Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012 - ΚαρκίνοςΑπό τον Κοκτζίδη Κυριάκο, 
Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012

Για τους φίλους μας Καρκίνους το 2011 ήταν μία χρονιά επίπονη, αρκετά δύσκολη, έφερε αλλαγές, ανατροπές, εμπόδια και προκλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν μία άσχημη χρονιά. Εύνοιες υπήρξαν αλλά κατά γενική ομολογία είναι ένα ζώδιο που βάλλεται σημαντικά και μπαίνει σε μία διαδικασία ριζικής αλλαγής-μεταμόρφωσης. Το 2012 εξακολουθεί να είναι μία χρονιά όχι εύκολη αλλά δεν αποτελεί και καταστροφή σας καθώς οι ανατροπές και οι αλλαγές συνεχίζονται αλλά υπάρχουν και προστασίες. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη από τους Διδύμους και το 12ο ηλιακό σας σπίτι φέρνει μία τάση εσωστρέφειας στην προσωπική σας ζωή. Η διάθεσή σας είναι αρκετά συγκρατημένη και επεξεργάζεστε σχέδια και ιδέες με τρόπο μυστικό. Πιθανό σενάριο να υπάρξει μία ερωτική γνωριμία, την οποία θέλετε να κρατήσετε κρυφή. Οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες μπορεί να λαμβάνουν χώρα με τρόπο μυστικό. Η θέση αυτή μπορεί να σας προκαλέσει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία καθώς ενισχύει το κομμάτι της ψυχολογίας σας.

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο το πρώτο εξάμηνο του 2012 δεν είναι άσχημη επιρροή για το δικό σας ζώδιο καθώς σας βάζει σε μία διαδικασία διαρκούς κίνησης και πολλαπλής επικοινωνίας.  Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, κατά την οδήγηση ενώ παράλληλα φροντίστε για τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς σας καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή ρήξεις. Ο Δίας στο πρώτο μισό του 2012 στέκεται βοηθός σας καθώς αυξάνει τα επίπεδα κοινωνικότητάς σας και διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ παράλληλα ενισχύει το πνεύμα ομαδικότητας. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ομαδικές-συλλογικές δραστηριότητες και να προωθήσετε τη δουλειά σας από εκεί προσφέροντας σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Δίας σας χαρίζει εύνοια στο κομμάτι των φιλικών σχέσεων έτσι έρχονται στο πλευρό σας νέοι φίλοι, οι οποίοι θα συνδράμουν στην μελλοντική σας εξέλιξη. Σας δίνεται η δυνατότητα να βγείτε από το «κέλυφος» του Καρκίνου κυριολεκτικά και να κοινωνικοποιηθείτε περαιτέρω. Από τις 10 Ιουνίου και μετά εισέρχεται στους Διδύμους και λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελός σας σώζοντάς σας από κάθε εχθρότητα και αντιδικία. Απλώνει ένα προστατευτικό πέπλο και εξασφαλίζει την προστασία σας. Με την παραμονή του στο 12ο ηλιακό σας σπίτι επεξεργάζεστε πολλές καταστάσεις και πολλά γεγονότα ενώ παράλληλα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όλα αυτά με έναν τρόπο εσωστρεφή και απόμακρο. Με τη διέλευσή του το 2013 στο ζώδιό σας θα φροντίσετε για τα νέα επαγγελματικά σας ανοίγματα και την γενικότερη πρόοδο σας. Περίοδος εσωτερισμού και απαλλαγής από εμμονικές φοβίες είναι αυτή που διανύετε συνεπώς μπορείτε να ισορροπήσετε την ψυχολογική σας διάθεση και τις πιθανές εκρήξεις σας.

Ο Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο πιέζει καταστάσεις οικογενειακές φέρνοντας περισσότερα οικογενειακά βάρη και αγωνίες. Κάποιοι θα χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο άτομο της οικογένειάς σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας. Το τελευταίο δίμηνο εισέρχεται στον φιλικό Σκορπιό και αυτό δρα άκρως σταθεροποιητικά για τα σχέδιά σας και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Ο έρωτας έρχεται στη ζωή σας προκειμένου να σας αλλάξει και δρα σταθεροποιητικά. Μπορείτε να επισημοποιήσετε μία σχέση ορισμένοι Καρκίνοι. Ο Ουρανός από τις αρχές του Κριού επηρεάζει αμεσότερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου προκαλώντας ριζικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας τους και της κοινωνικής προβολής τους. Το σύμπαν τους καλεί να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό ή να χρησιμοποιήσουν πιο εκσυγχρονισμένες μεθόδους προκειμένου να προωθήσουν την καριέρα τους.

Ο Ποσειδώνας εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και σας κάνει πιο οραματιστές και ιδεαλιστές. Μπορεί να σπουδάσετε μία ψυχολογική-εσωτερική επιστήμη ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια δια θαλάσσης. Ο Πλούτωνας απέναντί σας κάνει τις σχέσεις σας γεμάτες ένταση, πάθος και θέτει τις επιλογές τους και τις προτιμήσεις σας σε πρώτο πλάνο. Είστε περισσότερο κτητικοί και προσεγγίζετε τις σχέσεις σας με γνώμονα το πάθος. Οι σχέσεις σας περνάνε μέσα από τις συμπληγάδες και τροποποιούνται σημαντικά. Με λίγα λόγια βιώνετε σημαντικές-ριζικές αλλαγές, αλλάζει το δικό σας «γίγνεσθαι» αλλά έχετε και προστασίες σημαντικές. Η ψυχολογία σας είναι περισσότερο προστατευμένη συγκριτικά με το 2011.

Υγεία 
Η Αφροδίτη από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου στο ζώδιο των Διδύμων δρα καταλυτικά για την ψυχολογία σας, η οποία είναι αρκετά προστατευμένη και κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Τη συγκεκριμένη επιρροή αβαντάρει και ο Δίας, ο οποίος στο δεύτερο εξάμηνο του έτους από το ίδιο ζώδιο δημιουργεί καλύτερη ψυχολογία. Μπορείτε να γυμναστείτε ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι του διαλογισμού. Η ενασχόληση με τη γιόγκα, τον διαλογισμό και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας όπως λόγου χάρη το ρείκι μπορούν να ενισχύσουν τις άμυνες σας και να βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στην υγεία σας από 15/05 έως 15/06 καθώς οι εκλείψεις επηρεάζουν τον εν λόγω τομέα ενώ οφείλετε να είστε προσεκτικοί και κοντά στην έκλειψη του Νοέμβρη. Να κάνετε σωστή άσκηση και να ακολουθείτε σωστή διατροφή έτσι ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο προκαλεί μία ολίγη εξουθένωση λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό καθώς εάν δεν κάνετε καταχρήσεις θα έχετε την καλύτερη δυνατή αντοχή.

Στο πρώτο εξάμηνο λόγω της παραμονής του Άρη στην Παρθένο προσέξτε το νευρικό σας σύστημα και τα νεύρα σας καθώς επηρεάζει κάπως δυσαρμονικά.

Σπίτι και οικογένεια
Στο πρώτο εξάμηνο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ο Άρης από την Παρθένο πιέζει σημαντικά τέτοιου είδους σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Ας είστε διαλλακτικοί και μην εμπλέκεστε σε αντιδικίες με τέτοιου είδους άτομα.
Από τις αρχές του έτους μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 ο Κρόνος πιέζει ενδοοικογενειακές καταστάσεις και φέρνει υπερβάλλουσες υποχρεώσεις, ευθύνες και κούραση. Κάποιο άτομο της οικογένειας σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και την θετική συνδρομή σας καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας. Πολλοί Καρκίνοι θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο γάμο σας και αυτός ή θα διαλυθεί ή θα κρατήσει και θα ανανεωθεί. Στη συνέχεια και από τον Οκτώβριο περνάει στον Σκορπιό και εσείς μπορεί να έχετε νέα σταθεροποιητικά για τις ζωές των παιδιών σας ενώ πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε έναν απόγονό σας.

Οικονομικά και καριέρα 
Ο τομέας των οικονομικών σας σταθεροποιείται σταδιακά καθώς ο Ποσειδώνας αποχωρεί οριστικά από τον Υδροχόο και εισέρχεται στους Ιχθείς. Οι γεννημένοι τις τελευταίες 5 ημέρες του Καρκίνου πιθανότατα να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. 
Ο Ουρανός από τις πρώτες μοίρες του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντάς σας ουρανοκατέβατες αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Χρειάζεται να γίνεται πιο προοδευτικοί, πιο πρωτοποριακοί στον τρόπο που εργάζεστε προκειμένου να προωθήσετε το προσωπικό σας έργο. Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία και την επιστήμη και αυτό θα σας  βοηθήσει να ξεδιπλώσετε ταλέντα που ακόμη και εσείς οι ίδιοι πιστεύετε πως δεν έχετε. Αλλαγή αντικειμένου εργασίας μέσα στα πιθανά σενάρια. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους της εναλλακτικής θέσης εργασίας και μη ρισκάρετε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείτε άνεργοι. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και στις θεωρήσεις σας. Κάποιοι Καρκίνοι ενδέχεται να αποκτήσετε μία θέση εξουσίας ή ένα πόστο αρκετά εκσυγχρονισμένο.

Οι εκλείψεις προκαλούν αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας και αυτό σημαίνει πως πιθανόν να βρείτε μία νέα, συμπληρωματική εργασία στη βασική και αυτό θα επιφέρει οικονομική υποστήριξη. Δεν αποκλείεται το σενάριο να ασχοληθείτε με μία εργασία πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας και αυτό να αυξήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Εάν χάσετε τη θέση εργασίας σας μην πτοηθείτε καθώς μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν αποδεκτά. Σε μία κρίση χρειάζεται να αποφορτίζεστε και να γίνεστε ρεαλιστές προκειμένου να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες που στόχο τους έχουν όχι να σας πτοήσουν αλλά να σας κάνουν στρατιώτες.


Αισθηματικά και κοινωνική ζωή   
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη το πρώτο εξάμηνο στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει από την άλλη την εξωστρέφειά σας και την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμά σας. Η διάθεσή σας αρκετά καλή και ο έρωτας δεν απουσιάζει από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Την κοινωνική σας ζωή και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες έρχεται να ενισχύσει και ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Ταύρο, ο οποίος σας θέτει στο επίκεντρο συλλογικών ομάδων. Αποτελείτε πηγή έμπνευσης μέσα σε συλλόγους και η δύναμή σας είναι υπολογίσιμη ενώ παράλληλα διευρύνεται ο κοινωνικός σας περίγυρος.

Σημαντική εύνοια δέχεται και ο τομέας της φιλίας που επεκτείνεται σημαντικά. Μάλιστα πολλοί Καρκίνοι θα δημιουργήσετε αξιόλογες φιλίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε μελλοντικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο σημαντική καθώς θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία είτε επαγγελματικά είτε εργασιακά. Προορισμός σας είναι όχι η εσωστρέφεια αλλά η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Τους δύο τελευταίους μήνες ο Κρόνος από τον Σκορπιό σταθεροποιεί καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα και πολλοί(ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου) θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως η δημιουργικότητά σας σταθεροποιείται και μπορείτε να υλοποιήσετε στόχους και ιδέες. 

Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να σας κάνει εσωστρεφείς στον έρωτα και θα θελήσετε να διατηρήσετε κρυφή μία ερωτική σχέση, η οποία δημιουργείται σταδιακά. Το όλο κλίμα ενισχύεται με την είσοδο του Δία στους Διδύμους που για όλο το δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα σας κάνει να κινείστε με μυστικότητα στον έρωτα. Δεν θέλετε να αποκαλυφθεί ή σχέση σας για κάποιον λόγο και προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους γύρω σας.
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά το σύστημα αξιών σας με το οποίο δημιουργείτε τις σχέσεις σας. Επιλέγετε συντρόφους, φίλους και συνεργάτες με κύριο γνώμονα το πάθος και επιθυμείτε σφοδρότητα και ένταση. Προτεραιότητα σας σταδιακά γίνονται οι άλλοι και αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αποφύγετε να γίνετε κτητικοί, αυταρχικοί και επιβλητικοί στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να έχετε απώλειες. Βρίσκεστε σε μία φάση ουσιαστικής αλλαγής, κατά την οποία καλείστε να απαλλαγείτε από εμμονές και φοβίες του παρελθόντος με σκοπό να δημιουργήσετε πιο υγιείς σχέσεις. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες και να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Το σύμπαν αλλάζει αλλά μαζί με αυτό αλλάζετε και εσείς. Ένα βήμα προς την ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας και την πρόοδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου