Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αντίθεση Άρη-Αφροδίτης – Πάθη και Διενέξεις των Ημερών


Η εβδομάδα που μας έρχεται(Δευτέρα 30/01ου έως Κυριακή 05/02ου) χαρακτηρίζεται από μία σκληρή γωνία αντίθεσης μεταξύ των δύο πλανητών του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη λοιπόν έρχονται σε αντιδικία. Οι δύο αιώνιοι εραστές συγκρούονται από τα δύο εκ διαμέτρου αντίθετα ζώδια, ο μεν Άρης από την Παρθένο, η δε Αφροδίτη από το ζώδιο της έξαρσής της, από τους Ιχθείς. Το αρσενικό αρχέτυπο(Άρης) είναι έτοιμο να συγκρουστεί με το θηλυκό αρχέτυπο(Αφροδίτη), έτσι οι δύο εραστές έρχονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Πως όλοι μας θα αντιμετωπίσουμε αντιθέσεις και αντιξοότητες στον τομέα των σχέσεων είτε ερωτικών είτε επαγγελματικών είτε φιλικών. Τα αίματα ανάβουν για τα καλά και το συναίσθημα εμπλέκεται με τη σεξουαλικότητα, τις ορμές και τις επιθυμίες. Ο Άρης(ανάδρομος μάλιστα) από την Παρθένο χαρακτηρίζεται περισσότερο ωμός, ρεαλιστής και πρακτικός ενώ η Αφροδίτη από τους Ιχθείς είναι ακόρεστα συναισθηματική και δοτική. Ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε στον έρωτα, οι επιθυμίες μας και τα κίνητρά μας μπορεί να μην έρχονται σε συμβατότητα με τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου μας.

Αυτομάτως αυτό έχει ως αποτέλεσμα παρεξηγήσεις, τσακωμούς και αντιπαραθέσεις, ζήλιες και χωρισμούς. Το «εγώ» μας και οι επιθυμίες μας είναι παντοδύναμες έτσι αυτό μας κάνει να μην συνυπολογίζουμε τις απέναντι επιθυμίες. Χρειάζεται να δείξουμε ωριμότητα, εγκράτεια, διαλλακτικότητα και μετριοπάθεια στη ζωή μας αυτές τις ημέρες ώστε να αποφύγουμε ρήξεις με ανθρώπους δικούς μας ή με το έτερον μας ήμισυ. Η ανάγκη για ένωση του αρσενικού και του θηλυκού μπορούν να επιτευχθούν αλλά με τρόπο έντονο και αλληλοσυγκρουόμενο. Ο ερωτισμός φυσικά και η σεξουαλικότητα χτυπάνε «κόκκινο», αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε αξέχαστε ερωτικές στιγμές, παραμυθένιες που θα μείνουν χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο. Όλοι ξέρουμε πως μετά από ένα ερωτικό καβγαδάκι, τα σεντόνια(ή οποιοδήποτε άλλο μέρος) φλέγονται σε οινόπνευμα και η ένωση αγγίζει καταστάσεις εξωπραγματικές που έχουν προορισμό την ανανέωση και την ενδυνάμωση της σχέσης, μιας σχέσης, της οποιαδήποτε σχέσης.

Η όψη κορυφώνεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου αλλά όλη η εβδομάδα έχει της χροιάς της όψης, μιας και η αντίθεση είναι όψη αρκετά μεγάλης ανοχής(8 μοιρών). Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου θα έχουμε δυσκολίες σε κάποιον τομέα της ζωής μας αλλά αμεσότερη επιρροή(δυσαρμονική) δέχονται Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Ειδικότερα οι γεννημένοι από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Σεπτεμβρίου, Μαρτίου χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ρήξεων και δυσαρμονιών. Οι επιθυμίες τους, τα θέλω τους μπλοκάρονται και γίνονται επιθετικοί, εριστικοί, αντιδραστικοί, βίαιοι και εμμονικοί. Φυσικά λαμβάνουμε υπόψη μας και τον ωροσκόπο στα εν λόγω ζώδια ή την εμπλοκή κάποιου προσωπικού πλανήτη ή γενικότερα κάποιου πλανήτη.

Η εμπλοκή των φώτων(Ήλιου και Σελήνης) είναι βαρύγδουπης σημασίας μιας και μας φορτίζουν συνειδητά ή συναισθηματικά, ο Ερμής σε εμπλοκή προκαλεί εριστικότητα στο λόγο και λεπίδες, η Αφροδίτη και ο Άρης στα εν λόγω ζώδια μπλοκάρουν το συναίσθημά μας ή τις επιθυμίες μας. Ο Δίας λειτουργεί μεγεθυντικά και η επιρροή της όψης πολλαπλασιάζεται, ο Κρόνος δρα περιοριστικά και προκαλεί ψυχρότητα, απομάκρυνση ή σκληρότητα στον έρωτα. Ο Ουρανός πάλι δημιουργεί εκρήξεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις γι’ αυτό χρειάζεται να είναι προσεκτικοί οι γεννημένοι με Ουρανό στην 20 μοίρα των ζωδίων του Τοξότη, των Διδύμων, της Παρθένου και των Ιχθύων. Ο Πλούτωνας από την άλλη δημιουργεί ζήλιες, εμμονές, χειριστικότητες και βιαιότητες. Οι γεννημένοι με Ποσειδώνα κοντά στην 20η μοίρα του Τοξότη μπορούν να λυτρωθούν μέσω των αντιθέσεων των ημερών και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο ιδανικό, απλώς ας είναι προσεκτικοί σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. 


Ας εξετάσουμε αναλυτικά πως μας επηρεάζει η αντίθεση Άρη-Αφροδίτης:

Κριός: Προβληματικός αναμένεται ο χώρος της καθημερινότητάς σας, της εργασίας σας ή της υγείας σας αυτήν την εβδομάδα. Χρειάζεται να φανείτε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες καθώς το έδαφος είναι διαβρωμένο και τρίζει. Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας έχουν ταλαιπωρήσει, σας έχουν κουράσει, οι αντοχές σας και οι άμυνες σας είναι πεσμένες με αποτέλεσμα να είστε εριστικοί, επιθετικοί με τους γύρω σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα διάλυση σχέσεων ή συνεργασιών ή δημιουργία ρηγμάτων. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε ώστε να μην χάσετε τη θέση εργασίας σας. Το νευρικό σας σύστημα είναι εξουθενωμένο και έτοιμο να καταρρεύσει, χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία. Η ψυχολογία σας ενδέχεται να έχει σκαμπανεβάσματα την εν λόγω εβδομάδα και αυτό είναι αρκετά επίπονο και ψυχοφθόρο. Ενδέχεται να εμπλέξετε μία εργασιακή σας σχέση ερωτικά και αυτό να προκαλέσει σχόλια από τους συναδέλφους σας. Εάν θέλετε την ηρεμία σας φροντίστε να είστε ρεαλιστές και αποφύγετε να ερωτοτροπήσετε με έναν/μία συνάδελφό σας καθώς η ερωτική περιπέτεια αναμένεται περιστασιακή και αυτό θα δημιουργήσει τη μετέπειτα απομάκρυνση σας.  Ο Άρης δικός σας κυβερνήτης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε τομέας να κινδυνεύει επομένως καλείστε να αναδείξετε μία αρετή που δεν έχετε, εγκράτεια. Εφόσον διατηρήσετε λεπτές ισορροπίες και αρμονία θα περάσετε ανώδυνα τις ημέρες αυτές. Προσοχή σε θέματα οικονομικά, υπογραφές οικονομικών συμβολαίων καθώς αναμένονται αντιθέσεις. Μην είστε τόσο ωμοί στις επιθυμίες σας, συνυπολογίστε τα θέλω και τις επιθυμίες του/της ερωτικού/ής σας συντρόφου και αποφύγετε ακρότητες και εγωιστικές συμπεριφορές που μόνο απομάκρυνση, καυγάδες και πίκρα μπορεί να φέρουν. Συμβουλή: Μετά τον πιθανό καυγά; Μπορείτε να διοχετεύσετε όλη την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, μία συγνώμη είναι αρκετή για να διώξετε τα τείχη που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε. Πως μπορείτε να καλμάρετε έναν/μια θυμωμένο/η Κριό; Αφήστε τον/την να φωνάξει, να ξεσπάσει και μετά εμφανιστείτε μπροστά του/της με αθλητική ένδυση. Προκαλέστε τον/την ή καλύτερα προσκαλέστε τον/την για μία αθλητική δραστηριότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα διοχετεύσει την έντασή του/της και θα απογειωθείτε μαζί.

Ταύρος: Δεν επηρεάζεστε άμεσα αλλά θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τους φίλους και τους στόχους σας μπλοκάρονται. Αυτές τις ημέρες ενδέχεται να διαπιστώσετε μία απόσταση από το ταίρι σας ή μία απόκλιση ενδιαφερόντων και στόχων ζωής. Ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα πάγωμα μέσα στην ερωτική σας σχέση, μία συμπεριφορά ή τα λόγια του/της συντρόφου σας θα σας πικράνουν. Δώστε τόπο στην οργή και στην άτυχη συγκυρία και μην κάνετε το θέμα τρισδιάστατο. Κρατήστε την υπομονή σας και μην γίνεστε μαινόμενοι. Οι γονείς έχετε αντιπαραθέσεις με τα παιδιά σας ενώ οι εγκυμονούσες κατά τους πρώτους μήνες ενδέχεται να έχουν κάποια επιπλοκή. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον φιλικό σας κύκλο καθώς οι παρεξηγήσεις έχουν την τιμητική τους. Τα σχέδιά σας προσωρινά μπλοκάρονται και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως. Στις σχέσεις σας δείξτε μία περισσότερη διαλλακτικότητα και υπολογίστε τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Η ψυχολογία σας περνάει σκαμπανεβάσματα ενώ παράλληλα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας καθώς η Αφροδίτη αποτελεί δικό σας κυβερνήτη. Σχέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους ενδέχεται να είναι τεταμένες, δείξτε προσοχή ενώ παράλληλα διαφυλάξτε την υγεία σας και μην οδηγείστε σε διατροφικές ακρότητες-υπερβολές. Μέσα σε μία παρέα με φίλους ενδέχεται να προκληθεί η ερωτική παρεξήγηση καθώς ο/η σύντροφός σας γίνεται αντικείμενου στενού μαρκαρίσματος ή εσείς μαρκάρετε το ταίρι ενός φίλου. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε ερωτικές περιπέτειες ακόμα και αν δεν έχουν διάρκεια. Το σεξ σε δημόσιο χώρο παίζει έντονα αυτές τις ημέρες, γίνεστε πιο εκκεντρικοί, πρωτοποριακοί και εφευρετικοί στο σεξουαλικό κομμάτι. Μην παίζετε τυχερά παιχνίδια καθώς θα έχετε απώλειες. Πως μπορείς να καλμάρεις ένα/μία Ταύρο; Του/της διεγείρεις την όρεξη και τις αισθήσεις, φτιάχνεις ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι με καλό φαγητό, κόκκινο κρασί και τούρτα σοκολάτα. Το σκηνικό; Είναι ότι πρέπει για να καταλαγιάσει η ένταση.

Δίδυμοι: Θέματα οικογένειας και καριέρας έρχονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου υπερβάλλουσες και ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί έτσι είστε κομμένοι στα δύο. Κρατήστε την ευελιξία σας, βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να μην ατροφήσει ένας εκ των δύο τομέων και χάσετε τις ισορροπίες. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον επαγγελματικό χώρο, να μην είστε απερίσκεπτοι με τους ανωτέρους σας ή τους προϊσταμένους σας. Μην επιτίθεστε στα άτομα της οικογένειάς σας και μην δημιουργείτε πληγές που δύσκολα επουλώνονται. Ένα φλερτ δημιουργείται μέσα στον χώρο της δουλειάς σας, οφείλετε να μην είστε επιπόλαιοι εφόσον δεν τρέφετε κάτι αληθινό και εις βάθος γιατί μετά από την ερωτική περιπετειούλα θα επέλθει παγερή απόσταση και θα χάσετε έναν/μία καλό/ή συνάδελφο ή συνεργάτη. Αποφύγετε εμπλοκές σε «μαύρες» υποθέσεις, παράνομες ώστε να μην υπάρξει ένα σκάνδαλο που θα κοστίσει στην υπόληψή σας και τη φήμη σας. Αποφύγετε εμπλοκές με φίλους και μην εμπλακείτε σε ερωτικά τρίγωνα μεταξύ σχέσεων φίλων σας. Οι στόχοι σας ίσως είναι μπλοκαρισμένοι τις εν λόγω ημέρες, είστε αρκετά σεξουαλικοί, αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές σπατάλες και μην γίνεστε ωμοί, υπολογίστε τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Φροντίστε την υγεία σας, στον ελεύθερο χρόνο σας καλό είναι να ξεκουράζεστε ώστε να ανακάμπτει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εντάσεις στην καθημερινότητά σας και γενικότερη προσοχή σε σχέσεις με συναδέλφους και συνεταίρους σας επιβάλλουν οι ημέρες. Στο μενού των ημερών και η δημιουργία μίας κρυφής ερωτικής σχέσης, παράλληλης ή μη. Μην είστε αχόρταγοι, μην βαμπιρίζετε καθώς το σύμπαν νομοτελειακά θα φέρει στο φως τις ατασθαλίες σας στον έρωτα. Ένα άλλο σενάριο της εβδομάδας η συνειδητοποίηση απόκλισης στόχων και πορείας με τον/τη σύντροφό σας, μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμό. Πως μπορείτε να καλμάρετε ένα/μία θυμωμένο/η Δίδυμο; Μα φυσικά αφήστε τον/τη να εκφραστεί και παρέχετε του/της άφθονες πληροφορίες. Παρασύρετε τον/την σε μία συζήτηση που του/της εξιτάρει την περιέργεια. Μετά θα καλμάρει και τα αίματα θα ανάψουν.

Καρκίνος: Επηρεάζεται άμεσα ο τομέας της επικοινωνίας και ο τρόπος που εκφράζεστε. Χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και διαλλακτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο σας, αποφύγετε σκληρή, αυστηρή κριτική και επιθετικές-εριστικές συμπεριφορές στους δίπλα σας, στα αδέλφια σας ή στους στενούς συγγενείς σας. Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, προσέχετε πεσίματα και καψίματα. Ο έρωτας παραμονεύει σε μία μετακίνησή σας ή σε ένα ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Για δουλειά τρέχετε, ερωτικό θέμα σας προκύπτει. Ένα θέμα νομικό μπορεί να περάσει μία κρίση, ακολουθείστε τη νόμιμη οδό στις διαπραγματεύσεις σας ώστε να αποφύγετε εμπλοκές με το νόμο. Οι νεότεροι σε ηλικία αποφύγετε ακρότητες και ρίσκα στον τομέα της εκπαίδευσης, μην κάνετε κλοπές και υποκλοπές.  Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε σε θέματα επαγγελματικά, κοινωνικής προβολής και οικογένειας. Ενδέχεται κάποια διένεξη ή κόντρα με ένα άτομο κύρους ενώ παράλληλα μην είστε απόλυτοι και επιθετικοί με άτομα της οικογένειάς σας. Ένα θέμα ερωτικό φαίνεται να οξύνεται, μην κοιτάτε μόνο τις δικές σας επιθυμίες αλλά λάβετε υπόψη σας και του/της συντρόφου σας. Σε μία πιθανή συνειδητοποίηση απόκλισης στόχων ή γενικότερης πορείας με το ταίρι σας, μην εκπλαγείτε και αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις ενώ βρασμό. Ένα ερωτικό ειδύλλιο ενδέχεται να δημιουργηθεί μέσα σε μία φιλική σας παρέα. Γίνεστε το αντικείμενο του πόθου και αυτό σας κάνει πέτρα του σκανδάλου. Μείνετε αμέτοχοι ώστε να μην χάσετε άτομα από κοντά σας. Πως μπορείτε να εξομαλύνετε έναν καυγά με έναν Καρκίνο; Μα φυσικά με το να του/της παραχωρήσετε μία αγκαλιά, ένα χάδι, κάτι που θα είναι αισθαντικό και θα τον/την διεγείρει συναισθηματικά. Δημιουργείστε ένα αισθησιακό κλίμα στο σπίτι, με καλό φαγητό και οδηγήστε τον/την στην μπανιέρα του σπιτιού. Το νερό λειτουργεί άκρως καταπραϋντικά στην κυκλοθυμία του.

Λέων: Μα τι έχετε πάθει εσείς αγαπημένα Λιοντάρια; Θέλετε να κάνετε επίδειξη οικονομικής ισχύος; Αυτό είναι ιδιότητα των Αιγόκερων. Θέματα οικονομικά φέρνεις την επιφάνεια η αντίθεση Άρη-Αφροδίτης και σας έχει πιάσει μία τάση για υπερκατανάλωση και αποταμίευση υπό του μηδενός.  Έξοδα τρέχουν και εσείς τρέχετε να καλύψετε επιταγές, λογαριασμούς. Τα έσοδα έρχονται μεν αλλά το χρήμα γίνεται ατμός. Ενδέχεται να έχετε μία κυκλοθυμική συμπεριφορά και σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Φυσικά αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων οι συνομιλίες και συζητήσεις με τον εργοδότη σας καθώς θα βρεθείτε ζημιωμένοι.  Είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και άκρως αισθαντικοί αυτές τις ημέρες. Φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά πιθανά ξεσπάσματα απέναντι στον/στη σύντροφό σας για να μην δημιουργηθούν ρήγματα. Μην είστε εμμονικοί, απόλυτοι, χειριστικοί απέναντι στο ταίρι σας, αποφύγετε την σκληρή κριτική και την αυταρχική σας συμπεριφορά. Προσεκτικοί οφείλετε να είστε στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, οι λεκτικές επιθέσεις και τα νεύρα μόνο απώλειες φέρνουν. Θέματα επαγγελματικά σας απασχολούν ιδιαιτέρως, έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες και αυτό σας κουράζει αρκετά. Μάλιστα η κούραση και η ψυχολογική φθορά πολλαπλασιάζεται καθώς δεν είστε αδιάφοροι απέναντι σε μία οικογενειακή επιπλοκή και αυτό σας κάνει χίλια κομμάτια. Μία εβδομάδα έντονη, κουραστική που εξουθενώνει το νου σας και ταλαιπωρεί το νευρικό σας σύστημα. Να είστε διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς καθώς αναμένονται κακώσεις. Πως μπορείτε να εξομαλύνετε μία διαμάχη με έναν/μία Λέων; Μα φυσικά να έχετε αγοράσει ένα ακριβό δώρο ή να του χαρίσετε κάτι που θα τον/την κάνει να νιώσει μοναδικός/ή. Η λύση είναι ένας λόγος βασιλικός ή μία συμπεριφορά που θα τον/την κάνει να νιώσει καθισμένος/η σε θρόνο από ατόφιο χρυσάφι.

Παρθένος: Στο μάτι του κυκλώνα φίλοι μου Παρθένοι, πώς να μην είστε αφού στον δικό σας άξονα πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη και αυτό φέρνει έντονες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις στη ζωή σας από τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, μέχρι εκείνους των επαγγελματικών, της φιλίας και των οικονομικών. Οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έρχονται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες και τα θέλω των γύρω σας. Επαγγελματικά άγχη και αγωνίες σας στερούν χαρά και αρμονία, εντάσεις και παράπονα από τον/τη σύντροφό σας στο μενού των ημερών και αυτό ανοίγει ακόμα ένα άλλο μέτωπο. Γενικώς θέματα τρέχουν και εσείς τρέχετε μαζί τους έτσι ώστε να τα προλάβετε. Αποφύγετε προκλητικές συμπεριφορές και την εριστικότητα ή τον καυστικό σχολιασμό καθώς αυτό θα σας κοστίσει. Όλα αυτά μπορούν να περιοριστούν εφόσον θέσετε σε λειτουργία τον Ερμή σας(νου σας). Με εντυπωσιακούς ελιγμούς έχετε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε αντιπαραθέσεις και μέτωπα. Αποφύγετε καβγαδάκια με τον/τη σύντροφο σας, μην είστε απόλυτοι, δογματικοί, κάντε ένα καλό κοντρόλ λόγου και συναισθηματικών εξάρσεων και αποφύγετε την απομάκρυνση ή τη διάλυση του δεσμού σας. Μπορείτε να διοχετεύσετε όλη αυτήν την ένταση στην κρεβατοκάμαρά σας με έναν τρόπο θετικό και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, την οποία έχετε παραμελήσει λόγω υπερβάλλουσας εργασίας. Μία ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά θαλπωρής, ένα χάδι μπορείτε να αντλήσετε από τον/τη σύντροφό σας, μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία λόγω συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων και θυμού. Έξοδα τρέχουν και καλείστε να κλείσετε τρύπες, αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Φροντίστε την υγεία σας και την άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος καθώς έχετε φτάσει σε κατάρρευση. Πως μπορείτε να εξομαλύνετε έναν καυγά με ένα/μία Παρθένο; Κάντε τον ιδιωτικό του/της χώρο αγνώριστο. Ψεκάσατε, σκουπίσατε, αρωματίσατε και τελειώσατε. Μπείτε στον κλίβανο και πείτε του/της «Είμαι αποστειρωμένος/η δις/τρεις ή ν-οστής φοράς». Έρχεσαι στην αποστειρωμένη μας κρεβατοκάμαρα;


Ζυγός: Η αντίθεση Άρη-Αφροδίτης επηρεάζει άμεσα τον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητάς σας, της υγείας σας και της ψυχολογίας σας. Ένας υπερβάλλον φόρτος εργασίας σας έχει εξαντλήσει, σας έχει εξουθενώσει και το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Χρειάζεστε επειγόντως αναρρωτική και διακοπές. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους σας καθώς το κλίμα είναι τεταμένο και εσείς έχετε χάσει την υπομονή σας. Μην είστε παρορμητικοί, βγάλτε τη διπλωματία σας και κινηθείτε κόντρα στις αντιθέσεις των ημερών. Κάποια σχόλια ενδέχεται να σας εκνευρίσουν ή να σας απογοητεύσουν, εσείς ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και στον ελεύθερό σας χρόνο φροντίστε να ξεκουραστείτε καθώς έχετε ανάγκη από ύπνο, ηρεμία και χαλάρωση. Έντονη κυκλοθυμία και οξείες αντιδράσεις αυτήν την εβδομάδα αναμένονται. Ένα ειδύλλιο αναμένεται μέσα στον χώρο της εργασίας σας, σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τον αρνητικό σχολιασμό και τα κουτσομπολιά εις βάρος σας κρατήστε το μυστικό ή μην το επισημοποιείτε. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τη σταθερότητα των όσων νιώθετε μην εμπλακείτε σε μία ερωτική περιπέτεια με έναν/μία συνεργάτη/συνεργάτιδά σας καθώς θα δημιουργηθεί απόσταση και θα χάσετε έναν συνοδοιπόρο. Προσέξτε την υπερκαταναλωτική σας μανία και τις τσάρκες στα μαγαζιά καθώς θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας μεν αλλά θα μείνετε με άδειο πορτοφόλι, η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης μπλοκάρει θέματα οικονομικά και εσείς ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες με το δημόσιο. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς ενδέχεται να είστε ιδιαίτερα ωραιοπαθείς, νάρκισσοι και να αδιαφορήσετε για τις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων είτε του συντρόφου σας. Αποφύγετε εντάσεις με τον/τη σύντροφό σας και διοχετεύστε την όλη υπερένταση στην κρεβατοκάμαρα σας. Πως μπορείτε να επανορθώσετε μία ρήξη με έναν/μία Ζυγό; Δείξτε του/της απλά ότι μετανιώσατε ειλικρινά και κάντε τον/την να αισθανθεί πως ο δεσμός σας είναι προτεραιότητά σας. Όταν νιώσει ότι υπολογίζετε τη γνώμη του/της θα ηρεμήσει. Κάντε του ένα δώρο φινετσάτο και δημιουργήστε ένα κλίμα αισθησιασμού στο σπίτι ή στον ιδιωτικό του/της χώρο.

Σκορπιός: Έχετε την τιμητική σας αυτήν την εβδομάδα! Γιατί; Μα φυσικά γιατί η αντίθεση Άρη-Αφροδίτης σχηματίζεται στον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης και της δημιουργίας. Ερωτικά καβγαδάκια, ίντριγκες, ζήλιες και κτητικότητες βγαίνουν στη φόρα. Μία κίνηση του/της συντρόφου σας ή μία κουβέντα του/της έχει δώσει το έναυσμα για να γίνετε μαινόμενοι και να προκαλέσετε ερωτικό καβγαδάκι. Πολλοί Σκορπιοί ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει κάποιο χάσμα στη σχέση σας, μία απομάκρυνση του τελευταίου καιρού οξύνεται και αυτό είναι λογικό πως αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Οι δεσμευμένοι αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για Απρίλιο και μετά, μην δίνετε έκταση σε ενοχλητικά συναισθήματα. Οι ελεύθεροι δικαιωματικά και με το νόμο έχετε το δικαίωμα να αφεθείτε σε ερωτικές ατασθαλίες. Ένα θέμα σχετικό με τα παιδιά σας σας απασχολεί ιδιαιτέρως. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον φιλικό σας κύκλο καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ενδέχεται να γίνεται το «μήλον της έριδος» στην παρέα σας και αυτό να πυροδοτήσει ζήλιες και τσακωμούς. Μην φλερτάρετε με το ταίρι του/της φίλου/φίλη σας αλλά αποφύγετε να σας φλερτάρουν κιόλας. Οι στόχοι σας και τα οράματά σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία ενδέχεται να είναι κάπως μπλοκαρισμένα αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης δικός σας κυβερνήτης, σε εμπλοκή με την Αφροδίτη δημιουργεί προστριβές σε σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή με το ταίρι σας. Γενικότερα έχετε να αντιμετωπίσετε μία λίγο δύσκολη εβδομάδα σε θέματα ερωτικά, οικονομικά, εργασιακά. Μην είστε απόλυτοι, δογματικοί και επιθετικοί. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αναμοχλεύετε καταστάσεις που μόνο πίκρα και στεναχώρια θα σας φέρουν. Φυσικά μετά από έναν καυγά είναι η καλύτερή σας, η αδρεναλίνη σας εκτοξεύεται στα ύψη και είστε έτοιμοι να επιδοθείτε στα πιο τρελά ερωτικά-σεξουαλικά παιχνίδια. Βενζίνη στα σεντόνια και το πάθος καίει το εύφλεκτο σώμα σας λοιπόν. Πως μπορείτε να ημερεύσετε έναν/μία αγριεμένο/η Σκορπιό; Φυσικά να του/της κάνετε εμφάνιση με το πιο καυτό, πρόστυχο ένδυμα ή εσώρουχό σας, κάτι που θα του/της ανάψει τα ένστικτα και τις χειμαρρώδεις σεξουαλικές ορμές, ατμόσφαιρα αρκετά μυστηριώδη, σκοτεινή με λίγο φως από κεριά και αρωματικά έλαια. Η ώρα του ελέους έφτασε!

Τοξότης: Ναι! Ένα άλλο από τα ζώδια που κοντεύει στη σχιζοφρένεια αυτήν την εβδομάδα! Το ένα πόδι σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, το άλλο πόδι σε θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας και επαγγελματικής αποκατάστασης. Όλα μα όλα για την καριέρα, όλα μα όλα για την οικογένεια. Ένας υπερβάλλον φόρτος εργασίας σας έχει εξουθενώσει και δεν σας αφήνει σε ησυχία, εργάζεστε πυρετωδώς, ώρες ατελείωτες και θέλετε να φέρετε εις πέρας όλες σας τις υποχρεώσεις ώστε να εδραιωθείτε στον κλάδο σας. Από την άλλη ένα θέμα οικογενειακό σας απασχολεί και κρατεί τα χέρια σας δεμένα. Εσείς; Καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή και να ανταποκριθείτε στα δύο μέτωπα. Μην είστε προκλητικοί με ανωτέρους σας στον χώρο της εργασίας σας, αποφύγετε παρανομίες σχετικά με θέματα καριέρας ή με ένα ακίνητό σας καθώς θα βγουν στο φως και αυτό θα πλήξει το γόητρό σας. Η δουλειά που κάνετε ενδεχομένως να έρχεται σε σύγκρουση με τα θέλω και τις επιθυμίες ενός μέλους της οικογένειάς σας, εσείς στοχεύστε σε αυτό που κάνετε και ακολουθήστε την καρδιά σας. Μην τα βάζετε με άτομα κύρους ή από τα οποία εξαρτάστε. Ένα ερωτικό τρίγωνο ενδέχεται να δημιουργηθεί με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα επαγγελματικό meeting. Εκτός αυτού ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα εφόσον συναναστρέφεστε με ομάδες και το κοινωνικό σύνολο, ένα ειδύλλιο θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στον φιλικό σας κύκλο και αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μην εμπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα στον φιλικό σας κύκλο. Οι δεσμευμένοι συνειδητοποιείτε κενά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας και βρίσκεστε σε μία φάση επαναπροσδιορισμού, μην παίρνετε αποφάσεις εν βρασμό και αφήστε τις οριστικοποιήσεις από τα μέσα Απρίλη και έπειτα. Μην έχετε ξεσπάσματα στον/στη σύντροφό σας, ξεπεράστε τις όποιες διαφωνίες με διάλογο και μην είστε εχθρικοί ή ακραίοι μαζί του/της. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες είτε έχουν διάρκεια είτε όχι. Πως μπορείτε να ηρεμήσετε τον/την Τοξότη σας; Μα φυσικά να του διεγείρετε τη φαντασία, να του μιλήσετε και να τον κάνετε να νιώσει ελεύθερος, ανεξάρτητος και πρωτοποριακός. Δημιουργήστε μία σκηνή στην κρεβατοκάμαρα εκκεντρική και αρκετά αντισυμβατική, κάντε του/της ένα μασάζ στους μηρούς, θα το εκτιμήσει δεόντως.

Αιγόκερως: Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της επικοινωνίας και τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο. Μην είστε εριστικοί, επιθετικοί, απόλυτοι και αποφύγετε την αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους. Ειδήσεις που αναμένατε φτάνουν στα αυτιά σας αλλά μάλλον δεν είναι αυτές που επιθυμείτε και αυτό σας προκαλεί έναν εκνευρισμό. Οφείλετε να κινηθείτε προσεκτικά σε σχέσεις με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς ενώ προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε και σε υπογραφές νομικών συμβολαίων. Ένα νομικό θέμα καθυστερεί και αυτό σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στις μεταφορές σας ενώ χρειάζεται να προσέχετε και την αφηρημάδα σας. Είστε αρκετά νευρικοί και ευερέθιστοι σε ακούσματα. Οι νεότεροι σε ηλικία να είστε προσεκτικοί σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ή σπουδών καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις, προσοχή σε υποκλοπές και κλοπές. Ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό κρύβει έναν έρωτα, για δουλειά ξεκινάτε και σε διασκέδαση με έρωτα καταλήγετε. Αποφύγετε να μπλέξετε μία φιλική σας σχέση ερωτικά, κρατήστε τον ρεαλισμό σας και την ορθολογικότητά σας καθώς μετά την ερωτική περιπέτεια θα χάσετε μάλλον έναν/μία καλό/ή φίλο/η. Ο έρωτας ενδέχεται να κρύβεται σε μία φιλική παρέα, αποφύγετε να γίνετε το «μήλον της έριδος» μέσα στην παρέα σας. Λεπτές ισορροπίες σε θέματα οικογένειας, μην επιτίθεστε στους δικούς σας ανθρώπους. Ένα θέμα επαγγελματικό σας ζορίζει αλλά εφόσον κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τον ρεαλισμό σας μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις. Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με άτομα κύρους είτε με τα άτομα της οικογένειάς σας. Συμβουλή: Σε έναν επικείμενο καυγά πως μπορείτε να ηρεμήσετε τον/την Αιγόκερώ σας ώστε να ξεθυμάνει; Αγοράστε του/της ένα πολύτιμο και χρηστικής αξίας αντικείμενο για το γραφείο ή το σπίτι. Στον έρωτα κάντε του/της ένα μασάζ με έλαια γης στην πλάτη.

Υδροχόος: Όπως και το συμπληρωματικό σας και απέναντι ζώδιο του Λέοντα έτσι και εσείς έχετε μία ροπή προς σπατάλες και οικονομικές ασυδοσίες αυτήν την εβδομάδα. Έχετε πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και αυτό σας ωθεί σε ακρότητες οικονομικές αλλά και σεξουαλικές. Να είστε φειδωλοί σε αγορές καθώς θα βρεθείτε με ελλειμματικό προϋπολογισμό και μετά θα μετανιώνετε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Έσοδα έρχονται αλλά παράλληλα τα έξοδα τρέχουν και εσείς καλείστε να κλείσετε τρύπες. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων ή αναβάλλετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας περί της πορείας του μισθού σας ή των αποδοχών σας καθώς η συζήτηση θα καταλήξει αδιέξοδη και ίσως βγείτε και ζημιωμένοι. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας στα ύψη, μην γίνεστε όμως εμμονικοί και αυταρχικοί με τον/τη σύντροφό σας, δώστε του/της περιθώριο να αναπνεύσει και μην τον/την πνίγετε. Συγκρατήστε τον θυμό σας, τα νεύρα σας και μην ξεσπάτε στο ταίρι σας, αντιθέτως διοχετεύστε όλη σας την ερωτική επιθυμία στην κρεβατοκάμαρα. Οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες για συναισθηματικές απολαύσεις, είτε έχουν διάρκεια είτε όχι απολαύσεις είναι, απολαύστε τες. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, ενώ παράλληλα οφείλετε να κρατήσετε ένα πιο διαλλακτικό και μετριοπαθές προφίλ στο λόγο σας που μερικές φορές μπορεί να είναι σοκαριστικός και εκκεντρικός-προκλητικός. Θέματα επαγγελματικά έχουν κολλήσει, είναι στάσιμα και αυτό σας εκνευρίζει αφάνταστα. Από την άλλη πλευρά ένα θέμα οικογενειακό είναι στην έγνοια σας και αυτό σας τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια. Εύθραυστο νε νευρικό σας σύστημα, στις ελεύθερες ώρες σας διασφαλίστε ώρες ύπνου ή ελάτε σε επαφή με τη φύση και τον καθαρό αέρα. Πως μπορείτε να καταπραΰνετε τα νεύρα ενός/μιας Υδροχόου; Μα φυσικά αφήστε τον ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, δείτε τον ως φίλο και πείτε του «Πάρε τους φίλους σου/τις φίλες σου τηλέφωνο» και φύγαμε για τσάρκα! Στον έρωτα γίνετε εφευρετικοί, εκκεντρικοί και κάντε μαζί του/της κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά.

Ιχθείς: Στο μάτι του τυφώνα φίλοι μου Ιχθείς, πώς να μην είστε αφού στον δικό σας άξονα πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη και αυτό φέρνει έντονες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις στη ζωή σας από τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, μέχρι εκείνων των επαγγελματικών, της φιλίας και των οικονομικών. Οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έρχονται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες και τα θέλω των γύρω σας. Επαγγελματικά άγχη και αγωνίες σας στερούν χαρά και αρμονία, εντάσεις και παράπονα από τον/τη σύντροφό σας στο μενού των ημερών και αυτό ανοίγει ακόμα ένα άλλο μέτωπο. Γενικώς θέματα τρέχουν και εσείς τρέχετε μαζί τους έτσι ώστε να τα προλάβετε. Αποφύγετε προκλητικές συμπεριφορές και την εριστικότητα ή τον καυστικό σχολιασμό καθώς αυτό θα σας κοστίσει. Όλα αυτά μπορούν να περιοριστούν εφόσον θέσετε σε λειτουργία τον Ερμή σας(νου σας). Με εντυπωσιακούς ελιγμούς έχετε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε αντιπαραθέσεις και μέτωπα. Αποφύγετε καβγαδάκια με τον/τη σύντροφο σας, μην είστε απόλυτοι, δογματικοί, κάντε ένα καλό κοντρόλ λόγου και συναισθηματικών εξάρσεων και αποφύγετε την απομάκρυνση ή τη διάλυση του δεσμού σας. Μπορείτε να διοχετεύσετε όλη αυτήν την ένταση στην κρεβατοκάμαρά σας με έναν τρόπο θετικό και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, την οποία έχετε παραμελήσει λόγω υπερβάλλουσας εργασίας. Μία ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά θαλπωρής, ένα χάδι μπορείτε να αντλήσετε από τον/τη σύντροφό σας, μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία λόγω συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων και θυμού. Έξοδα τρέχουν και καλείστε να κλείσετε τρύπες, αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Φροντίστε την υγεία σας και την άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος καθώς έχετε φτάσει σε κατάρρευση. Πως μπορείτε να εξομαλύνετε έναν καυγά με ένα/μία Ιχθύ; Δημιουργείστε μία ατμόσφαιρα ειδυλλιακή, ονειρεμένη, Ποσειδώνια, αρωματίστε το χώρο, ας επικρατήσει χαμηλός φωτισμός, υδάτινος θόρυβος και στην συνέχεια οδηγήστε τον/την στην μπανιέρα και αποπλανήστε τον/την.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου