Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Η Μεταμορφωμένη Αφροδίτη στον Κριό


Από τις 08/02ου έως τις 04/03ου η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών συναλλαγών διατρέχει το ζώδιο του Κριού. Είναι ο πρώτος πλανήτης από τους εσωτερικούς που διανύει το σημείο της αστρολογικής πρωτοχρονιάς. Ο έρωτας γίνεται φλογερός και πύρινος, τα συναισθήματα μας αναζωπυρώνονται, φλέγονται μεν αλλά είναι παρορμητικά δε. Ο έρωτας όπως και οι άνθρωποι απαιτούν προσοχή και κολακεία, επικρατεί διάχυτος ερωτισμός, πάθος και αρκετός εγωισμός. Στον έρωτα είμαστε απαιτητικοί και έχουμε υψηλά στάνταρ. Έχουμε μία ιδιαίτερη ροπή στο να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, να ρισκάρουμε στον έρωτα και δεν είμαστε αδρανείς ή νωχελικοί.  Χαρακτηριστικό αυτής της Αφροδίτης είναι πως ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται εύκολα.Παραδοσιακά και κατά πολλούς βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στον Κριό αλλά προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι άσχημη θέση καθώς η Αφροδίτη(θηλυκό αρχέτυπο) φιλοξενείται στο ζώδιο του εραστή της, επομένως αυτός(ο Άρης) ως οικοδεσπότης επιθυμεί να δείξει όλες του τις αρετές. Είναι μία Αφροδίτη που έχει ως αποτέλεσμα ο έρωτας να παίρνει μία μορφή ακραία και χωρίς μέτρο. Σε περίπτωση που οι δύο εραστές είναι σε ρήξη τότε επικρατεί ένταση στις σχέσεις μας και στον έρωτα. Τα συναισθήματά μας είναι αρκετά παρορμητικά, δεν σκεφτόμαστε τις αποφάσεις μας αρκετά και μπορεί να οδηγούμαστε είτε σε συναισθηματικές εκφράσεις εσφαλμένες είτε σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς. Επιπολαιότητα στις δαπάνες και υπερβάλλοντα έξοδα ελλοχεύουν με τοιαύτη την Αφροδίτη. Το μόνο σίγουρο με αυτήν την Αφροδίτη είναι πως ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες και έρωτας δεν θα πλήξουν, αντιθέτως θα υπάρχει σασπένς και ενδιαφέρον ακόρεστο.

Ας δούμε αναλυτικά τώρα τις όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Κριό:

Παρασκευή 10/02ου και η Αφροδίτη συναντάει σε όψη συνόδου τον εκκεντρικό Ουρανό. Η Αφροδίτη; Πλανήτης της δέσμευσης και της συντροφικότητας. Ο Ουρανός; Πλανήτης της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας αναμιγνύονται σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στέλνοντάς μας κυριολεκτικά στον παράδεισο. Η ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία και ανεξαρτησία είναι εμφανής. Η όψη μπορεί να λειτουργήσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Στην θετική της εκδοχή χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και οργανωμένη συναισθηματική ανεξαρτησία ενώ παράλληλα ο έρωτας γίνεται «μποέμ» και λειτουργεί ως φιλία. Στην αρνητική έκφανση της όψης έχουμε φοβία εν ονόματι της δέσμευσης, είμαστε συναισθηματικά κενοί ή απόμακροι από τους άλλους. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα να είμαστε σεξουαλικά ψυχροί ή να ρέπουμε προς το άλλο άκρο και να είμαστε πειραματιστές του έρωτα. Στο μενού της όψης δημιουργία ανορθόδοξων φιλιών και ροπή προς απόλαυση αμφιλεγόμενων σεξουαλικών εμπειριών. Γενικότερα, αυτέ στις ημέρες θα επικρατήσουν έρωτες κεραυνοβόλοι, απολαύστε τους είτε έχουν διάρκεια είτε έχουν ημερομηνία λήξης. Ένα άλλο πιθανό σενάριο της εν λόγω όψης είναι αποκαλύψεις μυστικών είτε ερωτικών είτε γενικότερων μυστικών. Τύχη σχετικά με οικονομικά θέματα, τον τζόγο ή ένα λαχείο είναι πιθανά. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι των πρώτων ημερών δέχεστε το μέγιστο της επιρροής της εν λόγω όψης.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου πραγματοποιείται σκληρή γωνία τετραγώνου μεταξύ του Πλούτωνα και της Αφροδίτης. Η όψη είναι επίπονη, ψυχοφθόρος, δημιουργεί φοβίες, εμμονές, νευρώσεις και χειριστικές συμπεριφορές. Πολλά μυστικά είτε σε σχέσεις είτε σε συνεργασίες είτε τον έρωτα θα αποκαλυφθούν και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις και απομάκρυνση. Οι σχέσεις μπαίνουν στην κατάψυξη και θυμίζουν κάτι από τον φετινό χειμώνα. Αναζητάμε το απόλυτο πάθος και οδηγούμαστε σε ερωτικές ατασθαλίες ή και ερωτικές-σεξουαλικές ασυδοσίες. Οι σχέσεις γενικότερα δέχονται τριβές-προστριβές και αυτό προκαλεί σεισμικές δονήσεις τόσο στο συνειδητό «εγώ» μας όσο και στο υποσυνείδητό μας. Ας μην διστάσουμε να αποχωριστούμε σχέσεις που έχουν «βαλτώσει» και μας κρατάνε δέσμιους της οπισθοδρόμησης και της στατικότητας, η ζωή απαιτεί δυναμικότητα και πρόοδο. Εξάλλου μέσα από την τριβή με το όλον, με το σύνολο ο άνθρωπος εξελίσσεται. Αδιαμφισβήτητο είναι πως αυτήν την ημέρα αλλά και τις ημέρες κοντά στην 15η Φεβρουαρίου θα επικρατήσουν πάθη, έντονος ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα, πολλοί θα οδηγηθούνε σε ερωτικές περιπέτειες. Έχουμε μία ροπή προς δημιουργία μοιραίων ερωτικών σχέσεων, οι οποίες μας μεταμορφώνουν κυριολεκτικά, καίνε και καταστρέφουν κάθε σκοτεινή πτυχή μας, γεμίζοντάς μας απόλαυση, ηδονή και φως. Ο έρωτας συγκρούεται σε την σεξουαλικότητα και συγχέονται, ο τρόπος που διεκδικούμε στον έρωτα ενδέχεται να είναι κόντρα στα συναισθήματα και στις επιθυμίες του/της άλλου/ης. Οι ημέρες κρύβουν άφθονο έρωτα, άφθονο σεξ και ένταση. Καλό είναι να μην είμαστε βίαιοι, επιθετικοί, εμμονικοί ή χειριστικοί με τον/τη σύντροφό μας καθώς θα δημιουργηθούν ρήγματα ή παρεξηγήσεις. Επηρεάζονται αμεσότερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.

Η Παρασκευή 17η Φεβρουαρίου είναι ημέρα καρμικής χροιάς για Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον Τοξότη και εξάγωνο με τον Νότιο Δεσμό από τους Διδύμους. Τι συνεπάγεται αυτό; Πως στις ζωές των προαναφερθέντων ζωδίων σίγουρα θα διαδραματιστούν γεγονότα είτε σε θέματα ερωτικά είτε σε θέματα οικονομικά που θα φέρουν κατά πάσα πιθανότητα επιτυχία. Νέοι άνθρωποι έρχονται στις ζωές των εν λόγω ζωδίων με απώτερο σκοπό και προορισμό την εξέλιξή τους.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη σχηματίζει ενάμισι τετράγωνο με την ανώτερη οκτάβα της, με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως κάποιοι Κριοί στα τέλη του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου θα αισθανθούν πιθανές απογοητεύσεις σε θέματα έρωτα ή αγάπης. Πιθανώς να νιώθουν μόνοι και πως κανένας δεν μπορεί να τους καταλάβει. Αποφύγετε εξαρτήσεις από σχέσεις και εξαπατήσεις ή εξιδανικεύσεις, Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, να είστε επιφυλακτικοί με όσα άτομα γνωρίζετε, μην δίνεστε ολοκληρωτικά. Παράλληλα, η 21η Φεβρουαρίου είναι ημέρα ακατάλληλη για υπογραφές οικονομικών συμβολαίων ή οικονομικών διευθετήσεων. Ιχθείς των πρώτων πρώτων ημερών να είστε φειδωλοί και εγκρατείς, μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Η Πέμπτη 23ης/02ου είναι μία ημέρα αρκετά δύσκολη ή εμπόλεμη καθώς Άρης και Αφροδίτη εμπλέκονται δυσαρμονικά σε όψη χιαστής και αυτό φέρνει εντάσεις και ρήξεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στον έρωτα καθώς μπορεί να είμαστε άκαμπτοι, πολεμοχαρείς και ετοιμοπόλεμοι. Καλό είναι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες προστριβές και κόντρες. Ο τρόπος που διεκδικούμε στον έρωτα μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τα θέλω του/της άλλου/άλλης. Οφείλουμε να συνυπολογίσουμε τα βαθύτερα θέλω του/της συντρόφου μας και όχι να μην μεταμορφωνόμαστε σε «βαμπίρ» που έχουν ως στόχο την σαρκική ικανοποίηση. Κριοί του τρίτου δεκαημέρου και Παρθένοι δευτέρου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γενικότερα στον τομέα των σχέσεων και στις ερωτικές σας σχέσεις καθώς μπορεί εύκολα να προκύψουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις έτσι να επέλθει ρήξη και απομάκρυνση.

Η Κυριακή 5 Μαρτίου είναι μία ημέρα όχι απλά sos αλλά SOSARA καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και ενάμισι τετράγωνο με τον Άρη. Αυτό συνεπάγεται πως θα υπάρξει απομάκρυνση, ψυχρότητα μέσα σε όλα τα φάσματα σχέσεων και ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις.
Μοναξιά, απόρριψη και απογοητεύσεις στην αγάπη είναι στο μενού αυτής της Κυριακής. Μία αντίληψη πως δεν αξίζουμε την αγάπη κανενός, ένα αίσθημα απόρριψης μας φοβίζει και αυτό μας ωθεί σε μελαγχολία και λύπη. Μπορούμε να περιορίσουμε τον αρνητισμό των ημερών εφόσον πιστέψουμε στον εαυτό μας και πως όλοι έχουμε μερίδιο στην αγάπη. Ας αποφύγουμε τα σκληρά και πικρά λόγια καθώς μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα ρήγματα στις σχέσεις μας. Ρέπουμε μεταξύ απόλυτου πάθους και απόλυτης ψυχρότητας, έντονη κυκλοθυμία και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας και τη διάθεσή μας είναι στο μενού των ημερών. Η όψη επηρεάζει όχι μόνο την Κυριακή 4 Μαρτίου αλλά ήδη με την είσοδο της άνοιξης θα νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι και απομονωμένοι. Η επιρροή της κρατάει μέχρι τις 5-6 Μαρτίου το πολύ και σταδιακά θα αποφορτιζόμαστε των αρνητικών συναισθηματικών δονήσεων.  Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί των τελευταίων ημερών να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, επηρεάζεστε αμεσότερα. Παρθένοι επίσης στο δεύτερο δεκαήμερο να είστε μετρημένοι.


Κριός: Πρωταγωνιστές της περιόδου καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και μαγνητισμό ώστε να προωθήσετε την εικόνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις προδιαγραφές ώστε να διεκδικήσετε το άτομο του πόθου σας ή της αρεσκείας σας. Ο έρωτας φαίνεται να είναι ένθερμος υποστηρικτής σας και φλερτάρει με το ζώδιό σας. Εκτός από το κομμάτι του έρωτα εύνοια δέχεται και ο τομέας των οικονομικών έτσι μπορεί να σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά και αυτό να πριμοδοτήσει τον προϋπολογισμό σας και την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Σε σύνοδο με τον Ουρανό σας χαρίζει ακαταμάχητη γοητεία και μία ιδιόρρυθμη ελκυστικότητα έτσι η παρουσία σας είναι ξεχωριστή, έχει κάτι το ιδιαίτερο και αυτό σας βοηθάει να προβληθείτε. Ένας έρωτας κεραυνοβόλος ελλοχεύει αυτές τις ημέρες, απολαύστε τον είτε έχει διάρκεια είτε είναι με ημερομηνία λήξης. Οι δεσμευμένοι να είστε προσεκτικοί καθώς μία ατασθαλία σας μπορεί να έρθει στη φόρα και αυτό να ταράξει την σταθερή και μόνιμη ερωτική σας σχέση. Τα πάθη φαίνεται πως παίρνουν αρκετά μεγάλη διάσταση και ο ερωτισμός σας ξεχειλίζει. Τύχη ιδιαίτερη και στον τομέα των οικονομικών. Αγοράστε ένα λαχείο ή παίξτε ένα τυχερό παιχνίδι καθώς μπορεί να αποκομίσετε όφελος. Προσοχή χρειάζεται μέσα σε αυτήν την εβδομάδα ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής προβολής σας, αποφύγετε παράνομες κινήσεις καθώς ενδέχεται να βγουν στη φόρα και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο κύρος σας. Μία επαγγελματική υπόθεση σας κουράζει ή σας ξεβολεύει, αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους ή προϊσταμένους. Ο τομέας των σχέσεων-συνεργασιών βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, μην διστάσετε να αφήσετε πίσω σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας φθείρουν ψυχολογικά. Ξεκαθαρίσματα λοιπόν.

Ταύρος: Μία θέση που τονίζει την εσωστρέφεια σας και σας κάνει αρκετά μυστικοπαθείς. Φαίνεται πως υπάρχει μία νέα ερωτική γνωριμία, περιπέτεια που σας έχει αναστατώσει και σας ωθεί σε υπερβολές, ακρότητες και πειραματισμούς. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε άφοβα στο ερωτικό παιχνίδι και να ενδώσετε στις ερωτικές επιθυμίες του νέου προσώπου, οι δεσμευμένοι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η ατασθαλία σας και αυτό θα ταράξει τα γαλήνια νερά της ήδη υπάρχουσας ερωτικής σας σχέσης. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις περί οικονομικών θεμάτων σας απασχολούν δεόντως και σχεδιάζετε μία υπογραφή συμφωνίας οικονομικού περιεχομένου. Αποφύγετε τις παράνομες οδούς τόσο σε ερωτικό, όσο σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς το σύμπαν είναι έτοιμο να απονέμει δικαιοσύνη και αυτό ίσως πλήξει την εικόνα σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές νομικών υποθέσεων, ενώ παράλληλα ζητήματα ανώτερων σπουδών για όσους είστε μαχητές στον κλάδο της εκπαίδευσης ίσως παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή εμπόδια υλοποίησης και αυτό θα σας στρεσάρει. Αναβάλλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς θα σας ταλαιπωρήσει εκ νέου. Η Αφροδίτη στον 12ο φυσικό ηλιακό σας οίκο λειτουργεί ως προστάτιδα και σας σώζει από κακοτοπιές γενικότερα ενώ προάγει και προστατεύει τα οικονομικά-επαγγελματικά σας εγχειρήματα, απλά έως τις 16/02ου χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Βελτιώνεται σημαντικά η ψυχολογία σας, με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα που αναμένονται κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη από τον Κριό είναι άκρως βοηθητική για το δικό σας ζώδιο καθώς σας βοηθάει να υλοποιήσετε στόχους και οράματα σχετικά με την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Η εργασία μέσα σε ένα πλαίσιο ομαδικότητας και όχι ατομικότητας προωθείται αποτελεσματικότερα και έχει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν ενώ παράλληλα αυξάνετε και η δική σας επιθυμία για συναναστροφή και συντροφικότητα μαζί τους. Ενδέχεται να διαδραματιστεί ένα ειδύλλιο μέσα σε μία παρέα ή σε έναν χώρο όπου συνευρίσκεστε με αρκετά άτομα ή σε μία ομαδική σύναξη. Ένα σχέδιο σας μπορεί να υλοποιηθεί εντελώς απροσδόκητα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ο έρωτας δεν λείπει από κοντά σας, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις εύνοιες και κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να αναζητήσετε επιτυχώς ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Κάποια έκτακτα έξοδα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και αυτό θα μειώσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Αποφύγετε εντάσεις, αυταρχικότητα με τον/τη σύντροφό σας, διοχετεύστε όλη την ένταση εποικοδομητικά και απολαύστε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, έρωτα και σεξουαλικότητα. Μην μπλέκεται τον τομέα των οικονομικών με τα αισθηματικά σας, είναι δύο τομείς εντελώς ανεξάρτητοι και ασυμβίβαστοι μεταξύ τους σαν δύο ασυμβίβαστα ενδεχόμενα. Εφευρετικοί, ευρηματικοί και καινοτόμοι καθώς είστε προωθήστε κάθε σας σχέδιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον τομέα της φιλίας με αυτόν του έρωτα. Είστε σε μία ερωτική αναζήτηση και αρκετά περιπετειώδεις ή πειραματικοί στο ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι.

Καρκίνοι: Η Αφροδίτη του Κριού σας βοηθάει σχετικά στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής, εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια με τρόπο ευρηματικό, προοδευτικό και αντισυμβατικό. Η επιταγή των ημερών είναι: προωθώ τα επαγγελματικά μου πλάνα, όποια εμπόδια και αν συναντήσουν με τρόπο προοδευτικό που να ανταποκρίνεται στην επαναστατικότητα και στο καινούριο, χρειάζεται να γίνεται πιο εκσυγχρονισμένοι και να αφήσετε κατά μέρους τα πατροπαράδοτα και εθιμοτυπικά. Αποφύγετε εντάσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους καθώς μία προστριβή μόνο επιζήμια για εσάς θα φανεί. Ακολουθείστε τη νόμιμη οδό καθώς οι παρανομίες αυτές τις ημέρες έρχονται στο προσκήνιο και αυτό μπορεί να ζημιώσει τη δημόσια εικόνα σας. Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών ή της ερωτικής σας σχέσης δέχεται κρίσεις, έτσι χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί, μετριοπαθείς και όχι εμμονικοί, χειριστικοί ή καυστικοί. Οι σχέσεις δοκιμάζονται ξανά, περνάνε μέσα από το μικροσκόπιο και αυτό σας οδηγεί στο να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αποφύγετε συγκρούσεις με τον/τη σύντροφό σας, κάποια παράπονα ενδέχεται να σημειωθούν από μεριάς του, δείξτε του/της λίγο ενδιαφέρον και αυτό θα εξομαλύνει την κατάσταση και το κλίμα γκρίνιας. Μην διστάσετε να αποχωριστείτε άτομα, με τα οποία ο κύκλος έχει κλείσει, προχωρήστε μπροστά με ρεαλισμό και όχι συναισθηματικές παρακρούσεις. Αδυναμίες στις σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να τις αντιμετωπίσετε, μην στρουθοκαμηλίζετε.

Λέων: Ναι ναι ναι!!! Ήρθε η ώρα να σας δικαιώσει το σύμπαν καθώς είναι πάντα δίκαιο και διέπεται από ένα δίκαιο σύστημα όψεων σαν ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, λαμπεροί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να θέσετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Αντικρίζεται το μέλλον με φως και μέσα από ένα θετικό οπτικό που μόνο θετικές επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία σας, το εγώ σας δέχεται τονωτικές ενέσεις και αναδημιουργείται. Θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων κλείνουν με επιτυχία και με τρόπο εντελώς απροσδόκητο βγαίνετε κερδισμένοι και ωφελημένοι στο μέγιστο βαθμό. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να περάσετε μοναδικές, εξαιρετικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι χορέψτε στους ρυθμούς της απολαυστικής Αφροδίτης και μην αποποιείστε τα ειδύλλια που εκκολάπτονται. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να είναι καταλυτικό τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τα αισθηματικά σας καθώς μπορεί να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον, εξεζητημένο και εκκεντρικό άτομο διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Ένα θέμα εργασιακό ή της καθημερινότητας ενδέχεται να σας στριμώξει λίγο έως τις 16/02ου αλλά αυτό δεν χαλάει την καλή σας διάθεση καθώς μέσα στις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις βρίσκετε χρόνο και χώρο για χαρά, διασκέδαση και ξέφρενο γλέντι. Προσοχή σε καταχρήσεις αλκοόλ και τροφών, να είστε μετρημένοι. Μία μοναδική περίοδος εγκαινιάζεται, απολαύστε απλά !!!

Παρθένος: Καθόλου άσχημη η θέση της Αφροδίτης από τον Κριό καθώς αναζωογονεί τον τομέα των οικονομικών και φέρνει έσοδα ενώ παράλληλα οφειλόμενα ποσά επιστρέφονται και αυτό μετράει υπέρ ενός πλεονασματικού προϋπολογισμού. Παρόλα αυτά έξοδα τρέχουν, έκτακτες υποχρεώσεις και δαπάνες λειτουργούν υπέρ της μείωσης των εσόδων αλλά το ισοζύγιο φαίνεται να κλείνει υπέρ σας. Κάποιο κέρδος από ένα θέμα σχετικό με μία κληρονομία ή μια διατροφή σας ικανοποιεί. Γενικότερα ο τομέας των οικονομικών περνάει σε φάση κινητικότητας. Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη, είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί, ανανεωμένοι και οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο. Απολαύστε μοναδικές στιγμές στο κομμάτι του έρωτα, μπορεί να είστε λίγο εσωστρεφείς αλλά τα μηνύματα που εκπέμπετε εκπέμπουν απέραντη σαγήνη και είναι πολλά υποσχόμενα. Θέλετε να πειραματιστείτε όσον αφορά το ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι, πειραματιστείτε με μέτρο βέβαια. Οι δεσμευμένοι κινηθείτε προσεκτικά καθώς ενδέχεται να υπάρξει ένας πειρασμός που θα αναταράξει τα νερά της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Ο τομέας του έρωτα φλέγεται και το πάθος σας κυριεύει, μην είστε κτητικοί, εμμονικοί ή βίαιοι αντιθέτως φερθείτε με λογική και με αντικειμενικότητα οδηγηθείτε στη δημιουργία. Κάποια μπλοκαρίσματα σε θέματα δημιουργίας παραμονεύουν μέχρι τις 16/02ου αλλά εν συνεχεία όλα ομαλοποιούνται αρκετά. Αν μη τι άλλο ο έρωτας δε λείπει, οι οικονομικές διαπραγματεύσεις καλά κρατούν και ο ερωτισμός σας φτάνει σε επίπεδα καύσωνα κόντρα στις πολικές θερμοκρασίες των ημερών.


Ζυγός: Η Αφροδίτη απέναντι σας φυσικά και αυτό αυτόματα κάνει τους άλλους πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Αρκετά εξωστρεφής κα ερωτική περίοδος εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, οι συνεργάτες σας έχουν απαιτήσεις από εσάς και εσείς με τη σειρά σας καλείστε να τις φέρετε εις πέρας, μπορείτε φυσικά αρκεί να μην εξάπτεστε και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, οφείλετε να εκμεταλλευτείτε το χάρισμα σας, αυτό της διπλωματίας έτσι ώστε να μην προκληθούν ρήξεις. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να διεκδικήσετε τον/την ερωτικό/ή σύντροφο που επιθυμείτε. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντί σας αυξάνει τη γοητεία σας και φέρνει εξομάλυνση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αυτό ισχύει αντικειμενικά αλλά λόγω του ότι η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολες γωνίες με πλανήτες σημαντικούς αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει τριβές με όσους σας περιστελεχώνουν. Αποφύγετε εμμονές, συγκρούσεις και επιθετικές συμπεριφορές με τους άλλους, με συνεργάτες ή με το ταίρι σας. Οι απαιτήσεις τους και τα θέλω τους ίσως έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες, αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις και μία επαναστατική συμπεριφορά απέναντί τους. Παρόλα αυτά, εάν κρατήσετε λεπτές ισορροπίες και εάν κάνετε κοντρόλ του θυμού σας και των ξεσπασμάτων σας τότε μπορείτε να απολαύσετε μία μοναδική ανανέωση στους εν λόγω τομείς. Έρωτες κεραυνοβόλοι είναι στο μενού των ημερών, να είστε προσεκτικοί οι δεσμευμένοι έτσι ώστε να μην έρθει σε δύσκολη θέση η μόνιμη σας σχέση. Εντάσεις και συγκρούσεις αναμένονται μέσα στο σπίτι και όσον αφορά τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, αποφύγετε την εριστική, την επιθετική και την αυταρχική συμπεριφορά καθώς κουράζει τους άλλους ο δεσποτισμός σας και παράλληλα δεν σας ταιριάζει. Ένα θέμα σχετικό με ένα ακίνητο ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια επιπλοκή ή να μην εξελιχθεί όπως εσείς το επιθυμείτε. Αν μη τι άλλο, οφείλετε να είστε προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας καθώς τα θεμέλια δείχνουν να είναι διαβρωμένα, μην διστάσετε να αποχωριστείτε ανθρώπους από το παρελθόν, οι οποίοι σας κουράζουν ψυχικά. Δώστε ένα τέρμα και συνεχίστε με την ελπίδα και έχοντας στο μυαλό σας πως νέοι άνθρωποι καταφθάνουν στη ζωή σας με σκοπό να την ανανεώσουν.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί την καθημερινότητά σας, θέματα εργασιακά και συμβάσεων ή υπογραφές εργατικών συμβάσεων. Μάλιστα αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στη δουλειά σας ή τη ρουτίνα σας και αυτό σας ταράζει λίγο καθώς ως σταθερό ζώδιο απορρυθμίζεστε με τις ανατροπές. Τι επιτάζουν οι καιροί λοιπόν; Να χρησιμοποιήσετε έξυπνες, εφευρετικές μεθόδους εργασίας που αγγίζουν την τεχνολογική εξέλιξη και την πρόοδο ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά και το ανοσοποιητικό σας σύστημα φαίνεται να ενδυναμώνεται με εξαίρεση τις πρώτες 5 ημέρες της διέλευσης του πλανήτη από τον Κριό όπου επικρατούν σκαμπανεβάσματα. Μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σας ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο εντός του εργασιακού χώρου, αποφύγετε να εμπλέξετε ερωτικά με εργασιακά. Μέχρι τις 16/02ου ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κάποια έκτακτα έξοδα ή να χρειαστεί να καλύψετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ο τομέας των οικονομικών ίσως σας ζορίζει κάπως αλλά είναι κάτι παροδικό. Παράλληλα έως τις 16/02ου η ψυχολογία σας ενδέχεται να σημειώσει σκαμπανεβάσματα και αυτό θα λειτουργήσει με τρόπο επίπονο και κουραστικό για την προσωπικότητά σας. Στη συνέχεια η κατάσταση εξομαλύνεται και εσείς νιώθετε περισσότερο ανάλαφροι και ανακουφισμένοι. Όσοι έχετε μία σταθερή και μόνιμη σχέση θα εξακολουθήσετε να είστε σε καλή φάση και να νιώθετε ασφαλείς, αντιθέτως οι αδέσμευτοι με την εν λόγω θέση της Αφροδίτης νιώθετε μία ανασφάλεια στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης: Ιδανική η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Κριό καθώς εισέρχεται στον πύρινο για εσάς τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας, είστε περισσότερο εξωστρεφείς, κεφάτοι, χαρούμενοι και κοινωνικοί. Επιτέλους μετά από μία περίοδο ξέφρενης δουλειάς και υπερβαλλουσών υποχρεώσεων ήρθε η ώρα για απολαύσεις και διασκέδαση, καιρός να θυμηθείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να συμπαρασύρετε και τους γύρω σας σε αυτόν τον ρυθμό. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και στοχεύστε στον έρωτα. Πάμε στοίχημα στον έρωτα φίλοι μου Τοξότες, εμείς και η Έλλη Πασπαλά. Ο έρωτας φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο και εσείς με το δικό του και μάλιστα όλα αυτά σε ένα κλίμα απρόοπτου και αναπάντεχου. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε σε πειρασμούς και καλό είναι να είστε εγκρατείς προκειμένου να διασφαλίσετε την σταθερότητα της υπάρχουσας σχέσης σας. Δεν αποκλείονται έρωτες κεραυνοβόλοι, είτε κρατήσουν είτε όχι εσείς απολαύστε τους. Θέματα οικονομικά και επαγγελματικά ευνοούνται, το ίδιο και ο τομέας της φιλίας. Διανύετε μία περίοδο αρκετά καλή και κοντά στις ποιότητες του χαρακτήρα σας. Έως τις 16/02ου πιθανώς να έχετε κάποια έκτακτα έξοδα ή να χρειαστεί να καλύψετε υποχρεώσεις σας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν είστε ζημιωμένοι. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε τη δυνατότητα επιτυχίας σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και σπουδών. Παράλληλα μπορεί να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή εθνικότητας. Το διαφορετικό σας ελκύει και είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις, ερωτικές περιπέτειες και σεξουαλικές εμπειρίες.


Αιγόκερως: Εντάξει δεν είναι και ιδιαίτερα αποδοτική η νέα θέση της Αφροδίτης για το δικό σας ζώδιο παρόλα αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας στο σπίτι σας ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Περισσότερο εσωστρεφείς και με μία ροπή για ιδιωτικότητα είστε την εν λόγω περίοδο. Ένα θέμα σχετικό με ένα ακίνητο μπορεί να έχει μία θετική τροπή ενώ ένα χαρμόσυνο νέο σχετικά με ένα άτομο της οικογένειάς σας αυξάνει την ικανοποίησή σας. Μία πιθανή εγκυμοσύνη για τις άμεσα ενδιαφερόμενες είναι στο μενού των ημερών. Οργανώστε μία οικογενειακή συγκέντρωση και περάστε ευχάριστα. Έως τις 16 Φεβρουαρίου ενδέχεται να υπάρξει μία αναταραχή σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα, αποφύγετε εντάσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους ώστε να αποφύγετε αρνητικές επιπτώσεις και ρήξη σχέσεων. Οργάνωση, δουλειά και πειθαρχία σας οδηγούν σε επαγγελματική αναγνώριση, καταξίωση και άνοδο. Μην είστε εριστικοί στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές απέναντι στον/στη σύντροφό σας ώστε να μην δημιουργηθεί απόσταση. Είστε περισσότερο ευάλωτοι και επηρεάζεστε συναισθηματικά έτσι ρέπετε προς τον υποκειμενισμό και χάνετε την αντικειμενικότητα που σας χαρακτηρίζει. Τα πείσματα, ο εγωισμός  και ο αυταρχισμός ποτέ δεν ευεργέτησαν κανένα, να είστε διαλλακτικοί ώστε να διασφαλίσετε την ομόνοια στις σχέσεις σας, οι οποίες περνάνε ένα κρας τεστ και δοκιμάζονται. Μην διστάσετε να αποχωριστείτε ανθρώπους και σχέσεις του παρελθόντος, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι νέοι έρχονται να ανακαλύψουν το κενό τους.

Υδροχόος: Φιλική η Αφροδίτη από τον Κριό για το δικό σας ζώδιο καθώς αυξάνει την εξωστρέφεια σας, την κοινωνικότητά σας ενώ παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε εντός ή εκτός Ελλάδας είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε για αναψυχή. Πιθανό σενάριο να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι και εκεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας εκ νέου. Ο λόγος σας έχει δύναμη και είναι αξιοζήλευτος, παράλληλα φέρετε φαεινές ιδέες, γεμάτες λάμψη και εφευρετικότητα ώστε να ξεχωρίσουν. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε τη δυνατότητα επιτυχίας σε σπουδές ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς. Μπορείτε να διοργανώσετε ένα ταξίδι ή μία απόδραση σε ένα εξοχικό ή σε έναν προορισμός ενός δικού σας ανθρώπου. Μπαίνετε σε μία διαδικασία που έχετε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, διαπραγματεύεστε έντονα για το μέλλον σας και αυτό σας φέρνει στο προσκήνιο. Μην διστάσετε να αποστείλετε βιογραφικά ή να περάσετε συνεντεύξεις καθώς υπάρχουν ευκαιρίες για προσλήψεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Ο έρωτας δεν λείπει από το πλευρό σας, οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλιτάρετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε μετακινήσεις, ταξίδια και την περιπέτεια.


Ιχθείς: Σας αποχαιρετά η Αφροδίτη αλλά εισέρχεται στον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει έντονη κινητικότητα. Έξοδα τρέχουν και εσείς καλείστε να φέρετε εις πέρας οικονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα όμως σας επιστρέφονται οφειλόμενα ποσά και τα έσοδα δεν λείπουν, συνεπώς μπορείτε να επιτύχετε ένα μάλλον υπέρ σας προϋπολογισμό. Παράλληλα με τα έσοδα και την οικονομική κινητικότητα η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο και έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μερίδιο της επιτυχίας είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον οικονομικό. Πιθανό το σενάριο να κλείσετε μία συμφωνία οικονομικού περιεχομένου με όρους υπέρ σας, κάτι που δεν περιμένατε και σας φτιάχνει τη διάθεση. Έως τις 16/02ου ενδέχεται να νιώσετε πως τα σχέδιά σας δεν προωθούνται και πως έχετε βαλτώσει, μην ανησυχείτε είναι κάτι παροδικό και σύντομα θα περάσει. Ένα ειδύλλιο ενδέχεται να δημιουργηθεί μέσα σε μία φιλική σας παρέα ή σε έναν σύλλογο που διαπραγματεύεστε. Προωθήστε τα σχέδια σας βάση ομαδικής δραστηριοποίησης ενώ παράλληλα αποφύγετε κόντρες, ίντριγκες και διαφωνίες με φίλους σας καθώς υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, μη δίνετε σημασία όμως ώστε να μην πάρει έκταση το θέμα, δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσετε μία φιλική σχέση για μία παρεξήγηση ή μία κακιά στιγμή.

                                               Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου