Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

The first weekend of October


Καλό μήνα!!! Σάββατο σήμερα και ο Οκτώβρης έκανε ποδαρικό με μία χαρούμενη, αισιόδοξη και παιχνιδιάρα Σελήνη. Το φεγγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο μας κρατάει συντροφιά από τον λαμπερό και επεκτατικό Τοξότη, είναι ένα φεγγάρι αισιόδοξο, φιλοσοφημένο, με καλή διάθεση και αρκετή κοινωνικότητα. Τα συναισθήματά μας; Ανήσυχα, ανεξάρτητα, παρορμητικά και περιπετειώδη. Έχει μία ροπή προς την ευχαρίστηση, την καλοπέραση, τη διασκέδαση και το φλερτ. Χαρακτηριστικό της πως μιλάει και εκφράζεσαι συνήθως έξω από τα δόντια, χωρίς να υπολογίζει τα κόστη των παρεξηγήσεων. 



Αρχικά η Σελήνη συναντάει τον πρωτοστάτη Ουρανό και μας ηλεκτρίζει συναισθηματικά. Επικρατεί μία ανάγκη για αποδέσμευση και προσωπική έκφραση των συναισθηματικών μας αναγκών. Χαρίζει στους ανθρώπους διορατικότητα, διαισθητικότητα και συναισθηματική ανανέωση. Έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε συναισθηματικά με ανανεωμένο και λυτρωτικό τρόπο χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Ακόμα και η θετική της έκφανση μας κρατάει σε μία συναισθηματική εγρήγορση και αναστάτωση, σε έναν ταραχώδη τρόπο ημέρας.

Εν συνεχεία, εμπλέκεται σε αρμονική όψη τριγώνου με τον μαχητή Άρη και προκαλεί αισθήματα συναισθηματικής ρώμης και γενναιότητας. Επικρατεί διάχυτη μία τάση για συναισθηματική δράση και αποχή από την αδράνεια. Διεκδικούμε τα συμφέροντά μας και τα κεκτημένα μας. Είναι η όψη που μας χαρίζει συναισθηματική μεγαλοπρέπεια, υπερηφάνεια και γενναιοδωρία. Τα συναισθήματα μας; Παθιασμένα και συχνά δημιουργεί μία σκληρή, μαχητική προσωπικότητα.

Στη συνέχεια και πλησιάζοντας προς το βράδυ πραγματοποιεί ευεργετικές όψεις θεαματικών εξαγώνων με τον φωτοδότη Ήλιο και με τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας. Η διάθεσή μας; Αρκετά καλή, έχουμε όλη την ανάγκη και την επιθυμία να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας έπειτα από μία απαιτητική εβδομάδα. Βγείτε, συζητήστε, προσεγγίστε τα αγαπημένα σας άτομα και συσφίξτε τους δεσμούς στο μαγικό μονοπάτι των σχέσεων. Οι σχέσεις είναι ένα ταξίδι μαγείας και ο άνθρωπος μία οντότητα ανυπολόγιστης δύναμης. Το συνειδητό μας κομμάτι, το εγώ μας έρχεται σε αρμονική σύνδεση με την ασυνείδητη πλευρά μας και τον συναισθηματικό μας κόσμο. Αποτέλεσμα; Να συγκλίνουν η προσωπικότητά μας και τα συναισθήματά μας. Η όψη χαρίζει αρμονία και έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε ευχάριστες στιγμές ακόμα και μέσα στο σπίτι με αγαπημένα μας πρόσωπα, με τα άτομα της οικογένειάς μας. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι επιτακτική και μάλιστα όχι μόνο επιφανειακά αλλά και εις βάθος, συναισθηματικά. Μας χαρίζει καλή μνήμη και μία ικανότητα για ένα μεγαλειώδες συναισθηματικό δυναμικό μπαμ. Επικοινωνήστε και μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και που γνωρίζετε πως σας αγαπάνε πραγματικά.

Αύριο Κυριακή, συνεχίζει το τερέν αρμονικών όψεων και πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον μέγα δάσκαλο Κρόνο και τη γλυκιά Αφροδίτη. Τα συναισθήματά μας ρέουν σταθερά, συγκρατημένα και με μία έμφυτη σοφία. Έχουμε μία ανάγκη για συναισθηματικό έλεγχο. Μπορούμε να διαθέσουμε λίγη ώρα για να οργανώσουμε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας με σύνεση και αξιοπιστία. Χαρακτηριζόμαστε για την πίστη μας, την αξιοπιστία μας και μπορούμε να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας με θάρρος και να τις εκτελέσουμε κυριολεκτικά, φέροντάς τες εις πέρας.

Στην πορεία τα δύο σύμβολα της συναισθηματικής φύσης, η Σελήνη και η Αφροδίτη εμπλέκονται αρμονικά και μας χαρίζουν μία ευτυχή συγκυρία. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε γύρω από το μεσημεριανό τραπέζι και να απολαύσουμε το γεύμα μας με αγαπημένα άτομα της οικογένειάς μας, του συγγενικού μας περιβάλλοντος. Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας και να απολαύσουμε τη ζεστασιά και την αγκαλιά των δικών μας ανθρώπων, οι οποίοι ποτέ δε θα μας φθονήσουν. Μία ροπή για δημιουργία και συναισθηματική έκφραση είναι διάχυτη και η περιρρέουσα διάθεση είναι κοινωνική, φιλική, γοητευτική, με χάρη και φινέτσα. Αισιόδοξα συναισθήματα και μία ιδιαίτερα εμφατική στάση απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες. Το έντονο κλίμα της περασμένης εβδομάδας φαίνεται να μας αποχαιρετά κυριολεκτικά δίνοντας τη θέση του σε ένα πέπλο ηδονιστικής αρμονικής απόλαυσης.

Ξημερώματα Κυριακής και κατά τη διάρκειά της συναντάει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και μας δίνει ένα όπλο, την ικανότητα για διαλογισμό και ξεκούραση. Μπορούμε να αποτοξινώσουμε τον εγκέφαλό μας από κακεντρέχειες και από βίαιες, ύπουλες επιθέσεις που δεχτήκαμε μέσα στην εβδομάδα. Μπορείτε να το επιτύχετε φίλοι μου, αποτοξινωθείτε και διώξτε τις κακές και κακεντρεχείς επιρροές ανθρώπων χωρίς ποιότητα. Δώστε τους συγχώρεση και αφήστε τους στα ποτάμια της λύπης τους και της μοναξιάς τους. Η καρδιά σας μπορεί να δείξει το μεγαλείο της και το ατόφιο της χρυσάφι.
Βγάλτε τον κρυμμένο σας θησαυρό, μην τον αποθησαυρίζετε.

Τέλος, προς τα ξημερώματα της Δευτέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιεί αρμονική όψη εξαγώνου με τον «Κοσμοσείστη» Ποσειδώνα και προκαλεί μία συναισθηματική νωχέλεια-ονειροπόληση. Η διάθεσή μας γίνεται ρομαντική και βγάζουμε τις κρυμμένες μας ευαισθησίες. Μετά τις 11 εισέρχεται στο σοφό ζώδιο του Αιγόκερω και μας προσγειώνει στο ταξίδι της εργασιομανίας…έπονται οι αναλύσεις της Σελήνης στον Αιγόκερω τη Δευτέρα.

Καλή σας ξεκούραση φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο!!! Enjoy!!! 

Κριός: Έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι-κεραυνό στο εξωτερικό και να δείτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπό σας. Η διάθεσή σας; Ερωτική, ανανεωμένη και είστε έτοιμοι για μεγάλες διασκεδάσεις και ένα ξέφρενο πανηγύρι χαράς και διασκέδασης. Ο έρωτας καλά κρατεί και τη ζωή σας οδηγεί. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες στο επίκεντρο και μάλιστα έχετε όλα τα φόντα να εξομαλύνετε εντάσεις της εβδομάδας που μας πέρασε.

Ταύρος: Ιδιαίτερα ερωτικό το weekend με τη σεξουαλικότητά σας και τον ερωτισμό σας να χτυπάνε τα όρια καύσωνα. Πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής προέλευσης και μάλιστα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Η ψυχολογία σας έντονη και πιθανόν να έχετε κάποιο ξέσπασμα λόγω ενός οικογενειακού θέματος ή μιας οικογενειακής περιπλοκής. Εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Έχετε περάσει και πιο εντυπωσιακά Σαββατοκύριακα. Απολαύστε όμως στιγμές ερωτικές με τον/τη σύντροφό σας.

Δίδυμος: Ένα Σαββατοκύριακο; Φωτιά!!! Κοινωνικότητα, ταξίδια, διασκέδαση και ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας σε πρωτοκαθεδρία και έχετε όλη την ικανότητα να περάσετε ευχάριστα με φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες. Ο έρωτας; Στα φόρτε του και η καρδιά σας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μέσα σε έναν ωκεανό έρωτα και φωτός. Απολαύστε τη διασκέδαση και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Τα άστρα ευνοούν και τη ζωή σας οδηγούν.

Καρκίνος: Θέματα εργασίας σας κρατούν λίγο δέσμιους. Ίσως νιώσετε εξαντλημένοι και τις άμυνες σας πεσμένες. Μην μου στεναχωριέστε. ‘Όλα χρειάζονται. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε και απολαύστε το στρώμα σας είτε διπλό είτε μονό που τραγούδησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Διαλογισμός, γιόγκα και μία βόλτα κοντά στη θάλασσα ή τη φύση ευνοούν και τη ζωή σας ωφελούν. Στην καριέρα σας μπορεί να προκύψει κάποια ένταση αλλά φροντίστε να την ελέγξετε.

Λέων: Ερωτικότατο Σαββατοκύριακο. Απολαύστε μικρές μετακινήσεις, μικροταξιδάκια και όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Η διάθεσή σας σε πολύ καλά επίπεδα και το χαμόγελό σας; Επιστρέφει δυναμικά για να σας θυμίσει πως είστε τα παιδιά του Ήλιου και λάμπετε. Πραγματοποιείστε μία μικρή απόδραση με φίλους, τα αδέλφια σας ή σε έναν στενά συγγενικό προορισμό σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος: Εσωστρεφείς και απασχολημένοι σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Κάποια έξοδα δεν αποκλείονται για το σπίτι σας ή τη διακόσμηση του. Μπορεί να έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Φροντίστε να ξεκουραστείτε στο σπίτι και να απολαύσετε τη θαλπωρή, τη ζεστασιά και τη φιλικότητά του. Η σεξουαλικότητά σας; Απρόβλεπτη και σοκαριστική. Διοχετεύστε την ενέργειά σας εποικοδομητικά και απολαύστε.

Ζυγός: Η διάθεσή σας καλή, εξωστρεφής και έχετε όλη την επιθυμία να πραγματοποιήσετε μικρά ταξιδάκια. Οι σχέσεις σας; Ανατρεπτικές αλλά ο Ήλιος και η Αφροδίτη σας φωτίζουν και έχετε όλη την ευγένεια να επιτύχετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε συμμάχους. Η καλή διάθεση, ο ερωτισμός σας και η ομορφιά σας στα ύψη τους. Το κοντέρ κλειδώνει στο limit up. Απολαύστε την εύνοια του Σαββατοκύριακου και ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

Σκορπιός: Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως και μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποια περιττά έξοδα. Η διάθεσή σας εσωστρεφής και έχετε την επιθυμία να απομονωθείτε. Εάν επιλέξετε αυτό το μονοπάτι , τότε χαλαρώστε, ξεκουραστείτε ή κάντε ένα ντους με αρωματικά έλαια και αρώματα, άκρως καταπραϋντικό.  Αγώνες δρόμου για τα επαγγελματικά σας προκαλούν ένα στρεσάρισμα.

Τοξότης: Λατρεμένοι μου Τοξότες είστε πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σας φωτίζει όλη σας την προσωπικότητα. Διάθεση; Ανεβασμένη, εξωστρεφής και μία ιδιαίτερη επιθυμία για διασκέδαση και χορό. Αφεθείτε στη δίνη της διασκέδασης, γίνετε μικρά παιδιά και κερδίστε το στοίχημα του Σαββατοκύριακου με το πλατύ σας χαμόγελο και την μεγάλη σας καρδιά. Καρμικά γεγονότα και επιθέσεις που σας πίκραναν μένουν στο παρελθόν, συγχωρήστε τους ανθρώπους χωρίς ουσία, είναι δέσμιοι της λύπης τους. Ερωτικοί και ακαταμάχητα μαγνητικοί έχετε όλους τους φίλους δίπλα σας. Enjoy!!!

Αιγόκερως: Εσωστρεφής η διάθεσή σας και έχετε μία ροπή προ της απομόνωση. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας, διαλογιστείτε και πραγματοποιήστε μία βόλτα στη θάλασσα ή την εξοχή, λειτουργείτε καλά εκεί και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Επαγγελματικά θέματα ίσως σας στρεσάρουν και σας αγχώνουν. Ο ερωτισμός σας και η ενεργητικότητά σας; Στα ύψη!!! Διοχετεύστε την ενέργειά σας στην κρεβατοκάμαρα σας και συσφίξτε τον δεσμό σας. Εσωτερική γαλήνη σε αναζητώ και σε κατέχω.

Υδροχόοι: Κοινωνικό το σαββατοκύριακο καθώς σας βρίσκει με φίλους και ενταγμένους σε ομάδες. Η διάθεσή σας αρκετά καλή και οι σχέσεις σε έμφαση. Προσοχή σε μικροξεσπάσματα στον/στη σύντροφό σας. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας στην κρεβατοκάμαρα και απολαύστε το αγαπημένο σας ταίρι. Το χαμόγελο και η αισιοδοξία φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Απολαύστε!!! Χαλαρώστε, διασκεδάστε και ξεχάστε υποχρεώσεις και ευθύνες της περασμένης και επόμενης εβδομάδας.

Ιχθείς: Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σας απασχολήσουν ενώ παράλληλα ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη. Διοχετεύστε τις εντάσεις εποικοδομητικά στην κρεβατοκάμαρά σας και ενωθείτε με το ταίρι σας όχι μόνο σαρκικά αλλά και πνευματικά σε μία ανώτερη συναισθηματική-πνευματική δόνηση. Κάποια άγχη και αγωνίες στην εργασία σας πανικοβάλουν και ίσως νιώσετε τις άμυνες πεσμένες. Ξεκουραστείτε και διασφαλίστε επιπρόσθετες ώρες ύπνου. Διαλογισμός και γιόγκα επιβοηθητικές.


                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου