Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο


Καλώς την Αφροδίτη στον εκκεντρικό Υδροχόο!!! Από την 20η/12ου 2011 και ώρα 18:30 η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών εισέρχεται στο ζώδιο του «εκκεντρικού» Υδροχόου και η αγάπη επιθυμεί την ελευθερία. Πάγιο αίτημα στον έρωτα και στις σχέσεις των ανθρώπων αποτελεί η συντροφικότητα αλλά με τρόπο όχι πνικτικό και καταπιεστικό. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα δημιουργηθούν έρωτες παράξενοι, εκκεντρικοί, αντικομφορμιστικοί και γεμάτοι πνεύμα. Πολλοί άνθρωποι θα ερωτευθούν σχεδόν απρόθυμα και χωρίς να το περιμένουν. Η «Ουράνια» αυτή Αφροδίτη είναι ιδιόρρυθμη, παράξενη και βρίσκεται σε ένα δίλημμα μεταξύ δέσμευσης και αποδέσμευσης.



Η Αφροδίτη αποτελεί τον πλανήτη του έρωτα, της συντροφικότητας, της δέσμευσης και της συμπόρευσης, φιλοξενούμενη στο ζώδιο του Υδροχόου όπου παραδοσιακός κυβερνήτης είναι ο Ουρανός γίνεται παράξενη και αναζητάει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της, είναι όμως πιστή και αξιόπιστη. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που δεν βοηθάει να εκφράσει το μεγαλείο της στο μέγιστο βαθμό. Δεν αποτελεί κακή θέση για την Αφροδίτη καθώς είναι πιστή, ανθρωπίστρια και η αγάπη της ξεπερνάει τα όρια, γίνεται οικουμενική και πανανθρώπινη. Τυχαίνει τα φετινά Χριστούγεννα και τη φετινή Πρωτοχρονιά να τα γιορτάσουμε με μία ουμανίστρια Αφροδίτη. Ας γκρεμίσουμε τα όποια τείχη υπάρχουν μεταξύ μας και ας προσεγγίσουμε ο ένας τον άλλον δείχνοντας τα καλύτερα συναισθήματα. Αυτές οι ημέρες και γενικότερα αυτές οι εποχές θέλουν τους ανθρώπους «ενωμένους».

Με το καλημέρα σας φλερτάρει σε όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου(Ουρανό) και αυτό την κάνει ακόμη πιο «Ουράνια». Από το ζώδιο του Ουρανού και σε θετική γωνία με τον Ουρανό η αγάπη γίνεται φιλελεύθερη, χωρίς όρια, δεσμεύσεις και περιορισμούς. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, των Διδύμων, του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη αλλά και του Υδροχόου ενδέχεται να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα σας προκαλέσει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και η καρδιά σας θα δεχτεί τη φλόγα του έρωτα. Με τρόπο που δεν περιμένετε ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στις ζωές σας και έχει έρθει για να ταράξει τα λιμνάζοντα ερωτικά νερά σας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες να βρείτε μία όμορφη ερωτική εμπειρία είτε έχει διάρκεια είτε όχι, όποια και αν είναι η κατάληξη απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Οι δεσμευμένοι να κινηθείτε προσεκτικά καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ένα νέο ερωτικό πρόσωπο να ταράξει τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σας. Οικονομικά η όψη φέρνει έσοδα από εκεί που δεν το περιμένουμε. Αστάθμητα γεγονότα μπορούν να επιδράσουν θετικά στον προϋπολογισμό μας και να έχουμε πλεονασματικό ισοζύγιο. Χρειάζεται προσοχή σε οικονομικούς χειρισμούς καθώς τα περιττά έξοδα είναι στο μενού των ημερών.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Αντικειμενικά το τετράγωνο αποτελεί δυσαρμονική επιρροή αλλά ο Δίας ακόμα και στις δύσκολες επιρροές μπορεί να δράσει θετικά. Ερωτικές-οικονομικές σπατάλες και υπερβολές στο μενού της όψης. Κάποιοι θα ασχοληθούν περισσότερο με τα αισθηματικά τους ζητήματα ενώ άλλοι θα δώσουν βαρύγδουπη σημασία στα οικονομικά τους. Ο Δίας λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγεθύνουμε τα συναισθήματά μας, τις αντιδράσεις μας και να οδηγούμαστε σε συναισθηματικές-οικονομικές ακρότητες. Ας μην ραθυμήσουμε, μην τεμπελιάσουμε και μην αφεθούμε σε υπερβολικές καταχρήσεις είτε φαγητού είτε αλκοόλ είτε τζόγου και ρουλέτας. Οι ημέρες των εορτών φημίζονται για τη ροπή μας προς τον τζόγο και την χαρτοπαιξία. Ας μην ρισκάρουμε μεγάλα ποσά για τυχερά παιχνίδια, ας έχουμε εγκράτεια και με πίστη ας υποδεχθούμε τις ημέρες αυτές. Είναι ευκαιρία να κάνουμε δωράκια, μικρά δωράκια ψυχής στους φίλους μας, στους δικούς μας ανθρώπους και πάνω από όλα να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Λέμε όχι στις οικονομικές ακρότητες και ασυδοσίες! Λέμε ναι στις ειλικρινείς εκφράσεις αγάπης! Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών. Επωφεληθείτε Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες.

Με το καλημέρα σας και την έναρξη του 2012 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε όψη εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό από τον Τοξότη φέρνει καρμικούς έρωτες με ευκολία για τους Τοξότες, τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Λέοντες(ειδικότερα του δευτέρου δεκαημέρου). Χρήματα και αισθήματα ανέρχονται μέσα στο εορταστικό κλίμα. Ας αφεθούμε στα μονοπάτια του έρωτα και ας μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2012 η Αφροδίτη από το τέλος Υδροχόου σε αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο από το τέλος του Ζυγού μπορεί να φέρει μία επισημοποίηση ή μία σταθεροποίηση στον έρωτα για Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και Κριούς του τελευταίου πενθήμερου. Μπορείτε να προωθήσετε κάποιο οικονομικό θέμα επιτυχώς και ο έρωτας σας αβαντάρει σταθεροποιητικά και σοφά. Η ημέρα χαρακτηρίζεται για συναισθηματικό έλεγχο και έχουμε συγκρατημένα αισθήματα τρυφερότητας και στοργικότητας. Χαρακτηριζόμαστε από κοινωνική ευσυνειδησία και σοφία.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από το τέλος του Υδροχόου φλερτάρει σε όψη συνόδου με τον «ονειρικό» Ποσειδώνα και ο έρωτας παίρνει την πιο ιδανική μορφή. Ευαισθησίες, υπέρμετρος ρομαντισμός και ανιδιοτελής αγάπη στο μενού της ημέρας. Δημιουργούνται έρωτες φούσκες και πολλοί μπορούμε να νιώσουμε πως βρήκαμε την «αδελφή ψυχή μας» αλλά εντελώς ουτοπικά. Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί του τελευταίου πενθήμερου μην δίνεστε ολοκληρωτικά στον έρωτα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της προδοσίας. Προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων οικονομικής οροθεσίας καθώς μπορεί να υπάρχουν όροι παγίδες.

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου