Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Δίδυμοι


Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο για ένα τετράμηνο φέρνει έσοδα και κέρδη. Ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει έντονη κινητικότητα, έξοδα υπάρχουν και η καταναλωτική σας μανία φτάνει σε επίπεδα υψηλά. Φροντίστε να επωφεληθείτε της παραμονής της στο ζώδιό σας και να κλείσετε έναν θετικό προϋπολογισμό καθώς ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται αλλαγές και σημαντικές επιρροές. Οφειλόμενα ποσά θα σας επιστραφούν και αυτό θα αβαντάρει το πορτοφόλι σας. Αποταμιεύστε την περίοδο που έχετε εισοδηματική ροή για την περίοδο που θα υπάρχει οικονομική στενότητα ρεόντων πόρων. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου ο τομέας των οικονομικών σας παίρνει ανάσα ζωής. Χρήματα που ίσως αργούν να σας επιστραφούν είναι λόγω ανάδρομης Αφροδίτης αλλά αναμένεται να εισπραχθούν σε τελική ανάλυση. 

Από τον Ιούνιο ο Δίας στο ζώδιό σας παρέχοντας εύνοια ευνοεί και τον τομέα των οικονομικών σας καθώς μπορεί να φέρει μία επαγγελματική-εργασιακή ευκαιρία που θα αυξήσει τις εισοδηματικές σας αποδοχές. Μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία συμπληρωματική δουλειά στην κύριά, η οποία θα δώσει ρεφενέ στο εισόδημά σας. Τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη σας παρέχουν ιδιαίτερη προστασία και φέρνουν εύνοια σε θέματα επαγγελματικά καθώς ως ευεργέτες πλανήτες αυξάνουν την τύχη. Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και επωφελείστε μέσα από τον χώρο, τον χρόνο και τους γύρω σας.

Από τον Οκτώβριο και καθώς ο Κρόνος εισέρχεται ηρωικά στον Σκορπιό και το 6ο ηλιακό σας σπίτι επωμίζεστε ευθύνες και υποχρεώσεις υπερβάλλουσες. Αυτό συνεπάγεται πως αυξάνεται ο εργασιακός σας φόρτος και περιορίζεται ο προσωπικός ελεύθερος σας χρόνος. Δεν είναι μία αρνητική επιρροή καθώς εάν οργανωθείτε και ακολουθήσετε ένα πιο πρακτικό μονοπάτι μπορεί να καταξιωθείτε, να αναγνωριστείτε και να σας δοθεί ένα αξιολογότερο πόστο, μία ανώτερη θέση. Σε μία πιθανή απώλεια θέσης εργασίας ανταποκριθείτε με τρόπο θετικό και μην γίνεστε μεμψίμοιροι καθώς πίσω από την απώλεια έρχεται μία άλλη πρόσληψη σε νέα θέση και θα σας αποζημιώσει περίτρανα. Βλέπετε το σύμπαν από μόνο του επανορθώνει τα κακώς κείμενα. Βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών και εκεί που κάτι στραβώνει κάτι άλλο ισιώνει. Έχει εγκαινιαστεί μία περίοδος αλλαγής, αναμόρφωσης και δημιουργίας.

Ο Άρης από την Παρθένο φέρνει κούραση και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας πορεία. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας με απόλυτη μεθοδικότητα και οργάνωση προκειμένου να ανεβείτε ιεραρχία. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν ενώ η κούραση και το άγχος θα είναι αυξημένα. Οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και έρχονται σε αντίθεση με προβλήματα ενδοοικογενειακής φύσης έτσι καλείστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες χωρίς να παραμελήσετε κάποιον τομέα.

Από τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και επηρεάζει το ζώδιό σας(ειδικότερα τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου). Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό και να αποκτήσετε έσοδα και οφέλη όχι μόνο υλικά αλλά και αυτοϊκανοποίησης. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στον τομέα της καριέρας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού και εξαπατήσεων. Να είστε προσεκτικοί τους όρους συμβολαίων και στις εργασιακές συνθήκες και προπάντων αποφύγετε να ρισκάρετε αλλαγές στην καριέρα σας εφόσον δεν έχετε μελετήσει με ακρίβεια τα δεδομένα της νέας θέσης εργασίας που σας προσφέρεται. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί μπορεί να σκανδαλολογήσουν εις βάρος σας. Ακολουθείτε ένα πιο εμπνευσμένο μονοπάτι και επομένως μπορείτε να αποδώσετε στην καριέρα σας τα μέγιστα.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά την οικονομική σας υπόσταση. Γκρεμίζει ουσιαστικά οτιδήποτε σαθρό, απαιτεί λιτότητα και όχι σπατάλες. Χρειάζεται να γίνετε εφευρετικοί-επινοητικοί προκειμένου να βγάλετε χρήματα από εναλλακτικές εργασίας. Αυξάνει το επιχειρηματικό σας ένστικτο και οφείλετε να κάνετε οργανωμένα σχέδια προκειμένου να πραγματοποιήσετε ένα άνοιγμα οικονομικό. Σε περιόδους έλευσης χρήματος αποταμιεύετε έτσι ώστε να έχετε ευελιξία σε περιόδους περιορισμένης ρευστότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου