Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (8-14 Οκτωβρίου)

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με αρκετές αλλαγές να έχουν λάβει χώρα στον αστρολογικό μας ουρανό. Κρόνος και Ερμής έχουν κάνει την είσοδό τους στον Σκορπιό, κάνοντας το κλίμα αρκετά βαρύ, έντονο, πλουτώνιο. Οι σκέψεις μας αρκετά κρυφές, εμείς αρκετά εσωστρεφείς και με ένα αίσθημα σύνεσης ή ωριμότητας αντιμετωπίζουμε την ζωή. Τις επόμενες ημέρες και έως τα τέλη του μήνα θα μας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, εξουσίας και ελέγχου. Ο ερωτισμός ιδιαίτερα βαθύς, τα πάθη έντονα και εμείς αρκετά καυστικοί στον τρόπο χρήσης της γλώσσας. Τα όρια μεταξύ λογικής και συναισθήματος είναι δυσδιάκριτα. Καλό είναι να αποφύγουμε την σύγχυση και τις αποφάσεις που δεν στηρίζονται στον ορθολογισμό ή στην εκλογίκευση.  Ο Άρης πλέον βαδίζει στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη και κάνει την διάθεσή μας αισιόδοξη, φιλοσοφημένη και περιπετειώδη. Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και αυτό μας ωθεί στην δράση, στην περιπέτεια και στην νεανική συμπεριφορά. Καλό είναι να αποφύγουμε την εμμονή σε απόψεις και ιδεολογίες μιας και η εν λόγω θέση του Άρη μας κάνει «αγύριστα κεφάλια», ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες. Η αδιαλλαξία μπορεί να φέρει πλήγμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε φιλικές είτε αισθηματικές. Η ορμητικότητα, ο ενθουσιασμός, η τόλμη και η υπερβολή μας κινητοποιούν αλλά χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές ώστε να αποφύγουμε λάθη και επιπολαιότητες. Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, πίστης αλλά και ιδεολογίας. Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό των ημερών έγκειται στην αδιακρισία, ο Άρης από τον Τοξότη μας κάνει αδιάκριτους και χωρίς να το καταλάβουμε μπορεί να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους απέναντι μας γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στην χρήση του λόγου. Εγκαινιάζεται μία απαιτητική περίοδος για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Τα προαναφερθέντα ζώδια καλό είναι να προσέξουν τις μεταξύ τους σχέσεις ώστε να αποφύγουν εντάσεις και συγκρούσεις μιας και η ανεκτικότητα τους είναι χαμηλή. Μας οδηγεί στην δράση, στις πνευματικές αναζητήσεις και στις πνευματικές διεκδικήσεις.


Την Δευτέρα μία δύσκολη γωνία μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα προκαλούν ένα κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και γενικότερης σύγχυσης. Η δράση μας είναι περιορισμένη και βρίσκει δυσκολίες στην διέξοδο της ενώ παράλληλα νιώθουμε αρκετά άτονοι ή αδύναμοι στο να συγκεντρωθούμε. Καλό είναι να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, στηριζόμενο σε μεσογειακά πρότυπα, χωρίς λίπη και τοξικές τροφές καθώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενδέχεται να εξασθενήσει. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και αφροδίσιων νοσημάτων. Ας αποφύγουμε την έκθεση σε χώρους με αέρια τοξικά και ας φροντίσουμε να έρθουμε σε επαφή με την φρεσκάδα της φύσης. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στις αρχές των προαναφερθέντων ζωδίων.

Την Δευτέρα 8/10 και την Τρίτη 9/10 η Αφροδίτη σχηματίζει μία εντυπωσιακή γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία χαρίζει ανθεκτικότητα συναισθηματική αλλά και ικανότητα να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Ο ερωτισμός βαθύς, οι γενετήσιες  ορμές μας παροιμιώδεις και εμείς είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στα μονοπάτια του έρωτα, ο οποίος παίρνει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας. Καλό είναι να αποφύγουμε την αρρωστημένη κατάκτηση και επιβολή απέναντι στον ή στην σύντροφό μας καθώς ο εγωισμός μας και η κτητικότητα μας εκτοξεύονται στα ύψη. Ιδιαίτερα ερωτικές ημέρες, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι εκπρόσωποι των ζωδίων της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Από κοντά ευνοούνται οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί ειδικότερα του πρώτου δεκαημέρου. Άξιο λόγου είναι να αναφέρουμε πως οι προαναφερθέντες έχουν ικανότητα επιτυχίας σε επίπεδο υλικό και οικονομικό.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη σε χιαστή με τον Ουρανό φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ή χωρισμούς για τους Κριούς και τους Παρθένους ειδικότερα στο πρώτο δεκαήμερο. Πολλοί εκπρόσωποι των δύο προαναφερθέντων ζωδίων ενδέχεται να βιώσουν ένα αίσθημα απομόνωσης, μπορούν να γίνουν απόμακροι, ψυχροί στον αισθηματικό τομέα ενώ παράλληλα θα χαρακτηριστούν από μία εκκεντρική συμπεριφορά. Το αίσθημα για δέσμευση και αποδέσμευση σε σύγκρουση και οι αποφάσεις τους αμφιλεγόμενες αλλά και παρορμητικές. Ποντάρετε στην τύχη σας, πάρτε ένα λαχείο αλλά αποφύγετε να ρισκάρετε στον τζόγο μεγάλα ποσά καθώς θα εκτεθείτε επανειλημμένα.

Συν τοις άλλοις, την Τρίτη 9/10 μία εντυπωσιακή γωνία τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Δία χαρίζει ζωτικότητα, ενέργεια, καλή διάθεση και αίσθημα απελευθέρωσης και ανεξαρτησίας. Οι σχέσεις μοιάζουν να προοδεύουν και μάλιστα έχουν να μας προσφέρουν πολλά σε επίπεδο ιδεολογικό ώστε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα αξιών πιο σοφό, περισσότερο νεωτεριστικό και εμποτισμένο με τις έννοιες της εφευρετικότητας και της καινοτομίας. Η έμπνευση, το χιούμορ, η αισιοδοξία και η καλή τύχη φλερτάρουν με τις ζωές μας ή έχουν να μας προσφέρουν ένα πιο ανάλαφρο κλίμα. Οι τυχεροί της όψης; Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Τοξότες, Κριοί αλλά και Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Επιπλέον αποχρώσεις ουράνιου τόξου φλερτάρουν με τη ζωή σας. Η ζωτικότητα, η δράση, η ενέργεια και η διάθεση για απολαύσεις και καλοπέραση μας καλούν να το ρίξουμε λίγο έξω, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε και να επισυνάψουν σχέσεις γόνιμες που θα μας προσφέρουν διεύρυνση πνευματικών οριζόντων. Οι ημέρες είναι ιδιαίτερα τυχερές και μπορούν να επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για πολλούς σε θέματα επικοινωνίας, υπογραφής συμβολαίων ή επισύναψης δεσμών.

Την Τετάρτη 10/10 το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα χαρίζει διαισθητική αντίληψη, διεισδυτική ικανότητα στον λόγο ενώ το κλίμα ερωτισμού εκδηλώνεται λεκτικά με λέξεις αινιγματικές που μας παρασύρουν στις πιο αποκαλυπτικές σκηνές. Λατρεύουμε το μαύρο χιούμορ ενώ παράλληλα έχουμε ανάγκη για πνευματική ανωτερότητα και υπεροχή. Είμαστε ικανοί στον λόγο, έχουμε δυναμική και μία ιδιαίτερη πειθώ μπορεί να μας οδηγήσει σε επιτυχείς εμπορικές ή εμπορευματικές συνδιαλλαγές. Ιδιαίτερα ωφελημένοι της όψης Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι αλλά και Ιχθείς, Παρθένου στο πρώτο δεκαήμερο. Οι εκπρόσωποι των προαναφερθέντων ζωδίων έχουν τύχη και εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και προώθησης των ιδεών τους ή των συμφερόντων τους, μπορούν να κλείσουν ιδιαίτερα επωφελείς συμφωνίες προς επαγγελματική κατεύθυνση. Το μυστήριο, η σαγήνη και το στοιχείο του αινιγματικού αφήνουν αναπάντητα ερωτηματικά αλλά μας ωθούν στο να διερευνήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν διεξοδικότερα.

Τέλος, την Πέμπτη 11/10 Κρόνος από τον Σκορπιό σχηματίζει μία άκρως θετική γωνία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Το τρίγωνο είναι συνδυασμένη ενέργεια, η έμπνευση, το όραμα, οι ιδέες μπορούν να βρουν ενσάρκωση και να υλοποιηθούν. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δέχεται ιδιαίτερα τονωτικές ενέσεις και ανακάμπτει. Πολλοί είναι εκείνοι που θα θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ζωής. Ιδιαίτερα ωφελημένοι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η πραγματοποίηση ενός σχεδίου, ενός ονείρου ζωής μοιάζει εφικτή. Ώρα για δράση και εφαρμογή, το όνομά σας ας αφήσει εποχή και εσείς ας αδράξτε τους καρπούς μιας σοδειάς πλουσιοπάροχης και μεστής.


Κριός: Προσοχή στις αποκαλύψεις μυστικών, τάση για υπνηλία και αφηρημάδα στην αρχή της εβδομάδας. ακολουθήστε σωστό πρόγραμμα διατροφής και λάβετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες. Φροντίστε να είστε σαφείς ή επακριβείς στις εκφράσεις σας. Εργασιακά-επαγγελματικά σε θετική τροχιά, φήμη, λάμψη και διακρίσεις, προωθήστε την εικόνα σας. Κέρδη δια του λόγου, της διπλωματίας και σχέσεις πληθωρικές που ανανεώνουν τη ζωή σας. Σε θετική τροχιά και ο οικονομικός τομέας. Επιχειρηματική δράση, συνδυάστε διαίσθηση με λογική και προβείτε σε επαγγελματικές κατακτήσεις.

Ταύρος: Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων στην αρχή της εβδομάδας, μην επενδύετε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, διατηρείστε τον ρεαλισμό σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τη φιλία. Πιθανές απογοητεύσεις ή λάθος προσδοκίες από τους φίλους ή τον/τη σύντροφό σας. Ο έρωτας σας συντροφεύει, η παραγωγικότητά σας στα ύψη. Αισιοδοξία, επιτυχείς εμπορικές συνδιαλλαγές και θετικές επαφές με το εξωτερικό. Νέες σχέσεις και συνεργασίες στέκονται δίπλα σας και έχουν φιλόδοξες προτάσεις για εσάς. Γενικότερα, ένας πιο αισιόδοξος και θετικός τρόπος σκέψης προδιαγράφεται μπροστά σας. Πολλοί Ταύροι είστε κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου ζωής ενώ η αξία σας από τους άλλους εκτιμάται και αναγνωρίζεται.

Δίδυμοι: Ασάφεια σε θέματα επαγγελματικά στην αρχή της εβδομάδας, αποφύγετε τις δεσμεύσεις ή τις οριστικοποιήσεις. Προσοχή σε σκάνδαλα, μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας καθώς μπορεί να σας σχολιάσουν με στείρα κριτική. Αποφύγετε να εξιδανικεύσετε έναν νέο σύντροφο ή μία νέα σύντροφο. Οι καλλιτέχνες προωθήστε τη δράση σας, θα διακριθείτε. Παρόλα αυτά απολαμβάνετε τον έρωτα, την αισιοδοξία και η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη. Ευκαιρίες και νέος κύκλος ζωής για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η εργασία σε θετική τροχιά, έχετε κέρδη και οφέλη οικονομικά. Κλείστε επιτυχείς οικονομικές συμβάσεις με διακανονισμούς προς όφελός σας.

Καρκίνος: Εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις σας οδηγούν στην απόγνωση καθώς την Δευτέρα νιώθετε να πλέετε στον ωκεανό. Φροντίστε την υγεία σας την Δευτέρα αλλά και το είδος των τροφών που καταναλώνετε, αποφύγετε τις ουσίες, το αλκοόλ ή το τσιγάρο. Προσοχή στην αφηρημάδα σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος κλοπών. Επιτέλους ασφάλεια και αναδόμηση-αναγέννηση των ενδοοικογενειακών σας σχέσεων. Εσωτερική ηρεμία και διαύγεια, ο έρωτας σας συνεπαίρνει, καλύτερες προδιαγραφές στο επικοινωνιακό κομμάτι μέσα στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας αλλά και με τον ή την σύντροφό σας. Ένας έρωτας ιδανικός σταθεροποιείται, είναι κάτι εκτός της κουλτούρας σας, κάτι που σας συνεπαίρνει. Η δημιουργικότητά σας σταδιακά ξεμπλοκάρει.

Λέων: Κερδίζετε σε επικοινωνιακό επίπεδο, διαθέτετε πειθώ και ρητορεία, αναζητήστε εργασία. Πιθανό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, καλύτερες σχέσεις με στενούς συγγενείς, με αδέλφια και με φίλους. Υλοποίηση ενός σχεδίου ζωής, αποδοχή από την ομήγυρη σας. Εξαπατήσεις στον έρωτα, μία θολή κατάσταση, αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις οριστικοποιήσεις. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και μην υπόσχεστε όσους σας εύχονται το εύκολο κέρδος. Θετικές εξελίξεις σχετικά με μία αγοραπωλησία ή με ένα ακίνητο, εργασιακές ευκαιρίες και καλύτερες προοπτικές. Εφόσον υιοθετήσετε σωστό πρόγραμμα διατροφής θα ενισχύσετε τις άμυνες σας. Κέρδη από πωλήσεις ακινήτων και πραγματοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Ασφάλεια και καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια.

Παρθένος: Προσεκτικά την Δευτέρα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών σε θέματα οικογένειας, σε βλάβες στο σπίτι αλλά και σε παρεξηγήσεις με τους οικείους ή τον/τη σύντροφό σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες, τύχη, επέκταση και κέρδος ηθικό-συναισθηματικό και οικονομικό για τους δευτέρου δεκαημέρου. Ρητορεία, εμπορικές ικανότητες, δεινότητα, καλές σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια, τώρα κατανοείτε την έννοια της αληθινής αγάπης. Δημιουργικότητα, εμπνευσμένες ιδέες που διαπρέπουν και ξεχωρίζουν. Έρωτας, δημιουργία στα ύψη, φλερτ και διασκεδάσεις. Σχέσεις ζωής έρχονται να στηρίξουν τη δράση σας αλλά και τις ιδέες σας. Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στην ακρίβεια και όχι στην ασάφεια.

Ζυγός: Ζωτικότητα, ελπίδα, αισιοδοξία, νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέα πορεία ζωής. Επαγγελματικά εγχειρήματα, νομικές επιτυχίες, θετικές ειδήσεις από το εξωτερικό. Στροφή στο πνεύμα, στα ανώτερα ιδανικά, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων. Έσοδα και ικανότητα για διεκδίκηση οφειλόμενων, αυτοπεποίθηση, αίσθημα ασφάλειας. Καλύτερες οικογενειακές στιγμές και εξομάλυνση αντιξοοτήτων ή διαφωνιών. ευμενής ρύθμιση ακίνητης περιουσίας.Προσοχή στις μετακινήσεις την Δευτέρα αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, να είστε επακριβείς. Προσοχή στην υγεία σας οι του πρώτου δεκαημέρου και στην αφηρημάδα σας μην τυχόν σας κλέψουν αντικείμενα αξίας. Νεφελώδης και κουραστική ή ασαφής καθημερινότητα, χαμηλή παραγωγικότητα. Καλύτερες μελλοντικές προδιαγραφές περί επαγγελματικών θεμάτων.

Σκορπιός: Ευθύνες, υποχρεώσεις και λιγότερος χρόνος στη ζωή σας οδηγούν στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας, των θέλω σας. Πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής, ενός δημιουργικού σχεδίου. Ο έρωτας μοιάζει ιδανικός και σταθεροποιείται για πολλούς. Γονιμότητα, δημιουργικότητα και ανάκαμψη. Ο Λόγος σας έχει δύναμη και είστε ιδιαίτερα πειστικοί, κερδίστε σε συναλλαγές αλλά και σε εμπορικές ικανότητες. Διαπραγματευτείτε και βελτιώστε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Χρήματα και αισθήματα σε άκρως θετική τροχιά, τύχη και εύνοια παντού μέσω προκλήσεων και υπευθυνότητας. Ώρα για δράση και απόκτηση σοφίας. Βελτίωση της σχέσης σας με τον ή την σύντροφό σας.

Τοξότης: Μην πτοείστε εάν είστε σε νωχέλεια την Δευτέρα, ε είστε πολυμηχανήματα για όλες τις χρήσεις και θέλετε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε με δικούς σας ανθρώπους, οι οποίοι σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και τους οποίους θεωρείτε οικογένειά σας. Οι ιδέες σας είναι μεθοδικές, εύστοχες απλά μην τις κοινοποιείτε γιατί οι αντίπαλοι σας έχουν στο στόχαστρο, μάλλον φθονούν την πρόοδο σας. Η αυτοπεποίθησή σας σαρώνει σαν σκουπάκι blake nte ker. Χρήματα και αισθήματα σε απογείωση. Ο κυβερνήτης σας σε κέφια, φέρνει νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες δίπλα σας και ανθρώπους που σας στηρίζουν. Οι άλλοι σας εκτιμούν, έχετε την εύνοιά τους. ένταξη σε συλλόγους, σε ομάδες. Οι φιλίες σας δίνουν ζωτικότητα, χαρά και ηθική ικανοποίηση ή γαλήνη. Ένα επαγγελματικό σχέδιο, κρυφό μεν έρχεται στο προσκήνιο, θα σας δώσει ανταμοιβή ηθική και υλική.

Αιγόκερως: Πειθώ, πειστικότητα, δύναμη λόγου και επιβολή όχι με τρόπο απόλυτο-δογματικό αλλά με τρόπο ευέλικτο και διπλωματικό. Αλλαγές ευχάριστες και διεύρυνση κοινωνικού κύκλου, δικτύωση και sacializing. Με τους φίλους περνάτε υπέροχα ή εκείνοι περνάνε υπέροχα;;; Η υγεία σας στα φόρτε της, η εργασία σας, ο τομέας εργασία-επάγγελμα-φιλοδοξία εκτοξεύεται στα ύψη. Αναγνώριση, καταξίωση, κέρδη και υπεροχή! Καλύτερες σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αλλά και με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Σταθεροποίηση ενός στόχου ζωής, αποδοχή, φήμη και καταξίωση. Έσοδα και χρήματα δια της μεθοδικότητας και της εργασίας, επωφελείς επαγγελματικές συμβάσεις, προαγωγή.

Υδροχόος: Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα ή το χρήμα με την φιλία. Μην επενδύετε οικονομικά την Δευτέρα κυρίως. Μην απογοητεύεστε από φίλους και μην νιώθετε ανίκανοι επειδή δεν υλοποιείται ένα σχέδιό σας, θα γυρίσει ο τροχός της τύχης και θα κερδίσετε σε επίπεδο ηθικό και υλικό. Ο έρωτας, η αισιοδοξία, το φλερτ, η χαρά της ζωής, η δημιουργικότητα σας συντροφεύουν. Επαγγελματικές επιτυχίες, φήμη, δύναμη και καλύτερες σχέσεις με συναδέλφους, βελτιώστε την επικοινωνία με τους ανωτέρους αλλά και τους συναδέλφους. Νομικές επιτυχίες, περιπέτεια, διάθεση για φιλοσοφία και ταξίδια. Έρωτας και ταξίδι ή ταξίδι με έρωτα;;; Πολλοί θα επιτύχετε ένα τεράστιο επαγγελματικό εγχείρημα που θα εκτοξεύσει όχι μόνο το πορτοφόλι σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθείς: Επαγγελματική σύγχυση και γενικότερος αποπροσανατολισμός στην προσωπική σας ζωή την ημέρα Δευτέρα. Μάλλον αράζετε στα νερά της αγκαλιάς του Ποσειδώνα. Απολαύστε ότι σας ξεκουράζει και την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων. Μην δεσμεύεστε επαγγελματικά και μην υπόσχεστε πολλά. απολαμβάνετε την συντροφιά των πολύ δικών σας ανθρώπων, του ή της συντρόφου σας. Χρήματα και αισθήματα σε θετική τροχιά και ανάκαμψη. Ανακαίνιση του χώρου και καλύτερη ψυχολογία, σύσφιξη σχέσεων με την οικογένειά σας. Επιστροφή στον τόπο σας, στη βάση σας. Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, δικτύωση, επιτυχία σε νομικές υποθέσεις αλλά και ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό. Αποδοχή και αγάπη από φίλους, συναντήσεις και εξαιρετικές ώρες με τους φίλους σας. οι ιδέες σας διαπρέπουν και οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σας όνειρο. Δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα.


Οι προβλέψεις μου για την επιρροή του Κρόνου από το ζώδιο του σκορπιού βρίσκονται εδώ:

Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για την επιρροή του Κρόνου στον Σκορπιό από την αστρολόγο Άση Μπήλιου στο homefood.gr, πατήστε εδώ:

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου