Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ζώδια Πρωτοχρονιάς 2012


             
Κριός:  Παρόλες τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις και το άγχος της τελευταίας περιόδου παραμονή και ανήμερα πρωτοχρονιάς είστε πρωταγωνιστές. Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο χαρίζει αισιοδοξία, ανανέωση και μπαίνετε στη νέα χρονιά με ένα δυναμικό προφίλ, έτοιμοι να διεκδικήσετε και να ανατρέψετε. Είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι και θέλετε να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Φίλοι είναι κοντά σας και εσείς κοντά σε αυτούς. Απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους φίλους σας και ανανεωθείτε. Η ξεκούραση χρειάζεται προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οργανώστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον/τη σύντροφό σας ή με τους φίλους σας. Το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς σας ανήκει, η λάμψη και η ευτυχία φλερτάρουν με τους Κριούς.


Ταύρος: Πιο εσωστρεφής για το δικό σας ζώδιο η πρωτοχρονιά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσετε καλά καθώς Ήλιος, Άρης και Δίας σας στηρίζουν σημαντικά. Ο έρωτας δεν λείπει από το πλευρό σας, επικοινωνήστε με τον/τη σύντροφό σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας, διοργανώστε κάποιο ταξιδάκι στο βουνό ή σε κάποιον χειμερινό προορισμό ώστε να περάσετε υπέροχα. Όμορφες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι θα σας κάνουν χαρούμενους, μείνετε δίπλα σε δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους και μην απομονώνεστε, δεν ωφελεί.

Δίδυμοι: Η πρωτοχρονιά σας πηγαίνει! Υποδέχεστε το 2012 παρέα με αγαπημένους σας φίλους, οι οποίοι φαίνονται να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Καλή παρέα, διασκέδαση και επικοινωνία στα φόρτε τους. Οργανώστε κάποιο ταξιδάκι με τον/τη σύντροφό σας και με την επικοινωνιακή σας δυνατότητα εξομαλύνετε εντάσεις της προηγούμενης περιόδου. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό είτε με φίλους είτε με συγγενείς είτε με το ταίρι σας. Αν μη τι άλλο βρίσκεστε σε αρκετή κινητικότητα και επιθυμείτε να περάσετε καλά, αφήνοντας πίσω σας οικογενειακές αντιθέσεις και συγκρούσεις.

Καρκίνος: Η φετινή πρωτοχρονιά δεν είναι ιδιαίτερα ξένοιαστη καθώς φαίνεται να σας απασχολεί ένα επαγγελματικό θέμα ή κάποιος συνάδελφός σας. Ενδέχεται να παρευρεθείτε σε ένα ρεβεγιόν επαγγελματικό, με συναδέλφους ή ανθρώπους της δουλειάς σας. Μπορεί να είστε κοντά σε άτομα της δουλειάς σας αλλά μην γκρινιάζετε, η δουλειά είναι το δεύτερό μας σπίτι. Περάστε όμορφες στιγμές σε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα. Οι άλλοι είναι προτεραιότητά σας, ο/η σύντροφός σας εκφράζει κάποια παραπονάκια, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Βρείτε τον τρόπο και ικανοποιήστε τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Ενδέχεται να σας ακολουθήσει στο επαγγελματικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ο ερωτισμός δεν λείπει, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη. Φροντίστε να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα σας. Το ταίρι σας είναι το κλειδί του ρεβεγιόν, μην αποξενώνεστε.

Λέων: Το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς σας ανήκει κυριολεκτικά. Παρόλες τις υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου εσείς φαίνεται πως κατεβάζετε ρολά αυτές τις ημέρες. Ο/η σύντροφός σας έχει κέφια και εσείς ακολουθείτε στους ρυθμούς του/της. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα; Στα ύψη!!! Εξωστρεφείς, λαμπεροί, γοητευτικοί και σε αρκετή κίνηση αυτήν την Πρωτοχρονιά είστε στους πρωταγωνιστές. Οι γονείς μπορείτε να οργανώσετε κάποια οικογενειακή εκδρομή και να περάσετε υπέροχα. Κάποιο ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό σας αβαντάρει δεόντως και υποδέχεστε τη νέα χρονιά με ένα πλατύ χαμόγελο. Οι άλλοι αποτελούν πρωταγωνιστές και εσείς είστε δεκτικοί στις προσκλήσεις τους. Πανηγυρίστε!!!

Παρθένος: Εσωστρεφής αλλά και ερωτική η πρωτοχρονιά για εσάς μικρά μου Παρθενάκια. Ο έρωτας είναι γεγονός για το δικό σας ζώδιο, το πάθος στα ύψη και οι σκέψεις σας οργιάζουν. Έχετε πήξει στις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις και ήρθε η ώρα να εκτονώσετε όλη σας τη λίμπιντο στον έρωτα. Οργανώστε ένα ταξίδι κεραυνό με τον/τη σύντροφό σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι; Αφεθείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Κάποιοι Παρθένοι μπορεί να κάνετε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με συναδέλφους σας ή συνεταίρους σας, η εργασία σας απασχολεί αλλά κινηθείτε σε ένα πιο χαλαρό ύφος. Από την άλλη πλευρά κάποιοι Παρθένοι θέλετε να περάσετε οικογενειακά ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Όποιος τομέας έχει παραμεληθεί αναζητάει τονωτικές ενέσεις. Δώστε τες!!!


Ζυγός: Μέσα στο άγχος και στις υποχρεώσεις έρχεται το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν να σας ανανεώσει. Η σελήνη απέναντί σας χρήζει τους άλλους πρωταγωνιστές και εσείς ακολουθείτε στους εορταστικούς ρυθμούς τους. Έντονες κινήσεις και μετακινήσεις, οργανώστε κάποιο ταξίδι στο εσωτερικό, επισκεφτείτε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, γιορτάστε δίπλα στη  φύση και ξεκουραστείτε. Ο έρωτας είναι δίπλα σας, κοντά σας και εσείς επιδίδεστε σε ερωτικά φλερτ και γαλιφιές. Οργανώστε κάποια οικογενειακή απόδραση και νιώστε «family public». Η οικογένειά σας απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας και επιθυμείτε να συσφίξετε τα δεσμά σας. Το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ξανά παιδιά και να ανανεωθείτε αρκετά. Καλό 2012 ολόψυχα !!!

Σκορπιός: Σίγουρα είναι ένα αντιφατικό ρεβεγιόν. Υποχρεώσεις εργασιακές σας απασχολούν και μπορεί να κάνετε ρεβεγιόν με άτομα καθημερινής συναναστροφής σας ή συναδέλφους σας. Μην επιδίδεστε αυστηρά σε προγράμματα, ξεφύγετε από την πεπατημένη και κάντε κάτι πιο εορταστικό ώστε να περάσετε εξαιρετικά και εκεί. Ένα άλλο σενάριο σας βρίσκει κοντά στα άτομα της οικογένειάς σας πατροπαράδοτα και εθιμοτυπικά, στην καλύτερη περίπτωση οργανώστε κάποια απόδραση μαζί και περάστε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Έξοδα τρέχουν, γιορτές είναι, δεν πειράζει να ξοδέψετε λίγο περισσότερο. Ρεβεγιόν με αδέλφια και στενούς συγγενείς είναι ορατά.

Τοξότης: Η φετινή πρωτοχρονιά, το φετινό ρεβεγιόν είναι αντυπωσιακά για εσάς φίλοι μου Τοξότες. Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο σας χρήζει πρωταγωνιστές επικοινωνίας και αποτελείτε την ψυχή της παρέας. Μηνύματα, τηλεφωνήματα και ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε-δώσε φλερτάρουν μαζί σας. Τα έσοδα και τα έξοδα τρέχουν, έχετε δώρα και bonus αλλά δεν κρατάτε κάτι στις τσέπες σας, αποφασίσατε να περάσετε καλά. Η αυτοπεποίθηση; Στα ύψη! Το χαμόγελο; Στα ύψη! Ρεβεγιόν με αδέλφια και στενούς συγγενείς σας συνεπαίρνει. Οργανώστε κάποιο ταξίδι express και περάστε όμορφη πρωτοχρονιά. Ο έρωτας είναι δίπλα σας και φλερτάρει μαζί σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας, οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και στοχεύστε στον έρωτα. Οι γονείς; Οργανώστε οικογενειακή απόδραση!!! Καλή χρονιά and a happy new year!!!

Αιγόκερως: Και εσείς πρωταγωνιστές του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν καθώς είστε στο κέντρο του σύμπαντος και γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, ο Ήλιος σας στέφει με τις θερμές ακτίνες του και απογειώνεστε. Η Αφροδίτη φέρνει έσοδα αλλά εσείς επιθυμείτε να ξοδέψετε και να περάσετε χλιδάτα όπως θέλετε. Αυτοπεποίθηση; Στα ύψη! Κάποιες σκέψεις είναι αρκετά ενδόμυχες, μην κλείνεστε και μην απομονώνεστε. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα ρεβεγιόν εθιμοτυπικό, πατροπαράδοτο και κοντά στην υπόστασή σας. Κανονίστε κάποια οικογενειακή εξόρμηση και περάστε χαρούμενη πρωτοχρονιά με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Κάντε στην άκρη τις ταλαιπωρίες και αφεθείτε ένα 2ήμερο-3ήμερο στον έρωτα και την περιπέτεια. Σας αξίζει !!!


Υδροχόος: Σχεδόν υπέροχο το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς για το δικό σας ζώδιο εκκεντρικοί Υδροχόοι. Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο εκτοξεύει τον δείκτη ομορφιά σας σε limit up και έχετε τη δυνατότητα να λάμψετε, να περάσετε καλά και να ξεχωρίσετε by far. Φίλοι είναι κοντά σας και εσείς κοντά τους. Οργανώστε αποδράσεις μαζί τους και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα έξοδα τρέχουν αυτές τις ημέρες, κάνετε δωράκια και διαθέτετε πολλά ώστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας. Κανονίστε κάποιο ταξίδι σε έναν κοντινό προορισμό και απολαύστε στιγμές με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή τους γείτονές σας. Αν εξαιρέσουμε τον ήλιο από τον 12ο φυσικό ηλιακό σας που προκαλεί μία ολίγη απομόνωση είστε εξωστρεφείς και οι γνωστοί «τρελάρες» του ζωδιακού. Η απομόνωση δεν ωφελεί!!! Διασκεδάστε και επικοινωνήστε !!!

Ιχθείς: Αντιφατικό και οξύμωρο το φετινό ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς καθώς αμφιταλαντεύεστε μεταξύ διασκέδασης και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω φέρνει κοντά σας φίλους και εσείς βρίσκεστε μαζί τους. Αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις και κανονίστε κάτι μαζί τους, μία απόδραση ή συνάθροιση. Πολλοί Ιχθείς θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε ένα επαγγελματικό ρεβεγιόν, να είστε παρόντες αλλά μην ακολουθήσετε κατά γράμμα το επαγγελματικό μοτίβο, κάντε κάτι εορταστικό ακόμη και στις υποχρεώσεις. Τα έξοδα τρέχουν και εν αντιθέσει με τα Χριστούγεννα φαίνεται πως έχετε επιπλέον δαπάνες, μην σας νοιάζει, υποδεχθείτε το 2012 γενναιόδωρα τιμώντας τον συγκυβερνήτη σας Δία. Η ηρεμία σας καλά κρατεί, μην απομονώνεστε, δεν ωφελεί. Βγείτε, διασκεδάστε και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα είτε με φίλους, είτε με τον/τη σύντροφό σας είτε με τον/την εραστή/ερωμένη σας.











                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου