Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τρίγωνο Δία-Πλούτωνα


Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται το θεαματικό τρίγωνο του Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης, της γενναιοδωρίας, της αισιοδοξίας και της ευημερίας με τον Πλούτωνα, πλανήτη της δύναμης, της εξουσίας, της μεταμόρφωσης, της αναμόρφωσης, της φθοράς και του θανάτου. Πρόκειται για μία όψη πολύ δυνατή, η οποία λαμβάνει χώρα σπάνια γιατί οι δύο αυτοί πλανήτες είναι βραδυκίνητοι και σπάνια χαρίζουν τη μεταμορφωτική τους δύναμη συνδυασμένοι θετικά. Η όψη πραγματοποιείται στις 7 Ιουλίου 2011, στις 28 Οκτωβρίου 2011 και μέσα στο 2012. 


Μπορούμε να αναπτύξουμε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα μας μέσω βαθειάς διεργασίας, απομακρύνοντας τον εαυτό μας από παλιές, κακές συνήθειες και ασυδοσίες. Μπορεί να μας οδηγήσει στην επίτευξη των προσωπικών μας στόχων είτε σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε υλικό επίπεδο. Οδηγεί σε ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου και σταθερή ενδυνάμωση της οικονομίας είτε σε προσωπικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσω οικονομικής λιτότητας και πειθαρχημένης διαχείρισης των ελλειμμάτων μπορεί να επέλθει η αναδιάρθρωση της οικονομίας και η σταδιακή ανάκαμψη από την πτωτική αυτή τάση. Καλό είναι να απαλλαγούμε από την οικονομική και σεξουαλική ασυδοσία υιοθετώντας μια πιο μετρημένη στάση.

Ο Δίας συνδυασμένος θετικά με τον Πλούτωνα μπορούν να οδηγήσουν στην εύρεση νέων μεθόδων, πιο πρόσφορων και αποτελεσματικών για την ενίσχυση του εισοδήματός μας. Η όψη αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τον Νοέμβρη του 2011 και μέχρι το καλοκαίρι του 2012 καθώς πραγματοποιείται ακόμη ένα τρίγωνο, αυτό του Άρη, πλανήτη της δράσης και της ενεργητικότητας με τους δύο προαναφερθέντες πλανήτες. Έτσι το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των τριών αυτών πλανητών μπορεί να επιφέρει άνθηση, πρόοδο και κοινωνική-οικονομική ευημερία βγάζοντας πολλές χώρες από την οικονομική αθλιότητα και αποτελμάτωση. Πολύς πληθυσμός θα έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσει ή να αυξήσει το εισόδημά του. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι αυτά της γης και του νερού (Ταύρος, Παρθένος , Αιγόκερως , Καρκίνος , Σκορπιός και Ιχθύες), ωστόσο όμως όλα τα ζώδια δέχονται αυτή την ευνοϊκή όψη επειδή όλοι μας έχουμε στα ωροσκόπιά μας αυτά τα ζώδια συνεπώς με διάφορες μεθόδους μπορούμε να επιτύχουμε την πρόοδο και την ενίσχυση.

Μπορούμε να γίνουμε πιο επιλεκτικοί στο ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι και να δούμε το άλλο μας μισό πιο συναισθηματικά και όχι σαν σάρκα. Ο Δίας δίνει τη δυνατότητα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και έτσι να αγαπήσουμε και τον/την σύντροφό μας. Είναι μία όψη που αν τη διαχειριστούμε σοφά μπορούμε να απαλλαγούμε από ζωώδη ένστικτα και βαμπιριστικές συμπεριφορές. Τα κίνητρα μας μπορούν να γίνουν πιο πνευματικά και ανθρώπινα. Είναι μια ευκαιρία εξύψωσης του πνεύματος και μέσω αυτής της εξύψωσης μπορεί να επέλθει και η ουσιαστική οικονομική ευμάρεια. Ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη και την ανθρώπινη, πνευματική αξία.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου