Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο Κρόνος στον Σκορπιό - Δύο χρόνια με έναν δυνατό Κρόνο/Suturn Enters in Scorpio


Από τις 5/10/2012 έως τις 23/12/2014 ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, της εξουσίας, της ευθύνης, της σταθεροποίησης, της οικοδόμησης, των ορίων, της συντήρησης, της σοφίας, της δύναμης, της πειθαρχίας και της συνείδησης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Πλούτωνα, στον Σκορπιό. Στις 15/06/2015 εισέρχεται ανάδρομος ξανά στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18/09/2015. Μία ομάδα ζωδίων, τα σταθερά ζώδια έρχονται αντιμέτωπα με το «πλήρωμα του χρόνου», μπαίνουν σε μία διαδικασία ωρίμανσης, περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, προσωπικής αναδιάρθρωσης και κινητοποίησης. Σύμβολο του Κρόνου; Ο σταυρός της ύλης και της εξουσίας που επιβάλλεται επάνω στην ψυχή. Τι σημαίνει αυτό; Πως η ψυχή έρχεται αντιμέτωπη με ένα βάρος, με υποχρεώσεις ώστε να αποκτήσει δύναμη, εξουσία και υλικά αγαθά προκειμένου να επιβιώσει και να αυτονομηθεί-ανεξαρτητοποιηθεί. Ο Κρόνος συνδέεται άρρηκτα με την σκιά δηλαδή με τις σκοτεινές και μη αποδεκτές ή καταπιεσμένες πτυχές του εαυτού μας. Από τον Σκορπιό έρχεται να σπάσει «ταμπού» σχετικά με το σεξ αλλά και με την εξουσία, έρχεται να τιμωρήσει τον σεξουαλικό «βαμπιρισμού» και αυτό θα μας φέρει αντιμέτωπους με την περιορισμένη ερωτική επιθυμία ή την σεξουαλική αποχή. Το σεξ γίνεται μία υπόθεση σημαντική και μόνο εφόσον συνδεόμαστε ψυχικά με τον άνθρωπο που ποθούμε θα ενωθούμε σε μία σάρκα. Οι εξουσιάζοντες και οι έχοντες εξουσία αναμένονται να τιμωρηθούν δεόντως, όσοι έχουν κάνει κατάχρηση της δύναμης, της εξουσίας και έχουν ακολουθήσει την παράνομη οδό θα χάσουν το κύρος τους και την δύναμή τους.


Θέματα οικονομικά θα έρθουν στην επιφάνεια και οι λάθος οικονομικοί χειρισμοί θα φέρουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των κυβερνήσεων αλλά και των οικονομικών πολιτικών, δημοσιονομικών και νομισματικών ανά τον κόσμο. Όσοι έχουν αποθησαυρίσει θα τιμωρηθούν και θα χάσουν την οικονομική τους δύναμη, η οποία στηριζόταν στην κλοπή και στην απάτη. Η εν λόγω θέση του Κρόνου προκαλεί μία ατμόσφαιρα βαριά καθώς μας φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο αλλά και με τις πιο σκοτεινές-άδυτες πλευρές μας που ακόμα και εμείς οι ίδιοι αρνούμαστε να αντικρίσουμε. Η ενδοσκόπηση, η αυτοκριτική και η επαφή με την πραγματική εικόνα του εαυτού μας μπορούν να μας οδηγήσουν στην εξιλέωση και στην θεραπεία της ψυχής και του νου. Τα συναισθήματά μας μπορεί να είναι καταπιεσμένα ή ελεγχόμενα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσουμε μέρος της ειλικρίνειας ή καλύτερα του αυθορμητισμού μας. Η μυστικοπάθεια, η εσωστρέφεια και η περισυλλογή είναι λέξεις κλειδιά, με τις οποίες μπορούμε να δώσουμε μια εικόνα για το τι εστί Κρόνος στον «Σκορπιό». Στην ατιμία, στην προδοσία απαντάμε με σκληρότητα, αδιαφορία και γινόμαστε κάπως κακεντρεχείς προσπαθώντας να ανταποδώσουμε τα αντίποινα. Ο Κρόνος στον Σκορπιό συνδέεται με τον θάνατο, με έναν θάνατο κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Είναι η εποχή που οι κακές οικονομικές πολιτικές θα καταπολεμηθούν, οι καταχρήσεις της δύναμης, της εξουσίας και του χρήματος φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα και απαιτείται πλήρης οικονομική ανασύνταξη-αναδιάρθρωση και χωρίς κλοπές. Ο «θάνατος» θα αποτελέσει ταμπού και όλοι θα έρθουμε σε επαφή με έναν θάνατο είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Απώτερος σκοπός; Η απόκτηση δυνάμεων, η ενηλικίωση και η σοφία. Ο χρόνος φέρνει τις πρώτες ρυτίδες αλλά και εμπειρία ζωής.

Μία διετία με Κρόνο και Πλούτωνα σε Αμοιβαία Υποδοχή:  
Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Πλούτωνα, στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας αντίστοιχα βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου, στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι δύο πλανήτες φιλοξενούν ο ένας τον άλλον, είναι οι οικοδεσπότες και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον καλεσμένο τους. Η ανάλυση του Κρόνου στον Σκορπιό αναλύθηκε παραπάνω, έχετε μία ιδέα για το τι εστί Κρόνος στον Σκορπιό. Σύμβολο του Πλούτωνα; Το ημικύκλιο της ψυχής με την εξωτερική πλευρά γυρισμένη στην πλευρά της ύλης, που φανερώνει την ανωτερότητα του πνεύματος έναντι της ύλης και συμβολίζει την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες. Έντονες οι πολιτικές και οικονομικές αναδιαρθρώσεις προκειμένου να αποφευχθούν οι καταχρήσεις και να επέλθει η ανισότητα, κάτι που είναι δύσκολο αλλά μπορεί να συγκλίνει η κοινωνία προς τα εκεί με κόπο και προσπάθεια. Οι δύο πλανήτες «σαν σε έξαρση» χαρίζουν δυναμικές και δυνατές ποιότητες προκειμένου να αλλάξει η κοινωνία ριζικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από τα δυόμισι αυτά χρόνια η οικονομία και η πολιτική θα έχουν περάσει μέσα από μία τεράστια αναδιάρθρωση και η κοινωνία θα στηρίζεται σε έναν άλλον κώδικα, σε ένα άλλο πολιτικοοικονομικό σκηνικό. Οι κυβερνήσεις κρίνονται, οι έχοντες εξουσία και δύναμη επίσης, όσοι καταχρώνται τη δύναμη περνάνε από κρας τεστ και χάνουν την εξουσία τους εφόσον δεν τηρούν την νομιμότητα. Ο στρατός και η άμυνα στην Ελλάδα θα περάσουν από μία αλλαγή και διάφορα μέτρα έρχονται στην επιφάνεια αλλάζοντας ριζικά το σύστημα άμυνας της χώρας.

Ένας δυνατός Κρόνος: 
Ο πλανήτης Κρόνος από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ποσειδώνα, τον Χείρωνα και τον Δία. Ας αναφερθούμε πιο διεξοδικά στους εν λόγω σχηματισμούς στον αστρολογικό μας ουρανό:

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2012: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σε θετική γωνία τριγώνου με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε οργανωμένα την φαντασία και να την συνδυάσουμε με την πρακτικότητα. Η έμπνευση, η φαντασία βρίσκουν ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος και εξαιτίας της στήριξης του Κρόνου μπορούν να υλοποιηθούν επιτυχώς με οργάνωση, πειθαρχία, υπομονή και επιμονή. Είναι μία περίοδος που καλούμαστε να κοιτάξουμε στο βάθος της ψυχής μας με ρεαλισμό και κινητοποιώντας την λογική μας έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε το «τραυματισμένο» εγώ μας. Ο Κρόνος δίνει την ρεαλιστική ματιά, ο Ποσειδώνας την έμπνευση και την δύναμη να εντρυφήσουμε στα άδυτα της ψυχής μας. Το εν λόγω δίμηνο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όλους μας, ώστε να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας, με τον εαυτό μας. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να συνειδητοποιήσουμε τις καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού μας, να τις αποδεχτούμε και να βαδίσουμε με σοφία σε έναν πιο γαλήνιο και παραγωγικό δρόμο. Οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί, οι τεχνίτες, οι ζωγράφοι, οι χορευτές, οι αστρολόγοι και όσοι ασχολούνται με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και με την θεραπεία ή την ολιστική θα έρθουν δυναμικά στο προσκήνιο, αποκτώντας δύναμη και υπεροχή. Η όψη επαναλαμβάνεται τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Οκτώβριο του 2013. 

Δεκέμβριος 2013: Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Κρόνος από τον Σκορπιό σχηματίζει εντυπωσιακή γωνία τριγώνου με τον Δία, ο οποίος έχει κάνει την είσοδό του ήδη από τον Ιούνιο του 2013 στο ζώδιο της έξαρσής του, στον Καρκίνο. Ο κακεργέτης πλανήτης Κρόνος σε αρμονία με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, αναπτύσσει την επιχειρηματικότητα και βοηθάει ώστε να γεννηθούν νέα projects, τα οποία θα καρποφορήσουν και θα ευδοκιμήσουν στην μετέπειτα πορεία και ειδικότερα από το 2015 και έπειτα. Βαδίζουμε σε μία περίοδο ριζικής αναδιάρθρωσης, κατεδάφισης της παλαιάς οικονομικής πολιτικής αλλά και των σαθρών κυβερνήσεων. Η οικογενειακή ζωή, η παράδοση αλλά και ο οικονομικός τομέας ήδη από τα τέλη του 2013 θα μπουν σε τροχιά ανάκαμψης εφόσον αλλάξει ριζικά το τρέχον οικονομικόπολιτικό σύστημα. Εν αναμονή των γεγονότων λοιπόν!


Αναλυτικά: (Διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας)

Κριός: Η νέα θέση του Κρόνου έρχεται να φέρει οικονομική στενότητα, έλλειψη πόρων και σας καλεί να είστε φειδωλοί στους οικονομικούς χειρισμούς σας. Αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και μην προβείτε στα οικονομικά ρίσκα καθώς μπορεί να επιβαρυνθείτε με χρέη. Η αποπληρωμές των δανείων και οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται με όρους όχι τόσο επωφελείς και αυτό δοκιμάζει την τσέπη σας. Η ψυχολογία σας είναι κάπως πιο κατηφής και έρχεστε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, κάτι που σας ωθεί στην απομόνωση και στην ανάλυση του χαρακτήρα σας. Η ρεαλιστική εικόνα για τον εαυτό σας μοιάζει εφικτή και καλό είναι να κοιτάξετε χωρίς συναισθηματισμούς στην ψυχοσύνθεσή σας ώστε να απαλλαγείτε από φοβίες και να αποδεχτείτε τις κρυφές ή καλύτερα τις καταπιεσμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας.    Πολλοί Κριοί οδηγήστε στην σεξουαλική αποχή ή καλύτερα η συχνότητά σας στην σεξουαλική πράξη περιορίζεται, αυτό δεν σημαίνει πως χάνετε τον αισθησιασμό σας, απλά ίσως να μην έχετε ιδιαίτερα αυξημένη διάθεση, μπορεί να βιώσετε μία απομάκρυνση από τον/τη σύντροφό σας και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας επιθυμία. Η μεθοδικότητά σας αυξάνεται και μπορείτε να προβείτε σε σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι οποίες θα αποφέρουν οικονομική και ηθική ανταμοιβή στο μέλλον. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα ως προς την σεξουαλικότητά σας, ελέγξετε κατά πόσο είστε γόνιμοι και παραγωγικοί.

Ταύρος: Ο Κρόνος απέναντί σας έρχεται να δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας ή την συντροφική σας ζωή. Δεδομένης της εν λόγω διέλευσης έχετε κατά νου πως ο τομέας των σχέσεων βρίσκεται σε πλήρη αναδιάρθρωση. Άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σας και σχέσεις που δεν στηρίζονται σε αληθινά συναισθήματα ή σε ρεαλιστική βάση τερματίζουν. Παρόλα αυτά, να είστε σίγουροι πως η ποσότητα μπορεί να αποχωρεί αλλά παραμένει η ποιότητα, λίγοι και εκλεκτοί μένουν δίπλα σας και στηρίζουν το έργο σας αλλά και την πορεία σας. Πολλοί Ταύροι δοκιμάζεστε στον γάμο σας και η σχέση σας περνάει μέσα από κρας τεστ, μην διστάσετε να λήξετε την προαναφερθείσα σχέση εφόσον έχει φθαρεί, καθώς θα καταλήξει σε απλή συμβίωση. Από την άλλη κάποιοι Ταύροι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση και να περάσετε βέρα είτε στο δεξί είτε στο αριστερό. Θεωρείστε κατ’ εξοχήν μονογαμικό ζώδιο και δεν απιστείτε, εφόσον έχετε υποπέσει και διχαστήκατε στον αισθηματικό σας τομέα να είστε σίγουροι πως θα λάβετε μία απόφαση σχετικά με την πορεία της μίας εκ των δύο σχέσεων, ο Κρόνος σε αντίθεση δεν συγχωρεί τις ανώριμες συμπεριφορές. Μπαίνετε σε μία προσπάθεια να αποδείξετε ότι αξίζετε τίτλους και δικαιώματα ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος, οι ευθύνες υπερβάλλουσες και εσείς σε έναν κοπιαστικό αγώνα ανόδου και απόκτησης εμπειρίας.

Δίδυμοι: Η νέα θέση του Κρόνου από τον Σκορπιό σας βάζει σε μία διαδικασία αναπόφευκτης προσαρμογής μέσα από αγώνες και μεθοδικότητα στον χώρο της εργασίας. Αποφύγετε να γίνετε φυγόπονοι, αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας, τις ευθύνες σας και εργαστείτε με συντηρητισμό, μεθοδικότητα και συστηματικότητα προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το αποτέλεσμα είναι επιθυμητό εφόσον αντιμετωπίσετε τη ζωή σε ρεαλιστικά δεδομένα. Αγωνίζεστε ώστε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον και φυσικά θέλετε να γίνετε μία εργασιακή δύναμη. Φροντίστε την υγεία σας καθώς οι υποχρεώσεις σας στρεσάρουν και το ανοσοποιητικό σας σύστημα εξασθενεί σημαντικά. Πάρτε μέτρα πρόληψης, επισκεφτείτε τον προσωπικό σας ιατρό, μπορεί να διαγνώσει κάποια χρόνια πάθηση που σχετίζεται ειδικότερα με τα οστά, τους χόνδρους και το μυϊκό σας σύστημα. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο κοπιαστική, πιο κουραστική, φαίνεται πως χάνετε την ανεμελιά και την νεανικότητά σας σε ένα σημείο αλλά ο σκοπός είναι ιερός και θα σας εγκαθιδρύσει κοινωνικά. Δυσκολίες με συνεργάτες ή αλλαγή κατεύθυνσης στον εργασιακό τομέα.

Καρκίνος: Η νέα θέση του Κρόνου είναι άκρως ενθαρρυντική για το δικό σας ζώδιο καθώς σας κινητοποιεί δημιουργικά. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Πολλοί θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και να επισημοποιήσετε μία χρόνια σχέση ενώ άλλοι θα μπείτε στην διαδικασία απόκτησης απογόνων καθώς πιστεύετε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή ώστε να αφήσετε την παρακαταθήκη σας. Φυσικά, μιας και ο Κρόνος είναι αμφιθυμικός πλανήτης η διέλευση του από το κομμάτι των ερώτων μπορεί να δείξει πως αντιμετωπίζετε το θέμα της δέσμευσης με περισσότερη σοβαρότητα, οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σταθεροποιηθεί στο χρόνο. Κάποιοι γονείς μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με κάποιον από τους απογόνους σας. Ωστόσο, μην φοβάστε καθώς η νέα θέση του Κρόνου είναι σταθεροποιητική και υποβοηθητική.

Λέων: Λιγότερο χρόνο, περισσότερες ευθύνες και ωρίμανση σηματοδοτεί η διέλευση του δάσκαλου Κρόνου από τον Σκορπιό για το δικό σας ζώδιο. Ένα άτομο της οικογένειάς σας αντιμετωπίζει ένα θέμα, ένα πρόβλημα και εσείς καλείστε να σταθείτε δίπλα του/της. Στο μενού των επόμενων δυόμισι χρόνων επιπλοκές και δυσκολίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή πωλήσεων. Μία μετακόμιση ή αλλαγή κατοικίας φλερτάρει με τη ζωή σας, οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις θορυβούνται και οι δεσμευμένοι ή οι παντρεμένοι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην σταθερή σας σχέση ή στον γάμο σας αντίστοιχα. Ωριμάζετε, αναλαμβάνετε οικογενειακά βάρη και καλείστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του καιρού. Κρίση αξιών, σταθερών στη ζωή σας και ένα αίσθημα αδυναμίας σας καταβάλλει, διανύετε μία περίοδο εσωστρέφειας, νοσταλγικότητας και αναπόλησης ενώ παράλληλα έρχεστε σε επαφή με το βαθύτερο συναίσθημά σας και καλείστε να αντιμετωπίσετε αδυναμίες του χαρακτήρα σας. Οι νεότεροι σε ηλικία ίσως πάρετε την απόφαση να μείνετε έξω από την πατρική οικογένεια, όχι με την έννοια του απαρνιέμαι τις ρίζες μου και τις καταβολές μου αλλά με την έννοια ανεξαρτητοποιούμαι και αυτονομούμαι.

Παρθένος: Ο οικονομικός τομέας είχε δεινοπαθήσει, ώρα για οικονομική ανασύνταξη και έσοδα σταδιακά. Η νέα θέση του Κρόνου από τον Σκορπιό είναι άκρως υποβοηθητική καθώς σας χαρίζει σαφείς απόψεις για τη ζωή, σκέφτεστε σε πιο ρεαλιστική βάση(όχι ότι δεν διαθέτετε λογική. Ιδανική περίοδος για εμπορικές διαπραγματεύσεις και συναλλαγές, κερδίζετε σε πειθώ και ρητορεία έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε συμμαχίες καθώς ο λόγος σας εκπέμπει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και σοφία. Για πολλούς Παρθένους είναι ορατό το ενδεχόμενο της εξομάλυνσης των σχέσεών σας με τα αδέλφια σας ή με τους στενούς συγγενείς. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να πάρετε την απόφαση για την συνέχιση των σπουδών σας και να έχετε επιτυχία μέσα από ένα σύστημα μεθοδικό. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να πάρετε την απόφαση να διδάξετε ή να αρχίσετε έναν νέο κύκλο σπουδών. Παρατηρείτε, κριτικάρετε και συγκρίνετε βάση στατιστικών παρατηρήσεων και γεγονότων, η ζωή σας πλαισιώνεται σε πιο ρεαλιστικές βάσεις.


Ζυγός: Πολλά εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, πολλές δυσκολίες έρχονται να λάβουν τέλος. Όσοι Ζυγοί ταλαιπωρηθήκατε στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας πλέον βαδίζετε πιο αγέρωχα. Μπορεί ο κοινωνικός σας κύκλος να βρίσκεται σε σμίκρυνση αλλά να είστε σίγουροι πως είναι ποιοτικός όπως ταιριάζει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Αφροδίτης. Με την νέα θέση του Κρόνου μπορεί να βιώσετε οικονομική δυσφορία, ο μισθός σας σε περικοπή και η εισοδηματική σας δυναμικότητα σε αποσύνθεση. Αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις, τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα και κυρίως μην ρισκάρετε στην δουλειά σας εφόσον δεν είστε σίγουροι για το μέλλον μίας υποψήφιας μελλοντικής δουλειάς και των εισπρακτέων αμοιβών. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να κλονιστεί παροδικά λόγω οικονομικής ανασφάλειας και αβεβαιότητας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητά σας και να σταθεροποιηθούν οι αποδοχές σας. Αλλάζει το σύστημα σταθερών και αξιών στη ζωή σας, γίνεται ποιοτικότερο και συμπεριλαμβάνει τον παράγοντα σοφία. Κρίνετε πιο λογικά και αντικατοπτρίζεται η ζωή στο πρόσωπό σας επάνω σε μία πιο ρεαλιστική βάση.

Σκορπιός: Να πούμε καλώς τα δεχτήκατε; Όχι βέβαια! Ο Κρόνος από το ζώδιό σας λειτουργεί πιο ρεαλιστικά για το δικό σας ζώδιο. Είχατε περάσει δύο χρόνια περισυλλογής, απομόνωσης και κλεισίματος κύκλων. Η ψυχολογία σας ήταν αρκετά πεσμένη μα έφτασε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες κατάματα και να εργαστείτε σκληρά. Ο χρόνος σας περιορισμένος, οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Η προσωπική σας ζωή, τα προσωπικά σας θέλω, οι επιθυμίες σας στο μικροσκόπιο. Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι αντίστοιχα αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον μόνιμο δεσμό σας ή στον γάμο σας, είστε αρκετά πιεσμένοι αλλά οφείλετε να μην απομακρυνθείτε από τον/τη σύντροφό σας. Τυχόν φθορές στις σχέσεις σας έρχονται στην επιφάνεια και περνάνε μέσα από ένα κρας τεστ. Ο τομέας των σχέσεων και στων συνεργασιών σας φαίνεται να περνάει από διύλιση σαν το πετρέλαιο και αυτό συρρικνώνει τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά παράλληλα του χαρίζει ποιότητα. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, κερδίζετε σε πειθώ, σε ρητορεία και επιχειρηματικότητα. Κινηθείτε συνετά, μεθοδικά και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Μπορεί να βιώσετε έναν έρωτα μεγάλο, που θα αλλάξει ριζικά το είναι σας και θα σας λυτρώσει. Ένα σχέδιο ζωής φαίνεται να υλοποιείται, φροντίστε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος, επισκεφτείτε τον γιατρό σας και πάρτε μέτρα ώστε να καταπολεμήσετε τυχόν παθήσεις, ειδικότερα παθήσεων που σχετίζονται με τα οστά και τους μυς.

Τοξότης: Ο Κρόνος στο Σκορπιό κάνει τη είσοδό του στον δωδέκατο φυσικό ηλιακό σας οίκο και εγκαινιάζει μία περίοδο κλεισίματος κύκλων, εσωστρέφειας, απομόνωσης και περισυλλογής. Ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει οριστικά, αυτό σας έχει κουράσει, σας έχει στοιχήσει ηθικά και κυρίως ψυχολογικά. Το βάρος που νιώθετε είναι αφόρητο αλλά καλείστε να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ώστε να βαδίσετε σε ένα πιο λογικό και ρεαλιστικό πλαίσιο. Φυσικά, τα όρια μεταξύ λογικής και συναισθήματος είναι δυσδιάκριτα με εσάς να ρέπετε μάλλον προς την υπερβολή και τις λάθος εκτιμήσεις. Φροντίστε να επιστρατεύσετε την λογική σας και οικοδομήστε τη ζωή σας σε ένα πιο ρεαλιστικό σύνολο. Είναι ιδανική περίοδος για σχεδιασμό και στρατηγική ώστε να βάλετε πλώρη μετά από χρόνια ένα μεγάλο έργο σας, το οποίο θα μείνει ως παρακαταθήκη. Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και οι εναλλαγές διάθεσης έντονες, εσείς κάπως μελαγχολικοί, νοσταλγικοί αλλά ξέρετε πως η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό ωριμάζει την σκέψη σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις που πρέπει να λάβετε. Η ανεμελιά αποτελεί παρελθόν (ευτυχώς το πρώτο εξάμηνο του 2013 σας στηρίζει ο κυβερνήτης σας Δίας από τους Διδύμους) και έχετε ένα κλαδί να κρατηθείτε. Μία σχέση φαίνεται να περνάει κρας τεστ, ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η πορεία της. Η απομόνωση θα σας κάνει καλό, θα ωριμάσετε, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και μετά από δυόμισι χρόνια θα επανέλθετε δυναμικά στο προσκήνιο. Φυλαχτείτε από κακόβουλα σχόλια εις βάρος σας, οι εχθροί καραδοκούν.


Αιγόκερως: Ο κυβερνήτης σας, ο μέγας Κρόνος άλλαξε θέση και έρχεται να σας ξεκουράσει. Απαλλάσσεστε από επαγγελματικές υποχρεώσεις και από ευθύνες που είχαν περιορίσει τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Αν τυχόν είχατε αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες τώρα ήρθε ο καιρός να ανασυγκροτηθείτε. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό έρχεται να ενισχύσει την δύναμή σας, να σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, εξουσία και δύναμη, την οποία πρέπει να χειριστείτε σοφά ως γνήσια παιδιά του για να αναδειχτείτε στο κοινωνικό σύνολο. Ένα σχέδιο ζωής φαίνεται να σταθεροποιείται και τώρα βρίσκετε τον κατάλληλο χρόνο ώστε να το θέσετε σε εφαρμογή. Μία φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική, τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα είναι δυσδιάκριτα. Από την νέα θέση μπορεί να σας χαρίσει δύναμη και κοινωνική απήχηση αλλά παράλληλα μπορεί να φέρει κρίσεις σε φιλίες και να συρρικνώσει τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως λίγοι και εκλεκτοί θα μείνουν δίπλα σας και θα στηρίξουν δυναμικά τη δράση σας αλλά και την πορεία σας στη ζωή. Νέοι δρόμοι ανοίγονται σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις σας μοιάζουν να ενδυναμώνουν και εσείς εκπέμπετε γοητεία στον λόγο, ο οποίος είναι ακαταμάχητος, συνδυάζει έμπνευση και πρακτικότητα. Θέστε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και κερδίστε τις μάχες.

Υδροχόος: Ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση έρχεται να φέρει ο Κρόνος από τον Σκορπιό. Όλα μα όλα για την καριέρα, την κοινωνική σας καταξίωση και την προβολή σας. Μπαίνετε σε μία διαδικασία να εργαστείτε σκληρά ώστε να ανέλθετε κοινωνικά και ιεραρχικά. Γνωρίζετε από πριν όμως πως αυτό φέρει ένα κόστος, το κόστος της ελεύθερης σας ζωής, της ανεμελιάς και της ξεκούρασης. Πολλοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να κινητοποιήσετε την λογική σας και να αντεπεξέλθετε στις προσταγές του πληρώματος του χρόνου. Αλλαγή χώρου εργασίας ή ακόμα και επαγγέλματος, ριζικές αναδιαρθρώσεις στον τομέα της εργασίας αλλά και σχέδια μεγαλεπήβολα τα οποία μπορούν να αποφέρουν οφέλη ηθικά. Συνδυάστε την φαντασία σας, την διαίσθησή σας με την λογική σας και επιφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σχέσεις με συναδέλφους, με ανωτέρους περνάνε κρίση, εξίσου από κρίση ενδέχεται να περάσουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις. Προσδεθείτε, καθώς ο Κρόνος ήρθε να δοκιμάσει την ποιότητα των σχέσεών σας. Ένα άτομο της οικογένειάς σας αντιμετωπίζει ένα θέμα, ένα πρόβλημα και εσείς καλείστε να σταθείτε δίπλα του/της.

Ιχθείς: Σε μία περίοδο που το χρειάζεστε, σε μία περίοδο που ο Ποσειδώνας σας έχει κάνει να σκέφτεστε υποκειμενικά έρχεται ο Κρόνος να εξισορροπήσει την κατάσταση χαρίζοντας σας ρεαλισμό και ωμή λογική. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή, μεγάλα ζητήματα της ζωής και γενικότερα η όλη σας φιλοσοφία. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις σπουδές σας και να βρείτε εργασία, ακόμα και στο εξωτερικό. Συνδυάζετε λογική, ρεαλισμό και φαντασία ώστε να κινητοποιηθείτε και να θέσετε σε εφαρμογή μεγάλα σχέδια, μεγαλεπήβολα σχέδια που θα αφήσουν ιστορία. Κάποιοι θα έχετε επιτυχίες σε θέματα νομικής χροιάς, κερδίζετε σε ρητορεία, σε πειθώ και οι ιδέες σας μετουσιώνονται από την σοφία που σας χαρίζει η πάροδος του χρόνου.

Σε αυτό το σημείο σας παραθέτω τις αστρολογικές προβλέψεις σε βίντεο από την αγαπημένη μας αστρολόγο Άση Μπήλιου, δείτε πως μας επηρεάζει ο Κρόνος στον Σκορπιό:

                                                       








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου