Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012 - ΠαρθένοςΑπό τον Κοκτζίδη Κυριάκο, 
Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012

Για τους φίλους μας Παρθένους το 2011 δεν ήταν καθόλου κακή χρονιά αντιθέτως είχε εύνοιες και προστασίες. Παρόλα αυτά οι ανατροπές και οι αλλαγές δεν έλειψαν, αυτό μπορεί να σας αποσυντόνισε και να σας κλόνισε. Αλλαγές και δυναμικότητα εμφανίστηκε στον επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό τομέα. Παράλληλα υπήρξαν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, αρχικά μπορεί να δυσκολευτήκατε στην προσαρμογή αλλά κινούμενοι βάση λογικής προσαρμοστήκατε. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη από τους Διδύμους βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των επαγγελματικών σας και φέρνει πρόοδο και εξελίξεις. Έχετε την εύνοια ανωτέρων ή προϊσταμένων ενώ παράλληλα οι επαγγελματικές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Συν τοις άλλοις μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας ενώ θα δεχτείτε αρωγή από γυναίκες. Αποκτάτε φήμη και καλή εικόνα.

Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του έτους από το δικό σας ζώδιο σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας όσα σας ανήκουν ή όσα νομίζετε πως σας αξίζουν. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και επιτύχετε την πολυπόθητη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Η ενέργειά σας στα ύψη, η σεξουαλικότητά σας ακόρεστη και «δράτε» έτσι ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Χρειάζεται προσοχή μόνο στα εξαντλητικά ωράρια καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποδυνάμωσης του οργανισμού σας. Ελέγχετε τον λόγο σας καθώς θα είστε εριστικοί και αρκετά επιθετικοί. Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο σας κάνει αρκετά θετικούς και αισιόδοξους διευρύνοντας τους ορίζοντές σας και αυξάνοντας τα επίπεδα πνευματικότητας σας. Προωθήστε βιογραφικά στο εξωτερικό και γιατί όχι εγκατασταθείτε εκεί προκειμένου να βρείτε μία θέση εργασίας με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας στο εξωτερικό, επωφεληθείτε των ευκαιριών και αδράξτε τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο μισό του έτους μπαίνει σε κομβικό σημείο και απογειώνει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής προβολής. Φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και προοπτικές ανόδου ενώ παράλληλα βελτιώνει τις σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο.

Ο Κρόνος έως τον Οκτώβριο περιορίζει τα έσοδά σας και φέρνει οικονομική λιτότητα ενώ από τον Οκτώβριο σταθεροποιεί τις ιδέες σας και τις σχέσεις σας με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Ο Ουρανός φέρνει αστάθεια στα οικονομικά, απρόοπτα κέρδη ή απώλειες είναι στο μενού. Ο Ποσειδώνας φέρνει στο πλευρό σας σχέσεις ιδανικές, όπως τις έχετε οραματιστεί αλλά σας καλεί να είστε προσεκτικοί προς αποφυγή εξαπατήσεων και λάθος προσδοκιών. Ο Πλούτωνας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να λάμψετε ενώ παράλληλα φέρνει μοιραίους έρωτες στη ζωή σας. Χρονιά απαιτητική αλλά καθόλου άσχημη το 2012 καθώς σας κινητοποιεί και εντείνει τις προσπάθειές σας για άνοδο, επιτυχία και πρόοδο. Βάζετε στοιχήματα και επιθυμείτε να τα κατακτήσετε. Έντονες αλλαγές σε όλα τα φάσματα της ζωής σας με κορύφωση στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Επιτέλους δημιουργία και έμπνευση.

Υγεία 
Στο πρώτο εξάμηνο  του 2012 και καθώς ο Άρης διατρέχει το ζώδιό σας οι άμυνες του οργανισμού σας πολλές φορές θα φτάνουν στο ελάχιστο επίπεδο μιας και οι υποχρεώσεις σας θα είναι υπερβολικές. Οι ρυθμοί; Έντονοι και απαιτητικοί με αποτέλεσμα να παρουσιάζετε ατονία και αδυναμία κατά καιρούς. Οφείλετε να διασφαλίζετε ώρες για ξεκούραση και ύπνο ενώ παράλληλα οφείλετε να ακολουθείτε έναν πιο φυσικό-μεσογειακό τρόπο διατροφής απαλλαγμένο από τοξίνες και καταχρήσεις προκειμένου να αλκαλοποιήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.


Σπίτι και οικογένεια
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας επηρεάζει και τον τομέα της οικογένειας καθώς οι υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας εξαντλούν και πολλές φορές μπορεί να ξεσπάτε σε άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Με αυτόν τον τρόπο διαταράσσονται οι σχέσεις σας και επικρατεί ένα κλίμα έντασης. Χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και διαλλακτικοί προκειμένου να επιβάλλεστε στον εαυτό σας και τις παρορμήσεις σας.

Όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις τώρα, η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο και μετά μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση από τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Οι σχέσεις σας γίνονται κάπως πιο απρόσωπες. Αυτό είναι το ένα σενάριο, καθώς όμως ο Κρόνος λειτουργεί αμφιθυμικά μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς με θετικό τρόπο.

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται τον Μάιο και τον Ιούνιο συν του Νοέμβρη φέρνουν αλλαγές σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε οικεία ενώ άλλοι θα μεταναστεύσετε είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειάς σας αλλάζουν. Δεν αποκλείεται να ζήσετε μόνοι σας και να αποχωριστείτε το πατρικό σας σπίτι. Οι παντρεμένοι έχουν τη δυνατότητα απόκτησης παιδιών ενώ παράλληλα μπορεί και οι ίδιοι να νιώσετε παιδιά.

Οικονομικά και καριέρα
Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών διανύει το ζώδιο των Διδύμων και ενισχύει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας προβολή. Το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά και οι σχέσεις με ανώτερους ή προϊσταμένους φαίνονται να παίρνουν θετική τροπή. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να παρουσιάσετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποσπάσετε θετικές κριτικές που θα ενισχύσουν σημαντικά το επαγγελματικό σας προφίλ. Σημαντική εύνοια και αρωγή θα δεχτείτε από γυναίκες συναδέλφους σας που θα στηρίξουν κάθε σας προσπάθεια. Μπορείτε να στοχεύετε σε αλλαγή αντικειμένου επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτό να αποτελέσει μία πρόκληση, η οποία θα εξελιχθεί ομαλώς και υπέρ σας. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και να φέρετε εις πέρας περισσότερη δουλειά κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας ενώ παράλληλα βελτιώνεται η δημόσια εικόνα σας. Δεν αποκλείεται να έχετε έσοδα λόγω σημαντικής εργασίας και αυτό θα αυξήσει τον προϋπολογισμό σας.

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας, ωθεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό χώρο είναι αυξημένος και διανύετε μία έντονα απαιτητική περίοδο έτσι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Αυτό συνεπάγεται κούραση αλλά παράλληλα και επαγγελματική καταξίωση. Ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει σημαντική κινητικότητα με τη σειρά του. Έσοδα και έξοδα πηγαινοέρχονται και εσείς προσπαθείτε να φέρετε τη χρυσή τομή στο πορτοφόλι σας.

Στο δεύτερο μισό του 2012 η είσοδος του Δία στους Διδύμους ενισχύει την καριέρα σας και φέρνει σημαντική πρόοδο και εξέλιξη σε τέτοιου είδους θέματα. Οι υποχρεώσεις σας και οι ευθύνες σας αυξάνονται και πληθύνονται και εσείς με πρακτικότητα και οργανωτική διάθεση προσπαθείτε να τις φέρετε εις πέρας. Έχετε όλα τα εφόδια να τις διεκπεραιώσετε και να αναλάβετε μία υψηλότερη θέση. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα δέχεστε την εύνοια ανωτέρων ή προϊσταμένων σας. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέες επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες εκκολάπτονται και σκοπός τους είναι η περαιτέρω προώθησή σας. Δεν αποκλείεται η αλλαγή χώρου εργασίας ή και κατοικίας ακόμα. Κάποιοι μπορεί να ακολουθήσετε το σχήμα της «καθημερινής παλίνδρομης μετακίνησης», κατά την οποία ο τόπος μόνιμης κατοικίας βρίσκεται σε μία περιαστιακή περιοχή και ο τόπος εργασίας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πολύ πιθανόν να έχετε μία επέκταση μελών της οικογένειας σας όσοι έχετε ακολουθήσει τον έγγαμο βίο.

Από τις αρχές του έτους και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο Κρόνος από τον Ζυγό πιέζει τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει περιορισμούς και λιτότητα. Μπορεί να πραγματοποιούνται έκτακτα έξοδα και εσείς χρειάζεται να είστε προσεκτικοί των οικονομικών χειρισμών σας έτσι ώστε να έχετε πάντα μία αποταμιευτική ικανότητα αποθέματος. Μπορεί να υποστείτε μία μείωση μισθού(καθόλου παράξενο τη σήμερον ημέρα) και αυτό θα σας ωθήσει στο να μειώσετε σημαντικά τα έξοδά σας και τις καταχρήσεις σας. Περισσότερο προσεκτικοί οφείλετε να είστε οι γεννημένοι μετά τις 12 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του 2012 κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού και επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου(από 23/08 έως 1/09). Φέρνει αστάθεια στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Μπορεί να σας έρθουν κληρονομιές με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο και  αυτό να αυξήσει την περιουσιακή σας δύναμη ενώ από την άλλη μπορεί να έχετε απώλειες εισοδηματικές ή ακίνητης περιουσίας λόγω κάποιου δικαστικού αγώνα. Μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη ή οφέλη εφόσον ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές ενέργειας ή μεταφυσικής όπως λόγου χάρη με την αστρολογία. Γίνεστε πιο καινοτόμοι και αντιλαμβάνεστε καλύτερα την τεχνολογία και την επιστήμη έτσι σε συνδυασμό με τον αποκρυφισμό ή την μεταφυσική μπορείτε να επιτύχετε κάποια άνοδο στο εισόδημά σας.

Οι εκλείψεις Μαΐου, Ιουνίου και Νοεμβρίου μπορούν να φέρουν αλλαγές στην καριέρα σας ή και στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Ενδέχεται το σενάριο να αλλάξετε προϊστάμενο ή χώρο εργασίας. Αλλαγές στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας είναι μέσα στο πιθανό μενού.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή 
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο σας, σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, ερωτικούς και σεξουαλικούς. Η ενέργειά σας στα ύψη και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε σε όλα τα επίπεδα. Γόνιμη, δημιουργική και άκρως παραγωγική περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να ρίχνετε νερό στο κρασί σας καθώς γίνεστε απόλυτοι, εριστικοί και αυταρχικοί έτσι μπορεί να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και να έρχονται ρήξεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και αλκαλικές έτσι ώστε να θωρακίζετε τον οργανισμό σας για να μην καταρρεύσετε. Ο ερωτισμός σας διάχυτος και ο έρωτας σας μεταμορφώνει. Η αισιοδοξία είναι στα χείλη σας και παρόλα τα νεύρα μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους προσωπικούς σας στόχους. Κατά την ανάδρομη πορεία του μπορεί να καθυστερήσουν οι εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιήστε, να είστε πιο προσεκτικοί στη διατροφή σας ενώ παράλληλα να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να ελέγξετε για πιθανές σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και νέες συνεργασίες διαφαίνονται στον ορίζοντα. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μην είστε επιθετικοί και να δίνετε περιθώριο ανάπτυξης των ιδεών των συνεργατών σας. Διανύεται μία εξωστρεφή περίοδο και η κοινωνικότητά σας είναι αυξημένη, σίγουρα ανήκετε στους πρωταγωνιστές του πρώτου εξαμήνου του 2012.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2012 ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αισιοδοξίας και της γενναιοδωρίας, ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο και ενισχύει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή. Πλέον κοιτάτε μέσα από ένα θετικό οπτικό πρίσμα και η αισιοδοξία γίνεται για εσάς μέρος της καθημερινότητάς σας. Η στάση σας απέναντι στη ζωή γίνεται πιο θετική και μπορείτε να έχετε επιτυχίες σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η θέση αυτή του Δία σας χαρίζει τη δυνατότητα για αποστολή βιογραφικών στο εξωτερικό, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα εγκριθούν και θα σας προσφέρουν μία θέση εργασίας και ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Ευνοϊκή περίοδος για να αναζητήσετε εργασία στο εξωτερικό, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο εξωτερικής μετανάστευσης. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να έχετε κάποια επιτυχία σχετικά με ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό ή ερευνητικό σας. Ακολουθείστε την τύχη, η οποία σας ωθεί στο εξωτερικό και διεκδικήστε καλύτερες συνθήκες ζωής.  

Ο Κρόνος από τον Οκτώβριο εισέρχεται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι και φέρνει σταθεροποίηση στις ιδέες σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Μπορεί να χαρακτηρίζεστε κάπως απρόσωποι στην επικοινωνία αλλά είστε αρκετά ώριμοι, πειθαρχημένοι και εκπέμπετε σοφία. Αυτό αυτόματα χαρίζει δύναμη στο λόγο σας και σας κάνει αξιόλογους ομιλητές ή φορείς ιδεών. Η εξωστρέφειά σας είναι συγκρατημένη και μπορείτε να επιτύχετε επιτυχείς διαπραγματεύσεις.

Από τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας περνάει απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων πέντε ημερών του ζωδίου φέρνοντας στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Καλό θα ήταν να κινητοποιήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη λογική σας και να μην ονειροβατείτε στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να απογοητευτείτε. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε μία ιδανική-ιδεατή σχέση σύμφωνα με τα θέλω σας. Αυτό θα σας ωθήσει στο να εξιδανικεύσετε τον/την πιθανό/ή σύντροφο και εν συνεχεία ενδέχεται να απογοητευτείτε. Στις σχέσεις σας χαρακτηρίζεστε από υποκειμενική συμπεριφορά και αυτό σας ρίχνει μέσα σε πλεκτάνες. Παρόλα αυτά μπορεί να πραγματοποιήσετε σχέσεις που αξίζουν και που σας βοηθούν να δείτε μέσα από ένα πιο φιλεύσπλαχνο τρόπο, πιο κοντά στις ανθρώπινες ευαισθησίες του κοινωνικού σας περίγυρου.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω βρίσκεται σε άκρως θετική θέση προς το δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει με ενέργεια προκειμένου να δημιουργήσετε και να ξεχωρίσει το έργο σας. Μπορεί να βιώσετε έναν θυελλώδη έρωτα κόντρα στον συγκρατημένο χαρακτήρα σας. Επιθυμείτε την διασκέδαση και τα κοσμικά γεγονότα. Αντιλαμβάνεστε διαφορετικά την έννοια του έρωτα ενώ οι γονείς έχετε όλες τις προδιαγραφές να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου