Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς - Δημιουργία & Έμπνευση - Προβλέψεις


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 22/02/2012 και ώρα 00:35 πραγματοποιείται μια μοναδική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Την χαρακτηρίζω μοναδική καθώς είναι πανίσχυρη, γεμάτη όνειρα, εξιδανίκευση, έμπνευση και συμβολίζει την απαρχή μιας πορείας προς έναν κόσμο φιλεύσπλαχνο, γεμάτο όραμα, όνειρα και αλληλεγγύη.  Έντονες εναλλαγές στη διάθεσή μας, εκφραστικότητα και ισχυρή ευαισθησία φλερτάρουν με το φεγγάρι αυτό. Οι τάσεις φυγής από την πραγματικότητα είναι ένα σενάριο αλλά δεν ωφελούν, γι’ αυτό χρειάζεται να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια και να την αντιμετωπίσουμε, όλη η ανθρωπότητα ενωμένη ενάντια στους δύσκολους καιρούς. 

Αστρολογική Προσέγγιση Νέας Σελήνης:

Ήλιος – Σελήνη – Ποσειδώνας – Χείρωνας σε σύνοδο στους Ιχθείς:  Η μοναδική αυτή πολυαστρία στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Ποσειδώνα είναι κάτι σπάνιο και συμβολίζει μία επερχόμενη αλλαγή, μία μεγάλη κοινωνική αλλαγή, η οποία έχει τις ρίζες της μέσα στο 2012 και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Ποσειδώνα στα ψάρια. Ο Ήλιος αποτελεί σύμβολο του εαυτού μας, είναι το συνειδητό κομμάτι του κάθε ανθρώπου και σχετίζεται με το «εγώ» μας, η Σελήνη αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας και σχετίζεται με τα συναισθήματά μας, το υποσυνείδητο και τον βαθύτερο ψυχισμό μας. Από την άλλη πλευρά ο Χείρωνας συμβολίζει την θεραπεία, είναι ο θεραπευτής, ο θεραπευτής της ψυχής μας ενώ ο Ποσειδώνας αποτελεί την ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης και είναι ο μεγάλος οραματιστής. Καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε κυριαρχία στο εν λόγω ζώδιο, έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει τις θετικότερες ποιότητες του με ευκολία έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πως η κοινωνία επιστρέφει στην αρχή των πραγμάτων, στην αρχική πηγή της ζωής. Όλα γκρεμίζονται, γίνονται ερείπια και μέσα από τα ερείπια τόσο ο άνθρωπος όσο και ολόκληρη η κοινωνία προσπαθεί να αναπαραχθεί σε άλλο επίπεδο, στη σφαίρα του οραματισμού, της αλληλεγγύης και της εξύμνησης του πνεύματος.  Υπάρχει σαφώς μία παγίδα καθώς ο Ποσειδώνας αποτελεί δίκοπο μαχαίρι, είναι δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της σφαίρας της πραγματικότητας και της σφαίρας της φαντασίας. Μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε εξαρτήσεις, στο αλκοόλ και στην εξάρτηση τους από ουσίες. Μπορούμε να αντιταχθούμε στις αρνητικές εκφάνσεις του Ποσειδώνα επιστρατεύοντας τη λογική μας, τη διαίσθησή μας και την πνευματικότητά μας. Μέσα από την προσευχή και την επαφή μας με τον Θεό μπορούμε να γίνουμε δυνατοί και να αναγεννηθούμε μέσα από τα συντρίμμια μας.


Όλη αυτή η αποσύνθεση της σημερινής κοινωνίας σε υλικό αλλά και πνευματικό επίπεδο οφείλεται στο γεγονός πως έχουμε χάσει την επαφή μας με το Θείο, τον Θεό. Ο υλισμός, η δίψα για την απόκτηση της μάταιης ευημερίας έφτασε την κοινωνία μας σε ένα σημείο αποδιοργάνωσης και κατάρρευσης. Η θεραπεία έρχεται εφόσον καταφέρουμε να συνειδητοποιήσουμε το Θείο στην καθημερινότητά μας. Η νέα σελήνη μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα, μας δίνει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε πως η ουσία κρύβεται στο πνεύμα, στην συμπόνια, στην αλληλεγγύη και στη θρησκεία ή σε οποιαδήποτε μορφή Θείου πιστεύει ο άνθρωπος.  Η πολυαστρία αυτή στους Ιχθείς δημιουργεί την ανάγκη να θεραπεύσουμε την προσωπική μας εικόνα, να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, το βαθύτερο συναίσθημά μας και να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος που μας κρατάν δέσμιους της στασιμότητας και του συναισθηματικού εγκλωβισμού σε αρνητικά συναισθήματα. Πάγιο είναι το αίτημα να θεραπευτούμε από τις ψευδαισθήσεις και την μιζέρια των καιρών. Μία μοναδική ευκαιρία να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, να θεραπεύσουμε τα  τραύματά μας, να συγχωρέσουμε ότι και όποιον μας πρόδωσε ή μας πλήγωσε στο παρελθόν είναι στο μενού αυτού του φεγγαριού. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα όνειρα και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας χωρίς αντάλλαγμα ώστε να μην επιβαρύνουμε το κάρμα μας. Όλοι έχουμε τη δυνατότητα ανεξαρτήτως ζωδίου να εξιλεωθούμε και να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας και με τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει.

Ο σχηματισμός της νέας σελήνης στους Ιχθείς βρίσκεται σε καλή γωνία αποκλίνοντος εξαγώνου(ανοχής 2-3μοιρών) με τον Δία και σε καλή γωνία ημιεξαγώνου με τον Ουρανό. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορούμε να επεκτείνουμε το «εγώ» μας και τον συναισθηματικό μας κόσμο μέσα από τη γνώση, τη μόρφωση, την παιδεία και την επαφή μας με τη φιλοσοφία. Ανάπτυξη της πνευματικότητας επιτάσσει η νέα σελήνη μέσω της οποίας θα αποκτήσουμε αισιοδοξία, έμπνευση, γενναιοδωρία και άφθονο χιούμορ. Μόνο ένα συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, μόνο εάν συγχωρέσουμε το παρελθόν μας και όσους μας πόνεσαν θα καταφέρουμε να λυτρωθούμε και να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος. Είναι ευκαιρία να αποκτήσουμε χρυσάφι στην καρδιά μας, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και να επεκταθούμε πολυπλεύρως. Όλα αυτά μας χαρίζουν ανεξαρτησία, αυθεντικότητα και αυξημένη διαισθητικότητα. Η αλλαγή έρχεται με έναν τρόπο ακαριαίο και εντελώς απροσδόκητα μας οδηγεί στην ανανέωση και τα υψηλά ιδανικά. Οι παραπάνω όψεις μας παρέχουν τα εφόδια για την παροχή υπηρεσίας σε επίπεδο συλλογικό. Ημέρες αισιοδοξίας, ανανέωσης, τύχης και ευκαιριών για όλους μας. Το ημιεξάγωνο αποτελεί δείκτη αφομοιωτικής ενέργειας, επομένως υπάρχει δυνατότητα να αφομοιώσουμε τη δυναμική του νέου φεγγαριού.

Ο Ωροσκόπος της νέας σελήνης βρίσκεται στον Σκορπιό κοντά σε μοίρες που δηλώνουν το θάνατο και την αποσύνθεση. Κυριαρχεί η μελαγχολία, η θλίψη στη ζωή του ανθρώπου αλλά μέσα από αυτόν το θάνατο θα οδηγηθούμε στην αναγέννηση. Μετά το σκοτάδι πάντα βαδίζουμε σε περίοδο φωτός και λάμψης. Είναι μία περίοδος που κινούμαστε βάση ενστίκτου και άκρως συναισθηματικά, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε περισσότερο ποιοτικοί και πνευματικοί.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 2ο φυσικό ηλιακό οίκο της νέας σελήνης και αυτό υποδηλώνει την αλλαγή σε επίπεδο οικονομικό. Οι μισθοί έχουν φτάσει στα κατώτερα επίπεδα και έχουν πέσει κάτω από τον μισθό επιβίωσης, πλήρης λιτότητα και αποδιοργάνωση του οικονομικού συστήματος σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι ασυδοσίες και οι κλοπές των κυβερνήσεων, του κεφαλαίου έχουν οδηγήσει την οικονομία σε αποσύνθεση. Το σύμπαν όμως είναι σοφό και έχει αρχίσει να απονέμει δικαιοσύνη, τιμωρώντας όσους φάνηκαν αχόρταγοι και άπληστοι.

Η Αφροδίτη κινείται στον Κριό, απελευθερωμένη από δύσκολες γωνίες με τους δύσκολους πλανήτες Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα. Βρίσκεται στον 5ο φυσικό ηλιακό οίκο της νέας σελήνης κάτι που συνεπάγεται πως ο έρωτας καλά κρατεί. Πάντα σε περιόδους κρίσης ο άνθρωπος πιάνεται από τον έρωτα, ο οποίος αποτελεί τη μεγαλύτερη κινητήριο δύναμή του. Μέσα στα σκοτάδια της εποχής, η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος μπορούν να μας κρατήσουν ζωντανούς και μάχιμους.

Ο Άρης κινείται ανάδρομος στην Παρθένο και βρίσκεται στον 10ο ηλιακό οίκο της νέας σελήνης, αυτό συνεπάγεται εντάσεις και αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά. Παράλληλα, σχηματίζει αποκλίνουσα όψη αντίθεσης 3 μοιρών με τον Ερμή και αυτό δημιουργεί εντάσεις σε εργασιακά-επαγγελματικά θέματα. Ένα κλίμα νευρικότητας, εριστικότητας μας εξωθεί στα άκρα. Χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό κοντρόλ στο λόγο μας ώστε να μην δημιουργήσουμε ρήξεις στον επαγγελματικό χώρο ή στην οικογένειά μας. Διαλλακτικότητα και μετριοπάθεια μπορούν να φανούν σωτήριες.

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω το σημείο στο οποίο σχηματίζεται η νέα σελήνη, βρίσκεται σε σύνοδο με το ναδίρ(κατώτερο σημείο) και αυτό δηλώνει πως εμβρυακά και εκκολαπτόμενα οδηγούμαστε σε μία νέα περίοδο όπου εξυψώνεται η πνευματικότητα ενώ παράλληλα σχηματίζει αντίθεση με το μεσουράνημα(ύψιστο σημείο). Αυτό δηλώνει πως ο κόσμος έρχεται σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις και την εξουσία, κάθε μορφή εξουσίας. Λόγω εμπλοκής του πλανήτη Ποσειδώνα και της βασικής αντίθεσης μεταξύ Άρη-Ερμή στον άξονα 4-10 αναμένονται σκάνδαλα και αντιπαραθέσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Σημαντική εύνοια δέχονται Ταύροι των πρώτων ημερών(κοντά στις 24/04) , Κριοί των πρώτων ημερών(κοντά στις 25/03) και Ιχθείς των πρώτων ημερών(κοντά στις 20-24/02).

Πιο αναλυτικά, πως θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού: 


Κριός: Η νέα σελήνη φέρνει τάση για απομόνωση και αποτοξίνωση από κακές συνήθειες και καταχρήσεις της τελευταίας περιόδου, είναι ιδανική για να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, να γαληνέψετε και να απολαύσετε την εσωτερική ηρεμία. Μέσα από την προσευχή και τον διαλογισμό μπορείτε να επιτύχετε την εν λόγω αποτοξίνωση. Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε λάθος τακτικές στις σχέσεις σας είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. Φαίνεται πως ετοιμάζετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα και το μελετάτε με σχολαστικότητα και λεπτομέρεια, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, να είστε ρεαλιστές και ορθολογικοί καθώς μπορεί να διαψευσθείτε. Πιθανό το σενάριο της δημιουργίας μιας κρυφής ερωτικής σχέσης, προσοχή σε εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και αποκαλύψεις. Ακολουθείτε τη νόμιμη οδό σε κάθε σας κίνηση, ευεργετήστε την ψυχολογία σας και θεμελιώστε την αυτοπεποίθησή σας σε υψηλά επίπεδα. Χρησιμοποιείστε τη δύναμη του σύμπαντος, σχεδιάστε με λεπτομέρεια, οργανωθείτε, εργαστείτε έτσι ώστε να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η διαίσθησή σας αυξάνεται σημαντικά. Επέκταση προς πάσα κατεύθυνση, οικονομικά οφέλη και ενίσχυση της ψυχολογίας στο μενού του φεγγαριού. Η ζωή σας ανανεώνεται και καλείστε να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι ανεξαρτησίας και αλλαγής, το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά στις απαιτήσεις των καιρών.

Ταύρος: Ευνοϊκή η νέα σελήνη για το δικό σας ζώδιο καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Σκέφτεστε πολλά, σχεδιάζετε αρκετά πράγματα και προσπαθείτε να τα φέρετε εις πέρας μάλλον επιτυχώς. Ο κοινωνικός-φιλικός σας κύκλος επεκτείνεται σημαντικά και σας περιστελεχώνουν άτομα εμπνευσμένα και καλλιτεχνικής φύσης. Μπορείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας ενώ παράλληλα νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, σας αφυπνίζουν και σας χαρίζουν μία νέα πνοή, ανανέωσης και δυναμικής πορείας προς ένα καλύτερο αύριο. Οι στόχοι σας είναι γεμάτοι έμπνευση, φιλοδοξία και έχουν ως στόχο την προσφορά σε κοινωνικό σύνολο. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ενταχτείτε σε έναν νέο κύκλο, τα άτομα του οποίου έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Προσοχή μην εμπλέκετε τη φιλία με τον έρωτα. Οι φιλίες είναι λυτρωτικές αυτήν την περίοδο και σας βοηθάνε να ξεδιπλώσετε κρυφά ταλέντα. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις καθώς τα κίνητρα όλων όσων σας πλησιάζουν δεν είναι αγνά και καθαρά. Επέκταση προς πάσα κατεύθυνση, επικερδείς οικονομικοί διακανονισμοί, κέρδη στον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα. Δεν λείπει η τύχη στον έρωτα και η εσωτερική ανανέωση του ψυχισμού σας, περισσότερο διαισθητικοί και προφητικοί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας.  

Δίδυμοι: Ευνοϊκή η νέα σελήνη σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Εγκαινιάζεται μία νέα περίοδος για την επαγγελματική σας πορεία, η οποία θα σας βοηθήσει να αναδειχτείτε. Έντονη κινητικότητα και νέες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο, διαπραγματευτείτε τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κλείστε τους όρους των συμφωνιών υπέρ σας. Πολλοί Δίδυμοι θα ανακαλύψετε κρυφές, καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού σας και θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα ως εναλλακτική ή συμπληρωματική εργασία. Ένα νέο χόμπι στο μενού της νέας σελήνης. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε οι Δίδυμοι των πρώτων τριών ημερών καθώς ο Ποσειδώνας είναι απατηλός και ενδέχεται να σας πλησιάσουν στον επαγγελματικό χώρο άτομα με μη αγνές προθέσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό όνειρο, βρίσκετε λύτρωση στην εργασία. Προσοχή σε σκάνδαλα οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες, είστε επιρρεπείς γι’ αυτό ακολουθείτε τη νόμιμη οδό. Εύνοια δέχεστε από φίλους και από την ομαδική δουλειά, μην είστε εγωιστές, διατηρήστε τη διαλλακτικότητα και τη μετριοπάθεια σας ώστε να έχετε επωφελείς συμφωνίες. Οι στόχοι σας είναι αλτρουιστικοί και γεμάτοι πρωτοπορία, συνεργαστείτε!!! Αυτό σας αβαντάρει και προωθεί τις επιδιώξεις σας με δύναμη. Εσωτερική γαλήνη, ηρεμία στο μενού της νέας σελήνης. Όλα αυτά σας οδηγούν στο να δημιουργήσετε μια πιο ευκρινή εικόνα για τον εαυτό σας.

Καρκίνος: Ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να γίνετε καλύτεροι γνώστες. Η φιλοσοφία σας, ο τρόπος που προσεγγίζετε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή αλλάζει σταδιακά και αυτό σας λυτρώνει. Επιτυχία σε θέματα σπουδών μπορεί να έχετε οι νεότεροι σε ηλικία ή όσοι ασχολείστε με ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό ή ερευνητικό. Κάποια επιτυχία σε μία νομική υπόθεση στο μενού της νέας σελήνης. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι και δεκτικοί σε νέες ιδέες και εξερευνήσεις. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι σε κάποια χώρα του εξωτερικού, αυτό το ταξίδι ήταν μάλλον όνειρο ζωής. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα ενώ παράλληλα όσοι ασχολείστε με την συγγραφή, τις εκδόσεις ή την επικοινωνία μπορείτε να διαπρέψετε κυριολεκτικά. Η φιλοσοφία που ενστερνίζεστε, η γνώση και η επικοινωνία δρουν άκρως θεραπευτικά. Η αισιοδοξία σας και η φιλοσοφία σας απέναντι στη ζωή αποτελούν κινητήριο δύναμη ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας ενώ παράλληλα αποτελείτε πηγή έμπνευσης για πολλούς. Θέματα καριέρας ίσως έχουν κάποιες ανατροπές αλλά εν καιρώ θα αποδειχτεί ότι αυτές οι αλλαγές ήταν απαραίτητες και σας οδήγησαν στο μονοπάτι της λύτρωσης. Γίνεται πιο μεθοδικοί και περισσότερο εκσυγχρονιστές σε θέματα σταδιοδρομίας. Εύνοια δέχεστε από τους φίλους σας, η ομαδική εργασία προωθεί τα σχέδιά σας και με αυτόν τον τρόπο φτάνετε στην επιτυχία.

Λέων: Θέματα οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η νέα σελήνη από τους Ιχθείς ενώ παράλληλα τονίζει την εσωστρέφειά σας. Διάφορες σκέψεις γυροφέρνουν το μυαλό σας αλλά παράλληλα αυξάνεται η διαισθητικότητά σας και μπορείτε να ακολουθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο με στρατηγική. Ένα θέμα κληρονομικό, φορολογικό έρχεται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου αποφύγετε ένα δάνειο ή την υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου καθώς οι όροι μπορεί να είναι ουτοπικοί. Η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και ο ερωτισμός αγγίζει το ζενίθ, είστε ρομαντικοί και έχετε την επιθυμία να βρεθείτε σε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα, έχετε ένα έντονο σεξαπίλ και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Αποφύγετε την κτητικότητα και τις ζήλιες καθώς δημιουργούν προστριβές στις σχέσεις. Αναθεωρείτε λάθος οικονομικές στρατηγικές του παρελθόντος, φροντίστε να μην τις επαναλάβετε. Εύνοια δέχεστε σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής αποκατάστασης. Μία νέα θέση εργασίας, ένα καινούριο πόστο στο μενού του φεγγαριού. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι, χαρούμενοι, αλχημιστές και αντιμετωπίζετε τη ζωή μέσα από ένα άλλο οπτικό πρίσμα, έτσι φτάνετε στο να υλοποιήσετε σχέδιά σας. Οι καιροί επιτάσσουν περισσότερη ευελιξία και χρήση εκσυγχρονισμένων μεθόδων είτε στη δουλειά σας είτε στην προσωπική σας ζωή. Ένας έρωτας στο εξωτερικό καραδοκεί.

Παρθένος: Απέναντί σας σχηματίζεται η νέα σελήνη και αυτό αυτομάτως φέρνει τους άλλους σε προτεραιότητα στη ζωή σας. Σχέσεις και συνεργασίες είναι ιδιαίτερα επωφελείς για το δικό σας ζώδιο και μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα καθώς φλερτάρει με το ζώδιό σας. Το εν λόγω φεγγάρι προσφέρει ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές σε όλους σας και αυτό είναι λίγο έξω από τα νερά σας, αφεθείτε όμως χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι γεννημένοι τις πρώτες 4 ημέρες του ζωδίου να είστε προσεκτικοί σε νέες σχέσεις και συνεργασίες καθώς αυτοί που σας πλησιάζουν μπορεί να μην έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις. Μία νέα ερωτική σχέση φαίνεται να δημιουργείται, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σας και σας μαγεύει,  να είστε επιφυλακτικοί καθώς ενδέχεται να διαψευστείτε. Οι σχέσεις λειτουργού λυτρωτικά για το δικό σας ζώδιο, μέσα από το εμείς βρίσκετε ασπίδα προστασίας. Μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος στις σχέσεις σας, συγχωρέστε όσους σας πλήγωσαν και συνεχίστε σε νέα μονοπάτια. Κάποιο οικονομικό κέρδος, μία επιτυχία σε ένα δικαστικό θέμα οικονομικού περιεχομένου έρχεται να ενισχύσει την ψυχολογία σας εντελώς απροσδόκητα. Ο ερωτισμός σας στα ύψη ενώ παράλληλα έχετε μία ροπή προς σεξουαλικούς πειραματισμούς. Αισιόδοξοι, επεκτατικοί και αρκετά τυχεροί βλέπετε τα σχέδια σας να υλοποιούνται. Μια επιτυχία σε ένα νομικό θέμα ένα ακόμη πιθανό σενάριο. Αντιμετωπίζετε τη ζωή σαν πρόκληση και με θετικότητα στέφεστε νικητές.

Ζυγός: Η νέα σελήνη στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Έντονη κινητικότητα στους εν λόγω τομείς, αρκετές υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν αλλά με οργάνωση και πειθαρχία μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας. Η καθημερινότητά σας γίνεται λίγο νωχελική κοντά στις 22/02, επικρατεί ένας γενικότερος αποπροσανατολισμός. Πολλοί Ζυγοί θα ανακαλύψετε κρυφές και καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού σας έτσι ενδέχεται να ασχοληθείτε με μία εικαστική τέχνη, με κάτι που απαιτεί φαντασία και οραματισμό. Να είστε προσεκτικοί στη διατροφή σας, αποφύγετε βαριά φαγητά, τις τοξίνες καθώς ο οργανισμός σας θα επιβαρυνθεί και θα εξασθενήσει, λέμε όχι στις καταχρήσεις. Εργασιοθεραπεία το κλειδί των ημερών, μέσα από την εργασία και την καθημερινότητα σας βρίσκετε λύτρωση. Μάθετε από τα λάθη σας στις συνεργασίες σας και αποφύγετε να τα επαναλάβετε. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σας ταλαιπωρούν λίγο αλλά να είστε σίγουροι πως όλα αυτά έχουν απώτερο σκοπό τη λύτρωσα σας, την απελευθέρωσή σας και την ανανέωσή σας. Ένα οικονομικό κέρδος, μία κληρονομιά ή κάποια επιτυχία του/της συντρόφου σας σε οικονομικό επίπεδο χαρίζουν αυτοπεποίθηση και λύτρωση.


Σκορπιός: Άκρως ευνοϊκή η νέα σελήνη στους Ιχθείς για το δικό σας ζώδιο καθώς πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο. Θέματα δημιουργίας έρχονται στο προσκήνιο και εσείς είστε χαρούμενοι, εξωστρεφείς και κεφάτοι. Ο έρωτας φλέγεται και μάλιστα φαίνεται να παίρνει ρομαντικές διαστάσεις. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ για τους αδέσμευτους είναι ιδανική περίοδος για νέες γνωριμίες. Έντονα ερωτική-ρομαντρική περίοδο εγκαινιάζει το φεγγάρι αυτό. Όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση απογόνων είναι ιδανική περίοδος ενώ παράλληλα οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το μέτωπο των παιδιών. Ο έρωτας αποτελεί τη σανίδα σωτηρίας αυτές τις ημέρες, εκεί βρίσκετε καταφύγιο. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη στον τομέα των ερωτικών σας. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, παραγωγικοί και με διάχυτη την αισιοδοξία. Οι γεννημένοι στις 24-25/10 μην επενδύετε συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που μόλις έχετε γνωρίσει, ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής. Οι καιροί επιτάσσουν χρήση σύγχρονων μεθόδων στον εργασιακό τομέα και έναν πιο φυσικό τρόπο διατροφής, χωρίς τοξίνες και καταχρήσεις. Η καθημερινότητα σας δέχεται αλλαγές και καλείστε να είστε ευέλικτοι στα απρόοπτα χωρίς γκρίνιες. Νέες σχέσεις και συνεργασίες αναπτερώνουν το ηθικό σας, η έλευση του καινούριου στη ζωή σας έχει μόνο θετικές επιπτώσεις και συμβάλλει στην εξέλιξή σας. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει να νερά της ερωτικής σας ζωής.

Τοξότης: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον τομέα της οικογένειας και σας κάνει να αναζητάτε καταφύγιο στον ιδιωτικό σας χώρο κοντά στις 22/02. Ένα άτομο της οικογένειας σας χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και την συνδρομή σας, η οποία φαίνεται να είναι καταλυτική. Ιδανική περίοδος για συγκεντρώσεις στον ιδιωτικό σας χώρο, προσκαλέσετε έναν-δύο καλούς φίλους ή δικούς σας ανθρώπους και απολαύστε τη συντροφιά τους. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο έρχεται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου αποφύγετε μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση ή την υπογραφή ενός συμβολαίου κατοικίας καθώς μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στο χώρο κατοικίας ή στους όρους του συμβολαίου. Αν μη τι άλλο, αρκετοί Τοξότες θα μπείτε στη διαδικασία της δημιουργίας του ιδανικού χώρου, ενδέχεται να επισημοποιήσετε μία απόφασή σας για συγκατοίκηση. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, είναι κατάλληλη περίοδος. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους οικείους. Πηγή έμπνευσης η οικογένειά σας, στην οποία βρίσκετε θαλπωρή. Εύνοια και κέρδος σε θέματα εργασιακά, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία νέα θέση εργασίας ή μία συμπληρωματική. Παράλληλα, τοπ φεγγάρι σας καλεί να απαλλαγείτε από καταχρήσεις και τοξίνες έτσι ώστε να αλκαλοποιήσετε τον οργανισμό σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και η δημιουργικότητά σας εκτοξεύεται κατακόρυφα.

Αιγόκερως: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη στους Ιχθείς καθώς φέρνει έντονη κινητικότητα στον τομέα της επικοινωνίας. Ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σας και γενικότερα επικρατεί μία επικοινωνιακή παραζάλη. Μπορείτε να κλείσετε μία συμφωνία ιδιαίτερη επικερδή. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς σας φαίνεται να γίνονται ιδανικές και άκρως ρομαντικές, εκεί είναι που βρίσκετε το καταφύγιο από τις δυσκολίες των καιρών. Φροντίστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, συμφιλιωθείτε και απολαύστε την αγάπη των δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε την αγορά ενός μεταφορικού οχήματος καθώς μπορεί να είναι ελαττωματικό. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας καθώς οι προσπάθειες σας στέφονται με επιτυχία. Μία επαγγελματική-εργασιακή ευκαιρία φαίνεται να κρύβεται σε ένα ταξίδι, εκεί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Θέματα οικογενειακά, μία υπόθεση σχετικά με ένα ακίνητο σας ταλαιπωρούν και σαν φορτίζουν συναισθηματικά, μην πανικοβάλλεστε, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και φανείτε ευέλικτοι και πιο ανοιχτόμυαλοι. Η δημιουργικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη, ο έρωτας είναι ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή σας και σας καλεί να απολαύσετε τη ζωή, όχι μόνο τη δουλειά.

Υδροχόος: Τον τομέα των οικονομικών φωτίζει το εν λόγω φεγγάρι και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούσαν. Μία νέα οικονομική συμφωνία φαίνεται να έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό λειτουργεί θεραπευτικά για εσάς και την ψυχολογία σας. Ο τομέας των οικονομικών σας είναι πολύπαθος τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει το κλίμα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες παρόλα αυτά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Η διαίσθησή σας αυξάνεται σημαντικά και μπορείτε να κινηθείτε βάση ενστίκτου ώστε να αποφύγετε παγίδες σε όρους συμβολαίων. Ανακαλύπτετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας, έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε ακόμα και με επαγγέλματα που απαιτούν καλλιτεχνική κλίση. Αλλάζει το σύστημα αξιών σας και οι σταθερές στη ζωή σας, γίνεστε πιο ιδεαλιστές και περισσότερο ανθρώπινοι. Περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερη ανανέωση και δεκτικότητα στο καινούριο φέρνει η νέα αυτή σελήνη. Οι καιροί επιτάσσουν να ενστερνιστείτε επαναστατικές μεθόδους στη ζωή σας ώστε να έχετε κέρδη και οφέλη. Ειδήσεις, μηνύματα και εξελίξεις έρχονται εντελώς απροσδόκητα να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο φαίνεται να διευθετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η οικογένεια αποτελεί σανίδα σωτηρίας και ηρεμίας.

Ιχθείς: Είστε οι πρωταγωνιστές της νέας σελήνης καθώς πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό ανοίγει έναν νέο κύκλο εμπειριών στη ζωή σας. Εύνοια και ευκαιρίες παρουσιάζονται στον τομέα των επαγγελματικών σας όσο και στον τομέα του έρωτα. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, δημιουργικοί, παραγωγικοί, γεμάτοι διαίσθηση και οραματισμό. Η νέα σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε πολλά μεγαλόπνοα σχέδια σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε στα πιο τρελά ερωτικά μονοπάτια και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους. Η ζωή σας σταδιακά γίνεται ένα όνειρο επίγειο και καταφέρνετε να κλείσετε πολλές πληγές από το παρελθόν σας. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες ανανεώνονται και το σύμπαν σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε τον κόσμο στα δικά σας σταθμά. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι στις 20-21-22/02 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας καθώς ενδέχεται να μην έχουν ιδιοτελή κίνητρα, να είστε επιφυλακτικοί ώστε να μην απογοητευτείτε. Η ψυχολογία σας ενδέχεται να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς έρχεστε σε επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό και τον βαθύτερο ψυχισμό σας ενώ παράλληλα μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο εντελώς απροσδόκητα και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Αρκετές μετακινήσεις, έντονες συζητήσεις φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Ευκαιρίες για υπογραφές συμβολαίων με όρους αρκετά επωφελείς για εσάς.

                                             
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου