Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ολική Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους της 10ης/12ου/2011(Total Lunar Eclipse in Gemini)


Το Σάββατο 10/12/2011 πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και συγκεκριμένα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Η έκλειψη Σελήνης αποτελεί παράλληλα και πανσέληνο και αυτό συμβολίζει το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων με τρόπο καρμικό και λίγο ταραχώδη. Συγκεκριμένα πραγματοποιείται στην 18η μοίρα του εν λόγω άξονα, με τον Ήλιο στην 18η μοίρα του Τοξότη, τη Σελήνη στην 18η μοίρα των Διδύμων και τον Άρη σε δυσαρμονία από την Παρθένο να φλερτάρει με την 13η μοίρα. Η εμπλοκή του Άρη στην έκλειψη την κάνει έντονη, δυσαρμονική και προκαλεί εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ένα κλίμα τεταμένο, γεμάτο νευρικότητα. Ο ωροσκόπος της έκλειψης σχηματίζεται στην 12η μοίρα των Διδύμων(η Σελήνη βρίσκεται στον 1ο φυσικό ηλιακό οίκο, ο Ήλιος βρίσκεται στον 7ο φυσικό ηλιακό οίκο) και αυτό δηλώνει πως επικρατεί ένα γενικότερο κυκλοθυμικό κλίμα και μας απασχολούν δεόντως οι σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές.

Ο Άρης εμπλεκόμενος δυσαρμονικά βρίσκεται στον 4ο φυσικό ηλιακό οίκο δηλώνοντας πως μας απασχολούν ακόμα και οι σχέσεις μας με τους οικείους και εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε λεπτές ισορροπίες προκειμένου να αποφύγουμε ρήξεις σε ένα ευρύ φάσμα σχέσεων, χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό κοντρόλ νεύρων και να αποφύγουμε τις εντάσεις. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση στην 4η μοίρα του Τοξότη(στον 6ο ηλιακό οίκο) και αυτό προκαλεί ένα κλίμα ρευστό καθώς οι παρεξηγήσεις έχουν την τιμητική τους. Προσεκτικά οφείλουμε να κινηθούμε στην εργασία μας και στις σχέσεις μας με συναδέλφους. Καλό θα είναι να ακολουθήσουμε έναν πιο σωστό και μεσογειακό τρόπο διατροφής, απαλλαγμένο από τοξίνες καθώς η υγεία είναι ευάλωτη και τρωτή. Θέματα που θα μας απασχολήσουν δεόντως είναι αυτά της επικοινωνίας, των μεταφορών και του εκπαιδευτικού συστήματος. Το κλίμα είναι έντονο, οξυμένο αλλά η έκλειψη δημιουργεί συναισθήματα ευδιαθεσίας. Προσεγγίζουμε κάποιες καταστάσεις επιπόλαια και επιφανειακά ενώ κάποιες άλλες με μία διάθεση πιο φιλοσοφημένη ενώ παράλληλα κάνουμε μία έντονη προσπάθεια για εκλογίκευση του συναισθήματος. Η φόρτιση είναι διάχυτη και πολλές φορές φτάνουμε σε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, μη μπορώντας να ερμηνεύσουμε το υποσυνείδητό μας.

Θετική και υποστηρικτική όψη ανεξαρτήτως της έκλειψης αποτελεί η ευμενής όψη εξαγώνου μεταξύ Δία και Χείρωνα(από τον Ταύρο και τους Ιχθείς αντίστοιχα) καθώς μας παρέχει ένα σημαντικό όπλο να θεραπεύσουμε πληγές και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Καταφέρνουμε να εξιλεωθούμε και να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας προκειμένου να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω.

Πιο αναλυτικά για κάθε ζώδιο η επιρροή της έκλειψης σελήνης: 

Κριός: Η έκλειψη δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο αντιθέτως μπορεί να φέρνει το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων που σχετίζονται με τον τομέα της επικοινωνίας ή της εκπαίδευσης. Οι σχέσεις σας με αδέλφια ή στενούς συγγενείς φαίνονται να περνάνε μέσα από ένα άλλο στάδιο και να εξελίσσονται, η όποια αλλαγή και εάν προκύψει μπορεί να φέρει κάποια ψυχολογική ένταση ή αναστάτωση κοντά στη 10η/12ου. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα μεταπτυχιακό ή ένα διδακτορικό σας ενώ παράλληλα κάποιοι μπορείτε να ολοκληρώσετε επιτυχώς την απόκτηση διπλώματος οδήγησης ενός οχήματος. Κοντά στις ημέρες τις έκλειψης χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς μπορούν να ανάψουν εύκολα τα αίματα και να επέλθουν παρεξηγήσεις. Ο τρόπος που εκφράζεστε, επικοινωνείτε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή σταδιακά αλλάζει και αυτό δημιουργεί μία νέα προσωπικότητα. Φροντίστε την υγεία σας καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ευάλωτο ενώ παράλληλα αποφύγετε τις υπερβάλλουσες εργασιακές υποχρεώσεις διότι σας κουράζουν. Πείτε όχι σε διαπληκτισμούς με συναδέλφους σας και στις εντάσεις της καθημερινότητάς σας. Επηρεάζεστε αμεσότερα οι γεννημένοι από τις 8/4 έως τις 12/4, οι αλλαγές δεν λείπουν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Μέσα στα πιθανά σενάρια η έγκριση ενός βιογραφικού σας ή η επιτυχία μιας συνέντευξης προκειμένου να βρείτε εργασία, σε μία αποτυχία μην πτοηθείτε.

Ταύρος: Τον τομέα των οικονομικών σας τονίζει αυτή η έκλειψη και φέρνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου διεργασιών για το δικό σας πορτοφόλι. Θέματα που αφορούν τον μισθό σας και τη σχέση σας με τον εργοδότη  έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν οριστική επίλυση. Ο τομέας των οικονομικών επηρεάζεται με αυτό το φεγγάρι και εσείς οφείλετε να διευθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας. Δεν είναι άσχημη η έκλειψη, χαρακτηρίζεται ουδέτερη με μία ροπή προς τη θετικότητα καθώς ο Άρης από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου σας αβαντάρει και ενισχύει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Ο έρωτας είναι μία σταθερή αξία της ζωής σας τον τελευταίο καιρό και κάποιες εξελίξεις ενδέχεται να τρέξουν. Μία νέα ερωτική σχέση μπορεί να βρίσκεται σε ένα στάδιο προετοιμασίας και να εμφανιστεί δυναμικά στο προσκήνιο. Κάποια αστάθεια εισοδηματική δεν πρέπει να αποκλείεται στις μέρες της έκλειψης ενώ παράλληλα τα έξοδα φαίνονται να ξεπερνάνε τα έσοδα, αυτό σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς έτσι ώστε να μην βρεθείτε με ελλειμματικό προϋπολογισμό.

Δίδυμος: Πρωταγωνιστές της 10ης/12ου καθώς η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα(Διδύμων - Τοξότη) και σας καλεί να αλλάξετε ριζικά κάθε τμήμα της προσωπικότητάς σας. Οι ημέρες κρύβουν ψυχολογική αναστάτωση, νευρικότητα, κυκλοθυμία, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Κάποια σχέση, συνεργασία ή ο γάμος σας φαίνονται να παίρνουν μία πορεία μη αντιστρέψιμη. Οι σχέσεις σας είτε φιλικές είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές είναι αρκετά οξυμμένες και εσείς καλείστε να διατηρήσετε την ευελιξία σας και την ευστροφία σας προκειμένου να αποφύγετε τις ενδεχόμενες ρήξεις. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε ειλικρίνεια και δεν έχουν οικοδομήσει ένα στέρεο έδαφος, κλονίζονται και αποχωρούν, τη θέση τους έρχονται να καταλάβουν νέες που θα φέρουν φρεσκάδα στη ζωή σας. Είστε περισσότερο ευερέθιστοι σε εξωτερικά γεγονότα και φορτίζεστε με την παραμικρή αφορμή. Οι αλλαγές είναι απαραίτητο να συμβούν καθώς αυτό θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα και θα συμβάλλει στην εξέλιξή σας. Προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στην οδήγηση και στον τομέα της διατροφής σας. Προσέξτε την υγεία σας.

Καρκίνος: Επηρεάζεστε σαφώς καθώς συμμετέχει ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη και αυτό σας χρήζει στους πρωταγωνιστές. Η έκλειψη επιδρά περισσότερο σε ένα ψυχολογικό κομμάτι και σας δημιουργεί άγχος, εσωστρέφεια και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Καλείστε να απαλλαγείτε από φοβίες, εμμονές και να αντιμετωπίσετε ότι σας κρατάει στη στασιμότητα και την αδράνεια. Μπορείτε με διαλογισμό, γιόγκα και προσευχή να απαλλαγείτε από εμμονικές συνήθειες. Η έκλειψη σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της επεξεργασίας ενός επαγγελματικού σχεδίου ή την επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις σχέσεις σας με συγγενείς, αδέλφια αλλά και στις εγχώριες μετακινήσεις. Προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο εσωτερικός αναβρασμός είναι αδιαμφισβήτητα αλλά μπορείτε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας. Κοντά στις ημέρες τις έκλειψης χρειάζεται να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς καθώς μπορεί να προκληθούν ρήγματα που χρειάζονται προσοχή να αποκατασταθούν. Κάντε καλή διατροφή και εξασφαλίστε περισσότερες ώρες για ύπνο εφόσον σας το επιτρέψει η καθημερινότητα.

Λέων: Κάποια φιλική σας σχέση φαίνεται να έρχεται σε οριακό σημείο καμπής και εσείς οφείλετε να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες προκειμένου να αποφύγετε μία πιθανή ρήξη, το λάθος μιας στιγμής μην στοιχήσει στη φιλία μιας ζωής. Μία κοινωνική σας προσφορά φαίνεται να στέφεται επιτυχίας και αυτό σας ικανοποιεί. Ας είστε περισσότερο προσεκτικοί στον τομέα της φιλίας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μικρών παρεξηγήσεων. Κάποια ερωτική σχέση φαίνεται να τερματίζει και να ολοκληρώνεται, προφανώς δεν είχε τις κατάλληλες βάσεις για περαιτέρω πορεία. Δεν είναι αρνητική έκλειψη καθώς σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και σας κινητοποιεί. Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθείτε στον τομέα των οικονομικών καθώς τα έξοδα είναι υπερβάλλοντα των εσόδων και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Καλείστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος μέσα στις φιλίες σας και στην κοινωνική σας συνδρομή. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε μία νέα γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι συσφίξτε τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σας.

Παρθένος: Ένα θέμα επαγγελματικής προέλευσης φαίνεται να παίρνει μία ξεκάθαρη τροπή και να ολοκληρώνεται. Η έκλειψη σας καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε επιπρόσθετο φόρτο εργασίας καθώς κάποιος συνάδελφος μπορεί να απουσιάζει. Καλείστε να είστε ψύχραιμοι και με τη λογική σας να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους ή υφισταμένους σας. Μία συμφωνία επαγγελματική φαίνεται πως έχει εξελίξεις, είτε είναι αρνητικές είτε θετικές οφείλετε να προσαρμοστείτε και να πάρετε απόφαση πως ότι έγινε ήταν απαραίτητο για την εξέλιξή σας. Ένα άτομο από την οικογένειά σας ενδέχεται να χρειαστεί τη συμπαράστασή σας ή να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Εσείς καλείστε να του συμπαρασταθείτε. Η λύση; Έγκειται στο να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογενειακών υποχρεώσεων. Προσοχή στην υγεία σας, στην οδήγηση και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς οι παρεξηγήσεις έχουν την τιμητική τους. Μην είστε εριστικοί, επιθετικοί και αποφύγετε εντάσεις με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας διότι οι επιπτώσεις θα είναι μόνο εις βάρος σας.

Ζυγός: Η έκλειψη σελήνης δίνει έμφαση στον τομέα που σχετίζεται με τις μεταφορές, την επικοινωνία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή. Φαίνεται πως περνάτε μέσα από διεργασίες προκειμένου να αλλάξετε στάση απέναντι στη ζωή και γενικότερη φιλοσοφία. Κάποιες ιδέες σας φαίνεται πως ολοκληρώνονται και εσείς επιθυμείτε σταδιακά να τις θέσετε σε εφαρμογή έτσι ώστε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Το κλείσιμο κάποιας νομικής υπόθεσης στο μενού της έκλειψης. Προσεκτικά σε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό(εάν μπορέσετε αναβάλετέ το) καθώς ενέχεται να σας ταλαιπωρήσει. Η ψυχολογία σας φαίνεται να είναι αρκετά πιεσμένη, είστε αρκετά ανήσυχοι, έχετε ένα αναίτιο άγχος και νιώθετε ένα ψυχολογικό βάρος. Οφείλετε να απαλλαγείτε από εμμονές και φοβίες προκειμένου να αυξήσετε την ευεξία σας και τη δυναμικότητά σας. Προσεκτικά κοντά στην έκλειψη στην οδήγηση και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να ολοκληρώσετε με κόπο μεν και κούραση δε ένα μεταπτυχιακό σας ή ένα ερευνητικό ενώ άλλοι ενδέχεται να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησης ενός μεταφορικού μέσου. Ενδέχεται να γίνει αποδεκτό κάποιο βιογραφικό σας στο εξωτερικό και η αλλαγή κατοικίας θα προκαλέσει αναστάτωση. Σε πιθανή απόρριψη του βιογραφικού σας μην πτοηθείτε και συνεχίστε.

Σκορπιός: Ο τομέας των οικονομικών έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με την έκλειψη σελήνης της 10ης/12ου και εσείς καλείστε να διευθετήσετε όποιες υποχρεώσεις εμφανιστούν. Το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων οικονομικού-κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου στο μενού αυτού του φεγγαριού. Ο/η σύντροφός σας ενδέχεται να έχει κάποιες εξελίξεις με τα δικά του/της οικονομικά και εσείς χρειάζεται να ταχθείτε υπέρ του/της ώστε να του/της παρέχετε ψυχολογική υποστήριξη. Ο ερωτισμός, ο αισθησιασμός και η λίμπιντό σας στα ύψη. Είστε από τους ευνοημένους προσωπικά θεωρώ καθώς μπορείτε να διοχετεύσετε την ένταση της έκλειψης στην κρεβατοκάμαρά σας με τον/τη σύντροφό σας ή τον/την εραστή/ερωμένη σας. Χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και διαλλακτικοί στις φιλίες σας καθώς μπορεί α προκύψουν κάποιες εντάσεις ή τα συμφέροντά τους να αντιταχθούν στα δικά σας και αυτό ενδέχεται να σας απογοητεύσει. Παρόλα αυτά βρίσκεστε σε ένα στάδιο καθορισμού στόχων για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Αναθεωρήστε και επαναπροσδιοριστείτε.

Τοξότης: Χρόνια σας πολλά! Οι γεννημένοι από τις 8/12 έως τις 12/12 επηρεάζεστε όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και ολόκληρη την επόμενη γενέθλια σας χρονιά από την εν λόγω έκλειψη σελήνης. Σας απασχολεί ιδιαίτερα ο τομέας σχέσεων, συνεργασιών και του γάμου. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μία σχέση, η οποία έχει φθαρεί και σας κρατάει δέσμιους στη στασιμότητα. Σχέσεις κάθε είδους μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εσείς καλείστε να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις μάταιες που μόνο θα σας στοιχήσουν. Η καριέρα σας είναι απαιτητική και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και πληθύνονται και εσείς χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποφύγετε σχόλια εις βάρος σας και κακή κριτική. Προσεκτικά σε σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σας καθώς επίσης και στην οδήγηση και την υγεία σας. Ένταση, νευρικότητα και κινητικότητα στο μενού της έκλειψης. Η ψυχραιμία μέγα όπλο προς αποφυγή παρεξηγήσεων και απωλειών.

Αιγόκερως: Η έκλειψη σελήνης δείχνει να σηματοδοτεί το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων στον εργασιακό σας χώρο και σε αυτόν της καθημερινότητάς σας. Οι ημέρες κοντά στην έκλειψη(από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου) φαίνονται να είναι έντονες, απαιτητικές και ελλοχεύει ο κίνδυνος εξουθένωσης του αμυντικού σας συστήματος. Διατηρείστε ένα διαλλακτικό προφίλ και αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Κάποιος συνάδελφός σας ενδέχεται να απουσιάζει για προσωπικούς του λόγους και εσείς κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβετε το δικό του πόστο εργασίας. Εάν απολυθείτε; Μην στεναχωρηθείτε καθώς ο Δίας από τα Χριστούγεννα ορθοδρομεί και φέρνει ευκαιρίες για εύρεση εργασίας. Μέσα στα πιθανά σενάρια; Η αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης για το δικό σας ζώδιο. Χρειάζεστε περισσότερες ώρες ύπνο, ο διαλογισμός, η γιόγκα ή ένας περίπατος στη φύση θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να νιώσετε ευεξία. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία, είστε περισσότερο αισιόδοξοι και καλείστε να απομακρύνετε φοβίες και εμμονές που σας κρατούν προσκολλημένους στη στασιμότητα. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή την υπογραφή κάποιας νομικής συμφωνίας.

Υδροχόος: Καθόλου άσχημη η έκλειψη για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Υδροχόοι καθώς φέρνει έναν νέο έρωτα, ο οποίος ήδη εκκολάπτεται εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να ζήσετε με πάθος και ένταση τη ζωή σας. Ένα άλλο σενάριο της έκλειψης; Μία ερωτική σχέση δεν έχει τις προοπτικές για εξέλιξη, έχει φθαρεί και είναι απαραίτητο να χωρίσουν οι δρόμοι σας ώστε να εξελιχθείτε. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο, εναλλακτικό τρόπο δημιουργίας που θα αναβιώσει την προσωπικότητά σας. Φίλοι είναι στο πλευρό σας και παράλληλα κάποια ξεκαθαρίσματα στον εν λόγω τομέα είναι απαραίτητα έτσι ώστε να κάνετε έναν απολογισμό και να δείτε ποιοι πραγματικά είναι φίλοι σας και ποιοι είναι ενάντιά σας. Στο μενού της έκλειψης; Κάποια περιττά έξοδα, τα οποία υπερβαίνουν τα έσοδά σας και ενδέχεται να βγείτε ζημιωμένοι. Η αλλαγή ερωτικού/ής συντρόφου για κάποιους είναι απαραίτητη καθώς έχουν σταματήσει να είναι ζωντανοί. Ένας νέος έρωτας μπορεί να αναμορφώσει την προσωπικότητά σας. Όσοι δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας μπορείτε να την αναθερμάνετε και να την επισημοποιήσετε.

Ιχθείς: Η έκλειψη σελήνης στους Διδύμους φέρνει την ολοκλήρωση και το κλείσιμο καταστάσεων στην οικογένειά σας. Κάποιες ενδοοικογενειακές καταστάσεις κορυφώνονται και φαίνεται να κλείνουν με τρόπο ακαριαίο και πολεμικό. Κάποιο άτομο της δικής σας οικογένειας ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και εσείς καλείστε να του/της συμπαρασταθείτε. Μία πιθανή μετακόμιση είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό καθώς έχετε βρει μία ευκαιρία σε μία άλλη περιοχή στο μενού της έκλειψης. Μπορεί να αναγκαστείτε να αποχωριστείτε το πατρικό σας και αυτό προκαλεί συναισθηματική φόρτιση. Επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο δυναμικά και εσείς καλείστε να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες μεταξύ των δύο τομέων. Οι εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες επιτείνουν το κλίμα άγχους και ανατροπής και εσείς καλείστε να είστε λιγότερο αντιδραστικοί προκειμένου να μην επέλθουν ρήξεις. Οι άλλοι έχουν υπερβάλλουσες απαιτήσεις από το πρόσωπό σας και αυτό σας κουράζει έτσι γίνεστε απότομοι και απόλυτοι. Αν μη τι άλλο οι αλλαγές έρχονται για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, μετά την συναισθηματική αποφόρτιση θα δείτε πως η επιλογή ήταν προς όφελος σας. Προσεκτικά στην υγεία, στη διατροφή και στην οδήγηση. Καλμάρετε τα νεύρα σας και τις εκκεντρικές αντιδράσεις σας.    

                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου