Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ουρανός στον Κριό - Προβλέψεις


Το παρακάτω άρθρο είναι ένα αφιέρωμα στον Ουρανό, ο οποίος μέχρι τις 06/03/2019 θα διατρέχει το ζώδιο του Κριού. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ανάγκη για αλλαγή, χαρίζει στους ανθρώπους ουράνια και αντισυμβατική σκέψη,  γεμάτη πρωτοπορία και δημιουργικότητα, είναι δείκτης ευφυΐας και ευστροφίας. Σχετίζεται με τη διαφορετικότητα, την αλλαγή, το απρόοπτο και είναι εξωκρόνιος πλανήτης. Τι σημαίνει αυτό; Πως η επιρροή του επηρεάζει γενιές και όχι ατομικά τον καθένα μας. Φυσικά χαρίζει τις ποιότητές του στο προσωπικό μας ωροσκόπιο καθώς ανήκουμε σε μία συγκεκριμένη γενιά. Τα παιδιά που γεννιούνται στην εν λόγω δεκαετία από το 2011 έως το 2019  χαρακτηρίζονται από εκκεντρικότητα, είναι αρκετά απρόβλεπτα, δυναμικά, αναζητούν την ανεξαρτησία και εκφράζουν το αίτημά τους για αλλαγή, όποιο και αν είναι το αντίτιμο. Είναι ο πλανήτης που ωθεί σε επαναστάσεις, δραστικές αλλαγές και ανατροπές σε κοινωνικό επίπεδο, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν δημιουργηθεί εξεγέρσεις ανά τον κόσμο. Στον Κριό, εκφράζεται δυναμικά, μαζικά καθώς το «εγώ» του ανθρώπου εφόσον είναι πιεσμένο εκδηλώνεται με εκκεντρικότητα και βία. Την τελευταία φορά που ο Κριός φιλοξένησε τον πρωτοστάτη Ουρανό ήταν κοντά στο 1927 και το 1930-1931, η εν λόγω περίοδος είναι γνωστή από την ιστορία φυσικά για το μεγάλο «κραχ» και την λεγόμενη «Μαύρη Δευτέρα». Η οικονομική κρίση της τότε περιόδου είχε ξεσηκώσει τα λαϊκά στρώματα, βλέπουμε πως ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Η αστρολογία είναι μία επιστήμη που κάνει κύκλους, μπορεί να παρομοιαστεί με τους «οικονομικούς κύκλους». 

Ας δούμε τώρα πως επηρεάζει κάθε ζώδιο(υπολογίστε και τον Ωροσκόπο): 


Κριός: Ο Ουρανός στο ζώδιο σας επομένως βρίσκεστε στο επίκεντρο των αλλαγών. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, που δράττε και γενικότερα αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία σας, όλο σας το είναι. Ενδέχεται να μετακομίσετε σε άλλη χώρα για εύρεση εργασίας και καλύτερων συνθηκών διαβίωσης. Πολλοί Κριοί θα επιχειρήσετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ή την καριέρα σας. Άνθρωποι παλιοί σας αποχαιρετούν και τη θέση τους έρχονται να λάβουν νέοι, οι οποίοι σας ωθούν σε δυναμικές αλλαγές και στη πρόοδο. Επιταγή των καιρών; Η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός, η αλλαγή και η δεκτικότητα στο καινούριο.

Ταύρος: Οι αλλαγές αφορούν τον εσωτερισμό σας και ένα βαθύτερο-ψυχολογικό κομμάτι. Απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες, ο Ουρανός στον Κριό σας ωθεί στην ψυχολογική θεραπεία και αποτοξίνωση, απαλλαγείτε από παλιές-κακές διατροφικές συνήθειες ή το αλκοόλ. Πάγιο αίτημα του Ουρανού στον κριό για εσάς ο εκσυγχρονισμός στη δουλειά. Γίνετε περισσότερο καινοτόμοι και χρησιμοποιήστε σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας.

Δίδυμοι: Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει αλλαγές και ανανέωση στον τομέα της φιλίας. Καινούρια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, διαφορετικά από εσάς και προσπαθούν να σας συμπαρασύρουν στην άνοδο και στην ανάδειξη σας. Ο έρωτας είναι συναρπαστικός για εσάς και σας ελκύει το εκκεντρικό ή το διαφορετικό. Περίοδος πειραματισμού και ολίγης τι αστάθειας στον εν λόγω τομέα. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και νέα οικονομικά εγχειρήματα. Οι στόχοι σας είναι ανανεωμένοι και χαρακτηρίζονται από ιδιοφυΐα και πρωτοπορία έτσι θέτετε νέους στόχους και εργάζεστε περισσότερο συλλογικά ή ομαδικά. Να θυμάστε πως η ομαδικότητα και οι συνεργασίες προωθούν ακόμα περισσότερο τα σχέδιά σας.

Καρκίνος: Οι αλλαγές αγγίζουν τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Στροφή 180 μοιρών σε τέτοιου είδους θέματα φέρνει ο Ουρανός στον Κριό ενώ παράλληλα σας καλεί να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι και πιο καινοτόμοι στη χρήση μεθόδων όσον αφορά θέματα εργασίας και επαγγελματικά. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας που θα σας ωθήσουν σε μία νέα επαγγελματική πορεία. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργάτες καθώς υπάρχουν ανατροπές. Κινηθείτε ευέλικτα και προσαρμοστικά.

Λέων: Η νέα θέση του Ουρανού είναι άκρως θετική για το δικό σας ζώδιο καθώς γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, πιο δημιουργικοί, αισιόδοξοι και δεκτικοί σε νέες ιδέες και θεωρίες. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και ωθείστε σε ριζική αλλαγή του τρόπου σκέψης σας. Εύνοια παρουσιάζεται σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία ενώ οι μεγαλύτεροι θα αποφασίσετε να καθίσετε ξανά στα έδρανα. Εύνοια δέχονται οι επαφές με το εξωτερικό και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο, ένα όνειρο ζωής στο εξωτερικό, όπου ενδέχεται να βρείτε μία θέση εργασίας ή να ερωτευθείτε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας στον εν λόγω προορισμό. Ένα θέμα νομικό ενδέχεται να βρει μία λύση.

Παρθένος: Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει εκρήξεις ερωτισμού και σεξουαλικότητας, γίνεστε πιο εκκεντρικοί και πειραματίζεστε στον έρωτα. Παράλληλα, μπορείτε να βιώσετε μέσα στα επόμενα χρόνια συναισθηματικές εντάσεις και περίεργες έλξεις σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών αλλά και ερωτικό. Προσοχή σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και οικονομικά εγχειρήματα καθώς υπάρχει έντονη ρευστότητα και αυτό θα σας χρεώσει. Σύνεση και μέτρο σε οικονομικούς χειρισμούς.


Ζυγός: Ο Ουρανός απέναντί σας φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και στο γάμο. Αν και είστε κατ’ εξοχήν το ζώδιο της συντροφικότητας και της συμβίωσης βρίσκεστε σε μία περίοδο να διαλύσετε σχέσεις και συνεργασίες καθώς έχουν ρουτινιάσει, γίνεστε περισσότερο ανεξάρτητοι; Κάτι αλλάζει στο DNA σας και επιθυμείτε να δράσετε ατομικά. Ελλοχεύουν ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και η αστάθεια φλερτάρει με το ζώδιό σας. Πιθανό σενάριο; Βρίσκεστε σε μία μακροχρόνια σχέση ετών, σας γυαλίζει το μάτι ένα νέο πρόσωπο και διαλύετε την ήδη υπάρχουσα σχέση με προορισμό το άγνωστο και το ασταθές. Η ζωή σας περνάει μέσα από ένα πρίσμα ανανέωσης και πειραματισμού.

Σκορπιός: Δεν είναι άσχημη η επιρροή του Ουρανού από τον Κριό απλά ταράζει την καθημερινότητά σας, φέρνει αλλαγές, σπάει τη ρουτίνα και αυτό σας ξεβολεύει καθώς ως σταθερό ζώδιο βολεύεστε εύκολα.  Αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε είναι απαραίτητες ή έρχονται από μόνες τους μιας και τις επιβάλλει το σύμπαν. Αλλαγές και ανακατατάξεις σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους είναι εμφανής. Μία μεταστροφή σχετικά με την διατροφή σας, η υιοθέτηση ενός πιο φυσικού τρόπου ζωής απαλλαγμένου από τοξίνες και καταχρήσεις στο μενού του Ουρανού από τον Κριό. Πιθανό σενάριο; Η απασχόλησή σας με εναλλακτικές θεραπείες. Χρειάζεται να υιοθετήσετε περισσότερο εκσυγχρονισμένες μεθόδους στην εργασία.

Τοξότης: Ιδανική θέση για το δικό σας ζώδιο αυτή του Ουρανού από τον Κριό καθώς αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σας και πολλά ταλέντα που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αγνοούσατε ή δεν γνωρίζατε. Το σύμπαν σας οδηγεί σε μία μεταστροφή της φιλοσοφίας σας και αφήνετε παρακαταθήκη ή έργο στον τομέα που ειδικεύεστε. Τυχεροί σε θέματα τυχερών παιχνιδιών, αλλά θα πρότεινα να είστε εγκρατείς καθώς δεν ευνοούνται νέα ανοίγματα οικονομικά, μην ρισκάρετε μεγάλα ποσά, κερδίστε και με λίγα. Ο έρωτας σας παίρνει τα μυαλά κυριολεκτικά, νέες συγκινήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται να ταράξουν την ερωτική σας ζωή. Γίνεστε περισσότερο περιπετειώδεις και ξυπνάει μέσα σας το «μικρό παιδί». Μην συγχέετε τον έρωτα με τα οικονομικά. Είστε περισσότερο φιλελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.


Αιγόκερως: Επηρεάζεστε σημαντικά από τη νέα θέση του Ουρανού στον Κριό καθώς εισέρχεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αλλαγές στον τόπο κατοικίας, μία εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση στο μενού της νέας θέσης του πλανήτη. Συμβάντα συμβαίνουν στην οικογένειά σας εντελώς ξαφνικά και καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το σπίτι για το δικό σας ζώδιο αποτελεί σανίδα σωτηρίας, αυτόματα οι αλλαγές σας κάνουν να νιώθετε μετέωροι και ανασφαλείς. Πιθανή η έλευση ενός απογόνου και η επέκταση της οικογένειάς σας, ενδέχεται να αποξενωθείτε από ορισμένα μέλη της οικογένειάς σας, όχι ηθελημένα, απλά οι συγκυρίες οδηγούν εκεί. Αγοραπωλησίες ακινήτων σας απασχολούν δεόντως.

Υδροχόος: Κυβερνήτης σας ο Ουρανός και η νέα θέση του από τον Κριό σας επηρεάζει άμεσα και μάλιστα καλύτερα από την προηγούμενή του. Ξαναβρίσκετε τον παλιό σας εαυτό, είστε περισσότερο εξωστρεφείς, χαρούμενοι και δείχνετε να απολαμβάνετε τη ζωή και τις αλλαγές, στις οποίες σας ωθεί το σύμπαν. Οι ιδέες σας γίνονται καλύτερες, πιο πρωτοποριακές, ξαναβρίσκετε το χιούμορ σας, επιθυμείτε να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με πολλού και ποικίλους τρόπους. Οι ιδέες σας βρίσκουν την παλιά λάμψη τους και ξεχωρίζουν, αναδεικνύεστε.

Ιχθείς: Φυσικά η ρευστότητα και η αστάθεια σας αποχαιρετά αλλά μεταφέρεται στον τομέα των οικονομικών, συνεπώς καταλαβαίνετε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέα οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα. Η ψυχολογία σας περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα αλλά αυξάνεται η διαίσθησή σας και η επιχειρηματική σας δεινότητα. Το σύμπαν σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα σε οικονομικό επίπεδο υιοθετώντας νέες εργασιακές μεθόδους, πιο μοντέρνες και προοδευτικές. Προσοχή σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις καθώς τα όρια γίνονται λίγο δυσδιάκριτα και ενδέχεται να μπλεχτούν.

                                                   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου