Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Καρκίνος


Ο τομέας των οικονομικών σας σταθεροποιείται σταδιακά καθώς ο Ποσειδώνας αποχωρεί οριστικά από τον Υδροχόο και εισέρχεται στους Ιχθείς. Οι γεννημένοι τις τελευταίες 5 ημέρες του Καρκίνου πιθανότατα να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. 

Ο Κρόνος επηρεάζει αμεσότερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου και φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ευθύνες και αγώνες. Χρειάζεται οργάνωση, πειθαρχία και συστηματική δουλειά προκειμένου να επιτύχετε την επαγγελματική σας πρόοδο. Οι προκλήσεις είναι για τους δυνατούς, με ρεαλισμό, συστηματικότητα και μεθοδικότητα καταφέρνετε να κερδίσετε επαγγελματικές μάχες. Στην απώλεια εργασίας μην απελπιστείτε καθώς βρίσκεστε σε περίοδο που έχετε εύνοια και μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη από φίλους και ομαδικότητα. Επομένως είναι υπέρ σας μία εξωστρεφής πολιτική και ένα πνεύμα συνεργασίας.


Ο Ουρανός από τις πρώτες μοίρες του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντάς σας ουρανοκατέβατες αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Χρειάζεται να γίνεται πιο προοδευτικοί, πιο πρωτοποριακοί στον τρόπο που εργάζεστε προκειμένου να προωθήσετε το προσωπικό σας έργο. Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία και την επιστήμη και αυτό θα σας  βοηθήσει να ξεδιπλώσετε ταλέντα που ακόμη και εσείς οι ίδιοι πιστεύετε πως δεν έχετε. Αλλαγή αντικειμένου εργασίας μέσα στα πιθανά σενάρια. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους της εναλλακτικής θέσης εργασίας και μη ρισκάρετε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείτε άνεργοι. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και στις θεωρήσεις σας. Κάποιοι Καρκίνοι ενδέχεται να αποκτήσετε μία θέση εξουσίας ή ένα πόστο αρκετά εκσυγχρονισμένο.

Οι εκλείψεις προκαλούν αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας και αυτό σημαίνει πως πιθανόν να βρείτε μία νέα, συμπληρωματική εργασία στη βασική και αυτό θα επιφέρει οικονομική υποστήριξη. Δεν αποκλείεται το σενάριο να ασχοληθείτε με μία εργασία πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας και αυτό να αυξήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Εάν χάσετε τη θέση εργασίας σας μην πτοηθείτε καθώς μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν αποδεκτά. Σε μία κρίση χρειάζεται να αποφορτίζεστε και να γίνεστε ρεαλιστές προκειμένου να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες που στόχο τους έχουν όχι να σας πτοήσουν αλλά να σας κάνουν στρατιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου