Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (1-6 Οκτωβρίου)


Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη είναι άκρως μεταβατική καθώς έχουμε αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 3/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο και συντηρητικό περιβάλλον της Παρθένου έτσι ο έρωτας και η αγάπη απαιτούν πράξεις και όχι λόγια. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως λογική και προσπαθούμε να εκλογικεύσουμε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν εκφράζεται εύκολα επομένως πολλοί θα αντιμετωπίσουν εμπόδια ως προς τις συναισθηματικές εκφράσεις. Ο ορθολογισμός και ο απτός ρεαλισμός ανακτούν έδαφος με αποτέλεσμα το συναίσθημα να μην βρίσκει πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτυχθεί με ευκολία. Καλό είναι να αποφύγουμε να αναλύσουμε σε βάθος τα συναισθήματά μας αλλά και τα συναισθήματά του/της συντρόφου μας καθώς η επίπονη αυτή διαδικασία μπορεί να μας χαλάσει την διάθεση. Την Παρασκευή 5/10 Ερμής και Κρόνος εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κλίμα να βαρύνει αρκετά και η ανάλαφρη ατμόσφαιρα σταδιακά μας εγκαταλείπει. Οι σκέψεις μας γίνονται πιο εσωστρεφείς, εμείς κινούμαστε πιο καχύποπτα και κρατάμε τις ιδέες μας κρυφές. Την επόμενη περίοδο θα μας απασχολήσουν αρκετά θέματα οικονομικά, ακίνητης περιουσίας, εξουσίας και σεξουαλικότητας. Ο λόγος γίνεται έντονος, βαθύς και αρκετά σαρκαστικός, μας ελκύει το μαύρο χιούμορ και τα σενάρια ίντριγκας και αστυνομικής φαντασίας.


Την Δευτέρα βαδίζουμε ακόμα στους απόηχους της πανσελήνου, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και το κλίμα είναι αρκετά εξωστρεφές και ευχάριστο, τα συναισθήματά μας αρκετά δυναμικά και εμείς επιθυμούμε την έκφραση και το πάθος. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη(έως τις 15:00) η Σελήνη από τον Ταύρο χαρίζει όμορφα συναισθήματα και μας παρακινεί να απολαύσουμε τα επίγεια αγαθά, την φύση αλλά και τα απλά, καθημερινά πράγματα. Τέλος, από το απόγευμα της Πέμπτης και τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο η Σελήνη από τους Διδύμους μας ωθεί να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε και να απολαύσουμε μακροσκελείς συζητήσεις. Μεταβατική, αντιφατική και αρκετά έντονη η εβδομάδα που ακολουθεί μας καλεί να βρούμε λεπτές ισορροπίες μεταξύ επικοινωνίας, συναισθήματος και υποχρεώσεων. Σταδιακά, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την αρμονία, την ισορροπία μέσα μας αλλά και με τους γύρω μας. Ώρα επαναδιαπραγμάτευσης και διόρθωσης των κακώς κείμενων της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτέμβρη.

Την Τρίτη η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του Λέοντα σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ρέγκουλους χαρίζει πληθωρικά και μεγαλόκαρδα συναισθήματα, μας παρέχει μία δυναμική ώστε να εκφράσουμε το συναίσθημά μας μεγαλοπρεπώς και να επανορθώσουμε ρήγματα της προηγούμενης περιόδου. Η συναισθηματική λάμψη και οι λαμπερές εκφράσεις προσφέρουν ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για αρκετούς. Παράλληλα σχηματίζει δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τελευταίου δεκαημέρου(αν και Λέοντες-Υδροχόοι είναι κάπως πιο προστατευμένοι).

Την Τετάρτη η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντάει τον Κρόνο σε αρμονική γωνία εξαγώνου και αυτό προσδίδει αξιοπρέπεια, ηθική στον έρωτα. Το συναίσθημά μας ωριμάζει και μετουσιώνεται ώστε να εκφραστεί με τρόπο αξιόλογο και σοφό. Κάποιες σχέσεις και κάποιες οικονομικές συμφωνίες σταθεροποιούνται και έχουν να προσφέρουν πολλά σε επίπεδο ηθικό, συναισθηματικό και υλικό. Οι τυχεροί της εν λόγω όψης είναι οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Κριοί και οι Υδροχόοι που έχουν τον κοκαλάκι της νυχτερίδας σε αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Την Πέμπτη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα αστάθειας, ασάφειας και αποπροσανατολισμού στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα έτσι εμείς οφείλουμε να είμαστε μετρημένοι σε όσους μας υπόσχονται το εύκολο κέρδος. Προσέχετε ιδιαίτερα τους όρους υπογραφής των οικονομικών συμβολαίων αλλά και τις συναισθηματικές επενδύσεις σας σε άτομα που μόλις εισέβαλαν στη ζωή σας. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι είναι κύριοι αποδέκτες της όψης.

Την Παρασκευή η σύνοδος Ερμή-Κρόνου από την αναιρετική μοίρα του Ζυγού δίνει ένα κλίμα βαρύ, πεσιμισμού και πολλοί βυθίζονται στην «μαύρη» σκέψη. Η κακή διάθεση, ένας ενεργειακός κραδασμός μας κάνει αρκετά στενάχωρους και εσωστρεφείς. Η επικοινωνία μπορεί να συναντήσει εμπόδια ανάπτυξης και μπορεί να δεχτούμε ή να ασκήσουμε σκληρή κριτική. Κάποια ασθενικότητα μπορεί να αναπτυχθεί στο επικοινωνιακό κομμάτι και εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες με διπλωματία προκειμένου να αποφευχθούν κρίσεις στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας. Ο σχηματισμός είναι ιδανικός για όσους ακολουθούν την πρακτικότητα, δεν ονειροβατούν και έχουν ένα πρόγραμμα μαθηματικής ακρίβειας και υπολογισμού στη ζωή τους. Οι λέξεις όριο, οριοθέτηση πλαισιώνουν τη ζωή μας και μπορούν να οδηγήσουν πολλούς στην επίτευξη στόχων και στην υλοποίηση σχεδίων εφόσον έχουν μια κατασταλαγμένη άποψη για την υπόθεση που τους αφορά. Ας διώξουμε τις αρνητικές σκέψεις, ας αντικρίσουμε την πραγματικότητα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο ώστε να εξελιχτούμε και να κλείσουμε επωφελείς επαγγελματικές-οικονομικές συμφωνίες. Εμπόδια στο επικοινωνιακό κομμάτι αντιμετωπίζουν Καρκίνοι-Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου και Κριοί-Ζυγοί του ίδιου δεκαημέρου με τη διαφορά ότι μπορούν να κερδίσουν υπό της προϋπόθεση της εκλογίκευσης και της εργατικότητας.  Για να δείτε πως μας επηρεάζει η νέα θέση του Κρόνου από τον Σκορπιό, πατήστε εδώ:

Το Σάββατο η πολυαστρία στον Σκορπιό προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις, πινελιές πάθους, βαθύ ερωτισμού και σαγήνης μας παρασύρουν στα άδυτα, στα μύχια των ψυχών και στα κρυφά μονοπάτια του έρωτα. Ας οργανώσουμε μία απόδραση στην φύση, κοντά στο υδάτινο στοιχείο ώστε να ηρεμήσουμε. Καλό είναι να ασχοληθούμε με ότι γεμίζει τις ψυχές μας, με ένα χόμπι, με το διάβασμα ώστε να συσσωρεύσουμε την ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Πολλοί ίσως βιώσουν έντονες εκρήξεις καθώς τα κίνητρά τους δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος υλοποίησης, η μελαγχολία, η κατήφεια μας κάνουν εσωστρεφείς, καχύποπτους ακόμα και εκδικητικούς. Όλο αυτό το βαρύ κλίμα συγκρούεται με την ανάλαφρη και αισιόδοξη φύση της Σελήνης από τους Διδύμους, η οποία χαρίζει εξωστρέφεια και διάθεση για επικοινωνία. Μάλλον οδηγούμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν αποκαλύπτουμε τις μύχιες σκέψεις μας. Ας διώξουμε τα δηλητηριασμένα συναισθήματα και ας γονιμοποιήσουμε το «εγώ» μας ώστε να συσφίξουμε σχέσεις και συνεργασίες αλλά κυρίως για να βρούμε τις ισορροπίες με τους εαυτούς μας. Παράλληλα την ίδια ημέρα ο Ερμής από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μας δίνει τη δυνατότητα να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Είναι μία όψη που ευνοεί όσους ασχολούνται με την γραφή και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η φαντασία οργιάζει και είμαστε δεχτικοί σε μικρά ερεθίσματα προκειμένου να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Πιο ευνοημένοι της όψης Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου.

Για να δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου πατήστε εδώ:

Υστερόγραφο: Είναι μία εβδομάδα αρκετά σύνθετη, μεταβατική και επίπονη. Πολλοί θα δεχτούν ενεργειακούς κραδασμούς! Σταδιακά οι ζωές Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων αποκαθίστανται ενώ αντίθετα τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) νιώθουν ένα βάρος να τους οδηγεί σε ενεργειακό μπλοκάρισμα. Αποφύγετε τις εμμονές οι του σταθερού σταυρού ή όσοι έχετε ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες των προαναφερθέντων ζωδίων. Η σύνοδος Άρη-Βορείου Δεσμού συσσωρεύει υπερβάλλουσα ενέργεια σε κάποιον τομέα του ωροσκοπίου μας. Ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται το ζώδιο του Σκορπιού στο προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορεί να συναντήσετε προκλήσεις και εμπόδια ή υπερβολικό ζήλο που θα καθηλώσει τους αντιπάλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου