Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Γενέθλια Χρονιά Τοξότη - Ετήσιες Προβλέψεις Τοξότη 2012Από τον Κοκτζίδη Κυριάκο, 
Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012


Για τους φίλους μας Τοξότες το 2011 ήταν μία αρκετά καλή χρονιά στην διάρκεια της οποίας δημιουργήσατε, αυξήσατε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και υλοποιήσατε πολλές από τις προσδοκίες σας. Το σύμπαν είναι γεμάτο σοφία και αποφάσισε να σας βγάλει από το μονοπάτι της στασιμότητας οδηγώντας σας σε αυτό της εξέλιξης και της κινητοποίησης. Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σε πολλά φάσματα της ζωής σας και βγήκατε δυναμικά στο προσκήνιο, βρήκατε τον παλιό καλό σας εαυτό, τον χαρούμενο και παιχνιδιάρη Τοξότη. Κοιτάτε τη ζωή μέσα από ένα τελείως διαφορετικό οπτικό πρίσμα και ψάχνετε την θετική πλευρά της ζωής, αυτήν που είναι γεμάτη φως και ελπίδα.


Το 2012 εξακολουθεί να είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά, δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση άσχημη. Έχει αγωνίες, άγχη αλλά και δημιουργία, έμπνευση και άνοδο. Ξεσηκώνεται από την λήθη ο αληθινός Τοξότης και αναζητάει την περιπέτεια, τη δημιουργία. Η Αφροδίτη από τις αρχές του Απρίλη έως τις αρχές Αυγούστου βρίσκεται απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Προτεραιότητα στη ζωή σας έχουν οι άλλοι και εσείς ακολουθείτε τις επιθυμίες τους. Δεν είναι άσχημη θέση καθώς φέρνει δίπλα σας νέους ανθρώπους είτε ως συνεργάτες είτε ως συντρόφους. Εγκαινιάζεται μία αρκετά ερωτική περίοδος και βγαίνετε στο παιχνίδι της ερωτικής διεκδίκησης. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για ερωτικά σκιρτήματα ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να σταθεροποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να της δώσετε μορφοποιητική υλοποίηση. Πολλοί θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ενώ άλλοι θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και γιατί όχι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Το αίτημα σας για συντροφικότητα και συνύπαρξη γίνεται πάγιο, επιθυμείτε να βρίσκεστε με τον περίγυρό σας ή μέσα σε μία σχέση αλλά με τους δικούς σας όρους για ελευθερία και ανεξαρτησία. Επεκτείνεται περαιτέρω ο κοινωνικός σας κύκλος και κοινωνικοποιήστε ακόμη περισσότερο.

Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας μαρκάρει στενά από το ζώδιο της Παρθένου και προκαλεί αγώνα δρόμου για θέματα επαγγελματικής φύσεως. Σε αυτό το σημείο ταιριάζει η έκφραση «όλα μα όλα για την καριέρα». Έχετε επωμιστεί με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπαθείτε να τις φέρετε εις πέρας έτσι ώστε να κερδίσετε για ακόμη μία φορά το στοίχημα με τον εαυτό σας. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας της επαγγελματικής σας κατάρτισης και σταδιοδρομίας. Αποφύγετε εντάσεις όμως με ανωτέρους ή προϊσταμένους. Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο στηρίζει τον εργασιακό σας τομέα και φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την υγεία σας. Ο Κρόνος έως τον Οκτώβρη σταθεροποιεί τα μελλοντικά σας σχέδια ενώ από τον Οκτώβριο προκαλεί εσωστρέφεια και απομόνωση, φέρνει ωρίμανση. Ο Ουρανός σας απογειώνει δημιουργικά και ξεσηκώνει τον ερωτικό σας τομέα. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ζύμωσης και προσωπικής αλλαγής, ο εαυτός σας αλλάζει, ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας και τη ζωή σας αλλάζει και παράλληλα διαφοροποιείται και ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι γύρω σας.

Υγεία
Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά και παρόλες τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις μπορείτε να αντισταθμίσετε την όποια εξάντλησή σας ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, υγιεινής διατροφής απαλλαγμένης από τοξίνες και καταχρήσεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής κοντά στα μεσογειακά δεδομένα και να επιτύχετε την αλκαλοποίηση του οργανισμού σας. Βρίσκεστε σε μία φάση που μπορείτε να αρχίσετε εξάσκηση, γυμναστήριο, κολύμβηση και οποιοδήποτε άθλημα. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την αντοχή σας. Ευκαιρία να αναδείξετε το ότι ανήκετε σε μία ομάδα αθλητικών τύπων και να τιμήσετε τον τίτλο «των αθλητικών τύπων».

Από τον Οκτώβριο ο Κρόνος στον Σκορπιό προκαλεί κάπως πεσμένες άμυνες για τον οργανισμό σας και εσείς οφείλετε να διασφαλίζετε ώρες για προσωπική χαλάρωση και ξεκούραση μιας και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται έτσι αυτό προκαλεί την εξουθένωσή σας. Ακολουθείστε ή συνεχίστε καλύτερα τον φυσικό και μεσογειακό τρόπο διατροφής που έχετε υιοθετήσει και κάντε «ατσάλινο» τον οργανισμό σας. Η γιόγκα, ο διαλογισμός ακόμα και η προσευχή μπορούν να ηρεμήσουν τις ψυχολογικές σας πιέσεις και τις όποιες μελαγχολικές σας διαθέσεις.
Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και το μεταφορικό σας μέσο κοντά στην περίοδο των εκλείψεων Μαΐου, Ιουνίου και Νοεμβρίου καθώς οι άμυνες σας θα είναι κάπως πεσμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι σε μολύνσεις, ιώσεις και παθήσεις. Κατά τ’ άλλα το πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Ταύρο παρέχει προστασία.

Σπίτι και οικογένεια
Βαρύγδουπη και σημαντική η επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς που επηρεάζουν τον τομέα της οικογένειάς σας. Πολλοί Τοξότες θα μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας του ιδανικού σπιτιού και θα μετακομίσετε οδηγούμενοι ένα βήμα προς την ανεξαρτητοποίηση σας και τη δημιουργία του δικού σας, ονειρεμένου χώρου σύμφωνα με τις επιλογές σας και τις προτιμήσεις σας. Μπαίνετε στην διαδικασία δημιουργίας του ιδανικού σπιτιού κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά καθώς αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο για να αποφασίσετε μία από κοινού πορεία και συγκατοίκηση. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου. Φροντίστε όμως να είστε επιφυλακτικοί καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας εξαπατήσει και να ωραιοποιήσετε καταστάσεις έτσι θα οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές και μονοπάτια. Έχετε την δυνατότητα να νιώσετε την θαλπωρή, τη ζεστασιά και την τρυφερότητα των οικείων σας προσώπων. Πολλοί Τοξότες θα δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, αποχαιρετώντας την «εργένικη» ζωή και δίνοντας άλλες προτεραιότητες στη ζωή τους.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν και τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Πολλοί θα αλλάξετε κατοικία ενώ άλλοι θα μετακομίσετε εντός χώρας ενώ άλλοι θα ακολουθήσετε το εξωτερικό. Κάποιοι φίλοι Τοξότες θα αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποφασίσουν μία από κοινού συμβίωση με το άτομο που επιθυμούν. Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου βρίσκονται σε περίοδο που μπορούν να τεκνοποιήσουν και το ζώδιο οδεύει να αισθανθεί το τι εστί πατέρας ή μητέρα.

Οικονομικά και καριέρα
Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από την Παρθένο προκαλεί αγώνα δρόμου στον επαγγελματικό σας τομέα και εσείς έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και να επιτύχετε την πρόοδο που αξίζετε ή καλύτερα που πιστεύετε πως αξίζετε. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας της καριέρας σας και της κοινωνικής σας προβολής. Ο ανταγωνισμός; Είναι μεγάλος και εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να επιβιώσετε και να αναδειχτείτε. Τα αγαθά κόποις κτώνται εξάλλου και εσείς αποφασίσατε να εργαστείτε σκληρά και να επιτύχετε ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς θα συμβαίνουν κατά καιρούς γεγονότα που θα σας αναταράσσουν και θα δημιουργούνται ρήγματα στις εν λόγω σχέσεις. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τους εργοδότες σας, με ανωτέρους σας ή με τους προϊσταμένους σας προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις.

Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του έτους από τον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για εργασιακή ανάδειξη και προβολή. Ο τομέας των εργασιακών σας βελτιώνεται σημαντικά και έχετε όλες τις προδιαγραφές να βρείτε μία θέση εργασίας στην αγορά. Αυτό συνεπάγεται και οικονομική ενίσχυση και μία εναλλακτική διέξοδο οικονομικής ανάκαμψης. Η καθημερινότητά σας και ο τόπος καθημερινής σας συναναστροφής γίνονται ευχάριστα και εσείς απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με μία εναλλακτική απασχόληση σαν χόμπι και αυτό ενδέχεται να επιφέρει επιπρόσθετο εισόδημα προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα. Αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αναλάβετε και αυτό μπορεί να σας κουράζει ή να περιορίζει τον ελεύθερό σας χρόνο. Είναι μία περίοδος κατά την οποία μπορείτε να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν ή νομίζετε πως σας αξίζουν ενώ παράλληλά οφείλετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθείτε σαι στον τομέα των επαγγελματικών σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων και δόλιων συμπεριφορών εις βάρος σας. Ας είστε προσεκτικοί και ας αποφεύγετε τα πολύ μεγάλα ρίσκα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες των ζωδίων. Όσοι Τοξότες επαγγέλλονται καλλιτεχνικής φύσης δραστηριότητα ενδέχεται να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία και να αφήσουν ένα διαχρονικό και αξιοζήλευτο έργο.

Ο Πλούτωνας από τις πρώτες δέκα μοίρες του Αιγόκερου αλλάζει ριζικά τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει αλλαγές οριστικές και συγκλονιστικές. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια οικονομική δύναμη εφόσον αναπτύξετε την διαίσθησή σας και το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Σας δίνονται οι ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέες, εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Είστε σε μία φάση αλλαγής, ριζικής αλλαγής της οικονομικής σας δύναμης και μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα ανακαλύπτοντας εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος. Οι σχέσεις σας με τους εργοδότες φαίνονται να αλλάζουν ριζικά ενώ παράλληλα το σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας δείχνει να αλλάζει και να τροποποιείται διαρκώς. Μπορείτε να χτίσετε μία νέα δυναμική προσωπικότητα, πιστεύοντας στο «εγώ» σας αλλά όχι με τρόπο αλαζονικό και υποτιμητικό προς τους άλλους. Ο Πλούτωνας από αυτήν τη θέση σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα εφόσον δεν είστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία του σχεδίου σας και καλεί να είστε συνετοί και μετρημένοι. Υπάρχει πιθανότητα για ανεπανόρθωτες απώλειες εφόσον δε γίνουν οι σωστοί χειρισμοί και αυτό θα προκαλέσει μία μεγάλη απώλεια.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλα τα φάσματα της ζωής σας συνεπώς και τους τομείς των οικονομικών και της καριέρας. Έχετε όλες τις δυνατότητες να πραγματοποιήσετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα κοντά στα ενδιαφέροντά σας, το οποίο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και την παραγωγικότητά σας. Συνέπεια άμεση; Μία πιθανή αύξηση στο εισόδημά σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς κοντά στις εκλείψεις και κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή
Η πολύμηνη παραμονή του πλανήτη του έρωτα και της αγάπης στους Διδύμους (από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου) φέρνει στο πλευρό σας νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η διάθεσή σας θα είναι εξωστρεφής και θα θελήσετε να βρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις ή να διασκεδάσετε. Οι άλλοι αποτελούν άμεση προτεραιότητα σας και εσείς έχετε τον δεύτερο λόγο. Επιθυμείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και μπορείτε να διεκδικήσετε μερίδιο του Λέοντος στον έρωτα και την αγάπη. Οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και κυνηγήστε τον έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι φροντίστε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Πολλοί Τοξότες θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ή να ανεβείτε τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Στη ζωή σας έρχονται σχέσεις σημαντικές, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξέλιξή σας και θα σας χαρίσουν πνοή ζωής και ανανέωσης. Η γοητεία σας αυξημένη και ο έρωτας μία από τις βασικές σας προτεραιότητες.  

Ο Δίας στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες στο πλευρό σας που θα συνδράμουν στην περαιτέρω εξέλιξή σας. Γίνεστε περισσότερο κοινωνική και ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται σημαντικά. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας και βγαίνετε από μία εσωστρεφή περίοδο. Πολλοί Τοξότες θα αποφασίσετε να οριστικοποιήσετε μία σχέση ή να αποφασίσετε μία από κοινού πορεία με τον άνθρωπο της ζωής σας. Εγκαινιάζεται μία αρκετά ερωτική-κοινωνική περίοδος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

Ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου από τον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για τη ζωή σας και την μετέπειτα εξέλιξή σας. Μπορεί να είναι λίγοι σε αριθμό αλλά είναι καλοί και ουσιαστικοί έτσι ώστε να επιδιώκουν την άνοδό σας και να στέκονται δίπλα σας, στις επιλογές σας. Η δραστηριοποίησή σας συλλογικά ή μέσα σε ομάδες εδραιώνεται και αποκτάτε δύναμη και εξουσία. Η παρουσία σας εκτιμάται ιδιαιτέρως και αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Ο Κρόνος από εκεί δρα άκρως σταθεροποιητικά για τις φιλίες σας και σας βοηθάει να αναπτύξετε ένα πνεύμα ομαδικότητας σταδιακά αυξανόμενο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτήσετε φίλους μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σας, που έχουν μία εμπειρία χρόνων και με αυτόν τον τρόπο θα διδαχθείτε πολλά για τη ζωή και την μελλοντική σας πορεία. Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου σχεδιάζετε για το μέλλον σας με ωριμότητα, πειθαρχία και στρατηγική. Επιθυμείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε τη ζωή σας έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί.

Από τον Οκτώβρη και έπειτα εισέρχεται στον Σκορπιό και προκαλεί σταδιακά ένα πιο κλίμα βαρύ. Γίνεστε μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα πιο εσωστρεφείς και το χαμόγελό σας περιορίζεται αλλά δεν χάνεται(μην ξεχνάτε πως είστε τα αυθεντικά παιδιά του Δία και οφείλετε να είστε θετικοί και χαμογελαστοί). Η τάση σας για απομόνωση και αναλογισμό των λαθών σας είναι εμφανής αλλά οφείλετε να μην κατακρίνετε τον εαυτό σας και να μην τον βάζετε στην εξορία καθώς έχετε περάσει πολλά και δικαιούστε την άνοδο και την πρόοδο. Φυσικά θα πρέπει να υιοθετήσετε τη νόμιμη οδό στις επιδιώξεις σας καθώς ο Κρόνος από τον 12ο οίκο λειτουργεί κατασκοπευτικά και επιφέρει δικαιοσύνη.Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του 2012 κινείται στο ζώδιο του Κριού και αναζωπυρώνει τον ερωτικό σας τομέα, ο οποίος κυριολεκτικά φλέγεται. Βιώνετε έντονους και κεραυνοβόλους έρωτες που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις σας και σας καλούν να ξεπεράσετε τα όριά σας και τις πιο σκοτεινές σας πλευρές. Καλείστε να απελευθερωθείτε στον έρωτα και να γίνετε περισσότερο προοδευτικοί, καινοτόμοι και πειραματικοί. Για τα παντρεμένα ζευγάρια ενδέχεται η τεκνοποίηση με τρόπο αναπάντεχο, χωρίς να το περιμένουν γι’ αυτό χρειάζεται να είναι προσεκτικοί όσοι θέλουν ηρεμία και όχι εμπλοκές και περιπέτειες τέτοιου είδους. Στον τζόγο και στα τυχερά παιχνίδια υπάρχει απρόβλεπτη τύχη αλλά καλό είναι να αποφευχθεί καθώς μπορεί να συμβούν και τα αντίθετα αποτελέσματα. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας αυξάνονται κατακόρυφα και κινητοποιείτε την λογική σας, το νου σας με έναν τρόπο αντισυμβατικό και αποτελεσματικό. Μπορείτε να επιτύχετε όλες σας τις επιδιώξεις και να υλοποιήσετε όλους σας τους στόχους χρησιμοποιώντας μεθόδους πρωτοπόρες και καινοτόμες. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι γεγονός και νιώθετε πως έχετε «ξεβαλτώσει κυριολεκτικά από τη στασιμότητα και την συναισθηματική αδράνεια. Επηρεάζονται αμεσότερα οι Τοξότες των πρώτων πέντε ημερών( Από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου).  

Σημαντικό γεγονός ήδη από το 2011, το οποίο εξακολουθεί και το 2012 αποτελούν οι εκλείψεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο ζώδιό σας και ειδικότερα στον άξονά σας, αυτόν Διδύμων-Τοξότη. Οι εκλείψεις λειτουργούν καθοριστικά για τη ζωή σας και το δικό σας ζώδιο καθώς σας καθαρίζουν από βλαβερές και κακές συνήθειες του παρελθόντος. Αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε σας κούρασε και δημιουργείτε το νέο σας «εγώ». Βρίσκεστε σε περίοδο ζύμωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Νέες σχέσεις και συνεργασίες εκκολάπτονται και δημιουργούνται ισχυρά δεσμά, τα οποία σας βοηθάνε να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να δείτε τη ζωή μέσα από ένα τελείως διαφορετικό οπτικό πρίσμα. Για πολλούς Τοξότες οι εκλείψεις συμβολίζουν την έλευση ενός νέου, φρέσκου έρωτα σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και τα δικά σας όνειρα. Γενικότερες αλλαγές παρατηρούνται στον κοινωνικό σας κύκλο, ο οποίος φαίνεται να διαστέλλεται και να επεκτείνεται σημαντικά. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν μη τι άλλο ο τομέας των σχέσεων αναζωογονείται και εσείς νιώθετε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις ανακατατάξεις του έτους. Οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται να σας αλλάξουν, να σας κοινωνικοποιήσουν και να σας δείξουν πως η ζωή είναι ένα ταξίδι. Ο παλιός σας εαυτός επιστρέφει και αυτό σας κάνει γνήσιους και αυθεντικούς εκπροσώπους του κυβερνήτη σας Δία.  

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε πως το 2012 είναι μία χρονιά συναρπαστική καθώς επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος και κοινωνικοποιείστε περαιτέρω. Η υγεία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα. Η εργασία σας και ο τομέας τις καριέρας σας κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα και εξελίσσονται, έτσι βγαίνετε από τη στασιμότητα. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά είστε δυναμικοί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις και εάν προκύψουν. Ο έρωτας αναζωπυρώνεται και ο τομέας των αισθηματικών σας παίρνει φωτιά ενώ παράλληλα θέλετε να παρευρίσκεστε σε κοσμικά γεγονότα και events. Η ζωή σας αλλάζει, εξελίσσεται και βγαίνετε από την αδράνεια. 

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά στους Τοξότες & συγκεκριμένα στον αστρολόγο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κούκλα και ως εκπρόσωπος του αστερισμού του Τοξότη ευχαριστώ εκ μέρους όλων !!! Τα πιο δυνατά γενέθλια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή