Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η Αφροδίτη στους Διδύμους - Η Αφροδίτη το 2012


Αφροδίτη: Ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της συντροφικότητας, των σχέσεων και της οικονομικής δυναμικής αποφάσισε φέτος να φλερτάρει 4μήνες με το ζώδιο των Διδύμων. Η μεγάλη παραμονή της στο ζώδιο των Διδύμων κάνει τις σχέσεις μας πιο εξωστρεφείς και κοινωνικές. Η διάθεσή μας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και χαρακτηρίζεται από πινελιές ανάλαφρες. Ο έρωτας και η αγάπη παίρνουν μία χροιά φιλελεύθερη και παιχνιδιάρα. Το καλό επικοινωνιακό υπόβαθρο διαδέχεται την απόλυτη δέσμευση και οι σχέσεις μας γίνονται λιγότερο πιεστικές και αφόρητες.


Από αυτή τη θέση κύριο και βασικό αίτημα σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς αποτελεί η πνευματική-εγκεφαλική διέγερση. Η γοητεία μας διακυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά έχουμε μία ροπή προς το διαρκές φλερτ. Έκδηλη και εμφανής είναι η αστάθεια και η απομάκρυνση όσον αφορά ζητήματα καρδιάς και οικονομικών. Έντονες, δυναμικές, αεικίνητες και πνευματώδεις προσωπικότητες κερδίζουν έδαφος και έχουν την κύρια μερίδα του λέοντος από άποψη πέρασης, για να το θέσω λαϊκά. Ο κίνδυνος της απιστίας καιροφυλακτεί έτσι πολλές μόνιμες-μακροχρόνιες σχέσεις έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και εμπόδια. Η διάθεσή μας για μικρές, ανόητες περιπετειούλες καλά κρατάει αλλά οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε οριστικές ρήξεις-διαλύσεις σχέσεων. Μοτίβο της Αφροδίτης από τους Διδύμους τα λεγόμενα «ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα», τα οποία θα έχουν την τιμητική τους. Βέβαια από το ζώδιο της επικοινωνίας, αυτό των Διδύμων η Αφροδίτη γίνεται πνευματώδης και ερωτεύεται ανώτερες, πνευματικές καταστάσεις-ιδέες γι’ αυτό θα παρατηρηθεί μία αγάπη για την μόρφωση και την παιδεία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας θα αποκτήσουν μία δυναμική θετική. Το επικοινωνιακό-συγκοινωνιακό δίκτυο θα έχει θετικές τροποποιήσεις. Θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της επικοινωνίας και της παιδείας στο μενού αυτής της πλανητικής επιρροής. Κάθε πλανήτης ανάδρομος, θέτει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού κάποια ζητήματα. Η Αφροδίτη θέτει σε τροποποιήσεις και επαναπροσδιορισμό θέματα σχέσεων-συνεργασιών, έρωτα, αγάπης και οικονομικών. Μάλιστα, καθώς κινείται ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων θέτει σε επανεξέταση ζητήματα που σχετίζονται με αυτό το αεικίνητο ζώδιο, επικοινωνίας, μεταφορών, παιδείας και εκπαίδευσης. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς επηρεάζονται και μπαίνουν υπό το πρίσμα της αναθεώρησης έτσι μία αναδιάρθρωση είναι πολύ πιθανή. Σχέσεις αποκτούν άλλη δυναμική είτε καλύτερης είτε υποδεέστερης υπόστασης. Θέματα οικονομικά ή οικονομικά προγράμματα πολύ πιθανόν να μπουν στη διαδικασία της αναθεώρησης και να έχουν μία διαφορετική οροθεσία. Ιδιαίτερα ευνοημένα τα ζώδια του αέρα: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος καθώς και τα της φωτιάς Τοξότης, Κριός και Λέοντας.

Ελλάδα: Η Αφροδίτη στο 1ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου της Ελλάδας θα δώσει όλη την κατάλληλη δυναμική να παρουσιάσουμε τη χώρα μας με κομψότητα και χάρη. Θα πείτε πως θα γίνει αυτό εφόσον διανύουμε περίοδο λιτότητας, οικονομικής δυσπραγίας; Υπάρχουν πιθανότητες για επιτυχείς διαπραγματεύσεις και γεγονότα, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της εικόνας μας προς το εξωτερικό. Έχουμε μία ασπίδα προστασίας, έναν άσσο στο μανίκι μας, τον οποίο οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε και να επιφέρουμε μία πνοή ζωής. Μέσα από διαφημίσεις και διαδικτυακή προώθηση μπορούμε να ενισχύσουμε την εικόνα του μεγαλύτερου αγαθού της Ελλάδας, του γεωγραφικού-γεωμορφολογικού της σχηματισμού και κατά συνέπεια να ενισχύσουμε τον τουρισμό και τον προϋπολογισμό του κράτους. Απαιτείται να πάρει η κυβέρνηση πρωτοβουλία και η αντιπολίτευση οφείλει να στηρίξει δυναμικά τα σχέδια προώθησης της χώρας μας προς όφελος του Ελληνικού τοπίου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ της χώρας μας και μας παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την εικόνα της χώρας μας προς τα έξω έτσι ώστε να επιτύχουμε μία αύξηση των εσόδων. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα της ανάδρομης πορείας της στο ζώδιο των Διδύμων καθώς τέτοιου είδους θέματα ενδεχομένως να μπλοκαριστούν. Βέβαια μπορεί να γίνουν αναθεωρήσεις και τροποποιήσεις με προορισμό την μετέπειτα βελτίωση των μετέπειτα αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου