Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αστρολογική Ατζέντα Οκτωβρίου/Astrological Agenda October


Ο Οκτώβριος του 2012 είναι ένας μήνας γεμάτος αλλαγές στον αστρολογικό μας ουρανό. Σημαντικότερη αλλαγή αποτελεί η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό και ένα θεαματικό τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού. Η εν λόγω όψη είναι εξαιρετική για τους καλλιτέχνες και υποδηλώνει ότι ένα μεγάλο όνειρο ζωής μπορεί να ενσαρκωθεί. Ας αναφερθούμε αναλυτικά στις πλανητικές αλλαγές αλλά και στις όψεις που σχηματίζονται στον αστρολογικό μας ουρανό.    
Πιο αναλυτικά: 

3 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο γήινο και συντηρητικό περιβάλλον της Παρθένου κάνοντάς μας επικριτικούς στον έρωτα, στην αγάπη αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι η στιγμή που η επιφάνεια χάνει έδαφος και επικεντρώνουμε στην ουσία των πραγμάτων. Η τελειότητα είναι μία από τις λέξεις κλειδιά της Αφροδίτης στην Παρθένο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνουμε κάπως ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα και στις σχέσεις μας. Καλό είναι να μην δώσουμε έκταση στην ανάλυση των συναισθημάτων μας καθώς θα εξαντληθούμε ψυχικά. Το συναίσθημα φιλτράρεται από την λογική και ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως λογική, εκλογικεύουμε οτιδήποτε συμβαίνει και αυτό υποσκελίζει την δύναμη του συναισθήματος. Ωστόσο, η θέση της είναι ιδανική για να επικεντρωθούμε στα πρακτικά ζητήματα της εποχής, να φέρουμε εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σώμα μας, με την διατροφή μας ή να εγκαινιάσουμε μία περίοδο εξάσκησης. Η αγάπη εκφράζεται μέσα από την προσφορά μας προς τον συνάνθρωπο. Εύνοια δέχονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι επωφεληθείτε της εν λόγω διέλευσης, προβείτε στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας και στην αλλαγή της εμφάνισής σας, μην διστάσετε να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση ή έναν καλλωπισμό. Από κοντά ευνοούνται Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι.


4 Οκτωβρίου: Ο Δίας αναδρομεί στους Διδύμους και αυτό φέρνει αναθεωρήσεις σε θέματα εκπαίδευσης, ανώτερης μόρφωσης αλλά και των συνθηκών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η ανάδρομη πορεία του Δία στους Διδύμους συμβολίζει την αναθεώρηση ιδεών, οι οποίες είτε εφαρμόστηκαν είτε ήταν έτοιμες για υλοποίηση. Ας ανατρέξουμε σε λάθος απόψεις μας, ας επικεντρώσουμε στα κακώς κείμενα που δημιούργησαν οι αποφάσεις μας ώστε να διορθώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν. Η περίοδος φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, οι έχοντες εξουσία θα παραμείνουν σε θέση εξουσίας μόνο εφόσον είναι αξιόλογοι, άξιοι και ακολουθούν τη νόμιμη οδό.

5 Οκτωβρίου: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Πλούτωνα και αυτό κάνει την σκέψη μας ιδιαίτερα ιδιόρρυθμη, περίεργη και εσωτερικευμένη. Η δύναμη του νου και του λόγου, η διεισδυτικότητα σε καταστάσεις, η διαισθητικότητα και η περιέργεια ανακτούν έδαφος. Είμαστε αρκετά καχύποπτοι και στοχεύουμε στο να ελέγξουμε τους γύρω μας δια του λόγου. Επιρρεπείς στα πάθη, στα λάθη και στα ένστικτα μπορούμε να εκτιμήσουμε εσφαλμένα κάποιες καταστάσεις, χρειάζεται να επιστρατεύσουμε την λογική καθώς ο Ερμής στον Σκορπιό δεν είναι αντικειμενικός και ενέχει το στοιχείο του υποκειμενισμού. Ευνοημένοι σε επίπεδο επικοινωνιακό Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθείς ενώ από κοντά ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Προωθήστε τις ιδέες σας, κλείστε συμφωνίες και επαγγελματικές συμβάσεις.

Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος εισέρχεται στον Σκορπιό και έρχεται να ωριμάσει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Ο ελεύθερος χρόνος σας περιορίζεται και εσείς είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία αλλά και στην προαγωγή. Ειδικό θέμα έχει αναρτηθεί στο παρελθόν και θα ανανεωθεί εν καιρώ, μιας και η κοσμική ενέργεια στο σύμπαν αλλάζει. Ο Κρόνος στον Σκορπιό είναι δείκτης καταπιεσμένων και ελεγχόμενων συναισθημάτων. Υπάρχει μία ροπή για την μυστικοπάθεια και την εσωστρέφεια ενώ οι συναισθηματικές εκφράσεις περιορίζονται δεόντως. Το κλειδί για αυτήν την θέση κρύβεται στη συγχώρεση, ας αποφύγουμε να κρατήσουμε κακίες και να δηλητηριάσουμε το «εγώ» μας αλλά και τις σχέσεις μας. Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις και οι συνεργασίες για τα προαναφερθέντα ζώδια, τα οποία οφείλουν να κινηθούν προσεκτικά στις μεταξύ τους σχέσεις καθώς οι προστριβές είναι ορατές και η διάλυση ευκολότερη. Έμφαση στον στοιχείο του Σκορπιού, Ερμής, Κρόνος, Βόρειος Δεσμός μας ωθούν σε συναισθηματισμούς, στον υποκειμενισμό και καλούμαστε να επιστρατεύσουμε την λογική προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Όπως ο Σκορπιός αναγεννάται μέσα από τον «Φοίνικα», έτσι και εμείς εξιλεωνόμαστε μέσα από τις δικές μας λάθος επιλογές και εκτιμήσεις. Τα λάθη μπορούν να μας διδάξουν τη σοφία, μην διστάσετε να τα αναγνωρίσετε, είναι δείγμα αυτογνωσίας και ισχύος χαρακτήρα.

7 Οκτωβρίου: Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και αυτό μας ωθεί στην δράση, στην περιπέτεια και στην νεανική συμπεριφορά. Καλό είναι να αποφύγουμε την εμμονή σε απόψεις και ιδεολογίες μιας και η εν λόγω θέση του Άρη μας κάνει «αγύριστα κεφάλια», ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες. Η αδιαλλαξία μπορεί να φέρει πλήγμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε φιλικές είτε αισθηματικές. Η ορμητικότητα, ο ενθουσιασμός, η τόλμη και η υπερβολή μας κινητοποιούν αλλά χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές ώστε να αποφύγουμε λάθη και επιπολαιότητες. Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, πίστης αλλά και ιδεολογίας. Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό των ημερών έγκειται στην αδιακρισία, ο Άρης από τον Τοξότη μας κάνει αδιάκριτους και χωρίς να το καταλάβουμε μπορεί να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους απέναντι μας γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στην χρήση του λόγου. Εγκαινιάζεται μία απαιτητική περίοδος για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Τα προαναφερθέντα ζώδια καλό είναι να προσέξουν τις μεταξύ τους σχέσεις ώστε να αποφύγουν εντάσεις και συγκρούσεις μιας και η ανεκτικότητά τους είναι χαμηλή.

11 Οκτωβρίου: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σχηματίζει μία άκρως θετική γωνία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Το τρίγωνο είναι συνδυασμένη ενέργεια, η έμπνευση, το όραμα, οι ιδέες μπορούν να βρουν ενσάρκωση και να υλοποιηθούν. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δέχεται ιδιαίτερα τονωτικές ενέσεις και ανακάμπτει. Πολλοί είναι εκείνοι που θα θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ζωής.

15 Οκτωβρίου: Η νέα σελήνη στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες πλέον δεν χρωματίζονται από το βάρος του Κρόνου. Τα δεσμά που δημιουργούνται είναι ισχυρά και οι άνθρωποι που καταφθάνουν στη ζωή μας έχουν έναν απώτερο σκοπό, να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε. Η δύναμη κρύβεται στο «εμείς» και όχι στο «εγώ». Αναλυτικό θέμα για τη νέα σελήνη θα αναρτηθεί εν καιρώ μιας και εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα.

23 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά. Ο μήνας του Σκορπιού μας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Η ενέργεια εσωτερικεύεται και εμείς εκφραζόμαστε έμμεσα αλλά και με μυστικοπάθεια. Η συναισθηματική ένταση, η μυστικοπάθεια, η διαίσθηση, το πάθος και το μυστήριο είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Η επιμονή και η υπομονή είναι αρετές που μπορούμε να αναδείξουμε, δύσκολα εγκαταλείπουμε έναν στόχο μας και αυτό μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον επαγγελματικό, στον αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα μας ωθούν στο να ενδώσουμε σε γλυκούς πειρασμούς. Η επιχειρηματική ικανότητα αυξάνεται και μπορούμε να ασχοληθούμε με επιχειρήσεις αλλά και με επενδύσεις. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς ευνοείστε της επιρροής του Ήλιου. Από κοντά ενισχύεται η ενέργεια για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

28 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο της διακυβέρνησής της, στον Ζυγό. Οι σχέσεις αποκτούν νόημα μέσα από την μοιρασιά και το «εμείς» ξεδιπλώνεται. Ο ρομαντισμός, η αγάπη για τις απολαύσεις και η γοητεία ανακτούν έδαφος. Οι σχέσεις γίνονται ιδανικές, επιθυμούμε την συντροφιά, την γαλήνη, την αρμονία και δεν αρκούμαστε στην ικανοποίηση μόνο του «εγώ» μας αλλά και στου/στης συντρόφου που έχουμε δίπλα μας. Εύνοια δέχονται Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι αλλά και Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Ο έρωτας, η διπλωματία και η σύσφιξη σχέσεων έρχεται να δώσει χρώμα στη ζωή σας. Προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κοντά στις αρχές Νοεμβρίου καθώς η Αφροδίτη συναντάει σε δύσκολες γωνίες τον Ουρανό και τον Πλούτωνα έτσι οι αναταραχές έρχονται να χαλάσουν την θετική της επιρροή.

29 Οκτωβρίου: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας του, στον Τοξότη. Ο λόγος γίνεται επιπόλαιος, ασαφής και κουραστικός. Η σκέψη μας είναι διασκορπισμένη και δυσκολευόμαστε να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις μας. Ο νους μπορεί να γίνεται ανοιχτός, ο διάλογος φιλοσοφημένος αλλά η αφηρημάδα και η έλλειψη συνέχειας των ιδεών μας ταλαιπωρεί. Η διανοητική πρόκληση λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη, επιθυμούμε να απαντήσουμε στα μεγάλα ζητήματα της ζωής και είμαστε αρκετά ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς. Χρειάζεται να είμαστε ορθολογιστές ώστε να συνεχίσουμε τις ιδέες μας και να μην τις εγκαταλείψουμε στην συνέχεια. Προσεκτικά οφείλουμε να κινηθούμε στον τρόπο που χειριζόμαστε τον λόγο καθώς η έλλειψη διακριτικότητας μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται η πανσέληνος στον Ταύρο. Ένα ιδιαίτερα έντονο φεγγάρι έρχεται να δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες για τα σταθερά ζώδια. Κρίση αξιών και σταθερών αναμοχλεύει το εν λόγω φεγγάρι ενώ φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Η στενή εμπλοκή του Κρόνου στην πανσέληνο φέρνει μελαγχολία, συναισθηματική πίεση, κατάθλιψη και περιορισμένη ερωτική επιθυμία. Ειδικό θέμα θα αναρτηθεί εν καιρώ. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι κινηθείτε με ρεαλισμό, αποφύγετε την συναισθηματική εμπλοκή σε αδιέξοδες καταστάσεις ή μην κρίνετε σκληρά άτομα της οικογένειάς σας, συνεργάτες σας αλλά και τον/τη σύντροφό σας. Παρόλα αυτά μπορούμε να βρούμε διεξόδους και να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τις αντιξοότητες, το τίμημα είναι βαρύ φυσικά. Η θετική γωνία της πανσελήνου με τον Πλούτωνα χαρίζουν δυναμισμό ώστε να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος και κεφάλαια οριστικά.

Αναλυτικά και μέρα με τη μέρα:

2/10: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον Σκορπιό αλλά και σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ρέγκουλους χαρίζουν δυνατές συγκινήσεις. Η αγάπη αποκτά λάμψη, ανιδιοτέλεια και φως. Ο έρωτας γίνεται ιδανικός, μεγαλειώδης και εμείς είμαστε έτοιμοι να συγχωρέσουμε όποιον/α μας έχει πληγώσει. Ο συναισθηματικός μας κόσμος γεμίζει λάμψη και κάλλος. Καρμικές γνωριμίες, δυνατές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Οι αντιθέσεις με τα νεοεισερχόμενα άτομα είναι εμφανείς αλλά έχουν να μας προσφέρουν γαλήνη, ηρεμία και αγάπη. Η αλληλοσυμπλήρωση μαζί τους μπορεί να φανεί άκρως βοηθητική για την εξέλιξή μας στο μέλλον. Οι σχέσεις μοιάζουν με ένα άκρως φωτεινό σημείο, μπορούν να μας γεμίσουν συναισθηματικά και να μας κάνουν να νιώσουμε ασφάλεια. Το κλειδί βρίσκεται στην υπέρβαση του εγώ και στην συμπόρευση, η ευτυχία κρύβεται στο «εμείς». Ευνοημένοι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες των τελευταίων ημερών. Στην εύνοια δεν απορρίπτονται Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί απλά οφείλουν να ξεπεράσουν τις τάσεις επιβολής, προβολής και την εγωιστική συμπεριφορά.

3/10: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνουν σταθεροποίηση σε συνεργασίες επαγγελματικές και μη. Η σταθεροποίηση σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικό είναι πιθανή για Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθείς των πρώτων ημερών. Η αγάπη απαιτεί χειροπιαστές αποδείξεις, γίνεται μία διαδικασία άκρως λογική, ελάχιστα συναισθηματική. Οι σχέσεις φαίνεται να ωριμάζουν και ένα κλίμα ασφάλειας τονώνει την αυτοπεποίθησή μας. Ο έρωτας ενέχει το στοιχείο της φιλίας, σχέσεις που δημιουργούνται υπό την εν λόγω επιρροή έχουν μακροβιότητα και αλληλοσεβασμό.

4/10: Ο Άρης σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό στον Σκορπιό. Ιδιαίτερα τονισμένη η ενέργεια του Πλουτώνιου στοιχείου. Η εξέλιξη έρχεται μέσα από την επαφή μας με τον βαθύτερο εαυτό μας, Νικώντας τις φοβίες μας, τις σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς μας μπορούμε να βιώσουμε ένα αίσθημα ανανέωσης και εξέλιξης. Η μεταφυσική, η ολιστική, οι εναλλακτικές θεραπείες και η αστρολογία ανακτούν έδαφος. Το πάθος είναι ιδιαίτερο και εμείς καλούμαστε να βρούμε διεξόδους προκειμένου να διοχετεύσουμε τα τεράστια ποσά ενέργειας που στέλνει το σύμπαν.
Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Ο έρωτας αποκτά την απόλυτα ιδανική μορφή, εμείς εξιδανικεύσουμε τον έρωτα και την αγάπη ή το αντικείμενο του πόθου μας. Καλό είναι να αφήσουμε την εν λόγω επιρροή να περάσει καθώς μπορεί να εξαπατηθούμε στον έρωτα ή οικονομικά. Ζήστε το όνειρο αλλά σε ρεαλιστική βάση και σε ρεαλιστικά δεδομένα. Στον έρωτα γινόμαστε ανικανοποίητοι, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με ανθρώπους που εισβάλλουν στη ζωή μας. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και σε υπογραφές συμβολαίων καθώς μπορεί να είναι ανακριβείς οι όροι και να πέσετε θύματα κλοπής. Πιο προσεκτικά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς στο πρώτο δεκαήμερο.

6/10: Ο Ερμής από τον Σκορπιό τριγωνίζει του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και αυτό χαρίζει στην σκέψη ευαισθησία και διαίσθηση. Η φαντασία οργιάζει και εμείς είμαστε ευερέθιστοι σε λεκτικά ακούσματα. Η ημέρα ευνοεί τους καλλιτέχνες, όσους σκέφτονται καλλιτεχνικά και τους συγγραφείς. Μία μεγάλη ιδέα γεμάτη έμπνευση μπορεί να έρθει στο μυαλό μας. Εύνοια δέχονται Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι στο πρώτο δεκαήμερο.

8/10: Ο Άρης από τον Τοξότη τετραγωνίζει του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και αυτό δημιουργεί χαμηλά επίπεδα ενέργειας στην ατμόσφαιρα. Το κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και οι ψευδαισθήσεις μας καθηλώνουν. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε την λογική μας και να μην παρασυρθούμε από τις επιθυμίες μας και τα θέλω μας. Προσοχή σε ότι σχετίζεται με το νερό, τις τροφές καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων ή δηλητηριάσεων. Πιθανώς να ακούσουμε για ακραία καιρικά φαινόμενα ή για ένα ναυάγιο. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στην διάρκεια της σεξουαλικής μας δραστηριότητας μιας και ενέχει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε Δίδυμοι, τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου. Μην δεσμευτείτε και μην οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Η Αφροδίτη σε όψη χιαστής με τον Ουρανό δηλώνουν αναπάντεχη απομάκρυνση ή έναν χωρισμό για Παρθένους και Κριούς του πρώτου δεκαημέρου. Πίεση συναισθηματική-οικονομική μπορούν να βιώσουν και Ιχθείς, Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου. Η εκκεντρικότητα δεν οδηγεί πουθενά, ας σωφρονιστούμε και ας μην είμαστε αντιδραστικοί εν ονόματι του έρωτα, της αγάπης. Η ψυχρότητα και η αναρχία φέρνουν μόνο απομάκρυνση και ρήξεις στις σχέσεις.

9/10: Το τρίγωνο του ζωοδότη Ήλιου με τον τυχερό Δία χαρίζουν στην ημέρα αισιοδοξία, καλή ενέργεια, διάθεση, χιούμορ και ευχάριστες εξελίξεις-συγκυρίες για Ζυγούς, Διδύμους, Κριούς, Τοξότες αλλά και για Λέοντες-Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Η γενναιοδωρία και εύνοια φλερτάρει με τις ζωές μας, μία ημέρα πληθωρική, ζεστή, γενναιόδωρη και γκλαμουράτη.
Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς, σαγηνευτικούς. Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι δύναμης και αναγέννησης μόνο που απαιτεί πράξεις και έργα. Δυνατές σχέσεις και γνωριμίες μας παρασύρουν στα πιο βαθιά μονοπάτια του έρωτα, αφεθείτε στο παιχνίδι του έρωτα. Η έλξη μεταξύ των ανθρώπων είναι μοιραία και αναπόφευκτη. Οι κερδισμένοι της όψης; Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι ενώ από κοντά εύνοια δέχονται Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου.

10/10: Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζουν επιτυχείς εμπορικές διαπραγματεύσεις ή και συμφωνίες για πολλούς. Η ανάγκη για πνευματική διείσδυση σε ένα θέμα είναι πάγια και εμείς διαθέτουμε όλη την επιμονή και το πείσμα προκειμένου να εισχωρήσουμε στην ρίζα ενός προβλήματος και να το επιλύσουμε. Ο λόγος έχει δύναμη και η μνήμη μας είναι αρκετά δυνατή. Ευνοούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ιχθείς στο πρώτο δεκαήμερο.

15/10: Ο Άρης σε θετική γωνία με τον Ουρανό μας χαρίζουν αλτρουιστική δράση, πρωτοποριακή και εκτός πεπατημένης. Η ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών μας θέλω και επιθυμιών είναι ισχυρότατη και μπορούμε να εκφραστούμε άκρως δημιουργικά μέσα από την εμβάθυνση στη γνώση, μέσα από την επαφή μας με άλλους πολιτισμούς αλλά και μέσα από την πίστη μας στον Θεό. Τυχεροί Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι στο πρώτο δεκαήμερο.

16/10: Ερμής και Αφροδίτη σε θετική γωνία χαρίζουν αρμονία στο λόγο, διπλωματία και ισορροπία. Είναι ιδανική ημέρα για να εξομαλύνουμε τυχόν αντιθέσεις και διαφωνίες στις σχέσεις μας. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας. Πολλοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερα συναρπαστική ερωτική γνωριμία, θα μας γίνουν δελεαστικές οικονομικές και ερωτικές προτάσεις. Τυχεροί Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

17/10: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους χαρίζουν αισιοδοξία και συναισθηματική αναγέννηση. Οι συναισθηματικές επιπολαιότητες και οι λάθος συναισθηματικές επενδύσεις σε λάθος άτομα είναι στο μενού της ημέρας. Η τάση μας για δαπάνες και έξοδα αρκετά μεγάλη και εμείς σε ραθυμία. Ο έρωτας ή καλύτερα εμείς μπορεί να γίνουμε άπληστοι στον έρωτα ή να πληγώσουμε τον/τη σύντροφό μας. Ας αποφύγουμε τον εγωισμό και την ματαιοδοξία, η ματαιότητα είναι ένας προορισμός μοναχικός και κενός. Πιο επιρρεπείς Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς στο δεύτερο δεκαήμερο.

23/10: Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σε θετική γωνία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς χαρίζουν ρομαντισμό, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και βαθύ ερωτισμό. Η ένωση είναι ουσιαστική εις βάθος και στοχεύει στην ένωση των ψυχών. Μας γοητεύει η πνευματική διάσταση της ζωής, είμαστε ιδιαίτερα ευερέθιστοι σε καταστάσεις που εγείρουν τον συναισθηματισμό μας. Ιδανική ημέρα για τους καλλιτέχνες και για εφαρμογή καλλιτεχνικών σχεδίων. Τυχεροί της όψης Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών.

25/10: Ήλιος και Κρόνος σε σύνοδο στον Σκορπιό. Μία ημέρα μελαγχολική, στενάχωρη ξεπροβάλλει. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις, οι περιορισμοί και η συναισθηματική κενότητα μπορούν να μας απογοητεύσουν. Καλό είναι να πιαστούμε από ένα σημείο που μας δίνει δύναμη, ενέργεια και ζωή ώστε να ανακτήσουμε την πίστη μας και την ελπίδα μας. Η επιμονή, η σύνεση, η οργάνωση και η μεθοδικότητα μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχία, στην καταξίωση και στην αναγνώριση αξιών. Ο περιορισμός, η οριοθέτηση είναι λέξεις κλειδιά, στις οποίες πρέπει να στηριχτούμε ώστε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.  Πιεσμένοι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Επιτυχία και σταθεροποίηση για Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθείς στο πρώτο δεκαήμερο.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται μία θετική γωνία μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης. Μας Χαρίζουν αρμονία στο λόγο, διπλωματία και ισορροπία. Είναι ιδανική ημέρα για να εξομαλύνουμε τυχόν αντιθέσεις και διαφωνίες στις σχέσεις μας. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας. Πολλοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερα συναρπαστική ερωτική γνωριμία, θα μας γίνουν δελεαστικές οικονομικές και ερωτικές προτάσεις. Τυχεροί Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

28/10: Ο Άρης από τον Τοξότη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία από τους Διδύμους. Η όψη μπορεί να δώσει υπερδραστηριότητα, υπερβολική δράση και ζήλο για την επικοινωνία, τον διάλογο και την μάθηση. Όλα αυτά μπορεί να καταλήξουν σε αναρχία και απληστία. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε, δίνονται υποσχέσεις που ενδεχομένως δεν θα τηρηθούν. Η ανάγκη για διακήρυξη, διαπαιδαγώγηση, διανοητικό διαφωτισμό είναι πάγιο αίτημα της ημέρας. Μία ημέρα που μπορούμε να το ρίξουμε έξω μιας και συνδέεται με την Εθνική μας παρέλαση. Οργανώστε κάποια απόδραση, ελάτε σε επαφή με τον/τη σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός, η εκδήλωση συναισθημάτων και η εκφραστικότητα χαρίζουν αναγέννηση και νεανικότητα στις ημέρες. Ας είμαστε όμως συνετοί, λογικοί και ρεαλιστές, ας επιστρατεύσουμε την λογική μας καθώς μπορεί να κρίνουμε εσφαλμένα καταστάσεις και αυτό να μας οδηγήσει σε απώλειες υλικές ή συναισθηματικές. Η όψη μας κάνει να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας και να μην υπολογίζουμε σε ρεαλιστική βάση τις καταστάσεις. Πιο επιρρεπείς Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

29/10: Ο Ερμής από τον φλύαρο και ματαιόδοξο Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μας κάνει εντελώς αφηρημένους, αποπροσανατολισμένους και χαώδεις. Ο λόγος μας είναι ανακριβής, εμείς ονειροβατούμε. Χρειάζεται να προσέξουμε στις κλοπές στις υποκλοπές καθώς δίνουν ρέστα την σημερινή ημέρα. Μην κλείσετε και μην υπογράψετε συμφωνίες νομικού ή οικονομικού περιεχομένου, εξετάστε τους όρους καθώς τα ψέματα και οι ανακρίβειες έχουν την τιμητικοί τους. Προσεκτικά στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς, να είστε επακριβείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου