Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Τρίγωνο Δία-Πλούτωνα


Κριός: Θέματα οικονομικά, ασφάλειας και αυτοπεποίθησης μπορεί να ενισχύσει η όψη αυτή, με τον οικονομικό σας τομέα να ανακάμπτει. Η καριέρα σας και η κοινωνική σας προβολή είναι πιθανόν να ενδυναμωθούν και αυτό να σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Δεν αποκλείονται επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα αποκτήσετε χρήματα.


Ταύρος: Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Μπορείτε να φανείτε τυχεροί σε όποιον τομέα επιθυμείτε. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σας. Μια ιδεολογική μεταμόρφωση είναι ορατή και επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία ή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορεί να καθίσουν πάλι στα έδρανα. Δεν αποκλείονται ταξίδια ή μετοικήσεις στο εξωτερικό.

Δίδυμος: Εσωτερική και ψυχική αρμονία και ισορροπία προσφέρει η όψη αυτή και λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από κακοτοπιές και εχθρικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να συζητούν θετικά για σας και να έλθει σύντομα μία προαγωγή. Μπορείτε να λάβετε κληρονομιές και να αυξήσετε την ακίνητη σας περιουσία. Η δύναμη σας αυξάνεται και μπορείτε να ανέλθετε κοινωνικά , αποφύγετε όμως την δίψα σας για εξουσία και επιβολή.

Καρκίνος: Μπορείτε να δικτυωθείτε κοινωνικά και συλλογικά, είναι καλή περίοδος για την περαιτέρω κοινωνικοποίησή σας. Νέοι φίλοι μπορεί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να σας στηρίξουν.  Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας επιδέχονται μία μορφοποίηση, είστε πιο επιλεκτικοί και το κριτήριό σας είναι το πάθος. Μπορείτε να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας μέσω συμμετοχής σας σε κοινά.

Λέων: Οι τομείς της καριέρας, της κοινωνικής προβολής, της εργασίας και της υγείας μπορούν να ανακάμψουν σημαντικά. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και εξελίξεις στην καριέρα μπορεί να παρουσιαστούν. Έχετε την ικανότητα να βελτιώσετε το image σας. Το κλίμα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση μπορεί να γίνει ευχάριστο και μπορεί να αλλάξουν οι συνεργάτες σας. Τέλος, η υγεία μπορεί να τα πάει αρκετά καλά εφόσον ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Παρθένος: Θέματα φιλοσοφίας και ανώτερης εκπαίδευσης μπορούν να ευνοηθούν. Πιθανή εξωτερική μετανάστευση και εύρεση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στο εξωτερικό είναι πιθανά σενάρια. Έρωτες έρχονται και παρέρχονται, έχουν να σας διδάξουν πολλά. Αφεθείτε και μην είστε τόσο συντηρητικοί στον έρωτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να μεγαλουργήσετε. Οι γονείς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

Ζυγός: Τα οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, πιστώσεις, διατροφές, φορολογικά και κληρονομικά μπορούν να έχουν μία θετικότερη τροπή. Πιθανές απρόσμενες κληρονομίες και μία τάση για επιβολή. Μια ριζική αλλαγή σε θέματα οικογενειακά, στο πως αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, μπορείτε να τις ενδυναμώσετε αρκετά. Δεν αποκλείονται μετακομίσεις και ανακαινίσεις.

Σκορπιός: Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα εμφανιστούν στο επόμενο διάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τις σχέσεις σας, να δεσμευτείτε και να οριστικοποιήσετε δεσμούς. Πιο κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορούν να βελτιωθούν. Σταδιακά ο λόγος σας αποκτά δύναμη και πειθώ και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη γιατί βρίσκεται σωτήριες ιδέες για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τοξότης: Θέματα εργασιακά και υγείας τονώνονται ιδιαίτερα. Θα έχετε ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο να αποδείξετε την αξία σας αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες τις οποίες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα ή να γυμνάζεστε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε περίοδο αναμόρφωσης, χρειάζεται ορθή διαχείριση, όχι σπατάλες. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος.

Αιγόκερως: Έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση και η απόλαυση για τη ζωή τονώνονται. Είναι ευκαιρία να βρείτε χρόνο για εσάς και να δείτε τη ζωή όχι μόνο σαν business, αλλά ως απόλαυση. Πιθανή απόκτηση νέων μελών στην οικογένεια για όσους ενδιαφέρονται του ζητήματος. Αλλάζετε οι ίδιοι και ο χαρακτήρας σας γίνεται πιο δυνατός, αποβάλλετε κακές συνήθειες και ζείτε με άλλα δεδομένα τη ζωή σας.

Υδροχόος: Θέματα οικογένειας και σπιτιού σταδιακά  βελτιώνονται. Νιώθετε καλύτερα με τα άτομα της οικογένειας σας και έρχεστε πιο κοντά. Ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμα και απόκτηση νέου μέλους στην οικογένεια. Απόφαση για μία συγκατοίκηση για τους νεότερους. Είστε σε μία φάση περισυλλογής και ενδοσκόπησης, με διαλογισμό αλλά όχι απομόνωση μπορείτε να αποτοξινώσετε νου και ψυχολογία και να βρείτε λύσεις.

Ιχθύες: Ευνοϊκότερες οι σχέσεις σας με στενούς συγγενείς και αδέλφια καθώς επέρχεται ισορροπία. Εύνοια σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία και πιθανή αλλαγή μεταφορικού μέσου. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλογικές-ομαδικές δραστηριότητες πιο εντατικά, να αποκτήσετε κοινωνική συνείδηση και μέσω εργασίας σε συλλογικό γιατί όχι να αποκτήσετε και οικονομική ενίσχυση στηρίζοντας τον προϋπολογισμό σας.

                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου