Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σελήνη στους Ιχθείς & Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω-Προβλέψεις


Κριός: Εσωστρέφεια και ηρεμία-υποτονικότητα σήμερα, μυστικοπάθεια περισσότερο καθώς η ενέργεια δεν λείπει. Επαγγελματικές συμφωνίες-επιτυχίες...φως και δύναμη στα επαγγελματικά. Κοινωνική προβολή-ανάδειξη προσωπικότητες. Οικογενειακά θέματα με τη σειρά τους δέχονται επιρροή είτε αρμονική είτε δυσαρμονική αλλά έχουν εξέλιξη.


Ταύρος: Φίλοι και συλλογικό στο προσκήνιο. Στόχοι και όνειρα για το μέλλον. Νομική επιτυχία ή επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους. Αισιοδοξία και γενικότερη αλλαγή κουλτούρας και των πιστεύω σας. Νέα επιτυχίας από το εξωτερικό και πιθανή εύρεση εργασίας εκεί. Αποδοχή βιογραφικού σας. Περάστε συνεντεύξεις και αποστείλετε βιογραφικά. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη, αποφύγετε εμμονικές συμπεριφορές και να είστε διαλλακτικοί και μετριοπαθείς στις διαπραγματεύσεις.

Δίδυμοι: Θέματα καριέρας στο προσκήνιο. Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ρουτίνας σας απασχολούν. Ευθύνες που έρχονται εις πέρας με επιτυχία. Όλα αυτά συνάδουν σε οικονομικά οφέλη και κέρδη. Χρήματα και αισθήματα σας ενισχύουν.Ερωτικοί-σεξουαλικοί και με πάθος. Κέρδη από τα οικονομικά του/της συντρόφου. Χτίζετε μέρα με τη μέρα μία εύρωστη αυτοπεποίθηση, αποφύγετε εμμονές με τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας.

Καρκίνος: Αισιόδοξοι, χαρούμενοι και αρκετά εξωστρεφείς σήμερα. Εξελίξεις σε κάποια νομική υπόθεση ή επιτυχία και ειδήσεις για σπουδές όσον αφορά τους νεότερους σε ηλικία. Νέες σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς καθώς επενδύουν πάνω σας. Μία νέα ερωτική σχέση πλησιάζει. Επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων: Κινητικότητα στα οικονομικά, κάποια έκτακτα έξοδα πραγματοποιούνται, ολίγη κυκλοθυμία, ερωτισμός και σεξουαλικότητα δεν σας εγκαταλείπουν. Επικοινωνήστε με το ταίρι σας. Εξελίξεις σε θέματα οικονομικά-κληρονομικά και φορολογικά. Εργασιακές συμφωνίες ανανεώνονται ή σφραγίζετε μία σύμβαση. Δυνατότητα για απογείωση της υγείας σας εφόσον δεν κάνετε άσωτη και τοξική ζωή. Σχέσεις με συνεργάτες δυναμώνουν ή πιάνουν πάτο. Κάτι δυνατό στην καθημερινότητά σας.

Παρθένος: Έμφαση σε σχέση και συνεργασίες. Οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς και είστε νευρικοί, μην παραμελείτε το ταίρι σας καθώς θα κάνει παραπονάκια. Δημιουργικοί και ερωτικοί κυνηγήστε σε όλα τα επίπεδα από επαγγελματικά και φιλία μέχρι και τον έρωτα. Οι γονείς έχετε θετικές ειδήσεις από τα παιδιά σας. Ένας έρωτας καραδοκεί. Οι δεσμευμένοι βελτιώστε ποιοτικά τις σχέσεις σας εν΄΄ω οι αδέσμευτοι ερωτευτείτε.

Ζυγός: Εργασία και υποχρεώσεις τρέχουν, ρουτίνα και ολίγη κυκλοθυμία. Η καθημερινότητα σας είναι απαιτητική και νιώθετε πνιγμένοι ή μπουκωμένοι. Μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας όμως. Ενδοοικογενειακές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν και να ενδυναμωθούν. Έλευση ενός απογόνου, μία μετακίνηση ή μετανάστευση. Κάποιοι δεσμεύονται και επισημοποιούν μία σχέση ή συγκατοικούν ενώ κάποιοι χωρίζουν καθώς το πράγμα δεν προχωράει. Γιατί όχι;;; Και σε μία επαγγελματική συμφωνία.

Σκορπιός: Έρωτας, φλερτ, καλή διάθεση και τραγούδι. Βρεθείτε με το ταίρι σας και τα παιδιά σας. Χαρές από τα παιδιά για τους γονείς. Δημιουργική ημέρα και διασκεδαστική. Μετακινήσεις ή μετακομίσεις, κάποιο ταξίδι εσωτερικού. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται. Ο λόγος σας είναι φωτεινός και δυνατός, αυτοπεποίθηση στο λόγο. Κλείστε και προγραμματίστε τα ραντεβού σας και νέες συμφωνίες.

Τοξότης: Οικογενειακές υποχρεώσεις και εσωστρέφεια. Οι οικείοι χρειάζονται χεράκι βοηθείας. Βοηθήστε στα του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σας. Οικονομικά θέματα τρέχουν. Πιθανή σταθεροποίηση ενός δεύτερου-εναλλακτικού μισθού ή μισθού γενικότερε. Μία οικονομική επιτυχία. Κλείστε οικονομικές υποθέσεις με τρόπο επιτυχή. Έχετε χτίσει μία αυτοπεποίθηση δυνατή και νιώθετε στέρεοι και αμετακίνητη. Και αισθήματα κυλάνε καλά. Αυτοπεποίθηση δέουσα.

Αιγόκερως: Μετακινήσεις και μετακομίσεις σήμερα. Έντονη κινητικότητα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Επιτυχία σε σπουδές οι νεότεροι σε ηλικία ή τρέχουν κάποια σας θέματα. Εύρεση με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Αλλάζετε ριζικά, αναμόρφωση και μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικές επιτυχίες συμφωνίες, δυνατές φιλίες, ένας έρωτας δυνατός είναι κοντά σας. Προωθήστε κάθε σας σχέδιο, κάθε ιδέα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και επωφεληθείτε. Όχι σε εμμονές και ψυχώσεις.

Υδροχόος: Έξοδα και οικονομική κινητικότητα σήμερα. Κάποιες υποχρεώσεις μειώνουν την οικονομική σας δυναμικότητα. Γιορτές είναι όλο και φεύγουν χρήματα. Εσωτερική αλλαγή και ενδυνάμωση προσωπικότητας. Όχι στις εμμονές και στις φοβίες, όχι στις προσκολλήσεις. Ναι στην ουσιαστική αναγέννησή σας. Εργασιακά θέματα τρέχουν. Κλείστε κάποια εργασιακή σύμβαση. Μία ερωτική σχέση επισημοποιείται; Γιατί όχι. Ναι στη βελτίωση της υγείας σας και όχι σε καταχρήσεις και τοξίνες.

Ιχθείς: Σήμερα έχετε προτεραιότητα. Θέλετε να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με το εγώ σας, αυτό συγκρούεται με τις απαιτήσεις των άλλων και έρχονται εντάσεις γι΄αυτό κρατάμε χαμηλό προφίλ. Ας φαγωθούν με τα ρούχα τους. Ο λόγος σας έχει γοητεία, προωθήστε ιδέες σας στο συλλογικό και επωφεληθείτε. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Φίλοι είναι ιδιαίτερα επωφελείς για το δικό σας ζώδιο. Οραματιστείτε, γίνετε πιο up-to-date και αυτό σας ενισχύει ακόμη περισσότερο.

Οι Προβλέψεις έχουν ισχύ από σήμερα(Πέμπτη 29/12ου έως Σάββατο 31/12ου μεσημέρι) ....Η δε σύνοδος λειτουργεί και την Πρωτοχρονιά !!! Χρόνια πολλά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου