Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Άγιος Βαλεντίνος-Αστρολογικές Συμβουλές-Προβλέψεις


Τι και αν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος είναι Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας πάντα γιορτάζει, κάθε μέρα γιορτάζει και οφείλουμε να τον τιμάμε και τον εξυμνούμε καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις του ανθρώπινου είδους. Μπορούμε να γιορτάσουμε αυτό το Σαββατο-Κύριακο τον έρωτα, μπορούμε να γιορτάσουμε ακόμα και την Τρίτη, μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις και το άγχος των ημερών ώστε να περάσουμε όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό μας ή τον/την εραστή/μένη μας. Ακόμα και όσοι είναι αδέσμευτοι, έχουν το δικαίωμα να γιορτάσουν, να βγουν, να διασκεδάσουν και να αναζητήσουν το άλλο τους μισό. Ας δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει αστρολογικά το Σαββατο-Κύριακο και η 14/02012.

Μπορούμε να γιορτάσουμε είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή είτε την Τρίτη ανήμερα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Αντικειμενικά και από αστρολογικής άποψης καλύτερη ημέρα είναι η Κυριακή, κατά την οποία έχουμε τις λιγότερο αρνητικές όψεις. Όλο το Σαββατο-Κύριακο η Σελήνη διατρέχει το ζώδιο του Ζυγού. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτομάτως οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Η Σελήνη φιλοξενείται στο ζώδιο που συμβολίζει τη συνύπαρξη, τη συντροφικότητα και τον δεσμό ή το γάμο. Εισέρχεται στο εν λόγω ζώδιο την Παρασκευή 10/02 στις 23:00, με την είσοδό της στο Ζυγό ευθύς εξαρχής συναντάει τα ξημερώματα του Σαββάτου την Αφροδίτη και τον Ουρανό από το απέναντι ζώδιο του Κριού σε όψη αντίθεσης. Το «εγώ» έρχεται σε σύγκρουση με το «εμείς» και το «εμείς» με το «εγώ». Το βράδυ είναι έντονο, εκρηκτικό και δημιουργεί αντιθέσεις μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι επιθυμίες μας και τα θέλω μας πιθανώς να έρχονται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες και τα θέλω των υπολοίπων, ο τρόπος που διεκδικούμε στον έρωτα αλλά και γενικότερα στις σχέσεις μας ενδέχεται να είναι αντιφατικός και οξύμωρος. Η όψη προσδίδει αναποφασιστικότητα, προσκολλήσεις στο παρελθόν και μία ιδιάζουσα ροπή προς τη συναισθηματική σύγχυση και ουτοπία. Μπορεί παράλληλα να εκδηλωθεί συναισθηματική ψυχρότητα, τρομοκρατία και χάος στο συναίσθημά μας, εκπέμπουμε αμφιθυμικά συναισθήματα και δείχνουμε ιδιόρρυθμοι.

Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ουρανός βρίσκονται στον Κριό σχεδόν σε σύνοδο(πολύ κοντά όλες αυτές τις ημέρες) και αυτό λειτουργεί κάπως αντιφατικά για τα συναισθήματά μας και τον ψυχισμό μας. Η ανάγκη για συναισθηματική ανεξαρτησία είναι χαρακτηριστική και μπορεί να εκδηλωθεί είτε με οργανωμένη συναισθηματική ανεξαρτησία είτε με ανορθόδοξη απομάκρυνση και αποκοπή. Οι ημέρες είναι έντονες, μαγνητικές, ερωτικές, σεξουαλικές, επικρατούν έντονα πάθη, νευρικότητα. Έρωτες κεραυνοβόλοι με ημερομηνία λήξης, συναισθηματική αναγέννηση και αναδιοργάνωση είναι επίσης ορατές. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν ρήγματα στις σχέσεις μας με τρόπο αναπάντεχο και εντελώς απροσδόκητο καθώς υπάρχει ταλάντευση μεταξύ δέσμευσης και αποδέσμευσης.

Παράλληλα, το Σάββατο η Σελήνη κοντράρεται με τον Ερμή και τον Πλούτωνα. Τι συνεπάγεται αυτό; Αυτό φέρνει εμμονές, φοβίες, συναισθήματα μελαγχολικά και ένα αίσθημα εγκατάλειψης ή απόρριψης μας καταπνίγει. Έντονο το δραματικό στοιχείο το Σάββατο, ενώ δεν λείπουν και τα επικοινωνιακά εμπόδια. Η λύση στις αντιθέσεις της ημέρας είναι μία φυσικά, να φέρουμε σε ισορροπία το «εγώ» με το «εμείς», να υπολογίσουμε και να ικανοποιήσουμε τόσο τις επιθυμίες μας και τα θέλω μας όσο και τις επιθυμίες και τα θέλω του διπλανού μας. Ας αποφύγουμε εμμονές, φοβίες και προσκολλήσεις, η διαλλακτικότητα και η μετριοπάθεια μπορούν να μας χαρίζουν αξέχαστες ερωτικές στιγμές, που θα μείνουν χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο. Πάθος, σεξουαλικότητα και ερωτισμός στο μενού του Σαββάτου. Προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή, το κλίμα γίνεται ακόμα καλύτερο, τα συναισθήματά μας ξεμπλοκάρονται και εμείς νιώθουμε λιγότερο πιεσμένοι, η σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει καλές γωνίες με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό χαρίζει ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα συγκριτικά με το Σάββατο, καλύτερη ενέργεια και διάθεση, τα συναισθήματά μας είναι περισσότερο αρμονικά και χωρίς εξάρσεις ενώ ταυτόχρονα ένα αίσθημα θάρρους, μεγαλοκαρδίας και γενναιοδωρίας είναι ακμαίο. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή και οφείλουμε να την εκμεταλλευτούμε κατάλληλα. Κανονίστε μία έξοδο, μία εξόρμηση, ένα ταξίδι αυθημερόν, ελάτε σε επαφή και επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Έχουμε την επιθυμία για συναναστροφή, συντροφικότητα και συνύπαρξη. Ας μεταφέρουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προπαραμονές. Οργανώστε κάποια δραστηριότητα, ένα αθλητικό γεγονός ή ένα γεύμα γεμάτο αίγλη και φινέτσα. Το κλίμα γίνεται κάπως πιο βαρύθυμο μετά τις 21:00 καθώς η σελήνη συναντάει σε όψη συνόδου τον Κρόνο. Αυτό συνεπάγεται συναισθηματική ψυχρότητα, απομάκρυνση και μη εκδήλωση των συναισθημάτων μας. Μία μελαγχολία ζωγραφίζεται στα πρόσωπά μας αλλά εάν κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και μία σούπερ ενδοσκόπηση μπορούμε να αποχωριστούμε των φοβιών μας και των ανασφαλειών μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον μαρασμό και τον συναισθηματικό πάγο να φθείρει τις σχέσεις μας ή να προκαλέσει απόσταση. Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες του 2ου-3ου δεκαημέρου μπορείτε να περάσετε υπέροχα, δεν αποκλείεστε από την εύνοια και του 1ου παρόλα αυτά.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, Τρίτη 14 Φλεβάρη, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και συναντάει σε σύνοδο τον Ποσειδώνα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Η φαντασία, ο ρομαντισμός, ο οραματισμός και το ροζ συννεφάκι είναι στο μενού της ημέρας. Είναι μία όψη που ταιριάζει γάντι στην ημέρα. Η τάση να εξιδανικεύουμε καταστάσεις μπορεί να μας απομακρύνει έστω και νοερά από τη σκληρή και αντίξοη πραγματικότητα. Έχουμε τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και μπορούμε να ταξιδέψουμε με τον/τη σύντροφό μας σε μέρη φανταστικά-παραμυθένια. Ας αποφύγουμε φυσικά υπογραφές συμβολαίων νομικού-οικονομικου περιεχομένου καθώς μπορεί να έχουν όρους-φούσκες και να απογοητευτούμε στη συνέχεια. Η βασική διάθεση της ημέρας χρωματίζεται από τη Σελήνη στον Σκορπιό, τα συναισθήματά μας είναι έντονα, βαθειά και γεμάτα πάθος. Παρορμητισμός, ένταση, μυστικοπάθεια, ζήλια και φοβίες κάνουν το κλίμα μεγαλεπήβολο και μυστηριώδες. Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει κάθε μας κίνηση, κάθε μας σκέψη. Επικρατεί ένα συναίσθημα φόβου εν ονόματι της απόρριψης και της εγκατάλειψης, τρέμουμε τη μοναξιά. Ας μετουσιώσουμε με τρόπο θετικό και άκρως εποικοδομητικό τα συναισθήματα, αυτά τα μεγαλειώδη συναισθήματα και ας αποφύγουμε εντάσεις, συγκρούσεις και τον αυταρχισμό μέσα στις σχέσεις μας. Η ημέρα κρύβει πάθη, εντάσεις, ζήλιες και ακρότητες καθώς η σελήνη σχηματίζει δύσκολες γωνίες με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Όλα αυτά μας οδηγούν στο να επιβάλλουμε τη γνώμη μας, τα συναισθήματά μας και να διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου μας με τρόπο βίαιο και μη κομψό. Αντιφατική η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα ρομαντισμού, ονείρου, εξιδανίκευσης αλλά συνδυασμένη με πάθος και ένταση. Στο εκρηκτικό κοκτέιλ έρχεται να προστεθεί και η δύσκολη γωνία μεταξύ Αφροδίτης-Πλούτωνα(η οποία γίνεται ακριβείας μία ημέρα αργότερα), την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Εξαρτήσεις μέσα στις σχέσεις, φόβος για αποχωρισμό από κάποιες σχέσεις μας οδηγούν στην ανασφάλεια και σε έναν συναισθηματικό μαρασμό. Προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι(πιο συγκεκριμένα του 1ου δεκαημέρου), ένταση εγκυμονεί και για τους Σκορπιούς. Ένα ιδανικό ρομάντζο αναμένεται να ζήσουν οι Ιχθείς, οι Παρθένοι, οι Ταύροι, οι Παρθένοι, και οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών. Φυσικά η Αφροδίτη αβαντάρει σε χρήματα και αισθήματα Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους(ειδικότερα στο 1ο δεκαήμερο).

Ένα τρίγωνο μεταξύ Διός-Πλούτωνα μεταξύ των ζωδίων της γης του Ταύρου και του Αιγόκερω φέρνουν δύναμη και στήριξη σε Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί να έχουμε φτάσει σε εθνικό επίπεδο στο πλήρες σημείο αποσύνθεσης αλλά πάντα σε περίοδο της πλήρους πτώσης μπαίνουν οι πρώτοι σπόροι ανόδου και ανάκαμψης, οικονομικής ανάκαμψης. Σε επίπεδο οικονομικό και ψυχολογικό ευνοούνται τα προαναφερθέντα ζώδια. Μακροπρόθεσμα και σε παγκόσμιο επίπεδο η όψη δρα εποικοδομητικά και θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανεργίας, την αύξηση της παραγωγικότητας και την ανάπτυξη της κοινωνικής ευημερίας. Έλληνες υπομονή !!!

Δώρα και Ιδανικό Κλίμα για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας(βάση ηλιακής θέσης και θέσης ωροσκόπου):

Κριός: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, ιδανικό δώρο για έναν/μία Κριό αποτελεί ένα αθλητικό αξεσουάρ, μία αθλητική ένδυση ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ένα μηχάνημα άθλησης ή εξάσκησης θα ήταν μία επιτυχής επιλογή επίσης. Τι μπορεί να ευχαριστήσει το ταίρι σας εάν ανήκει στον αστερισμό του Κριού; Κλείστε ένα ιδιωτικό γηπεδάκι ποδοσφαίρου, τένις, βόλεϊ ή οτιδήποτε εκείνος/η προτιμάει, καλέστε την παρέα του/της και θα του μείνει αξέχαστο. Μετά από αυτό το γεγονός θα σας αποθεώσει και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ, γεμάτο έρωτα και πάθος. Κάποιο ταξίδι στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση είναι μία άλλη εναλλακτική επιλογή που θα εξέπληττε τον/την Κριό σας. Το κλειδί για να ευχαριστήσετε ένα/μία σύντροφο Κριό είναι να οργανώσετε ή να σκαρφιστείτε κάτι που του/της διεγείρει την αδρεναλίνη. Μετά τον έρωτα; Θα σας προσκαλέσει σε έναν ακόμα γύρο καθώς οι αντοχές του/της δεν έχουν εξαντληθεί. Εξίσου εναλλακτική συμπεριφορά είναι να παίξει με το ηλεκτρονικό παιχνίδι του/της.

Ταύρος: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ιδανικό δώρο για ένα/μία Ταύρο αποτελεί σίγουρα κάτι καλαίσθητο και καλλωπιστικό. Μπορείτε να του/της κάνετε δώρο ένα κομψό και φινετσάτο ένδυμα, κοντά σε γήινες και αρμονικές αποχρώσεις. Το Ταυράκι σας θα εκτιμούσε ιδιαιτέρως ένα δώρο πρακτικό που ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα. Τι μπορεί να ευχαριστήσει έναν/μία Ταύρο; Οργανώστε σαν έκπληξη ένα δείπνο με ποικιλία γεύσεων που θα διεγείρει τις αισθήσεις του/της. Το γεύμα μπορείτε να το δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι ή να κλείσετε ένα κυριλέ εστιατόριο. Καλό κρασί, καλό φαγητό και ένα ρομαντικό σκηνικό, αρωματισμένο και με χαμηλό φωτισμό ή απαλή μουσική θα τον σκλάβωνε. Μετά; Ο έρωτας φουντώνει. Μετά τον έρωτα; Σίγουρα θα του/της έχει ανοίξει η όρεξη και θα θελήσει να απολαύσει κάτι που θα διεγείρει την αίσθηση της γεύσης του/της.

Δίδυμος: Με κυβερνήτη τον Ερμή, ιδανικό δώρο για ένα/μία Δίδυμο είναι ένα i-pad ή ένα τεχνολογικό εύρημα ή κάτι τέλος πάντων που να έχει θέμα την επικοινωνία. Ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ή ένα play station θα τον/την ξετρέλαιναν. Ένα βιβλίο ή ένα κόμικ γεμάτο περιπέτεια και κίνηση θα τον/την αιχμαλώτιζαν, αυτά μερικά σχετικά δώρα για το εργένικο ζώδιο του ζωδιακού. Τι μπορεί να ευχαριστήσει έναν/μία Δίδυμο; Ένα ταξίδι, ένα σύντομο ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας και μάλιστα εντελώς απρόοπτα και χωρίς να το ξέρει. Κανονίστε ένα πάρτυ έκπληξη και καλέστε τους/τις φίλους/φίλες του/της, θα το εκτιμούσε ιδιαιτέρως και θα ανεβαίνατε στα μάτια του/της. Εφόσον φτάσουμε στο τέλος; Η νύχτα ανήκει σε εσάς τους δύο. Μετά τον έρωτα; Θα ψάξει σίγουρα το κινητό του/της τηλέφωνο, θα ανταλλάξει ένα μήνυμα με τον/την κολλητό/τη του/της ή θα αφοσιωθεί σε έναν γύρο Taken-3 στο αγαπημένο του/της ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Καρκίνος: Με κυβερνήτη τη Σελήνη, ιδανικό δώρο για έναν/μία Καρκίνο αποτελεί ένα αντικείμενο για το σπίτι ή για αποκλειστικά ιδιωτική χρήση. Μία αντίκα ή κάτι πατροπαράδοτο θα ήταν ένα δώρο που θα του/της έμενε αξέχαστο. Μιας και είναι κτητικό ζώδιο θα δεθεί μαζί με το αντικείμενο αυτό και θα έχει συναισθηματική αξία για εκείνον/η. Ιδανικό δώρο για τον άνδρα κάτι που να τον κανακεύει, ιδανικό δώρο για τη γυναίκα; Κάτι που θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα της. Τι μπορεί να ευχαριστήσει έναν Καρκίνο; Μα φυσικά η παραμονή στο σπίτι. Οργανώστε ένα γεγονός που θα τον/την ταξιδέψει σε έναν άλλον κόσμο, γεμάτο ρομαντισμό και πέπουλα. Μαγειρέψτε κάτι καθώς αγαπάει τα πατροπαράδοτα και εθιμοτυπικά. Χαμηλός φωτισμός, αρωματισμένος χώρος και μετά είναι έτοιμος/η να σας παραδοθεί. Οδηγήστε τον/την στην μπανιέρα και απολαύστε ένα αισθησιακό τέτ α τετ ιδιωτικά. Μετά τον έρωτα; Ένα χάδι, μία αγκαλιά, ένα φιλί είναι τα ιδανικά μέσα για να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά.

Λέων: Ιδανικό δώρο για ένα καθαρόαιμο λιοντάρι που το κυβερνά ο φωτοδότης Ήλιος; Μα φυσικά κάτι μοναδικό, κάτι συλλεκτικό που δεν υπάρχει στην αγορά ή σε πολλά κομμάτια. Ένα ρολόι, ένα κόσμημα κομψό, ακριβό και φινετσάτο που θα αναδεικνύει την λαμπερή προσωπικότητά του/της θα τον/τη σκλάβωνε κυριολεκτικά. Ένα δώρο που έχει στόχο στην καρδιά του/της και είναι φαντεζί. Μπορείτε να ικανοποιήσετε το λιοντάρι σας εφόσον κλείσετε μία σάουνα ή ένα σπα, ακριβό και πολυτελές, στο οποίο θα επικρατεί η πολυτέλεια και η άφθονη σαμπάνια. Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με μία σουίτα πολυτελείας και με θέα ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα θα τον/την έκανε να νιώσει βασιλιάς-βασίλισσα. Μία έξοδος σε ένα από τα πιο hi-club της πόλης ή της περιοχής μαζί με την παρέα του/της θα ήταν ιδανικό. Μάλιστα το δώρο μπορείτε να του/της το προσφέρετε ενώπιο κόσμου προκειμένου να τονωθεί η αυτοπεποίθηση του/της και να ξεχωρίσει. Μετά τη διασκέδαση; Ο/η ερωτικός/ή σας παρτενέρ θα σας αποθεώσει με το μοναδικό του/της πάθος, θα σας περιποιηθεί και φυσικά; Στο τέλος θα σας οδηγήσει στην μπανιέρα…για ένα ρομαντικό τέτ α τετ.

Παρθένος: Με κυβερνήτη τον Ερμή, το ιδανικό δώρο για έναν/μία Παρθένο αποτελεί μία ατζέντα, ένα εγχειρίδιο πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς του/της, κάτι πρακτικό που να αγγίζει την τελειότητα και να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα του/της. Ένα αντικείμενο για το σπίτι, ένα σκεύος μαγειρικής είναι εξίσου κατάλληλα. Όσον αφορά πως μπορείτε να ικανοποιήσετε το Παρθενάκι σας; Να οργανώσετε ένα ιδιωτικό τετα τετ στον ιδιωτικό σας χώρο, να είναι τα πάντα αποστειρωμένα δις ή καλύτερα τρεις, να λάμπει ο χώρος, να μυρίζει καθαριότητα και να επικρατεί η τάξη και η οργάνωση. Θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως ένα δείπνο από τα δικά σας χέρια, ένα δείπνο με γεύσεις επίγειες αλλά σε συνδυασμό με μία ιδιαιτερότητα. Μετά; Τα αίματα ανάβουν και μπορείτε να τον/την οδηγήσετε με απόλυτη επιτυχία στην κρεβατοκάμαρα σας με την ατάκα: « Μωρό μου; Είσαι για μία νύχτα που δεν θα την ξεχάσει κανείς από τους δυο μας; Μόλις άλλαξα σεντόνια και μυρίζω καρύδα!»

Ζυγός: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι πως το ιδανικό δώρο για εσάς είναι εκείνο που αγγίζει την καλαισθησία, τη φινέτσα και την κομψότητα, σε χρώμα και αναλογίες. Ιδανικό δώρο για έναν/μία Ζυγό ένα σύνολο, ένα ρούχο μοδάτο που θα αναδεικνύει το γούστο του/της. Ένα άλλο ιδανικό δώρο αποτελεί ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και μία κάρτα που να τον/την κάνει να αισθάνεται πως είστε όντως σύντροφοι. Πως μπορείτε να ικανοποιήσετε τον/την ισορροπιστή Ζυγό σας; Μα φυσικά να οργανώσετε κάτι από κοινού, να υπολογίσετε ή καλύτερα να συνυπολογίσετε τη γνώμη του/της και τις επιθυμίες του/της. Αυτό θα τον/την κάνει να νιώσει μοναδικός, χρήσιμος και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή του/της έτσι ώστε να σας ικανοποιήσει. Ιδανικός ο χώρος με όμορφη, καλαίσθητη διακόσμηση, αρμονία χρωμάτων και φυσικά περιποιημένος. Θα νιώσει πολύ υπερήφανος/η για τον/τη σύντροφό του/της εάν είναι προσεγμένος/η και φυσικά ιδιαίτερα τονωτικό για την αυτοπεποίθηση του/της, να ξεχωρίζουν για το στυλ τους και την ποιότητα της σχέσης τους. Στον έρωτα επιθυμούν ισορροπία, φροντίδα, στοργή, αγάπη και αντιπαθούν τις χυδαιότητες και την αγαρμπιά. Ένα υπέροχα διακοσμημένο σπίτι, μία εξαιρετικής ποιότητας σουίτα είναι ιδανικό δώρο.

Σκορπιός: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Πλούτωνα και συγκυβερνήτη τον Άρη το δώρο σίγουρα πρέπει να αποπνέει μυστήριο και να είναι κάτι που διεγείρει τη φαντασία του/της συντρόφου σας. Ένα άρωμα ιδιαίτερο, εσώρουχα ή προκλητικά ρούχα είναι το ιδανικό δώρο για έναν/μία Σκορπιό. Πως μπορείτε να ικανοποιήσετε το μικρό σας Σκορπίνι; Μα φυσικά κλείστε μία σουίτα για δυο και μόνο δύο, ένα τζακούζι ή μία σάουνα θα τον/την ταξίδευαν σε μέρη μοναδικά. Ιδανικός χώρος αποτελεί και το σπίτι και συγκεκριμένα η κρεβατοκάμαρα που για τον/την Σκορπιό αποτελεί τη φωλιά του/της. Αρωματισμένος χώρος, χαμηλός φωτισμός και ήχος τρεχούμενου νερού είναι το ιδανικό σκηνικό. Μην ξεχάσετε να τον/την κάνετε να νιώσει ασφάλεια. Φυσικά εμφανιστείτε μπροστά του/της με το πιο προκλητικό ντύσιμο, με ένα ύφος που αποπνέει μυστήριο, σαγήνη και προσκαλέστε τον/την σε μία ερωτική περιπέτεια γεμάτη ίντριγκα. Μετά τον έρωτα; Οδηγήστε τον/την στην μπανιέρα ώστε να περάσετε ένα μοναδικό υπόλοιπο. Γενικότερα χώρος με υγρό στοιχείο, μυστήριο και εξεζητημένο φωτισμό τον/την προκαλούν ιδιαιτέρως. Στο φαγητό; Επιλέξτε κάτι πικάντικο!

Τοξότης: Με κυβερνήτη τον Δία, το ιδανικό δώρο είναι κάτι που θα βγάζει το μικρό, χαρούμενο παιδί από μέσα του/της. Ένα κόμικ; Ένα εγχειρίδιο κοντά στα ενδιαφέροντά του; Ένα ταξίδι έκπληξη στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό; Μία απόδραση στη φύση; Κάτι που θα έχει ως μότο την περιπέτεια θα τον ιντρίγκαρε ιδιαίτερα. Το μεγαλύτερο δώρο του Τοξότη είναι να επικρατεί χαρά, χαμόγελο και τρέλα με την καλή έννοια, γιαυτό; Γελάτε! Πως μπορείτε να ευχαριστήσετε τον/την Τοξότη σας; Μα φυσικά, οργανώστε ένα event με τους/τις δικούς/κές  του/της φίλους/φίλες, μην τον/την περιορίζετε. Μία έκπληξη ή μία νυχτερινή έξοδος έκπληξη με ανθρώπους δικούς του/της θα ήταν αρκετό. Πως μπορείτε να αποπλανήσετε ένα/μία Τοξότη; Είναι ζήτημα μεγάλο. Έχει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και αυτό τον/την κάνει ιδιαίτερο/η. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλει να πλήττει και λατρεύει τις εκπλήξεις ή τις περιπέτειες. Μετά τον έρωτα; Μην τον/την ζορίσετε, αφήστε τον/την να βγάλει το μικρό παιδί από μέσα και να αρχίσει τις σκανταλιές, τις ζαβολιές και να «μωρουδίσει». Το κινητό, ο υπολογιστής και η τηλεόραση είναι απαραίτητα ακόμα και μετά τον έρωτα.

Αιγόκερως: Με κυβερνήτη τον Κρόνο, το μόνο σίγουρο είναι πως το δώρο σας πρέπει να είναι αξιοπρεπές, σοβαρό και να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά του/της είτε αυτή είναι η δουλειά του/της είτε το σπίτι του/της. Μία επαγγελματική τσάντα, ένα αντικείμενο χρηστικό για το σπίτι ή το γραφείο θα ήταν ιδανικό για το ταίρι σας. Τι μπορεί να ικανοποιήσει τον/την Αιγόκερώ σας; Μα φυσικά ένα πολυτελές δώρο, άνετες στιγμές στο σπίτι με καλό φαγητό και ποτό, ένα τζα
κούζι ή μία ιδιωτική πισίνα ή σάουνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να «ρίξεις» μία γυναίκα Αιγόκερω είναι το τακτ, οι τρόποι και η αξιοπρέπεια. Ο δε άνδρας αναζητά μία γυναίκα με κύρος, γόητρο και αξιοπρέπεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κοινωνική υπόσταση, η ιεραρχία παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του εν λόγω ζωδίου. Στον έρωτα, είναι ένα άκρως αισθησιακό ζώδιο, ικανοποιείται και αρκείται σε απλά πράγματα, γήινα και καθημερινά.  Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, έτσι και οι Αιγόκεροι στηρίζουν ακράδαντα αυτό το ρητό, μέτρο σε όλα και είναι δικός/ή σας. Είναι άνθρωποι ολιγαρκείς και υπερήφανοι.

Υδροχόος: Ένα εύρημα τεχνολογικό, ένα i-pad, κάτι που να σχετίζεται με την τεχνολογία, να είναι ιδιαίτερο, έξυπνο, εφευρετικό και να βρίσκεται μερικά χρόνια μπροστά είναι το ιδανικό δώρο για έναν/μία Υδροχόο. Ένα δώρο εκκεντρικό, που να μην έχει καλούπια και να είναι σπάνιο θα ταίριαζε στο εν λόγω ζώδιο. Ένα βιβλίο ή κάτι που να διευρύνει τις γνώσεις του/της αρκεί. Δεν δίνει σημασία στο ακριβό, αρκείται στο σπάνιο και εκκεντρικό. Πως μπορείτε να ικανοποιήσετε τον/την Υδροχόο σας: Αρκετά δύσκολα! Είναι άνθρωποι ιδιόρρυθμοι ή καλύτερα ανικανοποίητοι. Οργανώστε μία έξοδο με την παρέα του/της χωρίς να το ξέρει, φερθείτε του/της ως φίλος ετών και όχι ως εραστής ή ερωμένη. Κάντε διάλογο και συζητήστε για διάφορα θέματα, εκκεντρικά και άπιαστα. Στον έρωτα; Είναι ζώδιο της περιπέτειας, δοκιμάζει και του/της αρέσουν οι πειραματισμοί και οι αλλαγές. Μία βόλτα σε ένα λούνα παρκ, κάτι που να τον/την κάνει να νιώθει νέος και να διοχετεύεται η τρέλα του/της θα τον/την αποθέωνε. Μία γυναίκα Υδροχόος ικανοποιείται από ένα εκκεντρικό ρούχο, το ίδιο και ένας άνδρας Υδροχόος. Κάτι έξυπνο, μία ατάκα που θα ξεχωρίσει ή κάτι τέλος πάντως που θα του ιντριγκάρει το νου, μπορεί να τον/την οδηγήσει σε ερωτική φρενίτιδα. Δείτε μαζί μία ταινία και μην τον/την αφήνετε σε ηρεμία, η διαρκής κίνηση και εναλλαγή μπορεί να τον/την τρελάνει και να είναι λάδι στη φωτιά.

Ιχθείς: Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, εδώ το ιδανικό δώρο μοιάζει ένα όνειρο, ένα ταξίδι στο υπερπέραν. Μία φωτογραφική μηχανή, μία ψηφιακή μηχανή ένας πίνακας ζωγραφικής ή ένα πορτρέτο θα ήταν το ιδανικό δώρο για το ευφάνταστο αυτό ζώδιο. Ένα ταξίδι σε έναν εξωτικό προορισμό, κοντά στη φύση και σε υδάτινο περιβάλλον θα ήταν μία ευκαιρία να αποπλανήσετε έναν/μία Ιχθύ. Είτε το δώρο είναι ένα φτηνό δώρο είτε ένα ακριβό δώρο πρέπει να αρμόζει στην ταξιδιάρα προσωπικότητά του και να είναι συναισθηματικής αξίας, οπότε μην ξεχάσετε να συνοδεύεται από ένα γράμμα γεμάτο συναίσθημα. Ένα κλίμα ρομαντικό, μία ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, αρωματικά κεριά και ήχους νερού ή μελωδίες θα σφράγιζαν το ταξίδι σας στον έρωτα. Με μία αγκαλιά, με ένα άγγιγμα, με μία ματιά γεμάτη πάθος και αγάπη αυτός/ή η σύντροφος μπορεί να σας αφεθεί ολοκληρωτικά. Καλό ποτό, κάτι απλό και απέριττο σε ένδυση, μία βόλτα στο βουνό, σε ένα χιονισμένο τοπίο μπροστά στο τζάκι και με θέα το κατάλευκο τοπίο θα ήταν δώρο για τον/τη σύντροφό σας. Μετά ένα ερωτικό ταξίδι, ο έρωτας ανάβει, μπορείτε να τον/την κάνετε δικό/ή σας οδηγώντας τον/την στην μπανιέρα του σπιτιού ή όπου υπάρχει υγρό στοιχείο.                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου