Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Λέων


Από την αρχή της χρονιάς έως τις 3 Ιουλίου 2012 ο Άρης από την Παρθένο προκαλεί έκτακτα έξοδα και δαπάνες που πολλές φορές θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Έντονη κινητικότητα διαφαίνεται στον τομέα των οικονομικών σας και η καταναλωτική σας μανία φαίνεται να αυξάνεται σημαντικά. Δεν αποκλείεται να έχετε και έσοδα αλλά ο προϋπολογισμός σας μάλλον θα είναι ελλειμματικός στο πρώτο εξάμηνο καθώς τα έξοδα θα υπερβαίνουν των εσόδων. Οι σταθερές και οι αξίες στη ζωή σας διαφαίνεται πως περνάνε μία κρίση μέσα στο πρώτο εξάμηνο ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή σας αν και δυναμική υφίσταται κάποιες διακυμάνσεις και κλονίζεται ενίοτε. Δεν πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο κάποιων αντιδικιών με τον εργοδότη σας ή κάποιες επιπλοκές όσον αφορά δικαστικούς αγώνες. 


Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο στηρίζει σημαντικά τον τομέα των επαγγελματικών σας και της καριέρας σας. Φέρνει σημαντικές ευκαιρίες και πρόοδο όσον αφορά την κοινωνική σας προβολή. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές-συμπληρωματικές θέσεις εργασίας προκειμένου να αντισταθμίσετε τις όποιες απώλειες προκύπτουν λόγω του Άρη στον δεύτερο οίκο των οικονομικών. Έχετε εύνοια και σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες πληρωμής και εργασίας προκειμένου να αλλάξετε δουλειά. Οφείλετε να λειτουργήσετε λογικά και να αντισταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά έτσι ώστε να αποφασίσετε την αλλαγή επαγγελματικής κατάρτισής σας. Ο Δίας σας φέρνει καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας και τους προϊσταμένους σας ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και ενισχύει τη δημόσια εικόνα σας.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου εισέρχεται στους Ιχθύς και επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και συγκεκριμένα του μισθού σας. Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά τους οικονομικούς χειρισμούς σας και τις δαπάνες σας. Καλό είναι να αποφύγετε δάνεια και επαφές με το δημόσιο καθώς μπορεί νε χρεωθείτε. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες και να έχουν στρατηγική προκειμένου να μην πέσετε θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε επάγγελμα ή δουλειά ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και στις δύο θέσεις και αποφασίστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό. Αποφύγετε τεράστια οικονομικά ανοίγματα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι χρεωστικές σας υποχρεώσεις. Σαφώς είναι καλύτερη θέση για το δικό σας ζώδιο καθώς οι εξαπατήσεις και η υποκειμενικότητα περιορίζεται μόνο στον τομέα των οικονομικών σας. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του Λέοντα. Αυτό δεν σημαίνει πως παύει η επιρροή για όλους τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου