Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Νέας Σελήνης στον Σκορπιό


Κριός: Η νέα σελήνη είναι ιδανική για να διεκδικήσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα και να επιτύχετε έναν θετικό προϋπολογισμό. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε κάποιον δικαστικό αγώνα κληρονομικού περιεχομένου και τα φορολογικά σας φαίνεται να διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή όμως καθώς η έλευση εσόδων δεν σημαίνει πως σκορπάμε τα χρήματα και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Αποφύγετε περιττά έξοδα και αποταμιεύστε. Κάποια γεγονότα μπορεί να έρθουν εντελώς αναπάντεχα και αυτό θα σας αναστατώσει αλλά μετά τη συναισθηματική φόρτιση θα καταλάβετε πως όλα συνέβησαν για καλό σκοπό. Εύνοια σε θέματα επαγγελματικά, εξουσίας και συλλογικότητας. Η διάθεσή σας συγκρατημένα αισιόδοξη και τα συναισθήματά σας έντονα και βαθιά. Οι φίλοι σας μπορεί να σταθούν πηγή έμπνευσης για σας και για την δική σας πορεία. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας ενισχύονται και εκπέμπετε σαγήνη διεκδικώντας μία θέση στον έρωτα. Οι πληγές σας φαίνεται να περιορίζονται και έτσι η ψυχολογική σας διάθεση ανακάμπτει σημαντικά.


Ταύρος: Απέναντι σας σχηματίζεται αυτό το φεγγάρι και φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες μάλιστα έχουν και δυνατές βάσεις έτσι αναμένεται να αντέξουν στον χρόνο. Ο κύκλος σας διευρύνεται και η κοινωνικότητά σας αυξημένη. Η ομορφιά και η γοητεία σας στα ύψη, με αυτόν τον τρόπο έχετε όλα τα φόντα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας. Μην κάνετε κατάχρηση της αισιοδοξίας και φτάσετε στο άκρο της αλαζονικής υπεραισιοδοξίας, είστε πειθαρχημένοι και θα καταφέρετε να αγγίξετε την πραγματικότητα. Επιτυχία σε θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής ενώ παράλληλα η τύχη σας χαμογελά και όσον αφορά σπουδές, μεταπτυχιακά ή διδακτορικά. Ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτή κάποια αίτησή σας για εύρεση εργασίας ή η έγκριση ενός μεταπτυχιακού. Μέσα από την συμμετοχή σας στις ομάδες καταφέρνετε να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να εξελιχθείτε. Οι φίλοι ασκούν ευεργετική επιρροή και λειτουργούν θετικά για την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι: Θέματα εργασίας και καθημερινότητας δέχονται σημαντική ενίσχυση έτσι μπορείτε να διεκδικήσετε μία θέση στην ελλειπτική αγορά εργασίας. Η τύχη είναι με το μέρος σας! Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μπορείτε να αυξήσετε την αντοχή σας και τη σωματική σας ρώμη, αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολική κατανάλωση τροφών άχρηστων ουσιών έτσι ώστε να αντεπεξέλθετε στο πρόγραμμά σας. Κάποιες ανατροπές στις φιλίες σας ή στον τόπο που ομαδοποιείστε δεν αποκλείονται, αυτό θα δράσει κάπως κατασταλτικά στην ψυχολογία σας. Είναι προσωρινή η ανατροπή, κινηθείτε με την ευελιξία και την επικοινωνιακή δεινότητα που σας διακατέχει και ανατρέψτε τις καταστάσεις υπέρ σας. Σημαντική πρόοδο δέχεται ο τομέας των οικονομικών σας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν θετικό προϋπολογισμό καθώς βγαίνετε κερδισμένοι από θέματα κληρονομικά και φορολογίας. Επιτυχία σε μεταπτυχιακά-διδακτορικά καθώς έχετε έμπνευση ενώ παράλληλα μπορεί να εγκριθεί η αποστολή ενός βιογραφικού σας στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας. Τα επαγγελματικά σας λειτουργούν θεραπευτικά για την ψυχολογία σας. Με τα μούτρα στη δουλειά λοιπόν για την εγκαθίδρυση ενός δυναμικού προφίλ.  

Καρκίνος: Τα ερωτικά σας σε πρώτο πλάνο. Έρωτας, δημιουργία και διασκέδαση στο βασικό πρόγραμμα των ημερών. Έρωτες έρχονται με την προϋπόθεση να μείνουν. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις προδιαγραφές να δημιουργήσετε τις βάσεις για μία σχέση όπως εσείς επιθυμούσατε. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να δώσετε πνοή ζωής στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένα νεοεμφανιζόμενο πρόσωπο θα σας ελκύσει και χρειάζεται να ζυγίσετε καταστάσεις προκειμένου να μην θέσετε σε κίνδυνο τη μόνιμή σας σχέση. Οι γονείς μπορεί να έχουν χαρές από τα παιδιά τους ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Μην είστε υπερβολικοί σε θέματα συμμετοχής σας σε ομάδες και συλλόγους, να είστε συγκρατημένοι. Ο ενθουσιασμός και η εκδηλωτικότητά σας μπορεί να σας στοιχίσουν  Οι φίλοι ίσως σας προβληματίσουν. Κάποιες ανατροπές αναμένονται και στα επαγγελματικά σας και αυτό πιθανώς να σας ξεβολέψει. Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες κατά κανόνα ενώ παράλληλα κάποια βοήθεια θα έχετε και σε οικονομικά ζητήματά σας. Ειδήσεις από το εξωτερικό τρέχουν και σας φέρνουν χαρούμενες ειδήσεις. Δεν αποκλείεται να έχετε έγκριση μιας αίτησης σας ή ενός μεταπτυχιακού σας.

Λέων: Η οικογένεια και το σπίτι σε πρώτο πλάνο αυτές τις δύο εβδομάδες. Οι εξελίξεις είναι θετικές και μπορείτε να συσφίξετε σχέσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Κάποιες αλλαγές στον χώρο κατοικίας όπως ανακαίνιση είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ παράλληλα νιώθετε ένα προστατευτικό πέπλο μέσα στο σπίτι σας. Ανατρεπτικές οι εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής χροιάς ή ένταση σε κάποια θέματα ανώτερων σπουδών. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μπορεί να  σας φορτίσει ή να σας ταλαιπωρήσει. Η δουλειά είναι ολίγον τι απαιτητική αλλά σταδιακά όλα θα στρώσουν και θα διαδραματιστούν καταστάσεις μάλλον υπέρ σας.  Ξεκινάτε νε δύναμη στον εργασιακό σας τομέα, διατηρείστε το θάρρος σας και ανατρέψτε τις όποιες αρνητικές εξελίξεις. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τολμήστε!!! Οι σχέσεις σας δέχονται εύνοια ενώ παράλληλα διαφαίνεται κάποια εισοδηματική ανάκαμψη ή έλευση χρημάτων που σας οφείλονταν. Ο ερωτισμός σας καλά κρατεί και η σεξουαλικότητά σας ανεβασμένη. Μπορείτε να περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, η αγκαλιά του και ο λόγος του ασπίδα προστασίες και πηγή ηρεμίας στο άγχος σας.

Παρθένος: Μετακινήσεις και συζητήσεις σε πρώτο πλάνο. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια επαγγελματικά ή εργασιακά τα οποία θα έχουν όρους υπέρ σας. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς καλυτερεύουν και μπορείτε να οργανώσετε ευχάριστες συναθροίσεις μαζί τους. Κάποια έξοδα αναπάντεχα θα πλήξουν λίγο την οικονομική σας ευχέρεια. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές και να έχετε οικονομικές απώλειες.  Η διάθεσή σας καλή και ο έρωτας φαίνεται να φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο. Σχέσεις έρχονται για να μείνουν καθώς καλούνται δυναμικές και παθιασμένες. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσοι ακολουθείτε μία εργασία καλλιτεχνικής χροιάς και να έχετε επιτυχή αποτελέσματα. Ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να διευρυνθεί και να δημιουργήσετε συμμαχίες επαγγελματικές που θα σας στηρίξουν δεόντως.  Δεν αποκλείετε να έχετε ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις κυρίως από το εσωτερικό ενώ οι νεότεροι σε ηλικία μελετήστε για να καλυτερεύσετε τις επιδόσεις σας στο σχολείο και στον εκπαιδευτικό τομέα.

Ζυγός: Η νέα σελήνη θετική και καθώς σχηματίζεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να έχετε αύξηση του εισοδήματός σας και της οικονομικής σας κινητικότητας. Χρήματα που σας οφείλονταν επιστρέφουν και αυτό δημιουργεί πλεονάζοντα προϋπολογισμό.  Η αυτοπεποίθησή σας εξακολουθεί να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό σας χαρίζει ευελιξία και λάμψη προκειμένου να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας. Να είστε συγκρατημένοι και φειδωλοί στις δαπάνες καθώς μπορεί να βγείτε εκτός προγράμματος και να χάσετε σε αποταμιευτική ικανότητα. Μαζεύουμε σε περίοδο έλευσης χρημάτων, χρειάζεται να είστε πιο συνετοί στην οικονομική διαχείριση. Κάποιες ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες δεν αποκλείονται καθώς κάποιος συνάδελφός σας μπορεί να χρειαστεί την συνδρομή σας και αυτό θα επιβαρύνει το πρόγραμμά σας. Η επιπρόσθετη εργασία μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι τόνωσης της αυτοπεποίθησής σας καθώς θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να χειριστείτε έναν πλεονάζοντα φόρτο εργασίας. Εντός προγράμματος και κάποια παράπονα από το ταίρι σας, μην δίνετε σημασία και κάντε τις τσαχπινιές σας για να το ηρεμήσετε. Θετικές εξελίξεις στον έρωτα και τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας αυξάνονται σημαντικά ενώ έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας και τα παιδιά σας.

Σκορπιός: Στο ζώδιό σας σχηματίζεται η νέα σελήνη και μπορεί να σας χαρίσει λάμψη, δυναμικότητα έτσι ώστε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας και όλα συντελούν στην ενίσχυση της επικοινωνιακής σας ικανότητας έτσι μπορείτε να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη χαρίζει λάμψη και ομορφιά έτσι έχετε όλες τις προδιαγραφές να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό θα σας χαρίσει πόντους. Σχέσεις με την οικογένειά σας βελτιώνονται σημαντικά και βρίσκετε όλη τη ζεστασιά καθώς είστε στη φωλιά σας. Μπορεί να έχετε ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα  και μηνύματα έτσι θα είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Συνειδητοποιείτε πως δεχτήκατε βοήθεια από τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς και αυτό αλλάζει τη στάση σας απέναντι τους. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και μπορείτε να κερδίσετε μάχες σε αρκετούς τομείς. Μην είστε όμως υπερβολικοί και υπερενθουσιώδεις καθώς μπορεί να απογοητευτείτε από κάποιες σχέσεις σας. Κάποιες ανατροπές ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας αλλά έχετε εύνοια και μπορείτε να τις ξεπεράσετε-κοντρολάρετε. Ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσει με την σειρά του θεραπευτικά για την ιδιοσυγκρασία σας, δέχεται εύνοια και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση μιας και είναι το θέμα που σας απασχολεί μονίμως.  

Τοξότης: Ετοιμασίες, διεργασίες για το μεγάλο come back; Η νέα σελήνη σχηματίζεται στο 12ο ηλιακό σας σπίτι και δείχνει έντονο παρασκήνιο και εσωστρέφεια. Καθώς σχηματίζει ευεργετικές όψεις ως επί των πλείστων δείχνει πως το παρασκήνιο που σχηματίζεται είναι μάλλον υπέρ σας και δεν αποκλείεται να σας ανακοινωθούν προτάσεις επαγγελματικές. Η ψυχολογία σας αρκετά βελτιωμένη αν και εσωστρεφής. Η εσωστρέφεια δεν συμβαδίζει πάντοτε με λύπη. Βλέπετε καταστάσεις με διαύγεια και η παρατηρητικότητα σας εκτοξεύεται έτσι είστε σε φάση απολογισμού, ασκείτε ρεαλιστική κριτική  και ετοιμάζεστε για τη δυναμική επανεμφάνισή σας. Αποφύγετε υπερωρίες γιατί μπορεί να εξαντληθείτε και εξασφαλίστε ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στον έρωτα μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές και αυτό θα σας προκαλέσει στρες. Ένα άγχος συγκρατημένο για θέματα δημιουργίας θα σας απασχολήσει. Οι ευθύνες αυξάνονται και αυτό ίσως περιορίζει τον ελεύθερό σας χρόνο. Το στενό συγγενικό σας περιβάλλον, τα αδέλφια σας και η οικογένειά σας λειτουργούς ως ασπίδα προστασίας και νιώθετε άνεση και ασφάλεια. Ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεών σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να ενισχυθούν αρκετά και αυτό να σας δώσει οικονομική ευελιξία και κινητικότητα. Έμπνευση, διόραση και διάχυτος αισθησιασμός επικρατούν στη ζωή σας. Έχετε όλες τις δυνατότητες να ανακαλύψετε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και να εμφανιστείτε δυναμικά στο τερέν της διεκδίκησης.

Αιγόκερως: Αρκετά εξωστρεφείς και ενεργά δραστήριους σε συλλογικές ομάδες σας βρίσκει αυτό το νέο φεγγάρι. Χαρίζει προσωπική δύναμη και υπεροχή έτσι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πως είστε άξια παιδιά και πειθαρχημένα. Νέες φιλίες έρχονται στο προσκήνιο και οτιδήποτε δημιουργείτε αυτές τις ημέρες έχει γερές βάσεις και αποφέρει καρπούς. Θέτετε νέους στόχους και οραματίζεστε το μέλλον με αισιοδοξία και σοφία. Εύνοια σε θέματα οικονομικά και μπορείτε να έχετε θετικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να σας επιστραφούν χρήματα που σας οφείλονταν ενώ μπορείτε να βρείτε λύτρωση σε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή στα αδέλφια σας. Ο έρωτας εξελίσσεται ομαλά και θετικά, διανύετε ερωτική περίοδο αλλά αποφύγετε υπερβολές και διαχυτικότητες γιατί υπάρχει το σενάριο της διάψευσης προσδοκιών. Δεν είναι δύσκολο να είστε εγκρατείς μίας και ο κυβερνήτης σας, Κρόνος σας εφοδιάζει με ρεαλιστικότητα και αντικειμενικότητα απομακρύνοντας σας από συναισθηματικές εκδηλώσεις. Κάποιο άτομο της οικογένειας σας κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας για ένα πρόβλημά του, το οποίο εμφανίζεται εντελώς απροσδόκητα. Τα μηνύματα, οι ειδήσεις που θα λάβετε είναι ευχάριστα και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία, η οποία ενισχύεται λόγω και της οικονομικής ανάκαμψης.

Υδροχόος: Ένας νέος κύκλος εγκαινιάζεται για την επαγγελματική σας ζωή και το δικό σας προφίλ. Τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο και η λάμψη σας αυξημένη έτσι ώστε να κερδίσετε μάχες και να ενισχύσετε δυναμικά το προφίλ σας. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεται να σας ανατεθεί μία θέση ανώτερης ισχύος και υψηλότερου κύρους. Η ψυχολογία σας σταθερά δυναμική και ανοδική. Δείξτε διαλλακτικότητα με άτομα της οικογένειάς σας και μην είστε παράλογοι στις επιθυμίες τους. Αποφύγετε αλλαγές του χώρου κατοικίας και έξοδα για το σπίτι καθώς θα είναι περιττά. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς ενδεχομένως να είναι κάπως τεταμένες, κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ και μην προκαλείτε ρήξεις καθώς σας ηλεκτρίζει και ο Άρης απέναντί σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοποριακή και εμπνευσμένη φαντασία σας για να ενισχύσετε τα σχέδιά σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας ιδίως αν σχετίζεται με καλλιτεχνική δραστηριοποίηση. Η ασφάλειά σας και η αυτοπεποίθησή σας αλλάζουν μάλλον προς το καλύτερο και αυτό σας χαρίζει λάμψη και δύναμη. Έχετε εύνοια στο να προωθήσετε τη δουλειά σας και να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις που θα καταφέρετε να φέρετε και εις πέρας.

Ιχθύες: Με καλή διάθεση, αρκετά εξωστρεφείς και αισιόδοξους σας βρίσκει η νέα σελήνη. Έχετε όλες τις ευεργεσίες για να εξασφαλίσετε την επιτυχία όσον αφορά θέματα ανώτερων σπουδών και μόρφωσης. Κάποιο βιογραφικό σας στο εξωτερικό πιθανότατα να εγκριθεί ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτή κάποια αίτησή σας για μεταπτυχιακό σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Τα νέα, οι ειδήσεις και τα μηνύματα που έρχονται από το διεθνές μέτωπο είναι ευχάριστα. Οργανώστε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι εκτός Ελλάδας και συνδυάσετε το με αναψυχή. Μην αντιδράτε υπερβολικά με στενούς συγγενείς ή τα αδέλφια σας καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πικράνουν. Κάποια έξοδα με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Φίλοι είναι κοντά σας και οι στόχοι που βάζετε για το μέλλον είναι πολύτιμοι και καλά θεμελιωμένοι. Η ψυχολογία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. Ανακαλύπτετε δυνάμεις σας και αυτό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας, αξίζετε θέσεις ισχύος. Ξεπερνάτε φοβίες και εμμονικές προσκολλήσεις και αποτοξινώνεστε από τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος που σας κράτησαν δέσμιους της στασιμότητας και της μη ανέλιξης.

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου