Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Κριός


Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο στρέφει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στον τομέα της εργασίας και δείχνει πως ο φόρτος εργασίας αυξάνεται σημαντικά ενώ εσείς μπαίνετε σε ένα παιχνίδι εργασιακών διεκδικήσεων που πολλές φορές μπορεί να σας δημιουργεί στρες και άγχος. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους μέσα στον εργασιακό χώρο είναι λίγο τεταμένες και εσείς οφείλετε να μην εξοργίζεστε με την πρώτη αφορμή προκειμένου να διατηρήσετε όσο μπορείτε ένα πιο ήπιο κλίμα. Οι υποχρεώσεις σας γίνονται υπερβάλλουσες και έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, αυτό σας κουράζει σημαντικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε θέση εργασίας και αυτό είναι καλό σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο καθώς είστε σχετικά εξασφαλισμένοι. Χρειάζεται να καταβάλλετε αγώνες προκειμένου να κρατήσετε την θέση εργασίας σας και η καθημερινότητά σας έχει αρκετές εντάσεις. 


Ιδιαίτερη εύνοια δέχεται ο τομέας των οικονομικών σας το πρώτο εξάμηνο του 2012 καθώς ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει έσοδα ή πιθανές αυξήσεις στον μισθό σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε εργοδότη και να είναι πιο ελαστικός. Οφειλόμενα ποσά μπορεί να σας επιστραφούν και αυτό δίνει μικρά limit up στην εισοδηματική σας δυναμικότητα. Οφείλετε να κλείσετε λογαριασμούς και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 καθώς έχετε εύνοια αρκετή. Εν συνεχεία, καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στον Σκορπιό( τομέας οικονομικών) φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές υποχρεώσεις και πλήττει σταδιακά τον τομέα των οικονομικών σας. Αποφύγετε δάνεια, δοσοληψίες με το δημόσιο και δικαστικές εμπλοκές οικονομικού περιεχομένου καθώς μπορεί να πληγείτε και να έχετε απώλειες εισοδήματος ή κληρονομιάς. Οφείλετε να είστε υπεύθυνοι και νόμιμοι στις οικονομικές σας συναλλαγές διαφορετικά θα έχετε ελλείμματα.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του έτους επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και φέρνει αλλαγές επαγγελματικού προσανατολισμού. Πολλοί από τους φίλους μας Κριούς θα αλλάξουν αντικείμενο εργασίας και θα ασχοληθούν με κάποιο επάγγελμα που απαιτεί άριστη τεχνολογική-επιστημονική γνώση και ιδιαίτερη οξυδέρκεια. Παράλληλα, προκαλεί αστάθεια στον τομέα των οικονομικών σας. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές και καινοτόμες μεθόδους απόκτησης χρήματος. Αυξάνεται σημαντικά η επινοητικότητά σας και οι αλλαγές σας χτυπούν την πόρτα χωρίς να σας ρωτήσουν. Πολλοί από εσάς μπορεί να μεταναστεύσουν εσωτερικά ή εξωτερικά για εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Επαγγελματικά η επιρροή του Ποσειδώνα που εισέρχεται τον Φεβρουάριο στους Ιχθείς σας στρέφει σε ασχολίες που απαιτούν καλλιτεχνική φλέβα και αποχωρίζεστε τα «στεγνά επαγγέλματα». Ενδέχεται να συμβαίνουν επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που επιθυμείτε να παραμείνουν στο παρασκήνιο χωρίς να έλθουν στην επιφάνεια.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά το τομέα της καριέρας και της κοινωνικής προβολής. Πολλοί Κριοί θα αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο στην εργασία και να ασχοληθείτε με κάτι νέο που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ο τομέας της καριέρας αλλάζει ριζικά το ίδιο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς ο Πλούτωνας κυριολεκτικά γκρεμίζει ότι αγγίζει, επομένως σχέσεις που δεν είναι καλά στερεωμένες κατεδαφίζονται και τη θέση τους έρχονται να πάρουν άλλες πιο ουσιαστικές. Πολλοί Κριοί βγαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο και η δημόσια εικόνα τους ή το δημόσιο προφίλ τους βελτιώνονται σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου