Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Αστρολογικές Αλχημείες Ιανουαρίου 2012


Αναλύοντας τις αστρολογικές όψεις του Ιανουαρίου μέρα προς μέρα:

01η/1ου : Ο Ερμής από τον Τοξότη συναντάει σε δυσαρμονική γωνία τετραγώνου τον Άρη από την Παρθένο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επικρατεί νευρικότητα την 1η ημέρα του νέου έτους. Η Σελήνη από τον Κριό, ο Ερμής από τον Τοξότη και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο χαρίζουν ένα εξωστρεφές κλίμα γεμάτο ένταση. Επικρατεί μία εριστικότατα γενικότερη και είμαστε σε «εμπόλεμη ζώνη» καθώς παρεξηγούμαστε με το παραμικρό. Ας ξεκουραστούμε, ας κοιμηθούμε, ας γιορτάσουμε και ας περάσουμε όμορφα αυτήν την γιορτινή ημέρα χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς. Το φως του 2012 ας φωλιάσει στις καρδιές μας και ας δείξουμε διαλλακτικότητα και συμβιβαστική διάθεση.


Εορταστική ημέρα, καλό είναι να αφεθούμε μακριά από τις υποχρεώσεις και τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε όψη εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό από τον Τοξότη φέρνει καρμικούς έρωτες με ευκολία για τους Τοξότες, τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Λέοντες(ειδικότερα του δευτέρου δεκαημέρου). Χρήματα και αισθήματα ανέρχονται μέσα στο εορταστικό κλίμα. Ας αφεθούμε στα μονοπάτια του έρωτα και ας μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος.


02η/01ου :Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο πραγματοποιεί δυσαρμονία ημιτετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό. Ας διατηρήσουμε ένα διαλλακτικό προφίλ μέσα στις σχέσεις μας και ας μην υπερβούμε τα όρια για αποδέσμευση καθώς μπορεί να εμφανιστούν προστριβές και να έχουμε απώλειες. Καλό είναι να προβούμε σε ένα οικονομικό κοντρόλ για να αποφύγουμε έξοδα περιττά. Κριοί και Υδροχόοι κινηθείτε προσεκτικά.

04η/01ου : Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη ημιτετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τον Υδροχόο. Επικρατεί ένας ολίγος αποπροσανατολισμός και είμαστε αρκετά ευερέθιστοι σε εξωτερικούς παράγοντες. Ας κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και ας αποφύγουμε να πληγώσουμε ανθρώπους ή να μας πληγώσουν. Ρομαντισμός και ευαισθησία στο μενού της ημέρας. Προσεκτικά στις εξαπατήσεις μέσα στις σχέσεις ή σε επαγγελματικές συμφωνίες. Οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν καθώς αυξάνεται η φαντασία και η διαίσθηση μέσα από την εν λόγω όψη.

07η/01ου : Ο Ερμής από το τέλος του Τοξότη σχηματίζει αρμονίας εξάγωνο με τον Κρόνο από το τέλος Ζυγού. Επικρατεί η λογική, ο ορθολογισμός, η πρακτικότητα και μπορούμε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάση προγραμματισμού και τακτικής. Ο λόγος είναι συγκρατημένος, χωρίς εκθειάσεις και η σύνεση του νου μας βάζει στη διαδικασία να ακολουθήσουμε ένα σχέδιο ώστε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας. Πάγιο το αίτημα της διανοητικής συμμόρφωσης. Είμαστε σοβαροί, συντηρητικοί, μετρημένοι και έχουμε καλή συγκέντρωση. Τοξότες και Ζυγοί του τελευταίου δεκαημέρου μπορείτε να κλείσετε επιτυχώς μία συμφωνία ή να προωθήσετε κάποιο σχέδιό σας.

Ο Ερμής σε αρμονίας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσδίδει φαντασία, δημιουργικότητα, ενόραση και διαισθητικό νου. Πάγιο το αίτημα της πνευματικής διαφώτισης και καλλιτεχνικές τάσεις, οι οποίες με την υποστήριξη της προηγούμενης όψης μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζυγοί, Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου ποντάρετε στο νου σας, με περισσότερη προσοχή λόγω παγίδων κινηθείτε οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του τελευταίου πενθήμερου.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη πενταγώνου με τον Άρη από την Παρθένο και οφείλουμε να μην υπερβούμε τα όρια στην ερωτική μας σχέση. Λέμε όχι σε ζήλιες, κτητικότητες, εμμονές και υστερίες καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ρηγμάτων. Κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και χειριζόμαστε σωστά τον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα ώστε να αποφύγουμε «βαμπιρισμούς».

Η Αφροδίτη σε δυσαρμονίας ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω καλεί Υδροχόους και Αιγόκερους ειδικότερα αλλά γενικότερα όλους μας να αποφύγουμε εμμονές και φοβίες στις σχέσεις μας. Κάποιοι αναπόφευκτοι αγώνες ερωτικής φύσεως ενδέχεται να δοθούν ώστε να επέλθει η ισορροπία.

08η/01ου : Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον μέγα ευεργέτη Δία και δυσαρμονία τετραγώνου με τον «εκκεντρικό» Ουρανό. Η ημέρα κρύβει μεγαλόπνοες ιδέες και μεγαλόπνοα σχέδια σε συνδυασμό με νευρικότητα και εριστικότατα. Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα έχουν συγγραφικές ικανότητες και μπορούν να καταλάβουν τα μυστήρια της ζωής όπως λόγου χάρη την αστρολογία. Καλή ημέρα για δημιουργία από πλευράς καλλιτεχνικής φύσεως για τους καλλιτέχνες. Προσοχή στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο και στην οδήγηση. Διανοητική κούραση στο τέλος της ημέρας. Ταύροι, Αιγόκεροι και Κριοί των πρώτων ημερών κύριοι αποδέκτες των όψεων.

09η/01ου : Ο Ερμής σε ευεργετική γωνία εξαγώνου με τον Χείρωνα μας βοηθάει να θεραπεύσουμε το νου μας από εμμονές και φοβίες. Χαρίζει πνευματική διαύγεια και μπορούμε να φέρουμε ιδέες που θα λυτρώσουν τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας. Αυθεντικότητα ιδεών, διαισθητικός νους χαρίζουν πνευματική φώτιση. Διδακτικός τόνος ημέρας, τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν ικανότητες για διδασκαλία. Ιχθείς και Αιγόκεροι κύριοι αποδέκτες της όψης.


13η/01ου : Η Αφροδίτη από το τέλος Υδροχόου σε αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο από το τέλος του Ζυγού μπορεί να φέρει μία επισημοποίηση ή μία σταθεροποίηση στον έρωτα για Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και Κριούς του τελευταίου πενθήμερου. Μπορείτε να προωθήσετε κάποιο οικονομικό θέμα επιτυχώς και ο έρωτας σας αβαντάρει σταθεροποιητικά και σοφά. Η ημέρα χαρακτηρίζεται για συναισθηματικό έλεγχο και έχουμε συγκρατημένα αισθήματα τρυφερότητας και στοργικότητας. Χαρακτηριζόμαστε από κοινωνική ευσυνειδησία και σοφία.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από το τέλος του Υδροχόου φλερτάρει σε όψη συνόδου με τον «ονειρικό» Ποσειδώνα και ο έρωτας παίρνει την πιο ιδανική μορφή. Ευαισθησίες, υπέρμετρος ρομαντισμός και ανιδιοτελής αγάπη στο μενού της ημέρας. Δημιουργούνται έρωτες φούσκες και πολλοί μπορούμε να νιώσουμε πως βρήκαμε την «αδελφή ψυχή μας» αλλά εντελώς ουτοπικά. Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί του τελευταίου πενθήμερου μην δίνεστε ολοκληρωτικά στον έρωτα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της προδοσίας. Προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων οικονομικής οροθεσίας καθώς μπορεί να υπάρχουν όροι παγίδες.

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο δίνουν ενέργεια και αυξημένη ζωτικότητα στην ημέρα. Μπορούμε να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας και να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας με αρκετούς τρόπους. Έντονη σεξουαλικότητα, φιλοδοξία, εργατικότητα και πρακτικότητα μπορούν να φέρουν μοναδικές στιγμές στον έρωτα και στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις. Είμαστε δραστήριοι, τολμηροί ενώ παράλληλα μπορούμε να εξασκηθούμε και να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Ευνοημένοι Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθείς και Σκορπιοί του τελευταίου πενθήμερου.

Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ο νους μας γίνεται διεισδυτικός και στοχαστικός. Ας αποφύγουμε τις απαισιόδοξες σκέψεις και ας μετουσιώσουμε την όψη αυτή σε όψη για διανοητική δύναμη και υπεροχή. Έχουμε ένα μαύρο, σαρκαστικό χιούμορ. Μην γίνουμε προκλητικοί, φοβικοί ή εμμονικοί. Ας δημιουργήσουμε σχέδιο στρατηγικής για επαγγελματικές επιτυχίες.


15η/01ου : Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε αρμονίας εξάγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω φέρνει έρωτες γνήσιους και αυθεντικούς σε συνδυασμό με οικονομικές απολαβές. Αίτημα της ημέρας; Η ανάπτυξη και η εξέλιξη μέσω της αγάπης και της προσφοράς. Θερμότητα, γοητεία, ρομαντισμός και ευαισθησία στο μενού της ημέρας. Είμαστε εγκάρδιοι και φιλόξενοι. Τυχερά τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Ευνοημένοι Ιχθείς, Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου πενθήμερου. Διεκδικήστε οικονομικές απολαβές και προωθήστε επαγγελματικά-οικονομικά σχέδια. Ο έρωτας σας αβαντάρει.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες πραγματοποιεί θετική γωνία ημιεξαγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό. Η όψη βοηθάει να αφομοιωθούν έρωτες, με τρόπο παράδοξο και εκκεντρικό. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ένα αίσθημα ελευθερίας στις σχέσεις(που οφείλουμε να μην το καταχραστούμε) είναι διάχυτο. Μπορούμε να αποκομίσουμε κέρδη και οικονομικά οφέλη εντελώς αναπάντεχα. Κριοί του πρώτου πενθήμερου και Ιχθείς του πρώτου πενθήμερου μπορείτε να επωφεληθείτε στον έρωτα και τα οικονομικά. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι ελεύθεροι τα βέλη στη φαρέτρα και στοχεύστε στον έρωτα.


16η/01ου : Η Αφροδίτη συναντάει τον Χείρωνα και η όψη λειτουργεί άκρως θεραπευτικά για τον έρωτα, τις ψυχές μας αλλά και για οικονομικές συμφωνίες. Πάγιο αίτημά μας; Η δημιουργία σχέσεων είτε φιλικών είτε ερωτικών είτε επαγγελματικών είτε…είτε…. Έχει προορισμό τη θεραπεία της ψυχής μας. Όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε τραύματα από παλαιότερες σχέσεις μας και να εξελιχθούμε μέσα από τον πόνο.


17η/01ου : Ο Ερμής σε ημιεξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό. Οι ικανότητες του Ερμή για επικοινωνία αφομοιώνονται και κυλούν εξαιρετικά ομαλά έτσι μπορούμε να προωθήσουμε ιδέες μας και επαγγελματικούς μας στόχους. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να έρθουμε κοντά με τις σχέσεις μας. Ευνοημένοι Τοξότες και Αιγόκεροι της όψης.

19η/01ου : Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω συναντάει σε δυσαρμονία τον Κρόνο από τον Ζυγό και η διάθεσή μας είναι κάπως μελαγχολική έως απαισιόδοξη. Επικρατεί η λογική, η υπέρμετρη λογική που καταλήγει σε ψυχρότητα και ακαμψία. Κάποιες δύσκολες συγκυρίες μπορεί να μας απογοητεύσουν και να μας ταλαιπωρήσουν. Μπορεί να νιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας να κλονίζεται αλλά ευτυχώς είναι κάτι παροδικό. Εμπόδια και καθυστερήσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τελευταίου πενθήμερου.


20η/01ου : Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συναντάει σε θετική γωνία εξαγώνου τον Πλούτωνα και η ημέρα είναι έντονη, συναισθηματική, γεμάτη πάθος και προκλήσεις ερωτικές. Ο ερωτισμός διάχυτος και επικρατεί ένα αίσθημα συναισθηματικής υπεροχής. Ο έρωτας είναι μορφή λύτρωσης αρκεί να κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και να μην ασκήσουμε βία και εξουσιαστικές τάσεις στους άλλους. Ευνοημένοι Ιχθείς, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου.


22η/01ου : Ο Ήλιος φλερτάρει με τον Ουρανό σε όψη εξαγώνου και με τον Δία σε όψη τετραγώνου. Επικρατεί ένα αίσθημα ελευθερίας και ανανέωση διατρέχει καθετί στη ζωή μας. Το μυαλό μας λειτουργεί πεντακάθαρα και χαρακτηριζόμαστε από αυθεντικότητα-γνησιότητα στον χαρακτήρα μας και τις συμπεριφορές μας.

Η όψη δυσαρμονίας με τον Δία δεν είναι άσχημη καθώς ότι αγγίζει ο Δίας το επεκτείνει. Υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και αισιόδοξοι υπέρ του δέοντος μπορούμε να χαρακτηριστούμε σήμερα. Ας προσέξουμε την επιπολαιότητά μας καθώς σε συνδυασμό και με τον Ουρανό επικρατεί μία τάση για επιπολαιότητα και λαθεμένη κριτική. Επηρεάζονται άμεσα και θετικά Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.


23η/01ου : Ο Ερμής από τον Αιγόκερω συναντάει σε θετική γωνία τριγώνου τον Άρη και αυτό μας χαρίζει διανοητική δύναμη και ταχύτητα σκέψης. Ο νους μας παίρνει στροφές με μεγάλη ταχύτητα και κατεβάζουμε ιδέες επιτυχείς και ανταγωνιστικές. Έχουμε αρκετό πείσμα και αποφασιστικότητα ώστε να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας και να εξασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας. Προωθείστε επαγγελματικά σχέδια καθώς η λογική και η στρατηγική μας επιβεβαιώνουν. Ευνοούνται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Από κοντά εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.  


25η/01ου : Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον Τοξότη φέρνει χωρισμούς, τσακωμούς ή οικονομικές απώλειες που είναι αναπόφευκτες. Μέσα στις σχέσεις δημιουργούνται προστριβές και εμείς καλούμαστε να τις κοντρολάρουμε ώστε να αποφύγουμε απώλειες για λάθη μιας στιγμής. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς που είναι γεννημένοι τέλη πρώτου-αρχές δευτέρου δεκαημέρου.


26η/01ου : Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δυσαρμονικό ενάμισι τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Ζυγό φέρνει συναισθηματική απομάκρυνση και ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις. Ίσως απογοητευτούμε στον έρωτα και την αγάπη, η απομόνωση δεν ωφελεί! Ας αποφύγουμε την σκληρή, αναίτια και χωρίς λόγο αυστηρή κριτική μέσα στις σχέσεις μας ώστε να τις προστατεύσουμε. Ζυγοί και Ιχθείς κύριοι αποδέκτες της όψης.


27η/01ου : Ο Ερμής σε δυσαρμονικό τετράγωνο με τον Κρόνο κάνει τις σκέψεις μας άκαμπτες και χρησιμοποιούμε σκληρή γλώσσα. Καλό είναι να κάνουμε ένα λεκτικό κοντρόλ και να αποφύγουμε να εκφράσουμε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν κα θα πονέσουν τους άλλους. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και αιγόκεροι του τελευταίου δεκαημέρου.


28η/01ου : Η Αφροδίτη και ο Άρης σε αντιπαραλληλία προκαλούν προστριβές στον έρωτα και χρειάζεται να είμαστε μετριοπαθείς προκειμένου να αποφύγουμε ερωτικά καβγαδάκια. Ιχθείς, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι να είστε προσεκτικοί σε ζήλιες, ίντριγκες και εμμονές καθώς ενδέχεται να προκληθούν ρήγματα.


29η/01ου : Ο Ερμής από τις αρχές Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Δία προκαλεί αισιοδοξία, πολυλογία και αρκετές σκέψεις. Είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο μας. Ας αποφύγουμε εκφραστικές υπερβολές. Ευνοείται το γράψιμο και η λογοτεχνικές πινελιές. Επιθυμούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου