουτώνιου Σκορπιού και προσδίδει δυναμικότητα και διαίσθηση στην ατμόσφαιρα. Το συναίσθημα διάχυτο και έχουμε έντονη επιθυμία για ουσιαστικότητα στις σχέσεις και ένωση εις βάθος. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης σε ιδιαίτερη μοίρα, αυτήν της 15ης μοίρας του Καρκίνου που έχει τον τίτλο « Μοίρα της Θεραπείας-Αυτοθεραπείας » . 


Τόσο τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) όσο και ο Ωροσκόπος βρίσκονται σε ζώδια του νερού και αυτό προσδίδει μία ευαίσθητη, ρομαντική ποιότητα προσφοράς και περίθαλψης. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό εκφράζεται μέσα από τα μυστήρια και τα μυστικά του. Κυριαρχεί ένα κλίμα μυστικοπάθειας, μυστικότητας και σε συνδυασμό με παθιασμένα συναισθήματα  προκαλεί ένα συναισθηματικά  έντονο πυροτέχνημα που φωλιάζει στις καρδιές μας. Βασική προτεραιότητα ο έρωτας, τα ζητήματα καρδιάς και τα οικονομικά μιας και ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συμβολίζει τα συγκεκριμένα θέματα. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας καθώς διακατεχόμαστε από αστείρευτη υπομονή και επιμονή. Η Σελήνη από τον Σκορπιό εκφράζεται συναισθηματικά έντονα και είναι ένα ενεργό ηφαίστειο γεμάτο μυστήριο που δύσκολα μπορεί να ερμηνευτεί. Τα συναισθήματά μας είναι τόσο έντονα που η αγάπη μας μετατρέπεται σε κτητικότητα, ζήλια και εκδίκηση. Οφείλουμε να διαχειριστούμε αυτές τις εμμονικές και αυταρχικές συμπεριφορές έχοντας υπόψη μας πως ο έρωτας και η αγάπη είναι μορφές «ελευθερίας», όχι σκλαβιάς. Η επιβολή και συγκεκριμένα η αυτοεπιβολή στα ίδια μας τα συναισθήματα και τους εαυτούς μας αποτελεί βασική αρχή αυτού του φεγγαριού. Ένα από τα βασικά αιτήματα αυτής της Νέας Σελήνης αποτελεί η συντροφικότητα και η αποδοχή μιας και μας τρομοκρατεί η ιδέα της απομόνωσης και της απόρριψης. 

Η 3η μοίρα του Σκορπιού, στην οποία σχηματίζεται η Νέα Σελήνη ανήκει στον 1ο δεκανό και έχει κυβερνήτη και συγκυβερνήτη τον Πλούτωνα συνεπώς μπορούμε να πούμε πως αυτό το φεγγάρι έχει έντονα Πλουτώνια στοιχεία και μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Έχουμε τη δύναμη να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες και δηλητηριασμένα συναισθήματα δίνοντας τη θέση τους σε αγνή, ουσιαστική αγάπη χωρίς όρια και δεσμεύσεις.

Τέλος, ο Ωροσκόπος από την 15η μοίρα του Καρκίνου δημιουργεί επιφυλακτικό κλίμα αλλά θέλει να προσφέρει αλληλέγγυα τις υπηρεσίες του για φροντίδα και υπηρεσία. Βρίσκεται στον Β δεκανό του Καρκίνου και κυβερνάται από τη Σελήνη ενώ συγκυβερνήτης είναι ο Πλούτωνας(κυβερνήτης του Σκορπιού). Έντονη η Πλουτώνια επιρροή πάλι και η ικανότητα για σφοδρή θεραπεία των ψυχικών τραυμάτων εμφανής. Έντονη διαισθητικότητα, ρομαντισμός, συναισθηματικές εκδηλώσεις αγάπης χωρίς περιορισμούς είναι στο μενού της ημέρας. Αυτή η συναισθηματική ενεργειακή βόμβα μπορεί να εκραγεί με θετικό τρόπο εφόσον νιώσουμε ασφάλεια και θαλπωρή. Οι ανασφάλειες μπορεί να μας οδηγήσουν στο μονοπάτι της συναισθηματικής ακαμψίας, της ωμότητας και της ψυχρότητας.
Κυβερνήτης πλανήτης από άποψη ωροσκόπου η Σελήνη και από άποψη ζωδίου ο Πλούτωνας συνεπώς μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ποιότητες της νέας σελήνης από τον οίκο στον οποίο σχηματίζεται η νέα σελήνη και από τον οίκο που βρίσκεται ο Πλούτωνας. Το φεγγάρι σχηματίζεται στο τέλος του 4ου με αρχές του 5ου ηλιακού οίκου και αυτό σημαίνει πως επηρεάζει θέματα και των δύο τομέων. Ζυμώσεις και νέα ξεκινήματα όσον αφορά θέματα σπιτιού, οικογένειας ή και καριέρας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον έρωτα, τη δημιουργία και τη διασκέδαση. Γόνιμο το φεγγάρι αυτό καθώς μπορούμε να σπείρουμε με επιτυχία σε όποιον τομέα θέλουμε και ειδικότερα σε τέτοιου είδους θέματα. Μπορούμε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τις οικογένειές μας ενώ οι γονείς μπορούν να προσεγγίσουν τα παιδιά τους και να τους παρέχουν χέρια βοηθείας. Ο έρωτας σε περίοπτη θέση και φαίνεται να μας απασχολεί ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Το αίτημα μας για ασφάλεια και αποτίναξη της ανασφάλειας έντονο και αυτό προκαλεί φοβίες και παράλογες εμμονές. Χρειάζεται επιβολή στους ίδιους μας τους εαυτούς και αποκόλληση από εμμονικές-καταπιεστικές συμπεριφορές που λειτουργούν σαν «αλυσίδες στον λαιμό» των άλλων. Η δύναμη που μας παρέχει αυτή η Νέα Σελήνη είναι ισχυρής ενεργειακής δόνησης και μπορούμε να μετατρέψουμε τους φόβους μας και τις εμμονές μας σε αληθινά συναισθήματα αγάπης, φροντίδας και αληθινού ενδιαφέροντος.

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης της Νέας Σελήνης από άποψη ζωδίου βρίσκεται ενταγμένος στον 6ο οίκο και αυτό προκαλεί έντονη δυναμική σε θέματα εργασίας, καθημερινής ροής προγράμματος και υγείας. Το θετικό είναι πως σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη και αυτό ευνοεί νέα εργασιακά ξεκινήματα παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης και αποσύνθεσης. Μπορούμε να επιτύχουμε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και να βελτιώσουμε τις συνθήκες στον εργασιακό μας χώρο. Θέματα υγείας ευνοούνται και έχουν όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Τα επίπεδα αντοχής και άμυνας του αμυντικού μας συστήματος αυξημένα. Παράλληλα με τη σωματική δύναμη αυξάνεται και η ψυχολογική δύναμη έτσι μπορούμε να αντέξουμε προκλήσεων και αντιξοοτήτων.Ήλιος:

Σύνοδος Σελήνη: Νέα Σελήνη λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζεται μία περίοδος 14ημερών κατά τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε δυναμικά νέα ξεκινήματα στον τομέα των ερωτικών και των ζητημάτων της καρδιάς. Παράλληλα με τον νέο κύκλο εμπειριών και εξελίξεων στα ερωτικά μας μπορούμε να διεκδικήσουμε έναν νέο κύκλο πορείας όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα. Το συνειδητό κομμάτι(Ήλιος) έρχεται σε αρμονική εμπλοκή με το υποσυνείδητο κομμάτι(Σελήνη) και η προσωπικότητά μας συνάδει αρμονικά με την συναισθηματική μας φύση. Τα φώτα έρχονται σε αρμονικό ζευγάρωμα και θέτουν ως βασικό τους στόχο την επαναφορά ισορροπίας και αρμονίας στην προσωπική μας ζωή.

Αντίθεση Δίας: Χαρακτηριστικό της όψης αυτής είναι η υπερβολή. Η ανάγκη μας για επέκταση κυμαίνεται σε επίπεδα υπέρ του δέοντος και μας διακατέχει μία υπερεπεκτατική συμπεριφορά. Η παρόρμηση μας υπερισχύει της λογικής και του ρεαλισμού έτσι μπορούμε να γίνουμε θύματα εξαπάτησης και προδοσίας. Δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε μη ρεαλιστική αντίληψη καταστάσεων και αυτό αυτόματα θα μας οδηγήσει σε ψευδή ή λαθεμένη κρίση κάνοντάς μας θύματα του ίδιου μας του εαυτού και της υπεραισιοδοξίας μας. Ας μην προβούμε σε περιττά έξοδα και ας μην λήξουμε το πορτοφόλι μας μιας και η όψη μας ωθεί σε χρηματικές ακρότητες. Καλό είναι να αποφύγουμε τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο καθώς μπορεί να έχουμε σημαντικές απώλειες.

Ημιτετράγωνο Ουρανός: Είναι η μόνη όψη δυσαρμονίας που πραγματοποιεί αυτό το φεγγάρι και προσδίδει μία ολίγον τι τεταμένη-ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία μπορεί να ξεπεράσει κάποια όρια και να βγει έξω από καλούπια προκαλώντας αντιδράσεις και διαξιφισμούς. Το κλίμα αστάθειας και νευρικότητας υπαρκτό αλλά όχι ανυπέρβλητο μιας και το ημιτετράγωνο δεν είναι κύρια όψη αλλά δευτερευούσης σημασίας. Αυτό δεν παύει να αλλοιώνει τη δυναμική της όψης, ωστόσο όμως την περιορίζει σημαντικά. Μία ροπή προς την καταστροφή-αυτοκαταστροφή ή την εκκεντρικότητα ενδέχεται να εκδηλωθεί σε συνδυασμό με απρόοπτα γεγονότα. Ο Ουρανός στον 10ο οίκο σε σύνοδο με το μεσουράνημα της Νέας Σελήνης φανερώνει πως η εικόνα αυτού του φεγγαριού είναι όντως εκκεντρική, απρόβλεπτη και έχει κάτι πνευματικό και πάνω από το γήινο αντιληπτό επίπεδο. Μπορεί να έχουμε απολύσεις εντελώς αναπάντεχα αλλά παράλληλα δεν αποκλείεται κάποιοι να βρούνε κενές θέσεις εργασίας και να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό και μάλιστα σε ένα πόστο καίριο, επαναστατικό που απαιτεί τεχνολογικές-επιστημονικές γνώσεις.

Τρίγωνο Ποσειδώνας: Το σύνθημα αυτής της όψης είναι υπέρβαση του ιδεαλιστικού οράματος. Έχουμε τη διάθεση να διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια με άκρως εποικοδομητικό και καλλιτεχνικό τρόπο. Η φαντασία είναι διάχυτη και οι διαισθητικές μας ικανότητες έντονα ανεπτυγμένες έτσι μπαίνουμε στη διαδικασία να προλάβουμε καταστάσεις και γεγονότα που θα ανατρέψουν την καθημερινή μας ζωή. Πέρα από το υλικό κομμάτι της ζωής θα ενδιαφερθούμε και για το ανώτερο και πνευματικό μέρος της εστιάζοντας πέρα της ύλης και δίνοντας έμφαση στη μόρφωση και την καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ιδιαίτερα καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα όπως χορευτές, μουσικοί, θεραπευτές, σύμβουλοι αστρολογίας. Ο οραματισμός ενισχυμένος και μπορούν να κατεβάσουν επιτυχημένες και εξαιρετικής ποιότητας ιδέες.

Εξάγωνο Πλούτωνας: Η όψη αυτή εκδηλώνεται με ανάγκη για προσωπική υπέρβαση των ορίων και προσωπική υπεροχή. Η προσωπικότητές μας αποκτούν θάρρος και δύναμη έτσι ώστε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και την πορεία μας στη ζωή. Είναι μία όψη που μας ωθεί να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες του παρελθόντος, από φοβίες, εμμονές και πικρόχολα συναισθήματα. Έχουμε την εύνοια του σύμπαντος ώστε να καταφέρουμε να διαβούμε ένα στάδιο και να πάμε παραπέρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι χτίσουμε αυτές τις ημέρες θα έχει γερά θεμέλια και δύσκολα θα μπορέσει να αλλοιωθεί και να κλονιστεί. Ενδυνάμωση και αποκατάσταση των ενδοοικογενειακών μας σχέσεων, οι οποίες είχαν κλονιστεί την προηγούμενη περίοδο, η έλευση ενός νέου δυνατού έρωτα μπορεί να είναι μέσα στα πιθανά σενάρια της όψης αυτής. Δεν αποκλείεται η καθημερινότητά μας να αποκτήσει ενδιαφέρον λόγω της έλευσης μίας νέας θέσης εργασίας. Χρειάζεται να απαλλαγούμε από κακές διατροφικές συνήθειες και τοξικές τροφές έτσι ώστε να αλκαλοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.


Τρίγωνο Χείρωνας: Η όψη αυτή ευνοεί την θεραπεία των τραυμάτων μας, των ψυχολογικών μας τραυμάτων που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν είτε κοντινό είτε μακρινό. Μπαίνουμε με το νέο αυτό φεγγάρι σε μία διαδικασία εξιλέωσης της ίδιας μας της προσωπικότητας και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο μας εαυτό προκειμένου να θεραπεύσουμε τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να εξιλεωθούμε. Η συγχώρεση όσων μας πλήγωσαν είναι το μονοπάτι της θεραπείας. Η όψη αυτή μας καλεί να συγχωρέσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς για λάθος επιλογές και αποφάσεις του παρελθόντος. Οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με το «εγώ» μας και να γίνουμε πιο λαμπεροί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έναν υγιή χαρακτήρα που θα μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο αγαθό της «αγάπης» χωρίς συμβατικότητες και ανιδιοτελώς.

Σελήνη:

Αντίθεση Δίας: Όψη που προκαλεί συναισθηματική φρενίτιδα και επιπολαιότητες. Καλούμαστε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας γιατί θα ρέπουν μεταξύ υπεραισιοδοξίας και υπερπεσιμισμού. Μία συναισθηματική ταλάντευση μεταξύ απόλυτης χαράς και απόλυτης λύπης ενδέχεται να εκδηλωθεί . Χρειάζεται να αποτοξινωθούμε από συναισθηματικές εμμονές, προσκολλήσεις , φοβίες και να θεραπεύσουμε τον βαθύτερο εσωτερικό μας κόσμο. Υπερβολές συναισθηματικής έκφρασης είτε ένθερμες είτε ψυχρές είναι στο μενού της όψης. Η συγκεκριμένη συγκρουσιακή όψη μας καλεί να αποφύγουμε διατροφικές «ασυδοσίες» και να υιοθετήσουμε ένα πιο φυσικό lifestyle. Είναι αναγκαίο να βάλουμε στο διατροφικό μας μενού τροφές αλκαλικές που βοηθούν στην οξείδωση του οργανισμού μας και όχι στην αποσύνθεσή του . Άφθονα φρούτα, λαχανικά και όχι πολλά γλυκά. Οι τροφές πρέπει να είναι πλούσιες σε βιταμίνες έτσι ώστε να αντέξουμε στις εξάρσεις των ιώσεων και να θεραπεύσουμε το «κάρμα» μας. Μην γινόμαστε φορτικοί συναισθηματικά και ας μην αιχμαλωτίζουμε με την αγάπη μας. Ας μετουσιώσουμε την αγάπη σε ανώτερο ιδανικό ελευθερίας και με αυτόν τον τρόπο ας δώσουμε συναισθηματική τροφή στους γύρω μας αλλά και αυτοϊκανοποίηση.


Ημιτετράγωνο Ουρανός: Μία τάση για συναισθηματική έκφραση με τρόπο ολίγον τι εκκεντρικό, χαοτικό και αυταρχικό. Μπορεί να νιώθουμε κάποιες συναισθηματικές ενοχλήσεις και αυτό να μας κάνει ψυχρούς και να αδυνατούμε να εκφράσουμε την τρυφερότητά μας και το όλο ρομαντικό κλίμα των ημερών. Οι μητέρες πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς η Σελήνη σχετίζεται με τη μητρότητα και αυτό μπορεί να τις ωθήσει σε κάποιες παράλογες απαιτήσεις. Τα συναισθήματά μας μεταβαλλόμενα και ανήσυχα έτσι θέλουμε να εκφράσουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο αλλά αυτό γίνεται με τρόπο λίγο ιδιόρρυθμο και αλλόκοτο.

Τρίγωνο Ποσειδώνας: Όψη που ενισχύει τα φιλεύσπλαχνα συναισθήματα και αυτά της συμπόνιας. Θέλουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας χωρίς όρια και ανιδιοτελώς. Αυτό είναι πολύ θετικό αρκεί να μην πέσουμε θύματα συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για τον καλλιτεχνικό κόσμο όπως για τους χορευτές, τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους, τους ζωγράφους. Οποιαδήποτε επαγγελματική ασχολία χρειάζεται να κινητοποιήσει τη φαντασία μας, τη διαίσθησή μας μπορεί να αποφέρει καρπούς και να ευδοκιμήσει. Ο οραματισμός είναι στα φόρτε του και οι σύμβουλοι ψυχολογίας ή αστρολογίας μπορούν να δημιουργήσουν παρακαταθήκες με σκοπό να βοηθήσουν τον κόσμο παρέχοντας υπηρεσίες ανιδιοτελώς.

Εξάγωνο Πλούτωνας: Ημέρες κατά τις οποίες επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο ψυχολογικό μας και συναισθηματικό μας κόσμο έτσι ώστε να μεταμορφωθούμε συναισθηματικά. Η πεταλούδα εξάλλου πριν γίνει πεταλούδα περνάει από το στάδιο της «κάμπιας». Με αυτήν την παρομοίωση θέλω να τονίσω πως η αλλαγή κρύβεται μέσα μας και πως εφόσον κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να σχηματίσουμε μία γοητευτική και ελκυστική προσωπικότητα. Τα συναισθήματα αντοχής μας μεγάλα και μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά κοιτάζοντας κατάματα τις δυσκολίες της ζωής και αντιμετωπίζοντάς τες με δυναμισμό. Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε σχέσεις με άτομα της οικογένειάς μας, να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να βρούμε τη χρυσή τομή με διάλογο και αντικειμενικότητα.

Τρίγωνο Χείρωνας: Η όψη αυτή μας καλεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον συναισθηματικό μας κόσμο και να θεραπεύσουμε πληγές που πηγάζουν από την παιδική μας ηλικία, το παρελθόν μας ή όσες σχετίζονται με τη μητέρα μας. Μας χαρίζει δυναμική έτσι ώστε να εξιλεωθούμε και να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας. Εάν θεραπεύσουμε τον εαυτό μας έχουμε όλα τα εφόδια να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας και στους συνανθρώπους μας έτσι ώστε να θεραπεύσουν δικές τους συναισθηματικές ατέλειες.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται την 26η/10ου/2012 και ώρα 22:57 μετά μεσημβρινής. Είναι εξαιρετικά γόνιμη και μπορεί να επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά την οικογένεια και τις σχέσεις μας με τους οικείους. Ο έρωτας και τα ζητήματα της καρδιάς έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Νέοι έρωτες θα δημιουργηθούν και θα έχουν στέρεα και θεμελιώδη βάση. Οι σχέσεις μπορεί να μην είναι απαραίτητα ερωτικές αλλά οποιαδήποτε δημιουργία σχέσεων-συνεργασιών θα έχει δεσμά δυνατά, θα βασίζεται στην αλληλεγγύη και στον κοινό οραματιστικό στόχο. Οι σχέσεις θα δράσουν με τρόπο λυτρωτικό-θεραπευτικό για τις ψυχές μας και θα μας απελευθερώνουν από προσκολλήσεις τους παρελθόντος.

Υπερβολική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο μπορεί να βλάψουν την τσέπη μας ενώ παράλληλα θα έχουμε βουλιμία, σύνεση μην πάρουμε κιλά μέσα στο επόμενο δεκατετραήμερο. Τα οικονομικά ζητήματα και αυτά με τη σειρά τους στο προσκήνιο. Θέματα σεξουαλικότητας θα είναι έντονα και η διάθεσή μας για ερωτικοσεξουαλικές περιπέτειες θα είναι αυξημένες. Ας μην πέσουμε στους σεξουαλικούς «βαμπιρισμούς» και ας μην εκμεταλλευτούμε τους ανθρώπους σεξουαλικά, ο άνθρωπος δεν είναι «σκεύος ηδονής» , ας μετουσιώσουμε το πάθος του σκορπιού σε ανώτερη πνευματική-σαρκική ένωση. 


Καλή δημιουργική Νέα Σελήνη, καλή Νέα Σελήνη της υπερβολής!!!

Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και το άνοιγμα ενός νέου κύκλου εμπειριών για την ερωτική και τη σεξουαλική ζωή μας. Το κλίμα βέβαια είναι λίγο οξυμμένο όχι λόγω της Νέας Σελήνης αλλά λόγω της συγκρουσιακής όψης τετραγώνου μεταξύ Ερμή-Αφροδίτης με τον Άρη. Ερμής και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Σκορπιό φλερτάρουν δυσαρμονικά με τον Άρη από τον Λέοντα και αυτό προκαλεί ζήλιες, κτητικότητες, ίντριγκες και εγωιστικές συμπεριφορές μέσα στις σχέσεις και συγκεκριμένα στις ερωτικές σχέσεις. Επίσης ο λόγος μας μπορεί να είναι νευρικός και να εκτοξεύουμε ρουκέτες πληγώνοντας τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και με το μεταφορικό μας μέσο και γενικότερα να κρατήσουμε διαλλακτικό προφίλ. Βουτάμε τη γλώσσα στο ζουμί του μυαλού λέει μία λαϊκή ρύση, να το θέσω λαϊκά και απλά. Θα έχουμε μία σοκαριστική, εριστική και επιθετική συμπεριφορά προκαλώντας τους γύρω μας. Οι σκέψεις μας; Τρέχουν με ταχύτητα φωτός και αυτό μπορεί να προκαλέσει διανοητική εξουθένωση. Η σύγκρουση πάλι των δύο μυθολογικών εραστών, του Άρη και της Αφροδίτης προκαλεί δυσκολίες στις σχέσεις, έναν αδάμαστο ερωτισμό με σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές και αχαλίνωτα πάθη.

Η επιθυμία για ικανοποίηση των σεξουαλικών ενστίκτων έντονη. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε για απόπειρες βιασμών και γενικότερης βίας.  Κάποιοι μπορεί να μην πάρουν άδεια για το 3ήμερο ( πενθήμερο για τους Θεσσαλονικείς) και έτσι θα το ρίξουν στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις. Εργασιοθεραπεία και όλα κυλάνε ομαλά, βρείτε όμως λίγο χρόνο για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας ή την παρέα σας, εξυπακούεται πως χρειαζόμαστε χαλάρωση. 

Τυχερή και αρμονική όψη αυτή του εξαγώνου μεταξύ Κρόνου-Άρη. Βέβαια δρα και αυτή κάπως συγκρατημένα μιας και ο Κρόνος πάντα επιβάλλεται και μάλιστα από την 21η μοίρα του Ζυγού, αυτήν της απόλυτης έξαρσής του, εκδηλώνει τις πιο θετικές ποιότητές του και μάλιστα με ευκολία. Η επιθυμίες μας για διεκδικήσεις είτε επαγγελματικές είτε σε προσωπικό επίπεδο αυξημένες  και αυτό μπορεί να αυξάνει τα επίπεδα υπομονής μας και της επιμονής μας. Διεκδικούμε μία θέση στον έρωτα, στον χώρο εργασίας. Η εργατικότητα είναι το όπλο της επιτυχίας και της κοινωνικής καταξίωσης. Μέσα στο επόμενο 14ήμερο θα καταφέρουμε να επιτύχουμε πολλά μέσα από το πρόγραμμα και την οργάνωση.

Μην πείτε λοιπόν πως φταίει το φεγγάρι για τις ατυχίες και τις συγκρούσεις. Η αστρολογική κουζίνα έχει ποικιλία και αυτό προκαλεί εντάσεις αλλά φέρνει και επιτυχίες!!! Ένα βήμα προς τη γονιμότητα, την παραγωγικότητα και την συναισθηματική άνθιση!!!


                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου