Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Ιχθείς


Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους(από αρχές Απριλίου έως αρχές Αυγούστου) φέρνει τύχη και εύνοια σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια και αρωγή από άτομα ανώτερης θέσης ενώ παράλληλα η δουλειά σας παρουσιάζει άνοδο. Η είσοδος του Δία το δεύτερο εξάμηνο στους Διδύμους παρέχει εύνοια και προστασία σε τέτοιου είδους θέματα. Αδιαμφισβήτητα διανύετε μία περίοδο που τα επαγγελματικά σας ενδέχεται να ανακάμψουν. 

Το βαρύ πυροβολικό, ο μέγας δάσκαλος Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 φλερτάρει με τον Ζυγό και τον 8ο ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει πως φέρνει περιορισμό στα οικονομικά, εμπόδια και καθυστερήσεις. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς σας χειρισμούς και να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι και χρεωμένοι.

Αποφύγετε δοσοληψίες με το δημόσιο και μην προβείτε στην λήψη δανείου καθώς θα εκτεθείτε. Οικονομικές και φορολογικές επιβαρύνσεις σας πλήττουν για ένα δεκάμηνο ακόμη(κυρίως τους γεννημένους στο τελευταίο δεκαήμερο). Μπορεί να χάσετε σε κάποιον δικαστικό αγώνα και να έχετε απώλειες εισοδηματικές ή ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και οφείλετε να διευθετήσετε τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Κάποιοι Ιχθείς μπορεί να αντιμετωπίσατε προβλήματα με την σεξουαλικότητά σας ενώ τα επίπεδα ενέργειας και αδρεναλίνης σας πιθανώς να ήταν πεσμένα. Τους τελευταίους δύο μήνες του 2012 υπάρχει σαφής βελτίωση. Πιθανότατα να ζήσατε και να βιώσατε «στο πετσί» σας την απώλεια κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

Ο Ουρανός από τις πρώτες μοίρες του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων φέρνοντας αστάθεια στο εισόδημά σας και τις εισοδηματικές σας ροές. Έκτακτα έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αυτό είναι το αρνητικό σενάριο καθώς υπάρχει και το εναλλακτικό θετικό. Ο Ουρανός από αυτήν τη θέση σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι πιο επιστημονικό και τεχνολογικό προκειμένου να βρείτε μία εναλλακτική εργασία και να αποκομίσετε όφελος και έσοδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντισταθμίσετε τις ανισορροπίες στο ισοζύγιό σας. Γίνεστε πιο διαισθητικοί και μπορείτε να επιτύχετε πολλά επαγγελματικά κινούμενοι βάση ενστίκτου. Πιθανές αυξομειώσεις στον μισθό σας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ή αλλαγή εργοδότη.  

Οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα καριέρας-οικογένειας και φέρνουν ανακατατάξεις και αλλαγές. Πολλοί Ιχθείς θα βρείτε μία νέα εργασία και θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ άλλοι ενδέχεται να αλλάξετε και πορεία επαγγελματικής κατεύθυνσης. Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειες εργασιακής θέσης. Μην πτοείστε όμως, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις, ο Δίας σας αβαντάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου