Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Ερμής στον Υδροχόο και η Σελήνη στον Κριό – Προβλέψεις


Από σήμερα το απόγευμα(Παρασκευή 27/01ου/2012) ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, της διανόησης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσης του, αυτό του Υδροχόου. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο αντισυμβατική, ιδιόρρυθμη και εκκεντρική. Το μυαλό μας χαρακτηρίζεται από ελευθερία σκέψης, συνδυασμένη με εφευρετικότητα και επινοητικότητα. Είμαστε ρεαλιστές, ορθολογιστές και εύκολα καταφέρνουμε να διαχωρίσουμε το συναίσθημα από τη λογική έτσι ώστε να μην εγκλωβιζόμαστε σε υποκειμενικότητες και συναισθηματικές φορτίσεις. Στο εν λόγω ζώδιο θα παραμείνει έως την Τρίτη 14/02ου/2012( ώρα 03:38) επομένως μπορούμε να εκφράσουμε τις ιδέες μας με περισσότερη ευκολία και να επικοινωνήσουμε με φίλους μας. Ο εν λόγω Ερμής ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και την επιβολή νέων στόχων για τη μελλοντική μας πορεία και εξέλιξη. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα ακούσουμε αρκετά για ομάδες, συλλόγους και για διεκδικήσεις εργατών ή εργαζομένων. Η επικοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα και η καθημερινότητά μας θα εξελίσσονται ομαλότερα. Εύνοια δέχονται τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι ενώ παράλληλα ευμενώς εξελίσσεται το επικοινωνιακό κομμάτι για Λέοντες, Κριούς και Τοξότες.


Το Σάββατο και την Κυριακή 28/01ου και 29/01ου συναντάει δύο πλανήτες, τον Ουρανό και τον Δία. Όψη εξαγώνου λοιπόν μεταξύ Ερμή από τον Υδροχόο και Ουρανού από τον Κριό. Ο Ερμής από το ζώδιο της διακυβέρνησης του Ουρανού συναντάει τον Ουρανό σε θετική γωνία και αυτό φέρνει μία ευχάριστη επικοινωνιακή ατμόσφαιρα και έξυπνες λύσεις για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του Υδροχόου, του Ζυγού, των Διδύμων, του Λέοντα, του Τοξότη και του Κριού. Πάγιο αίτημα του ανθρώπου;;; Η γνώση και ο διανοητικός διαφωτισμός! Μέσα σε αυτό το weekend θα εξασκήσουμε το μυαλό μας, θα συζητήσουμε, θα επικοινωνήσουμε και θα έρθουμε σε επαφή με φίλους μας και δικούς μας ανθρώπους. Ο λόγος μας; Αρκετά νευρικός, ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός, γεμάτος καυστικά(θετικά σχόλια) και χιούμορ. Όσοι ασχολούνται με συγγραφή, ποίηση και γενικότερα ακολουθούν μία ακαδημαϊκή πορεία ή εμπλέκονται με τον εκπαιδευτικό κλάδο έχουν ευκαιρίες για εντυπωσιακά αποτελέσματα, που χαρακτηρίζονται καινοτομίας και στοχεύουν στο μέλλον.

Την Κυριακή 29/01ου/2012 συναντάει τον Δία από τον Ταύρο σε δυσαρμονική γωνία τετραγώνου. Το θετικό της όψης; Ο Δίας ακόμα και δυσαρμονικά εμπλεκόμενος σε μία όψη δεν είναι βλαβερός, αντιθέτως έχει θετική επιρροή. Συγγραφική ικανότητα και έφεση στο λόγο μας χαρίζει, κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, νέες θεωρίες και έχουμε δίψα για τη γνώση. Το κακό της όψης έγκειται στο γεγονός πως υποσχόμαστε πολλά και λίγα πραγματοποιούμαι, όχι λόγω κακίας ή αντιπάθειας προς τους άλλους αλλά λόγω υπερεκτίμησης των καταστάσεων. Ο λόγος μας γίνεται χειμαρρώδης, οδηγούμαστε σε γενικεύσεις και υπερβολές ενώ παράλληλα ενστερνιζόμαστε ακραίες απόψεις. Χρειάζεται μέτρο στο λόγο και στη σκέψη!!! Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνετε ή που σας δίνουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

Τη Δευτέρα 30/01ου σχηματίζει δυσαρμονικό ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μέσα στις σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές. Ενδέχεται να κάνουμε προσπάθειες να αποστασιοποιηθούμε από το συναίσθημα ή να μπερδευτούμε μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Προσοχή σε Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και στους Υδροχόους των πρώτων ημερών. Μην δημιουργείτε ρήξεις με τους/τις συντρόφους σας.

Πέμπτη 09/02ου και ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει όψη δυσαρμονικής χιαστής με τον μαχητικό Άρη. Ο λόγος μας γίνεται παρορμητικός, εύφλεκτος και αρκετά επιθετικός-βίαιος έτσι μπορούν τα αίματα να ανάψουν εύκολα και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ή ρήξεις. Ας κάνουμε λιγότερες σκέψεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος διανοητικής εξουθένωσης. Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στο λόγο που χειρίζεστε το λόγο καθώς είστε ευερέθιστοι και ευέξαπτοι. Δίδυμοι της 12ης – 13ης Ιουνίου, Παρθένοι της 12ης – 13ης Σεπτεμβρίου, Τοξότες της 12ης – 13ης Δεκεμβρίου και Ιχθείς της 12ης – 13ης Μαρτίου κινηθείτε προσεκτικά στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο έκφρασης των ιδεών σας. Συμπεριλαμβάνεται και η 14η των προαναφερθέντων ημερομηνιών.


Παρασκευή 10/02ου και ο Ερμής συγκρούεται δυσαρμονικά με τον Πλούτωνα. Αυτό προκαλεί εμμονές, φοβίες, διανοητικό ψυχαναγκασμό και μία τάση να ασκήσουμε επιρροή προς τους άλλους. Ας αποφύγουμε την απαισιοδοξία της ημέρας και ας αντιμετωπίσουμε την επικοινωνία ως κάτι φωτεινό και εξυψωτικό. Προσεκτικά στους Αιγόκερους της 29ης Δεκεμβρίου(μερικές ημέρες πλην μερικές ημέρες συν) και στους Υδροχόους του τελευταίου δεκαημέρου. Η προκλητικότητα του λόγου και οι επιθέσεις μόνο αρνητική επίπτωση φέρουν για εσάς.

Τέλος, Δευτέρα 13η Φεβρουαρίου και ο Ερμής φλερτάρει σε θετική γωνία με τον Κρόνο από τον Ζυγό έτσι μας βοηθάει να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να φέρουμε εις πέρας τις εργασιακές μας ή επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και να είμαστε μετρημένοι στο λόγο. Σχεδιασμός οργανωμένος και στρατηγικά σχέδια μπορούν να μας οδηγήσουν σε θεαματικά αποτελέσματα. Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι, Τοξότες των τελευταίων ημερών σταθεροποιήστε μία συμφωνία ή ένα πλάνο σας.

Τώρα, όσον αφορά τις προβλέψεις του weekend της 28ης/29ης Ιανουαρίου η Σελήνη εισέρχεται ήδη από το βράδυ της Παρασκευής στον φλογερό και πρωτοπόρο Κριό. Η διάθεσή μας γίνεται εύφλεκτη και εμπρηστικά καλή. Αρχής εξαρχής συναντάει σε σύνοδο τον εκκεντρικό Ουρανό και αυτό προκαλεί συναισθήματα ανανέωσης, ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Τα συναισθήματά μας είναι αρκετά επιπόλαια και ρηχά αλλά ο αυθορμητισμός δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο κλίμα, θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε με φίλους ή δικούς μας ανθρώπους. Διάλογος, συζητήσεις και έντονη νευρικότητα στο μενού των ημερών. Η επικοινωνία όμως μας κρατάει σε εγρήγορση. Ευνοημένα ιδιαιτέρως τα ζώδια του Κριού, του Λέοντα, του Τοξότη, του Υδροχόου, του Ζυγού και των Διδύμων. Πρωταγωνιστές της παρέας, σέρνουν το βήμα στο χορό της διασκέδασης.

Παράλληλα, αύριο σε δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα ενδέχεται να είμαστε κάπως μελαγχολικοί, ελεγκτικοί η απόλυτοι με τους άλλους, ας αποφύγουμε εμμονές, συγκρούσεις και ανοιχτές αντιπαραθέσεις ώστε να αποκομίσουμε τη θετική εκδοχή της όψης και να μην φορτιστούμε συναισθηματικά ή να αποφύγουμε να χαλάσουμε τη διάθεσή μας και τη διάθεση των άλλων. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιο προσεκτικοί το Σάββατο σε συναισθηματικές εξάρσεις και αυταρχικότητα.


Τέλος, την Κυριακή το βράδυ το φεγγάρι του Κριού συγκρούεται με τον Κρόνο του Ζυγού και αυτό φέρνει μελαγχολία και ένα αίσθημα απόρριψης. Ας κρατήσουμε τις ευχάριστες στιγμές του weekend και ας οργανώσουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας ώστε να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών, των όποιων δυσκολιών εμφανιστούν.
Ας δούμε αναλυτικά πως μας επηρεάζει η νέα θέση του Ερμή έως τις 14/02 και η Σελήνη αυτό το Σάββατο – Κύριακο:

Κριός: Ο Ερμής από τον Υδροχόο φέρνει κοντά φίλους και παρέες. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα μαζί τους, να οργανώσετε κάποια εκδρομή ή εξόρμηση μαζί. Οι ημέρες ευνοούν τη συνεργασία και την επικοινωνία με τους υπόλοιπους έτσι μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα και να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Θέστε νέους στόχους ή τροποποιήστε τους καθώς οι διεργασίες θα κάνουν τα σχέδιά σας πιο καινοτόμα και θα φέρουν περισσότερα οφέλη. Το μυαλό σας σε διανοητική εγρήγορση φέρνει εύστοχες ιδέες που οδηγούν σε σωστές επιλογές. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο το weekend σας χρήζει πρωταγωνιστές και θέλετε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Βγείτε, διασκεδάστε, ψωνίστε και αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως διαλύετε σχέσεις και συνεργασίες ή παραμελείτε τη δουλειά σας. Ίσως ένα θέμα επαγγελματικό σας κλέψει λίγη της καλής διάθεσης αλλά με σωστούς χειρισμούς έχετε εύνοια ώστε να διασκεδάσετε. Προσοχή σε περιττά έξοδα, προσωπικά θα έλεγα ξοδέψτε και καλοπεράστε, το χρειάζεστε!!!

Ταύρος: Θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο, καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα με συναδέλφους ή προϊσταμένους σας ανεβάζει την ψυχολογία. Η δουλειά καλή είναι γιατί έχετε τη δυνατότητα μέσω αυτής να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Θέματα οικογένειας και αυτά στο προσκήνιο, κρατήστε λεπτές ισορροπίες. Το weekend η Σελήνη από τον Κριό φέρνει εσωστρέφεια, μελαγχολία και επιθυμείτε στιγμές χαλάρωσης μέσα στο σπίτι. Ξεκουραστείτε, συμπληρώστε ώρες ύπνου και τραφείτε σωστά ώστε να ανακτήσετε δυνάμεις. Επιθυμία για ιδιωτικότητα ή συναθροίσεις στο σπίτι, κάντε ένα καλό μενού, καλέστε κάνα δύο δικούς σας ανθρώπους και περάστε δημιουργικά. Προσοχή σε εμμονές και υπερβολική απομόνωση. Λέμε όχι στην κυκλοθυμία και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, λέμε ναι στις γλυκές απολαύσεις, έξαλλου σας ταιριάζουν.

Δίδυμος: Η νέα θέση του κυβερνήτη σας Ερμή σας επηρεάζει σαφώς και μάλιστα ευμενώς. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς, δίνετε σημασία στον έρωτα και την καλοπέραση, σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό η μελετάτε μία νομική υπόθεση ώστε να την κερδίσετε. Οι νεότεροι σε ηλικία ή οι ενταγμένοι στον εκπαιδευτικό κλάδο μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα και να κερδίσετε εύνοια και ικανοποίηση. Ο έρωτας δε λείπει. Η Σελήνη αυτό το Σαββατο-Κύριακο φέρνει δίπλα σας φίλους ή εσείς θέλετε να βρεθείτε μαζί τους. Σε μία συγκέντρωση ή συνάθροιση ενδέχεται να υπάρξει κάποιο φλερτ. Προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες που είναι ανοιχτή η αγορά μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας και καταλήξει ελλειμματικός. Βγείτε, διασκεδάστε και ξεχάστε οικογενειακά βάρη ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος: Θέματα οικονομικά στο προσκήνιο, ένα θέμα κληρονομικού, φορολογικού περιεχομένου, μίας διατροφής ή ενός ακινήτου έρχεται στο προσκήνιο και οι εξελίξεις τρέχουν. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να έλθετε σε επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας και να καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί στη σχέση σας. Πιο εσωστρεφείς και λακωνικοί αλλά ο ερωτισμός σας και η γοητεία σας δεν χάνουν πόντους. Ένα οφειλόμενο ποσό του/της συντρόφου σας επιστρέφεται και αυτό σας χαροποιεί. Οι αδέσμευτοι είστε μυστηριώδεις και εκπέμπετε ερωτικά μηνύματα με τα μάτια σας, μην χάνετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, είτε έχουν διάρκεια είτε όχι επιδοθείτε σε ερωτικές ιστορίες.  Η Σελήνη από τον Κριό δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική θέση, ένα θέμα επαγγελματικό φαίνεται να σας απασχολεί και έχετε έγνοιες μέσα στο weekend. Μην παραμελήσετε την οικογένειά σας και με υπομονή ή διαίσθηση φέρετε λεπτές ισορροπίες ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ωστόσο έχετε ευκαιρίες για έρωτα, μία προστασία και ένα μπόνους σας χαρίζει η Αφροδίτη. Φυσικά όσοι έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε είναι ευνόητο πως το διεκδικείτε.

Λέων: Ο Ερμής απέναντι σας χαρίζει εξωστρέφεια, ζωτικότητα και οι άλλοι, είτε συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σας έχουν περισσότερες απαιτήσεις και εσείς καλείστε να τους σταθείτε. Αποδεχτείτε προσκλήσεις συνεργατών ή συναδέλφων, σταθείτε δίπλα στο ταίρι σας εφόσον σας χρειάζεται. Εάν πάλι σας κάνει κάποια παράπονα ότι τον/την έχετε αμελήσει διοργανώστε κάποιο ταξίδι και περάστε όμορφες, ερωτικές, σεξουαλικές στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας και εσείς ακολουθείτε. Το εν λόγω weekend προσφέρεται για βόλτες, αποδράσεις είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, ταξιδέψτε και περάστε ευχάριστα. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε διαύγεια και καθαρότητα εγκεφάλου ώστε να επιτύχετε κάτι θετικό στις σπουδές σας ή στον εκπαιδευτικό κλάδο. Ο έρωτας και η καλή διάθεση είναι μαζί σας, επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Με υπομονή και σταθερότητα φέρετε εις πέρας τυχόν εκκρεμότητες της εβδομάδας και περάστε ένα χαλαρό Σαββατο-Κύριακο.

Παρθένος: Ο Ερμής από τον Υδροχόο φέρνει επιπρόσθετη εργασία στην καθημερινότητα, περισσότερες υποχρεώσεις. Κάποιος συνάδελφος ενδέχεται να απουσιάζει και εσείς καλύπτετε τη δουλειά του. Παράλληλα, διασφαλίστε ώρες για ξεκούραση, θα το χρειαστείτε. Σχέσεις με συνεργάτες βελτιώνονται και έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια εργασιακή σύμβαση, δεν σημαίνει πως με ανάδρομο Άρη δεν αναλαμβάνουμε μία πιθανή εργασία. Η Σελήνη από τον Κριό σας κάνει εσωστρεφείς και θέλετε την ηρεμία σας μέσα στο weekend. Η διάθεσή σας κάπως μελαγχολική, περάστε ευχάριστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι μην κλείνεστε. Η Αφροδίτη ευνοεί τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και ο έρωτας καραδοκεί. Είτε έχει διάρκεια είτε όχι διεκδικήστε τον/την υποψήφιο/υποψήφια παρτενέρ.

Ζυγός: Ο Ερμής σας αβαντάρει σημαντικά καθώς ευνοεί τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Είστε σε αρκετά καλή φόρμα και λειτουργεί ως αντίβαρο στην ανάδρομη πολιορκία του Άρη. Μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι ενώ οι ελεύθεροι έχετε ώρα και χρόνο για φλερτ και παιχνίδι. Ακόμη και να μην υπάρχει διάρκεια σε ένα αναμενόμενο φλερτ, απολαύστε τη χαρά και τη ζωτικότητα που χαρίζει ώστε να τσιμπήσει προς τα πάνω και η αυτοπεποίθησή σας. Οι γονείς έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Το εν λόγω Σαββατο-Κύριακο με τη Σελήνη απέναντι σας έχετε τη δυνατότητα να περάσετε αρκετά καλά, να βγείτε, να διασκεδάσετε. Ευκαιρία να κανονίσετε κάτι με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις συνεργατών και συναδέλφων. Χρειάζεστε και την καλοπέραση ώστε να αποφορτιστείτε από τις τρέχουσες υπερβάλλουσες υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Η νέα θέση του γοργοπόδαρου Ερμή σας κάνει εσωστρεφείς και επιθυμείτε περισσότερη ιδιωτικότητα. Το σπίτι σας απασχολεί είτε ως χώρος είτε ως πηγή θαλπωρής και ζεστασιάς. Μπορείτε να συσφίξετε ενδοοικογενειακές σχέσεις και να εξομαλύνετε τις αντιπαραθέσεις της προηγούμενης περιόδου. Εξελίξεις σε ένα θέμα ακινήτου στο μενού των ημερών. Οι ημέρες προσφέρονται για συναθροίσεις στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά το φεγγάρι του weekend φέρνει εργασιακές υποχρεώσεις και τρέξιμο, έτσι δεν είστε σε ησυχία, κάτι σας απασχολεί και δεν ηρεμείτε όσο θα θέλατε. Ενδέχεται να νιώσετε εξαντλημένοι, στις ελεύθερες ώρες εξασφαλίστε ξεκούραση και ύπνο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου δέχεστε τις ευεργετικές ακτίνες της Αφροδίτης και ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Υπάρχουν αντιθέσεις μέσα στο weekend αλλά έχετε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να ξεκουραστείτε και να περάσετε ερωτικές-διασκεδαστικές στιγμές.

Τοξότης: Ο Ερμής από τον 3ο φυσικό ηλιακό σας οίκο χαρίζει εξωστρέφεια και πολλές μετακινήσεις ή συζητήσεις. Πραγματοποιείτε αρκετά ταξίδια εντός συνόρων για επαγγελματικούς λόγους ή κλείνετε κάποια εργασιακή σύμβαση. Έρχεστε σε επαφή με συγγενείς και με τα αδέλφια σας, αναθερμάνετε τις σχέσεις αυτού του είδους και περάστε ευχάριστα. Οι νεότεροι σε ηλικία δέχεστε εύνοια σε πνευματικές αναζητήσεις και στον εκπαιδευτικό τομέα, προωθήστε τις ιδέες σας και αποστείλετε βιογραφικά. Η Σελήνη το εν λόγω weekend σας αβαντάρει δεόντως και θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε κοσμικές δεξιώσεις και εξόδους. Ο έρωτας είναι ένα δυνατό χαρτί, διοργανώστε ένα ταξίδι express με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι πραγματοποιείστε μία εκδρομούλα με φίλους ή δικούς σας ανθρώπους, κάπου εκεί τριγυρίζει και ο έρωτας. Προσοχή στα περιττά έξοδα του Σαββάτου, μην σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και μείνετε without money.

Αιγόκερως: Αποχαιρετά το δικό σας ζώδιο ο Ερμής και αυτό αυτόματα μειώνει την έντονη κινητικότητα και τη διαρκή εγρήγορση. Φυσικά εισερχόμενος στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά, ασφάλειας και κεκτημένων. Έξοδα τρέχουν αλλά παράλληλα ενδέχεται να σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά και αυτό ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας. Γενικότερα ο τομέας των οικονομικών σας απασχολεί, θα ασχοληθείτε με υπογραφές συμβολαίων ή θα κάνετε μία συζήτηση με τον εργοδότη σας. Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο σας κάνει πιο νοσταλγικούς, εσωστρεφείς και αναζητάτε στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης μέσα στο σπίτι, θέλετε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και να νιώσετε ξεκούραστοι. Εάν επιθυμείτε να διασκεδάσετε καλύτερη επιλογή είναι η πρόσκληση προς άτομα συγγενικά ή όσων θεωρείτε δική σας οικογένεια. Γενικότερα κάπως πιεσμένοι και εμμονικοί το weekend. Μην κλείνεστε όμως, απολαύστε έστω και ιδιωτικά στιγμές με δικούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, η Αφροδίτη ευνοεί τα σχέδιά σας και τις μετακινήσεις σας.

Υδροχόος: Στο δικό σας ζώδιο ο Ερμής και αυτό αυτομάτως αυξάνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Ένα παρασκήνιο είτε επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα διαλύεται και εσείς έχετε μία πιο σαφή εικόνα των καταστάσεων. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα εκτοξεύεται στα ύψη και θέλετε να επικοινωνήσετε με φίλους, συγγενείς και γενικότερα είστε σε καλή κοινωνική φάση. Αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι και καλύψτε χιλιομετρικές αποστάσεις της προηγούμενης περιόδου. Οι αδέσμευτοι συζητήστε και φλερτάρετε, ο λόγος σας γοητεύει. Η Σελήνη από τον Κριό σας ωθεί σε μετακινήσεις, συζητήσεις και μία επικοινωνιακή ζάλη. Βρεθείτε με αδέλφια ή στενούς συγγενείς και απολαύστε έρωτα, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή. Οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές και εφαρμόζετε ιδέες και σχέδιά σας. Σε καλή διανοητική και πνευματική φόρμα έχετε επιτυχία σε σπουδές οι νεότεροι. Σε ένα ταξίδι εντός Ελλάδας κρύβεται και κάποιο ειδύλλιο.

Ιχθείς: Ο Ερμής στον 12ο φυσικό ηλιακό σας οίκο σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς, νοσταλγικούς και μοναχικούς. Σκέψεις και ιδέες περιστρέφονται μέσα στο μυαλό σας, σχεδιάζετε επαγγελματικά σχέδια ή κινήσεις ματ; Είναι ιδανική περίοδος ώστε να οραματιστείτε τις πιο πετυχημένες στρατηγικές και να βγείτε στη συνέχεια δυναμικά στο προσκήνιο. Ενδέχεται να κρατήσετε μυστική μία ερωτική ιστορία καθώς η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο χαρίζει γοητεία και φέρνει έρωτες. Ιδανικές ημέρες για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, μην αναλώνεστε σε άσκοπες σκέψεις που μόνο έχουν σκοπό τους να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η σελήνη στον Κριό το weekend σας ωθεί σε αγορές και σπατάλες, να είστε μετρημένοι ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θέλετε να απολαύσετε στιγμές στο σπίτι και είστε διατεθειμένοι να εφοδιάσετε το σπίτι σας με πολυτέλειες. Το Σάββατο να είστε διαλλακτικοί με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ίσως σας απογοητεύσει και ενδέχεται να δημιουργηθεί ένταση, αποφύγετέ την με τους ελιγμούς σας. Δεν είναι άσχημη περίοδος, ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας απλώς έχετε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό ή ένα ερωτικό σας θέμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου