Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η Πανσέληνος στον Ταύρο - Αποχρώσεις ισορροπίας & Δικαιοσύνης

Την Δευτέρα 29/10 και ώρα 21:49 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η πανσέληνος στον Ταύρο. Ήλιος και Σελήνη εκ διαμέτρου αντίθετοι, φέρνουν στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις. Η συνειδητή πλευρά, ο εαυτός μας συγκρούεται με το υποσυνείδητο και τις επιθυμίες μας με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο σταυροδρόμι δύο επιλογών. Η ουσία κρύβεται πίσω από την κατάκτηση, από την εξουσία, από την δύναμη ή πίσω από την ασφάλεια και την σταθερότητα; Η συγκλίνουσα όψη συνόδου του Ήλιου με τον Κρόνο δίνει ένα κλίμα κάπως μελαγχολικό, τα επίπεδα ενέργειας είναι αρκετά χαμηλά και η ατονία μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί ένα κλίμα καθόλου εκδηλωτικό, τα συναισθήματά μας είναι αρκετά καταπιεσμένα, η συναισθηματική απογοήτευση και γενικώς οι απογοητεύσεις είναι ιδιαίτερα έντονες. Τα όρια, οι περιορισμοί, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μας συντροφεύουν με αυτό το φεγγάρι και ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος μας είναι υπό περιορισμό. Μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας εφόσον ακολουθήσουμε το μονοπάτι της σύνεσης, της σταθερότητας, της επιμονής, της υπομονής και της εργατικότητας. Η κατάθλιψη, οι αναστολές και η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ανώφελες και μόνο δέσμιους της στασιμότητας μπορούν να μας κρατήσουν. Καλό είναι να καταφέρουμε να ξεκουραστούμε, να κάνουμε στην άκρη τις υποχρεώσεις εφόσον μπορούμε και να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που μας ηρεμούν ή μας ξεκουράζουν. Η επαφή μας με τη φύση, με τις γλυκές απολαύσεις της ζωής, με το καλό φαγητό ή με το καλό ποτό(Ταύρος) μπορούν να απορροφήσουν τους αρνητικούς συναισθηματικούς κραδασμούς.


Ο Ήλιος σε χιαστή με τον Ουρανό προσδίδει ένα ύφος κάπως εκρηκτικό, ανατρεπτικό και εντελώς απροσδόκητο. Το πείσμα η εκκεντρικότητα και η αναίτια επανάσταση μόνο χαοτικές επιδράσεις μπορούν να επιφέρουν, καλό να είναι να γνωρίζουμε τον λόγο της επανάστασης και να αντιδράμε αναζητώντας την ελευθερία οργανωμένα. Η Σελήνη σε ημιεξάγωνο με τον Ουρανό δίνει διεξόδους συναισθηματικής εκτόνωσης-ελευθερίας εφόσον συνδυάσουμε την σταθερότητα με την πρωτοβουλία. Η οργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος, ο περίπατος στη φύση ή η άθληση-εξάσκηση κοντά στη φύση μπορούν να ηρεμήσουν την ψυχολογία μας και να μας ξεκουράσουν, οδηγώντας μας στην επαναφόρτιση της γεννήτριας. Η χρυσή τομή μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης λειτουργεί ως διέξοδος γι’ αυτό καλό είναι να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τρόπο ανεξάρτητο και φιλελεύθερο.

Φωτεινό σημείο στον σχηματισμό της πανσελήνου; Η θετική ανάμειξη του Πλούτωνα με τα φώτα (Ήλιο & Σελήνη) που μας προσφέρει τη δυνατότητα να αναγεννηθούμε μέσα από τις εντάσεις και να βγούμε αλώβητοι ή συναισθηματικά δυνατοί. Ας επαναπροσδιορίσουμε έναν στόχο μας ή ένα σχέδιό μας, διαθέτουμε δυναμισμό, μαχητικότητα, επιμονή, σθένος και φυσικά πάθος ώστε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς ένα σχέδιό μας. Η συναισθηματική μας δύναμη, τα αισθήματα συναισθηματικής υπεροχής μπορούν να μας οδηγήσουν στην υλοποίηση ενός ονείρου ζωής. Η ανάγκη μας για συναισθηματικό δέσιμο και για την δημιουργία δυνατών και πολύ στενών προσωπικών σχέσεων είναι το ατού της πανσελήνου αυτής.

Η αντίθεση Άρη-Δία μας στον άξονα Διδύμων-Τοξότη προσφέρεται για ρίσκο, ευνοεί τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και χαρίζει παράλληλα διάθεση για επικοινωνία και έκφραση. Η ενέργεια του Άρη από τον περιπετειώδη Τοξότη μας ωθεί σε διασκεδάσεις και έναν «παλιμπαιδισμό». Συναντώντας τον Δία από τους Διδύμους η ενέργεια δημιουργεί ένα συγκερασμό εκρηκτικό, ο οποίος προσφέρεται για μεγάλες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Καλό είναι να κατευθύνουμε την ενέργειά μας προς ένα σημείο και να μην βιώσουμε απώλειες ενεργειακές καθώς χρειαζόμαστε την ενέργεια ώστε να επιτύχουμε τα σχέδιά μας. Ο ενθουσιασμός, η εκφραστικότητα είναι στο μενού των ημερών. Πολλοί και πολλές αρκετές φορές ενδέχεται να εκφράζονται μέσα από γκριμάτσες ή από τις εκφράσεις του προσώπου τους. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου προσοχή στις υπερβολές, στις ακρότητες και στην ραθυμία, αποφύγετε τα ρίσκα, τον τζόγο, την χαρτοπαιξία και τα τυχερά παιχνίδια. Ρισκάρετε μικρά ποσά σε ένα λαχείο ή στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όμως.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό τονίζει την ανάγκη μας για επισύναψη άμεσων σχέσεων, ισόρροπων σχέσεων. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι έντονη. Ετοιμάζεται να αντιταχθεί του Ουρανού και αυτό δημιουργεί συναισθηματική ανατροπή και αναρχία στις σχέσεις μας είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές είτε φιλικές. Ο εγωισμός και η ανάδειξη του «εγώ» αντιτάσσετε του «μαζί». Η χρυσή τομή κρύβεται στην έννοια συμβιβασμός, διπλωματία και όχι στις λέξεις επανάσταση και εγωισμός.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και γενικότερης αφηρημάδας. Η σκέψεις μας είναι συγκεχυμένες, δυσδιάκριτες και καθόλου ευκρινείς. Καλό είναι να αποφύγουμε δεσμεύσεις, υπογραφές συμβολαίων καθώς οι όροι μπορεί να ενέχουν το στοιχείο της δολιοφθοράς, της πλεκτάνης και της εξαπάτησης. Το παράλληλο εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη εξομαλύνει το επικοινωνιακό κλίμα και δει στις υποθέσεις αισθηματικού περιεχομένου. Ο λόγος γίνεται γλυκός, δελεαστικός, ονειρικός. Έχουμε ευκαιρίες να ξεκουραστούμε να χαλαρώσουμε, να αναστείλουμε τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις. Λέμε ναι στις δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου κινηθείτε προσεκτικά στην επικοινωνία και στις υπογραφές συμβολαίων οικονομικού-νομικού περιεχομένου. Φυσικά, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών δέχεστε δελεαστικές οικονομικές και ερωτικές προτάσεις, για τις οποίες μπορείτε να είστε πιο βέβαιοι και σίγουροι.

Το θέμα είναι να ακολουθήσουμε την οδό της σταθερότητας, του ελέγχου, των ορίων και της δέσμευσης ή εκείνη της απελευθέρωσης, της ελευθερίας και του ρίσκου; Ένα είναι σίγουρο, πως όλοι μας θα βιώσουμε αντιθέσεις και προσωπικές συγκρούσεις σε κάποιους τομείς. Όλοι σε κάποιους τομείς θα νιώσουμε περιορισμένοι και πιεσμένοι ενώ σε κάποιους άλλους θα βιώσουμε τις έννοιες της αισιοδοξίας, της εσφαλμένης εκτίμησης και της επιπολαιότητας, Παρόλα αυτά θα αισθανθούμε μία ταλάντωση μεταξύ πεσιμισμού και αισιοδοξίας. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην γίνουμε χαοτικοί και εκκεντρικοί στις σχέσεις μας.

Οι γεννημένοι στον σταθερό σταυρό, Ταύροι στις 25/4, Λέοντες στις 28/7, Σκορπιοί στις 29/10 και Υδροχόοι στις 25/1 θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες στις προσωπικές, στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ένταση, ο περιορισμός, η πίεση, οι υποχρεώσεις σας ταλανίζουν, σας κουράζουν και σας φθείρουν ψυχολογικά. Οι Δίδυμοι γεννημένοι στις 13/6 και οι Τοξότες γεννημένοι στις 13/12 θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και προκλήσεις επίσης, κάποιοι αναπόφευκτοι αγώνες σας ταλαιπωρούν και σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Η ένταση ή ένας αγώνας μπορεί να αποβεί σωτήριος για τα εργασιακά σας ή για την ψυχολογία σας. Κριοί γεννημένοι στις 27/3 και Ζυγοί γεννημένοι στις 28/9 βιώνετε κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, αγωνίζεστε για ένα θέμα οικονομικό. Η πίεση είναι αναπόφευκτη, οι αγώνες σας επίσης αλλά η έκβαση μπορεί να αποβεί και θετική. Υπομονή, μία πανσέληνος είναι! Θα περάσει!

Οι τυχεροί του ζωδιακού; Καρκίνοι γεννημένοι στις 27/6, Παρθένοι γεννημένοι στις 27/8, Αιγόκεροι γεννημένοι στις 27/12 και Ιχθείς γεννημένοι στις 23/2. Η επιτυχία, η δύναμη, η κατάκτηση, οι ευχάριστες συγκυρίες και οι θετικές εξελίξεις έρχονται να σας συντροφεύσουν, να σας προσφέρουν ανακούφιση και να σας καταξιώσουν καθώς ένας κύκλος ζωής φτάνει στο τέλος του και ανοίγεται ένας νέος, γεμάτος δύναμη και ικανοποίηση. Δίδυμοι γεννημένοι στις 26/5 και Τοξότες γεννημένοι στις 28/11 πάτε χέρι χέρι με την επιτυχία, μπορείτε να εισπράξετε θετικές απολαβές, να αδράξετε ευκαιρίες και με το δρεπάνι να πλουτίσετε σε επίπεδο εργασιακό ή ψυχολογικό.


Κριός: Η πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα οικονομικό και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως, πιέζει την ψυχολογία σας και σας αγχώνει. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάντε καλούς οικονομικούς χειρισμούς και προστατέψτε την τσέπη σας, μην προβαίνετε σε περιττές δαπάνες. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση και μην συγκρούεστε με άτομα εξουσίας ή με τους έχοντες δύναμη. Μπορεί να βιώνετε μία αποχή από τα σεξουαλικά δρώμενα και οι γενετήσιες ορμές σας μπορεί να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Μην ανησυχείτε, στην ουσία αναζητάτε πλέον την ποιότητα και όχι την ποσότητα, επιθυμείτε την ένωση εις βάθος με τον ή την σύντροφό σας.

-Φροντίστε μην αποξενωθείτε από τον άνθρωπο του ερωτικού σας πόθου, η αποξένωση μόνο επιζήμια μπορεί να σταθεί. Μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να πράξετε γιατί θα φανείτε αναληθείς και αφερέγγυοι. Ενδέχεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, μία μετακίνηση για λόγους επαγγελματικούς(μπορεί να συνδυαστεί και με αναψυχή) αλλά φροντίστε να είστε προσεκτικοί καθώς η αφηρημάδα σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Ακολουθείτε τη νόμιμη οδό, μην εμπλακείτε με τον νόμο και φροντίστε για τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού-νομικού περιεχομένου καθώς ενέχει ο κίνδυνος ανακριβειών και αναληθειών.

+Στα θετικά της πανσελήνου ένα επαγγελματικό μπόνους, καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές και καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο να στηρίξουν τη δράση σας και να ανανεώσουν τη ζωή σας, ο πολύπαθος τομέας των σχέσεων ανασυγκροτείται και η ζωή σας αποκτά χρώμα και αισιοδοξία. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά στον ή στην σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

Ταύρος: Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και ειδικότερα στον δικό σας άξονα θέτοντας επί τάπητος θέματα σχέσεων, συνεργασιών και προσωπικής ζωής. Για πρώτη φορά μία σχέση-συνεργασία περνάει κρας τεστ και καλείστε να δώσετε εξετάσεις μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να γίνετε σκληροί, άκαμπτοι και ανελαστικοί, μην γίνεστε επικριτικοί και μην πληγώνετε τους γύρω σας. Πιθανό το σενάριο του να δεχτείτε σκληρή κριτική από έναν συνεργάτη σας ή από την μόνιμή σας σχέση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποκτήστε ευελιξία και αποφύγετε την ρήξεις και την συστολή του κοινωνικού σας κύκλου. Οι προσωπικές σας επιθυμίες, τα θέλω σας και η προσωπική σας ζωή φαίνεται πως δεν έχουν χρόνο ολοκλήρωσης ή καλύτερα ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος και αυτό μπορεί να φέρει γκρίνια από μεριάς του ή της συντρόφου σας. Κινηθείτε προσεκτικά στις υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου, προσέξτε τα ψιλά γράμματα(αν και τα έσοδα φαίνονται να σας πλησιάζουν).

+Η εργασία σας είναι ιδιαίτερα παραγωγική, εσείς πιο εντατικοί και μπορείτε να ξεχωρίσετε στον εργασιακό τομέα αλλά και να κερδίσετε ένα μπόνους, αν μη τι άλλο ο προϋπολογισμός φαίνεται να κλίνει προς πλεονασματικό ισοζύγιο.

-Προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις στον φιλικό σας κύκλο, αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία και μην εμπλέκεται και τον οικονομικό τομέα με εκείνον της φιλίας ή του έρωτα.

+Θετικές ειδήσεις-εξελίξεις αναμένονται από τον τομέα εξωτερικό, η αισιοδοξία σας και η στάση σας απέναντι στη ζωή σας καθιστά πρωταγωνιστές ώστε να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν. Νομικές επιτυχίες στο μενού της πανσελήνου, κλείνετε συμφωνίες νομικής οροθεσίας με όρους ευνοϊκούς.

-Αποφύγετε τις δαπάνες και τα υπέρογκα έξοδα καθώς σας πιάνει μία καταναλωτική μανία κοντά στην πανσέληνο. Καλείστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός υπολογισμού. Αν μη τι άλλο ο τομέας των οικονομικών σας απασχολεί ιδιαιτέρως και τα έσοδα ισοσκελίζονται των εξόδων, ας ελπίσουμε το ταμείο να είναι όχι ελλιπές.

+Έντονη σεξουαλικότητα, πάθη και αρκετές γενετήσιες ορμές σας ωθούν στο να απολαύσετε «τους πειρασμούς» της ζωής και να ενδώσετε σε αυτούς. Θέματα ασφάλειας τίθενται επί τάπητος, εξετάζονται εξονυχιστικά και το σύστημα αξιών σας φαίνεται να περνάει κρίση, μην κλονίζεστε όμως, διατηρήστε τα κεκτημένα σας και όσα έχετε αποκτήσει ή κατακτήσει.

Δίδυμοι: Η πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο θέματα εργασίας και αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες σας ταλαιπωρούν ή σας εξαντλούν. Ένας συνάδελφος ενδέχεται να απουσιάσει και εσείς καλείστε να αναλάβετε ένα επιπλέον πόστο. Η ψυχολογική αναστάτωση και η συναισθηματική φόρτιση είναι ιδιαίτερα έντονες και αυτό σας μελαγχολεί. Μνήμες νοσταλγικότητας, παραπομπές του ίδιου σας του εαυτού στο παρελθόν δημιουργούν ένα συναίσθημα ιδιαίτερο, μάλιστα πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου ενδέχεται να αναβιώσετε μία κατάσταση που τον τελευταίο καιρό έμοιαζε ανέφικτη λόγω υποχρεώσεων. Φροντίστε για την υγεία σας, μην οδηγήστε σε ακρότητες και καταναλώσεις τροφών γεμάτων σε τοξίνη, προστατέψτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση.

+Χρήματα και αισθήματα τονίζονται ιδιαιτέρως και μάλιστα εξελίσσονται με τρόπο θετικό, ομαλό και ιδιαίτερα παθιασμένο. Φαίνεται πως έχει επιστρέψει ο έρωτας στη ζωή σας και επιδίδεστε σε ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα η επαφή σας με τον ή την σύντροφό σας είναι πιο ουσιαστική καθώς έχετε βιώσει κάποιες αλλαγές που σας έχουν οδηγήσει σε αλλαγή πορείας στον αισθηματικό τομέα.
Έρωτας και χρήματα πηγαίνουν μαζί, αποφύγετε τις υπέρογκες δαπάνες στο βωμό ενός καπρίτσιου, δαπανήστε όμως για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το έτερον ήμισυ.

-Η αντίθεση Άρη-Δία στον άξονά σας αποτελεί κινητήριο δύναμη για υπερβολές και ακρότητες με το ταίρι σας, έξοδοι, διασκεδάσεις και καλοπέραση λειτουργούν ανανεωτικά για εσάς αλλά και για τον/την σύντροφό σας.

+Ο ερωτισμός επιστρέφει και η διάθεσή σας μακροπρόθεσμα βελτιώνεται σημαντικά. Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο και έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές που θα βελτιώσουν το συναισθηματικό και επικοινωνιακό σας υπόβαθρο μεταξύ σας.

-Φροντίστε μόνο να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας ή με ανωτέρους σας. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει το ταίρι σας ή ένας προϊστάμενος σας και ζητήστε διευκρινήσεις εφόσον δεν κατανοείτε κάτι επακριβώς.

Καρκίνος: Η πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα του έρωτα και της φιλίας. Ενδέχεται να βιώσετε μία απομάκρυνση από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή από τον ή την σύντροφό σας. Δείξτε κατανόηση, μην παραξενεύεστε και μην γίνεστε παράλογοι δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας ή στην εν λόγω φιλία. Η έλλειψη χρόνου και οι υποχρεώσεις που φέρει πρέπει να σας κινητοποιήσουν ώστε να σπεύσετε να του σταθείτε και να του παρέχετε ένα χεράκι βοηθείας. Παρατηρείτε πως ο φιλικός σας κύκλος έχει συρρικνωθεί, κατανοείτε πως κάποιοι άνθρωποι έχουν αποχωρήσει από τη ζωή σας αλλά συνειδητοποιείτε ότι απαρτίζεστε από έναν αξιολογότερο κοινωνικό περίγυρο.

-Πολλοί Καρκίνοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση σας, ο χρόνος έχει αναδείξει την ποιότητά της και εσείς απολαμβάνετε το «ερωτικό μεγαλείο» βαδίζοντας πιο σίγουροι.

+Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ερωτισμό μπορείτε να απολαύσετε με τον ή την σύντροφό σας εφόσον κατανοήσετε τις βαθύτερες ανάγκες του/της και επιθυμίες του/της.

-Η αντίθεση Άρη-Δία προκαλεί μία εξάντληση λόγω υπερβαλλουσών υποχρεώσεων και το ανοσοποιητικό σας σύστημα αποδυναμώνεται. Η καθημερινότητά σας είναι ιδιαίτερα απαιτητική και καλείστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις κρατώντας πάντοτε και την ανάλογη ισορροπία, αποφεύγοντας να δημιουργήσετε προστριβές με τους συναδέλφους σας. Κάποιες νομικές επιπλοκές ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν, ακολουθείτε τη νόμιμη οδό καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εμπλοκής σας με τον νόμο. Στον εργασιακό σας τομέα επιδείξτε σύνεση, εργατικότητα και ακρίβεια καθώς υπάρχει κίνδυνος ατελειών και ασάφειας. Βαδίστε συντηρητικά, εργαστείτε μεθοδικά και με λεπτομέρεια ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας διεκδικώντας και καλύτερες προοπτικές.

+Θετική έκβαση αναμένεται σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας, φροντίστε ώστε να εξομαλυνθούν οι όποιες αντιπαραθέσεις και εξασφαλίστε ένα κλίμα πιο ήπιο, το οποίο θα στηρίζεται στην καλή επικοινωνία, στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό.

Λέων: Η πανσέληνος του μήνα δρα καταλυτικά σε θέματα που άπτονται της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας και των επαγγελματικών. Βιώνετε μία συρρίκνωση σε οικογενειακό επίπεδο(είτε αυτή είναι συναισθηματική είτε χρηματική), οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και καλείστε να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε για ένα θέμα επαγγελματικό ή ακίνητης περιουσίας. Η δυσφορία, η μελαγχολία φλερτάρουν με το ζώδιό σας αλλά η λύση βρίσκεται στον δρόμο της λογικής, επιστρατεύστε την και κινηθείτε ανάλογα διεκδικώντας τα κεκτημένα σας. Λιγότερο επικερδείς συμφωνίες σε θέματα πωλήσεων και ακίνητης περιουσίας σας καλούν να βάλετε φρένο ώστε να διεκδικήσετε στο μέλλον κάτι καλύτερο. Μία κατάσταση φτάνει στο τέλος της, ένας κύκλος κλείνει και εσείς είστε φορτισμένοι.

-Αποφύγετε την σκληρή κριτική προς άτομα της οικογένειάς σας και μην γίνεστε επικριτικοί μαζί τους, καθώς τα συμφέροντά σας στεγάζονται κάτω από την ίδια στέγη. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους μιας και το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος σας.

+Η πανσέληνος επηρεάζει θετικά τον τομέα της εργασίας και μπορεί να σας φέρει μία θέση εργασίας, η οποία στέκεται σωτήρια για εσάς. Η υγεία σας καλυτερεύει και οι άμυνες σας βελτιώνονται σημαντικά, ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με το σώμα σας ή αθληθείτε προκειμένου να διατηρήσετε την φόρμα σας και την ευρωστία σας.

-Η αντίθεση Άρη-Δία σας κάνει υπερβολικούς στο θέμα αντιμετώπισης του έρωτα αλλά και σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, αλλά πολλές φορές δεν είναι ανεδαφικές. Αποφύγετε τις υπερβολές, τις δαπάνες και τα έξοδα με τον ή την σύντροφό σας ή τους φίλους σας. Μην εξιδανικεύετε τον έρωτα αλλά και ένα πρόβλημά σας σχετικά με ένα από τα παιδιά σας, επιστρατεύστε τον ρεαλισμό σας και κοιτάξτε τα δεδομένα της έχουσας κατάστασης. Αποφύγετε τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο και προσέξτε στις υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου καθώς ενδέχεται να εξαπατηθείτε. Μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

+Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι σύμμαχός σας, οι ιδέες σας ενέχουν το στοιχείο της γοητείας και εύκολα μπορείτε να επιβληθείτε σε όσους επιθυμείτε. Όμορφες στιγμές εγγυάται η επαφή σας με τα αδέλφια σας, με τους στενούς συγγενείς, με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας.

Παρθένος: Η πανσέληνος του μήνα σας καλεί να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Έχετε «μπουχτίσει» των υποχρεώσεων και ετοιμάζετε μία απόδραση σε κοντινό ή μακρινό προορισμό. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στις μετακινήσεις σας αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας αποθαρρύνει από το να ταξιδέψετε. Αποφύγετε να ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό και μην εμπλέκεστε με παράνομα μονοπάτια καθώς αυτό θα στοιχίσει στην υπόληψή σας.

+Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών και ένας κύκλος φαίνεται πως κλείνει μετά από επίπονες και κοπιαστικές προσπάθειες. Η καταξίωσή και η εδραίωση μοιάζουν πλέον πραγματικότητα.

+Πολλοί Παρθένοι θα ζήσετε έναν ιδιαίτερα παθιασμένο έρωτα και το ερώτημα είναι, ετοιμάζετε ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας ή ο έρωτας σας έρχεται ουρανοκατέβατος στο ταξίδι; Όποιο και να είναι το σενάριο εσείς δεν έχετε τίποτα άλλο παρά να αφεθείτε. Αποφύγετε την σκληρή κριτική και τις βαριές κουβέντες με τα αδέλφια σας και τους στενούς σας συγγενείς.

-Η αντίθεση Άρη-Δία φέρνει πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας αλλά και με την οικογένειά σας. Μην ραθυμείτε, μην δυσανασχετείτε, διεκπεραιώστε τις ευθύνες και αποδράστε. Αποφύγετε την εργασιομανία και τις υπερβολές για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας αλλά και με τα του οίκου σας. Ακολουθείτε τη νόμιμη οδό και αποφύγετε τις εμπλοκές με τον νόμο. Να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με οικείους αλλά και με τον ή την σύντροφό σας.

+Τα οικονομικά σας φαίνονται να ανακάμπτουν και η ισχύ σας σε εισόδημα επίσης. Κέρδη από πωλήσεις ή το ακίνητο, προσέξτε μόνο τα ψιλά γράμματα στις υπογραφές συμβολαίων. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ερμή υπόσχεται καλύτερες ενδοοικογενειακές σχέσεις λίγο μετά την πανσέληνο.

Ζυγός: Η πανσέληνος του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά ως επί των πλείστων. Η ενασχόλησή σας με θέματα μισθοδοσίας, μισθοληψίας, ακίνητης περιουσίας, κληρονομικών ή φορολογικών είναι έντονη. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις πρέπει να καλυφθούν και αυτό σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού, φροντίστε να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και μην δαπανάτε υπέρογκα ποσά. Πολλοί μπορεί να βιώσετε οικονομική στενότητα και έλλειψη πόρων, αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα ανασφαλείς. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε πως το χρήμα είναι μία μόνο παράμετρος της ανάγκης σας να νιώσετε ασφάλεια.

+Αντιστρέψτε το κλίμα ερχόμενοι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενδυναμώστε τις σχέσεις μαζί τους και ανακτήστε το χαμένο έδαφος της χαμένης σας αυτοπεποίθησης. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης δίπλα τους. Μην απομακρύνεστε από τον ή την σύντροφό σας, πλησιάστε τον/την και απολαύστε αυτό που σας λυτρώνει, την ουσιαστική δέσμευση.

-Πολλοί Ζυγοί ενδέχεται να βιώσουν μία περιορισμένη ερωτική-σεξουαλική επιθυμία αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό. Στοχεύετε στην ένωση σε βάθος και όχι στην επιφανειακή πλέον. Θετικές εξελίξεις σχετικά με πωλήσεις ή με την πώληση ενός ακινήτου. Η αντίθεση Δία-Άρη σας κάνει υπερβολικούς στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς σας συγγενείς. Ενδέχεται να ξοδέψετε περισσότερα εν ονόματι τους. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε καθώς θα φανείτε αναληθείς ή ανακριβείς. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας, ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσον καθώς είστε αφηρημένοι και αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρει σύγχυση στην καθημερινή σας ζωή, εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και μην εξουθενώνεστε διανοητικά. Να είστε επακριβείς στις εκφράσεις σας με τους συνεργάτες σας.

+Λίγο μετά την πανσέληνο, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βελτιώνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ενώ παράλληλα κάνει τον λόγο σας γοητευτικό έτσι μπορείτε να περάσετε τις ιδέες σας σε άλλους. Εισπράττετε ικανοποίηση από τις σχέσεις σας αλλά και από τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς.

Σκορπιός: Απέναντι σας βρίσκεται η Σελήνη και η πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονά σας κάτι που φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση και κούραση. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες έχουν πολλαπλασιαστεί, ο ελεύθερος χρόνος σας έχει περιοριστεί σημαντικά και αυτό προτάσσει την ρουτίνα έναντι της προσωπικής σας ζωής. Πολλοί Σκορπιοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε γκρίνια και σκληρή κριτική από τον ή την σύντροφό σας ή από συνεργάτες σας. Μην γίνεστε οξείς και επιθετικοί, προτάξτε την λογική έναντι του συναισθήματος και αιτιολογήστε με επιχειρήματα την έχουσα κατάσταση, εξάλλου ο λόγος σας έχει δύναμη και μπορείτε να ποντάρετε στην δυναμική του χρήση προκειμένου να επηρεάσετε τους άλλους και να τους πείσετε για την ορθότητα των επιχειρημάτων σας.

+Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς αλλάζουν ριζικά, αποκτούν δύναμη και θεμελιώνονται σε πιο δυνατές βάσεις. Διανύετε μία περίοδο που οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έχουν μπει στην συμπίεση και αυτό σας προκαλεί μελαγχολία και χαμηλώνει την απόδοσή σας. Συμβιβαστείτε με την αλήθεια, εργαστείτε, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες και ξεκλέψτε λίγο χρόνο ώστε να οργανώσετε ένα ταξίδι express με το ταίρι σας.

-Η αντίθεση Άρη-Δία σας εξωθεί σε έξοδα και σε υπερβάλλουσες δαπάνες, αποφύγετε να ξοδέψετε τα «μαλλιά της κεφαλής σας» καθώς θα μείνετε πανί. Διασφαλίστε την εισοδηματική σας ισχύ καθώς η καταναλωτική σας μανία θα σας ωθήσει σε λάθος αγορές.

+Ο ερωτισμός σας έντονος, τα πάθη σας βαθιά και ασυγκράτητα, ότι καλύτερο για εσάς. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο επομένως. Εξαιρετικές στιγμές υπόσχεται η αντίθεση με τον ή την σύντροφό σας αλλά και περιπέτειες που φουντώνουν.

-Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα και μην δαπανάτε αλόγιστα ποσά στον βωμό του έρωτα ή ενός έρωτα καπρίτσιου. Μετά την πανσέληνο φαίνεται πως τα έσοδα έρχονται για να επανορθώσουν τις λάθος κινήσεις σας τις περασμένες ημέρες.

+Ένα επαγγελματικό σχέδιο, ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο μοιάζει ιδανικό, περιμένετε μερικές ημέρες και κρίνετε εσείς πότε πρέπει να το κοινοποιήσετε. Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Τοξότης: Η πανσέληνος του μήνα φέρνει υπερβάλλουσες υποχρεώσεις και αυξημένες απαιτήσεις στον χώρο της εργασίας σας. Οι εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε μοιάζουν ογκώδεις και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας με τρόπο ενδελεχή. Η επιμονή σας, η ενασχόλησή σας με την λεπτομέρεια μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Φροντίστε για την υγεία σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα, εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα καθώς εξουθενώνεστε λόγω των απαιτήσεων της περιόδου. Φαίνεται πως κινείστε παρασκηνιακά, ετοιμάζετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το κοινοποιήσετε. Συνεχίστε να κινήστε στο παρασκήνιο και παρουσιάστε τα σχέδιά σας όταν κρίνετε εσείς πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

+Οι προσπάθειές σας φαίνεται πως στέφονται με επιτυχία και αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση σε μία περίοδο που το χρειάζεστε. Ο οικονομικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις και φαίνεται πως πλέον έχετε καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές.

+ & - Η αντίθεση Δία-Άρη στον άξονά σας δημιουργεί υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και μαχητικοί. Προβάλλετε τις ικανότητές σας, τα ταλέντα σας με τρόπο όχι προκλητικό. Η αξία σας είναι δεδομένη, διασφαλίστε την και μην επιτρέπετε σε εχθρούς να σας σχολιάζουν αρνητικά. Το θάρρος σας, η ειλικρίνειά σας τσακίζουν κόκαλα  ακολουθείστε τον δρόμο της καρδιάς σας, ο οποίος βρίσκεται στην ευθύτητα και όχι στην καταπίεση.

-Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας χρήζει πρωταγωνιστές ασυνεννοησίας, να είστε επακριβείς στις λεκτικές σας τοποθετήσεις και να μην προκαλείτε ασάφειας, διπλοτσεκάρετε ή τριπλοτσεκάρετε ότι έχετε να κάνετε καθώς είστε αρκετά αφηρημένοι. Καλό είναι να αποφύγετε διευθετήσεις που σχετίζονται με το ακίνητό σας ή με αγοραπωλησίες καθώς θα εξαπατηθείτε.

+Ικανοποίηση εισπράττετε από τον φιλικό σας κύκλο, καλύτερες επικοινωνιακές προδιαγραφές υπόσχονται ένα καλύτερο κλίμα. Βιώνετε αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα στην προσωπική σας ζωή παρόλα αυτά, επωφεληθείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Κοντά στην πανσέληνο είναι έντονο το σενάριο της παρουσίας σας σε ένα κοσμικό γεγονός, εσείς είστε αινιγματικοί και συνδυάζετε την εσωστρέφεια με την εξωστρέφεια και την διασκέδαση. Αντιφατικοί και απολαυστικοί.


Αιγόκερως: Η πανσέληνος σχηματίζεται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία και την χαρά της ζωής. Ο άξονας φιλία-έρωτα επηρεάζεται θετικά και εσείς μπορείτε να επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση, η οποία έχει αντέξει στο χρόνο. Σίγουρα συνειδητοποιείτε πως ο φιλικός σας και γενικότερα ο κοινωνικός σας κύκλος έχει συρρικνωθεί αλλά έχουν μείνει δίπλα σας άτομα αξιόλογα όπως εσείς. Πιθανό σενάριο η υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου ενώ πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ξεχυθείτε έξω και αναζητήστε ερωτικό/ή παρτενέρ. Γενικότερα,  η πανσέληνος δεν είναι καθόλου αρνητική για το ζώδιό σας, φέρνει επιτυχίες σε προσωπικό, σε φιλικό και σε αισθηματικό επίπεδο. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου ενδέχεται να ακούσετε το ευχάριστο.

-Η αντίθεση Άρη-Δία φέρνει υποχρεώσεις, ευθύνες και κούραση αλλά καλό είναι να ξεκλέψτε χρόνο, άνθρωποι είστε και χρειάζεστε με την σειρά σας το συναίσθημα. Οργανώστε ένα τετραήμερο-τριήμερο απόδρασης και ας λείψετε την Δευτέρα, υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να ασχοληθούν μία ημέρα με το πόστο σας. Φροντίστε για την υγεία σας αλλά και για τις τροφές που καταναλώνετε, ας είναι πλούσιες σε βιταμίνες και χωρίς τοξίνες.

-Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί μία τάση για αφηρημάδα, φροντίστε να έχετε υπό την εποπτεία σας τα προσωπικά σας αντικείμενα στις μετακινήσεις σας. Χρειάζεται να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις(ειδικότερα με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς).

+Λίγο μετά την πανσέληνο το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης δημιουργεί καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές και επιτυχίες, απλά μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας, εμπιστευτείτε άτομα πολύ δικά σας και κάντε την διαφορά, ξεχωρίστε και κερδίστε τις εντυπώσεις όπως πάντα στον τομέα «καριέρα».

Υδροχόος: Αρκετά εκρηκτική η πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Υδροχόοι καθώς φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας συν επαγγελματικά. Πολλοί ενδέχεται να βιώσετε μία απομάκρυνση από ένα άτομο οικογενειακό ή που θεωρείτε πολύ οικείο. Η ψυχρότητα, η δυσκαμψία και η απογοήτευση χτυπούν την πόρτα σας. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται, νιώθετε αρκετά περιορισμένοι και πως ο ελεύθερος σας χρόνος έχει φτάσει στο ναδίρ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συγκρούονται με εκείνες της οικογένειας και εσείς καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Αποφύγετε να γίνετε άδικοι και σκληρή με τους οικείους σας αλλά κυρίως αποφύγετε να συγκρουστείτε με άτομα εξουσίας. Επιδείξτε σύνεση, οργανωτικότητα και φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και τις επιπρόσθετες ευθύνες. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας(πιθανώς ο πατέρας) ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας και εσείς θα κληθείτε να του σταθείτε.

+Παρόλα αυτά βρίσκεστε σε εποχή κλεισίματος κύκλων και διάφορων προσωπικών σας υποθέσεων, να θυμάστε πως μετά την ένταση της πανσελήνου και εφόσον επέλθει η αντικειμενικότητα θα συνειδητοποιήσετε πως οι αλλαγές ήταν μόνο για το καλό σας. Διαθέτετε πείσμα, επιμονή, υπομονή και εσωτερική συγκρότηση ώστε να επιλύσετε τις δυσαρμονίες και να βρείτε δυναμικές λύσεις.

-Η αντίθεση Δία-Άρη σας ωθεί σε ακρότητες με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους φίλους σας. Πολλοί ενδέχεται να τα δίνεται όλα μα όλα για τον έρωτα και την φιλία ενώ άλλοι μπορεί να βιώνετε απογοητεύσεις, χρειάζεται να επιστρατεύσετε την λογική σας και να δείτε ψύχραιμοι, στηριζόμενοι στον κυβερνήτη σας(Ουρανό = αντικειμενισμό και λογική).

-Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει σε παρεξηγήσεις με φίλους γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις για την πορεία μιας φιλικής σας σχέσης. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα και μην ξοδεύετε υπέρογκα ποσά για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, αποφύγετε να του δανείσετε χρήματα επίσης.

+Μετά την πανσέληνο, οι σχέσεις σας με τους φίλους γαληνεύουν, ηρεμούν και οι παρεξηγήσεις επιλύονται ενώ μπορείτε να οργανώσετε μαζί τους ένα ταξίδι που θα βοηθήσει τις σχέσεις σας. Κοινωνική συνείδηση και ένταξη στο συλλογικό-ομαδικό σας ανακουφίζει και έχει ως αποτέλεσμα να ανακτήσετε την χαμένη αυτοπεποίθησή σας. Ευχάριστα νέα από το εξωτερικό, εύρεση εργασίας εκεί και νομικές επιτυχίες.


Ιχθείς: Η πανσέληνος του μήνα φέρνει έντονη κινητικότητα ή ένα ταξίδι, μία μετακίνηση εντός ή εκτός συνόρων. Ετοιμάζετε τις αποσκευές σας και απογειώνεστε κυριολεκτικά. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, κάποια εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή στο ταξίδι σας, φροντίστε να μην σας χαλάσει τίποτα τις διακοπές σας ή την απόδραση σας. Αποφύγετε τις εμπλοκές με το νόμο, ακολουθείτε το μονοπάτι της νόμιμης οδού ώστε να προστατεύσετε το κύρος σας. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους στενούς συγγενείς σας ή με τα αδέλφια σας, αποφύγετε την σκληρή κριτική και μην ανταλλάσσετε βαριές κουβέντες.

+Οι νεότεροι σε ηλικία απολαμβάνετε έναν θρίαμβό σας ή ένας κύκλος σπουδών φτάνει στο τέλος του και εσείς καταξιώνεστε. Ευχάριστες και ιδιαίτερα παθιασμένες κρίνονται οι σχέσεις σας με τους φίλους σας, απολαύστε όμορφες στιγμές κοντά τους και σταθεροποιείστε τα δεσμά σας, τώρα κατανοείτε ποιοι έχουν σταθεί ουσιαστικά δίπλα σας. Καταξιώνεστε και αποκτάτε δύναμη στον χώρο συλλογικής διαπραγμάτευσή σας.

-Η αντίθεση Άρη-Δία φέρνει υπερβολικές απαιτήσεις από τους οικείους σας ή από τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις ακρότητες και τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή με τους έχοντες εξουσία και δύναμη. Οικογένεια ή καριέρα; Το δίλημμα της εποχής! Η δύσκολη γωνία του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί και επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας καθώς μπορεί να προκύψουν ασάφειες και παρεξηγήσεις τόσο με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας όσο και με την σχέση σας ή με τον/την σύντροφό σας.

+Καλύτερες προδιαγραφές αναμένονται στον οικονομικό τομέα, τα έσοδα έρχονται να ενισχύσουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα ενώ αναζητάτε μία ουσιαστικότερη επικοινωνία με το ταίρι σας. Ο ερωτισμός σας έντονος, η γοητεία σας στα ύψη και εσείς μπορείτε να αδράξετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες τονώνουν και το εισόδημά σας.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου