Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Άρης στην Παρθένο & Ανάδρομος - Προβλέψεις


Κριός: Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο στρέφει ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας και της προσωπικής σας δράσης στους τομείς που αφορούν θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας και με αυτόν τον τρόπο ο προσωπικός ελεύθερος σας χρόνος να μειωθεί σημαντικά. Χρειάζεται να κινείστε προσεκτικά στον χώρο που διαπραγματεύεστε επί καθημερινής βάσης και να αποφεύγετε εντάσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Να εξασφαλίζετε ώρες για ξεκούραση και ύπνο καθώς οι ευθύνες θα εξαντλούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Να ακολουθείτε πλήρη γεύματα, αλκαλικής τροφής και να κάνετε τακτικές επισκέψεις στον γιατρό καθώς ο οργανισμός σας θα είναι ευάλωτος. Κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου το αμυντικό σας σύστημα μπορεί να είναι ακόμα πιο αποδυναμωμένο ενώ άνδρες και γυναίκες χρειάζεται να είστε προσεκτικοί καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σεξουαλικότητας. Ο Άρης είναι δικός σας κυβερνήτης και αυτό συνεπάγεται πως η ενέργειά σας θα μπλοκάρεται κατά καιρούς ενώ παράλληλα θα συσσωρεύετε ενέργεια και θα έχετε απότομες εκρήξεις γι' αυτό χρειάζεται να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και όχι επιθετικοί ή εριστικοί με τους γύρω σας. Παράλληλα οφείλετε να είστε υπομονετικοί καθώς αδράνεια και στασιμότητα θα επέλθει στην εργασία σας, αποφύγετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή εργασιακά εγχειρήματα, αφεθείτε σε επαναπροσδιορισμό της τακτικής σας και της εργασιακής προσέγγισης σας. Γενικότερα, ο Άρης σας βάζει σε μία διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις με συναδέλφους σας καθώς ίσως είχατε γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και επικριτικοί μαζί τους. Μπορείτε να αναλογιστείτε της εσφαλμένης σας συμπεριφοράς και να επιδιώξετε μία επαναπροσέγγιση με όσους έχετε απομακρυνθεί. Αναλογιστείτε παράλληλα τις λάθος διατροφικές σας συνήθειες και σταδιακά αλλάξτε τες. Η δράση σας χαρακτηρίζεται από μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις, αυτό σας γεμίζει θυμό και ανησυχία ωστόσο σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται μεθοδικότεροι, σχολαστικότεροι και πιο αναλυτικοί. 
  


Ταύρος: Σημαντική εύνοια για το δικό σας ζώδιο αποτελεί η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο καθώς φέρνει πινελιές έρωτα και δημιουργίας στη ζωή σας. Αυξάνεται η αισιοδοξία σας και η επεκτατική σας διάθεση ενώ παράλληλα θέλετε να επιτύχετε σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δύσκολο καθώς ένα εντυπωσιακό τρίγωνο μεταξύ Δία-Άρη-Πλούτωνα σας καθιστά αρχηγούς της δημιουργίας. Θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να απαλλαγείτε από το κέλυφός σας. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να «αναστήσουν» την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να βρουν μία νέα με καλύτερες προοπτικές. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα και βρείτε το κατάλληλο σας ταίρι. Καλή περίοδος για απόκτηση παιδιών ενώ εξελίξεις θα έχετε οι γονείς σχετικά με τα παιδιά σας, ελπίζω τα νέα να είναι ευχάριστα. Περιορίστε απλώς την κτητική και εριστική σας διάθεση απέναντί τους. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη θέματα ερωτικά φαίνεται να μποτιλιαρίζουν ενώ παράλληλα θέματα σχετικά με τα παιδιά σας μπορεί να μένουν στάσιμα. Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο. Μία σχέση, μία ερωτική σχέση από το παρελθόν σας επιστρέφει και έρχεται να σας ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία, αυτό αυτομάτως σας προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις και εντείνει τις αναστολές σας στο βωμό των επιλογών σας, αν είστε αδέσμευτοι δεν δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά εφόσον είστε δεσμευμένοι φέρνει μία σκηνή ζηλοτυπίας από τον/την νυν σύντροφό σας. Ένα ερωτικό αμφιταλάντευμα στο μενού του ανάδρομου Άρη της Παρθένου. Παράλληλα η δημιουργικότητά σας είναι περισσότερο υποτονική και αυτό σας κάνει κυριολεκτικά ταύρους εν υαλοπωλείο, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αναδείξτε την υπομονή σας. Ο Άρης είναι κυβερνήτης του 12ου φυσικού ηλιακού σας οίκου και αυτό δημιουργεί έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας. Προσοχή σε κακόφημα σχόλια από μέρους ανταγωνιστών καθώς αυξάνεται η κακεντρέχεια τους εις βάρος σας, να είστε μετρημένοι και όχι προκλητικοί. Αποφύγετε εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και στο γάμο σας καθώς ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού και του 7ου φυσικού ηλιακού σας οίκου. Επαναπροσδιορίστε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι και γενικότερα αναθεωρήστε σχέσεις, συνεργασίες και όσα λάθη συνέβησαν την περασμένη περίοδο. Δεν συνίσταται η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. 

Δίδυμος: Ένα από τα άμεσα επηρεαζόμενα ζώδια είναι το δικό σας καθώς η πολύμηνη πορεία του Άρη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας, οικογενειακής ασφάλειας και σπιτιού. Εντάσεις αναμένονται με τα άτομα της οικογένειάς σας και ειδικότερα με τη μητέρα σας. Ένα επόμενο σενάριο αποτελεί το γεγονός πως κάποιο άτομο της οικογένειάς σας χρειάζεται τη βοήθειά σας και αυτό σας φέρνει μία επιπλέον έγνοια. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε σπίτι ή και να αυτονομηθείτε από άποψη κατοικίας. Μπορεί να νιώθετε κάπως ευάλωτοι μέσα στο σπίτι σας και να αναζητάτε τη στήριξη είτε φίλων είτε της σχέσης σας. Εντείνονται αγωνίες και άγχη για θέματα επαγγελματικά και αυτό σας βάζει σε μία διαδικασία επαγγελματικής φρενίτιδας. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη φαίνεται να εντείνονται τα προβλήματα με την οικογένειά σας ή την καριέρα σας, οι απαιτήσεις από τους γύρω σας αυξάνονται και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως. Να κινηθείτε έξυπνα και ευέλικτα όπως σας προστάζει ο κυβερνήτης σας Ερμής προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις και εντάσεις. Από τις 24/01ου έως τις 14/04ου αποφύγετε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου κατοικίας σας καθώς θα δημιουργηθούν λάθη ή ο χώρος που θα μετακομίσετε ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα. Ένα θέμα ακινήτου σας απασχολεί έντονα και μία νομική υπόθεση σχετικά με το ακίνητο παίρνει αναβολή. Γενικότερα, η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο είναι ιδανική για να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά σας σχέδια-πλάνα. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και νέες σχέσεις μέσα στον τομέα της καριέρας σας καθώς ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν ή έχετε υπόψη σας πως θα είναι με ημερομηνία λήξης. Ο Άρης είναι κυβερνήτης του 11ου φυσικού ηλιακού σας οίκου και αυτό φέρνει κάποια μπλοκαρίσματα στην υλοποίηση των στόχων σας, είναι ιδανική περίοδος για επεξεργασία και αναθεωρήσεις στόχων αλλά όχι για την εφαρμογή τους. Φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν και γενικότερα μπορείτε να αναθεωρήσετε σχέσεις φιλικές. Ο Άρης, παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού σας καλεί να είστε φειδωλοί σε νέα εργασιακά ανοίγματα και εργασιακά εγχειρήματα, αποφύγετε νέες σχέσεις στον εργασιακό τομέα ή έχετε κατά νου πως εάν δημιουργηθούν θα είναι σύντομης διάρκειας. Προσεκτικά σε θέματα υγείας καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι εύθραυστο, αναθεωρείστε τον τρόπο διατροφής σας και υιοθετήστε σταδιακά έναν άλλον τρόπο ζωής, πιο φυσικό και λιγότερο τοξικό. 

Καρκίνος: Μία επικοινωνιακή κινητοποίηση για το δικό σας ζώδιο καθώς ο Άρης από την Παρθένο φέρνει ατελείωτες μετακινήσεις και μάλιστα εντός συνόρων. Μπορείτε να δώσετε συνεντεύξεις , να στείλετε βιογραφικά και να αναζητήσετε θέσεις εργασίας έτσι ώστε να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό. Οι μαθητές και οι φοιτητές είναι ενεργοί σε θέματα σπουδών και μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στη γνώση. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς υπάρχει πιθανότητα για ρήξεις και εντάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να διαλύσετε σχέσεις με τέτοιου είδους άτομα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικότερα στις μεταφορές και τα ταξίδια. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να καθυστερήσουν νομικές υποθέσεις και να υπάρξει στασιμότητα σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία. Χρειάζεται όλοι όσοι ανήκουν στον αστερισμό του Καρκίνου να είναι προσεκτικότεροι στις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, δεν αποκλείεται το σενάριο επαναπροσδιορισμού τέτοιων σχέσεων. Προσεκτικά να κινηθείτε και στην οδήγηση, τον χειρισμό του λόγου σας και με τις αποσκευές στα ταξίδια σας. Ο λόγος σας είναι καυστικός και τα λόγια σας σκληρά, αποφύγετε να πληγώσετε ανθρώπους καθώς θα έχετε απώλειες σχέσεων ή συνεργασιών, μην φέρεστε εριστικά καθώς θα εισπράξετε σκληρότητα και από τους γύρω σας. Καθώς ο Άρης είναι κυβερνήτης του 10ου και του 5ου φυσικού ηλιακού σας οίκου θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, την κοινωνική σας προβολή, την προσφορά σας στο συλλογικό και τον έρωτα ενδέχεται να περάσουν μία ασθενικότητα. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και προκλητικές συμπεριφορές στην επαγγελματική αρένα καθώς αυτό θα έχει αρνητική επίπτωση στο στάτους σας. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει και εσείς μπαίνετε σε μία φάση επανεκτίμησης των δεδομένων, αυτό ενδέχεται να ταράξει τα νερά μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Μάθημά σας; Να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και μετριοπαθείς στη ζωή σας, η απολυτότητα δεν σας ευεργετεί.

Λέων: Ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας των οικονομικών σας και μάλιστα των οικονομικών σας που εξαρτώνται από την δική σας εργασία. Θέματα μισθοδοσίας και μισθοληψίας έρχονται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα χρειάζεται να κινείστε με οικονομική σύνεση και ρεαλισμό για να αποφύγετε ελλειμματικό προϋπολογισμό και περιττά έξοδα. Παρόλα τα έξοδα όμως ο δυναμισμός σας είναι σημαντικός και η ψυχολογία σας αν και περνάει μέσα από διακυμάνσεις κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα προκειμένου να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Θα ασχοληθείτε με συμφωνίες και νομικά θέματα οικονομικού περιεχομένου ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία οικονομικών συμφωνιών και διαπραγματεύσεων, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου νε επιτύχετε τους πιο δυνατούς και προς όφελός σας διακανονισμούς. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να πραγματοποιηθούν κάποια έκτακτα έξοδα ενώ αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Η ψυχολογία σας περνάει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αποφύγετε συγκρούσεις με τους εργοδότες σας και μην διαπραγματεύεστε ή καλύτερα μην κυνηγάτε αλλαγές στο μισθό σας. Ο Άρης αποτελεί κυβερνήτη του φυσικού ηλιακού 9ου και 4ου σας, αυτό συνεπάγεται πως θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, φιλοσοφίας απέναντι στη ζωή και οικογενειακά περνάνε μία φάση αναμόρφωσης. Καλείστε να αναθεωρήσετε παλιές σας πεποιθήσεις(σχετικά απόλυτες-δογματικές) και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε τη δυνατότητα να έρθετε αντιμέτωποι με ανεπάρκειες σας στο εκπαιδευτικό κομμάτι και να καλύψετε πιθανά κενά και ελλείψεις. Ένα θέμα νομικής χροιάς αργεί να οριστικοποιηθεί και να ληφθεί μία τελική απόφαση. Σχέσεις οικογενειακές έχουν τη δυνατότητα να αναμορφωθούν και να τις επαναπροσδιορίσετε. Ένα θέμα σχετικό με ένα ακίνητό σας βρίσκεται στα τελειώματα και μέχρι τα μέσα Απρίλη θα κλείσει οριστικά, καθώς τα λεπτά γράμματα βρίσκονται προς μελέτη ή επεξεργασία. Αποφύγετε μία ανακαίνιση χώρου ή μία μετακόμιση είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. 

Παρθένος: Στο ζώδιο σας ο Άρης και η πολύμηνη παρουσία του εκεί σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, ερωτικούς και σεξουαλικούς. Η ενέργειά σας στα ύψη και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε σε όλα τα επίπεδα. Γόνιμη, δημιουργική και άκρως παραγωγική περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να ρίχνετε νερό στο κρασί σας καθώς γίνεστε απόλυτοι, εριστικοί και αυταρχικοί έτσι μπορεί να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και να έρχονται ρήξεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και αλκαλικές έτσι ώστε να θωρακίζετε τον οργανισμό σας έτσι ώστε να μην καταρρεύσετε. Ο ερωτισμός σας διάχυτος και ο έρωτας σας μεταμορφώνει. Η αισιοδοξία είναι στα χείλη σας και παρόλα τα νεύρα μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους προσωπικούς σας στόχους. Κατά την ανάδρομη πορεία του μπορεί να καθυστερήσουν οι εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιήστε, να είστε πιο προσεκτικοί στη διατροφή σας ενώ παράλληλα να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να ελέγξετε για πιθανές σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Γενικότερα, ο Άρης ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο επιβραδύνει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από τον έρωτα και τα αισθηματικά μέχρι τα επαγγελματικά και τον τομέα της φιλίας. Οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε και αυτό σας ανησυχεί. Αποφύγετε νέες επαγγελματικές σχέσεις, υπογραφές νέων εργατικών συμβάσεων ή οικονομικών συμβολαίων. Μία ερωτική σχέση που δημιουργείται τώρα δεν υπόσχεται διάρκεια στο χρόνο. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε το επόμενο διάστημα σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ενδέχεται να εκδηλωθεί ένας συσσωρευμένος θυμός. Αποφύγετε την αγορά ενός νέου οχήματος ενώ παράλληλα να είστε προσεκτικοί σε νέες αγορές ηλεκτρικών συσκευών ή μηχανημάτων που σχετίζονται με την επικοινωνία. Ο Άρης σας δίνει τη δυνατότητα πλέον σε ανάδρομη πορεία να αναθεωρήσετε και να αναμορφώσετε το σύστημα ιδεών σας και τη στάση που αντιμετωπίζετε τη ζωή. 

Ζυγός: Έντονο παρασκήνιο δημιουργεί η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο. Εργάζεστε πυρετωδώς και καταβάλλετε σημαντική δραστηριότητα αλλά με έναν τρόπο πιο μυστικό και απόμακρο. Η δράση σας είναι μάλλον κάπως παρασκηνιακή και προσπαθείτε να αποφύγετε τα αδιάκριτα και κακόβουλα μάτια. Δεν αποκλείεται να δημιουργείται ένα σημαντικό παρασκήνιο είτε στα επαγγελματικά σας είτε σε διάφορα κομμάτια της ζωής σας, το οποίο πολύ πιθανόν να μην γνωρίζετε. Αποφύγετε να μπείτε στο μάτι του κυκλώνα και μη δίνετε λαβές για σχόλια καθώς οι εχθροί θέλουν να σας προκαλέσουν μία κρίση ή πτωτική τάση. Η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα και αυτό σας στρεσάρει ακόμα περισσότερο. Να διασφαλίζετε ώρες για ύπνο, ξεκούραση και να παίρνετε σωστά γεύματα, πλήρη σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θα αλκαλοποιήσουν το αμυντικό σας σύστημα. Πιθανότατα να θέλετε να κρατήσετε κρυφή μία ερωτική σχέση. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη αποφύγετε να βγάλετε στο φως τα σχέδιά σας ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε μία επίσκεψη στον γιατρό για πιθανή εμφάνιση προβλημάτων υγείας. Χρειάζεστε ηρεμία και διαλογισμό για να λυτρωθείτε του στρες και του γενικότερου άγχους. Προσεκτικά στον έρωτα καθώς όσοι είστε μπλεγμένοι σε ερωτικά τρίγωνα μπορεί να βγουν τα άπλυτα στη φόρα. Αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις σε επίπεδο επαγγελματικό, ερωτικό και φιλικό καθώς θα δημιουργηθούν προστριβές. Ο Άρης, φυσικός κυβερνήτης 7ου και 2ου σας καλεί να είστε μετριοπαθείς σε σχέσεις, συνεργασίες και μέσα στη σχέση σας ή τον γάμο σας καθώς συσσωρεύετε θυμό και έχετε ξεσπάσματα. Έχετε υπόψη σας πως η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Παράλληλα, αποφύγετε διαπραγματεύσεις σχετικές με το ύψος του μισθού σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους εργοδότες σας. Ο Άρης, ανάδρομος από την Παρθένο σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε αξίες σας και σταθερές που έχετε θέσει στη ζωή σας, έτσι μπορείτε να αναμορφώσετε το όλο σύστημα στη ζωή σας. 

Σκορπιός: Ο Άρης από την Παρθένο σας θέτει από τους πρωταγωνιστές καθώς είστε υπολογίσιμη δύναμη μέσα σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Είστε απορροφημένοι σε θέματα φιλανθρωπίας, ιδρυμάτων αλλά γενικότερα έχετε μία ιδιαίτερη επιθυμία να συμβάλετε κοινωνικά και να καθιερώσετε την συνδρομή σας στα κοινωνικά και συλλογικά μονοπάτια. Φίλοι είναι κοντά σας και εσείς με τη σειρά σας αναζητάτε τη συντροφιά τους. Ο φιλικός σας κύκλος μπορεί να επεκταθεί αλλά χρειάζεται να είστε κάπως προσεκτικοί σε διαμάχες και διαξιφισμούς καθώς ο Άρης πυροδοτεί κάπως το όλο κλίμα. Είστε σε μία περίοδο αναδημιουργίας και θέτετε πάλι από την αρχή στόχους, τους οποίους επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη προσέξτε παρεξηγήσεις και διαξιφισμούς με τους φίλους σας ενώ παράλληλα οφείλετε να αποφύγετε ομαδικές εμπλοκές. Οι στόχοι σας ίσως παραμένουν στάσιμοι και μπορεί να νιώθετε κάπως αποπροσανατολισμένοι, αυτό μη σας αγχώνει! Είναι κάτι παροδικό, αντιθέτως επανεξετάστε τους στόχους σας και αφού ορθοδρομήσει αποφασίστε εάν πρέπει να τους υλοποιήσετε. Επεξεργαστείτε σχέδιά σας για το μέλλον και τα εφαρμόζεται εφόσον ορθοδρομήσει, επανορθώστε λάθος τακτικές του παρελθόντος. Παραδοσιακός σας κυβερνήτης στην αστρολογία και αυτό είναι σημαντικό καθώς η ζωή σας επιβραδύνεται και νιώθετε πως βρίσκεστε μετέωροι σε στατική οικονομία. Θέματα εργασιακά δέχονται καθυστερήσεις, αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με συναδέλφους σας ενώ παράλληλα φροντίστε και την υγεία σας καθώς οι άμυνες είναι εξασθενημένες, ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σεξουαλικό, το οποίο ωστόσο είναι παροδικό. 

Τοξότης: Το τρίτο ζώδιο που επηρεάζεται δυσαρμονικά από την αρμένικη βίζιτα του Άρη στην Παρθένο. Θέματα επαγγελματικά στο προσκήνιο, ένα οκτάμηνο σκληρό κατά το οποίο έχετε να δώσετε σημαντικές μάχες και μπορείτε να τις κερδίσετε. Όλα για την καριέρα και την κοινωνική σας προβολή το μότο που σας ταιριάζει. Η καριέρα σε πρώτο πλάνο και εσείς έχετε επωμιστεί ευθύνες και μάλιστα περισσότερες από όσες μπορείτε να αντέξετε. Θέτετε ένα στοίχημα στον εαυτό σας και θέλετε να επιτύχετε ανεβαίνοντας σκαλιά σταδιοδρομίας. Χρειάζεται όμως να είστε μετριοπαθείς καθώς η απολυτότητα σας, ο αυταρχισμός σας και η αλαζονεία σας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με προϊσταμένους ή όσους έχουν μία ανώτερη θέση από εσάς. Εφόσον καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τους στόχους σας ενδέχεται να σας δοθεί κάποιο αξιολογότερο πόστο. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη, αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες και επαγγελματικές ενάρξεις. Η στασιμότητα είναι εμφανής! Εξασφαλίστε και προσωπικό ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας, για το ταίρι σας ή για την αναψυχή σας. Μην γίνεστε επιθετικοί και ανταγωνιστικοί στην επαγγελματική σας αρένα καθώς αυτό θα λειτουργήσει υπέρ όσων σας φθονούν, είναι ιδανική περίοδος προκειμένου να ανασχεδιάσετε επαγγελματικά σχέδια και να οργανωθείτε για νέες επαγγελματικές τακτικές. Μία σχέση από το παρελθόν επιστρέφει και αυτό σας βάζει σε γλυκούς μπελάδες, για τους αδέσμευτους δεν είναι κάτι άσχημο αλλά οι δεσμευμένοι θα έρθετε σε ένα δίλημμα και αυτό θα δημιουργήσει ζήλιες από το ήδη υπάρχον ταίρι σας. Η ενέργειά σας σε λιγότερο αυξημένα επίπεδα και χρειάζεται να είστε ευσυνείδητοι στο κομμάτι της υγείας σας και της ψυχολογίας σας. 

Αιγόκερως: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο μιας και τονίζει την αισιοδοξία σας και το χαμόγελό σας. Είστε πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε μελλοντικά. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών ή μεταπτυχιακών-διδακτορικών ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να καθίσετε στα έδρανα είτε ως καθηγητές είτε ως φοιτητές. Προσοχή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και σε σχέσεις σας με άτομα προερχόμενα εκτός Ελλάδας καθώς υπάρχει ένα κλίμα εμπόλεμο. Αποφύγετε ταξίδια στο εξωτερικό και νομικές αντιδικίες. Κάποιες προστριβές με τα πεθερικά δεν αποκλείονται, ωστόσο θέτετε νέους στόχους και επιθυμείτε να δημιουργήσετε καθώς έχετε ένα θεαματικό τρίγωνο μεταξύ Δία-Άρη-Πλούτωνα που σας κάνει ερωτικούς και αρκετά δημιουργικούς. Κατά την ανάδρομη πορεία του προσέξτε νομικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων ενώ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, τις μεταφορές, τις επικοινωνίες και στα ταξίδια σας, κυρίως στο εξωτερικό. Αποφύγετε εμπλοκές και διαμάχες με τα πεθερικά σας και άτομα του εξωτερικού. Ο ανάδρομος Άρης από την Παρθένο σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε ένα σύστημα ιδεολογίας ασθενικό και οπισθοδρομικό έτσι αυτό σας ενεργοποιεί και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πιο προοδευτικοί και up to date. Ο Άρης μια και κυβερνά τον τομέα της οικογένειας φέρνει αναθεωρήσεις σε σχέσεις με άτομα οικεία και με άτομα που διατηρείτε πολύ στενές σχέσεις. Ένα πρόβλημα σχετικό με ένα ακίνητο χρονοτριβεί και αυτό λειτουργεί σαν οινόπνευμα στην εύφλεκτη διάθεσή σας. Μην γίνεστε αυστηροί μα τους φίλους σας ενώ παράλληλα αναθεωρήστε και επεξεργαστείτε εκ νέους ους στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε, αναβάλλετε εφαρμογές σχεδίων για τα μέσα Απρίλη και έπειτα. Μάθημα του Άρη; Να γίνετε πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες και ένα πιο σύγχρονο σύστημα ζωής.  

Υδροχόος: Θέματα οικονομικά και μάλιστα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου έρχεται να τονίσει η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο. Ενδέχεται να προκύψουν εισοδηματικές απώλειες ή απώλειες ακίνητης περιουσίας ή κληρονομιάς. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό σας αβαντάρει στον έρωτα καθώς διανύετε ένα άκρως ερωτικό οκτάμηνο, γεμάτο διαίσθηση και πάθος. Αποφύγετε δικαστικούς αγώνες και οικονομικές διαμάχες. Ο δυναμισμός σας βρίσκεται σε πάρα πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και έχετε όλες τις ευκαιρίες να κατανοήσετε βαθιές και κρυμμένες μυστικές δυνάμεις σας. Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη από της Παρθένου αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες, αποφύγετε να δανείσετε αλλά και να δανειστείτε καθώς θα έχετε απώλειες σημαντικές. Η ενέργεια σας κάπως πεσμένη ενώ άνδρες και γυναίκες χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με προβλήματα σεξουαλικής προέλευσης ή πιθανές παθήσεις, επισκεφτείτε το/τη γιατρό σας και προλάβετε παθήσεις ή πιθανές μολύνσεις. Περιορίστε την κάπως αυταρχική και αδιάλλακτη συμπεριφορά σας καθώς θα δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, να είστε πιο συγκρατημένοι στον επαγγελματικό χώρο, λιγότερο ανταγωνιστικοί και να μην ανοίγετε μέτωπα που θα κοστίσουν στη φήμη σας. Συνάμα, αποφύγετε αγορές αυτοκινήτου, ηλεκτρικών συσκευών ή μέσων που σχετίζονται με την επικοινωνία. Κάποιες εξελίξεις καθυστερούν αλλά είναι προς επεξεργασία. Είναι ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ώστε να δημιουργήσετε ένα κλίμα καλύτερο. 

Ιχθείς: Το τελευταίο ζώδιο που επηρεάζεται δυσαρμονικά  από την οκτάμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο, ο οποίος πυροδοτεί καταστάσεις στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και του γάμου είναι το δικό σας. Οι άλλοι αποτελούν βασική έγνοια σας και εσείς προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους που ενδεχομένως να είναι κάπως παράλογες και εξωφρενικές. Αυτό σας προκαλεί άγχος και στρες έτσι ξεσπάτε και οι σχέσεις σας είναι αρκετά τεταμένες. Οφείλετε να διαχωρίζετε τις σχέσεις σας και να μην μεταφέρετε τη φόρτιση των επαγγελματικών ανισορροπιών μέσα στο γάμο σας ή και αντίστροφα. Οι κραδασμοί που θα δημιουργηθούν θα είναι σφοδροί και εσείς οφείλετε να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να τις υπηρετήσετε. Εφόσον δεν διαλυθούν με την πάροδο του χρόνου σημαίνει πως όντως άξιζαν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη απέναντί σας εντείνει το κλίμα δυσαρμονίας μέσα στον τομέα των σχέσεων και εσείς πρέπει να είστε ακόμα περισσότερο διαλλακτικοί. Μην βαφτίζετε σχέσεις που δημιουργούνται τώρα "σχέσεις" με τη μία καθώς δεν έχουν μακροβιότητα. Μία δημιουργία ερωτικής σχέσης δεν έχει διάρκεια, καλό είναι να αποφύγετε δεσμεύσεις και σοβαρές αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθεωρήσετε την ποιότητα της σχέσης σας και κατά πόσο ταιριάζετε με το έτερον σας ήμισυ. Η αυτοπεποίθησή σας έχει σκαμπανεβάσματα, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην εμπιστεύεστε όσους σας υπόσχονται το εύκολο χρήμα ως λύση. Σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε σύστημα σταθερών και αξιών στη ζωή σας και να υιοθετήσετε μία νέα, πιο φιλοσοφημένη άποψη για τη ζωή. Οι νεότεροι σε ηλικία καλείστε να αντιμετωπίσετε ανεπάρκειες και ελλείψεις στον τομέα των σπουδών σας. 

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου