Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς- Έρωτας Ακμαίος


Από την Κυριακή 15/01ου/2012 η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσης της, αυτό των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει πως εκεί, μπορεί να εκφράσει θετικά τις αρετές της και τις θετικές της ιδιότητες. Ο έρωτας παίρνει μία μορφή πανανθρώπινη, χωρίς όρια και τα συναισθήματά μας είναι πληθωρικά, φτάνουν σε επίπεδα απεραντοσύνης. Ο έρωτας εξυψώνεται και επιθυμεί ένα ταξίδι στα αστέρια ή σε ένα παραμύθι. Ο ρομαντισμός αυξάνεται εντυπωσιακά και παράλληλα οι τάσεις μας για απόδραση από τη ρουτίνα και την πραγματικότητα εντείνονται. Έχουμε μία ροπή να συγχέουμε το πάθος με την αγάπη και αυτό μας κάνει να ονειροβατούμε. Στο εν λόγω ζώδιο θα παραμείνει έως τις 07/02ου/2012 καθώς στις 8 Φεβρουαρίου εισέρχεται στον πύρινο Κριό.


Με το καλημέρα σας συναντάει σε αρμονική γωνία εξαγώνου τον μέγα ευεργέτη Δία. Αυτό λειτουργεί κάπως σαν αμοιβαία υποδοχή και ο έρωτας είναι ακμαίος! Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Αφροδίτης(στον Ταύρο) ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης(παραδοσιακά τουλάχιστον) του Δία(στους Ιχθείς). Ο Δίας συγκυβερνάει τους Ιχθείς και αυτό λειτουργεί κάπως σαν «αμοιβαία υποδοχή». Οι δύο πλανήτες εμπλέκονται άκρως αρμονικά και προσπαθούν να δώσουν στο μέγιστο βαθμό όλες τους τις ποιότητες. Ο έρωτας γίνεται ένα κράμα ιδανικό, εξιδανικευμένο και απαιτεί αποδείξεις και απτές συμπεριφορές. Ο αισθησιασμός εμπλέκεται με τον ρομαντισμό και οι αισθήσεις μας ταξιδεύουν στο υπερπέραν. Όλοι μας έχουμε έντονη επιθυμία να ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα, να γευτούμε τις γλυκές αλχημείες του έρωτα. Μέσα από την αγάπη, την αληθινή αγάπη μας δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε, είμαστε ιδιαίτερα φιλόξενοι, εγκάρδιοι και γενναιόδωροι. Η γοητεία εκτοξεύεται στα ύψη και η κοινωνικότητά μας είναι ακμαιότατη. Κύριοι αποδέκτες της όψης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες ή κάποιον προσωπικό πλανήτη. Θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το καλό φαγητό, το καλό κρασί, την καλή μουσική και την συντροφικότητα. Οι αισθήσεις μας είναι 6 και μεταφυσικές, μας παρασύρουν σε αξέχαστες και μοναδικές συγκινήσεις. Οι συναναστροφές και η δεκτικότητα στις σχέσεις μπορούν να μας μεταμορφώσουν σε πρίγκιπες/πριγκίπησες στο δικό μας παραμύθι.

Στις 20/01ου η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συναντάει σε καλή γωνία τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτό προσδίδει μεγάλες συγκινήσεις την εν λόγω ημέρα. Το πάθος, ο έρωτας και η σαγήνη χτυπάν κόκκινο. Τα πάθη φουντώνουν και τα αισθήματά μας γίνονται παντοδύναμα. Πάγιο αίτημα η ανάγκη για συναισθηματική υπεροχή, ανωτερότητα και δύναμη. Είμαστε αχαλίνωτα ερωτικοί και ο ερωτισμός μας σκλαβώνει κυριολεκτικά τους άλλους. Είναι ιδανική περίοδος. Ημέρα για να κλείσουμε επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες, οι οροθεσίες των οποίων μας ενισχύουν σημαντικά. Ο έρωτας πάλι απαιτεί χειροπιαστές αποδείξεις, ας περιορίσουμε τις ακραιότητες και τις εμμονικές συμπεριφορές, ας αποφύγουμε να πνίγουμε συναισθηματικά τον/τη σύντροφό μας και αυτό θα μας κάνει να απολαύσουμε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Κύριοι αποδέκτες της όψης Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 24/01ου συναντάει σε δυσαρμονία τετραγώνου τους Δεσμούς της Σελήνης από τον άξονα Διδύμων-Τοξότη και αυτό μπορεί να φέρει απώλειες εισοδηματικές για Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. Κάποιες σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και χρειάζεται να διατηρήσουμε λεπτές ισορροπίες ώστε να αποφευχθούν δράματα και αποχωρισμοί. Καλούμαστε να απελευθερωθούμε από σχέσεις που δεν εξελίσσονται και μας κρατάνε δέσμιους ενός βεβαρυμμένου κάρματος. Ας αποδεχτούμε τις αποχωρήσεις και ας δεχτούμε νέες σχέσεις που θα έλθουν στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις αποτελούν πηγή ενέργειας και εξέλιξης.

Στις 28/01ου ο Δίας εμπλέκεται με την Αφροδίτη σε δυσαρμονική όψη με τον Δία. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό καθώς η εμπλοκή του Δία ακόμα και στις δύσκολες όψεις δεν είναι καταστροφική. Μπορεί να έχουμε μία ροπή προς την καλοπέραση, τις σπατάλες και τη χλιδή. Υπάρχει ροπή για τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο. Καλό είναι να κοντρολάρουμε τη διάθεσή μας για «ακολασία» και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητά. Καλό είναι να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να ανοίξουμε μία τεράστια αγκαλιά για τον συνάνθρωπό μας.

Στις 2 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συναντάει τον εραστή της από την Παρθένο σε αντίθεση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Οινόπνευμα στη φωτιά και το πάθος φλέγει τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας μας. Το πρότυπο του θηλυκού(Αφροδίτη) απαιτεί την ένωσή της με το πρότυπο του αρσενικού(Άρη) και αντίστροφα. Παρόλα αυτά βρίσκονται εκ διαμέτρου αντίθετοι και αντιμέτωποι οι δύο εραστές, ρίχνουν ένα σπίρτο στα καυσόξυλα και το πάρτυ αρχίζει….μέσα από μία σφοδρή σύγκρουση ενώνονται και μας μεταφέρουν σε άλλη διάσταση. Χρειάζεται να ξεπεράσουμε εγωισμούς και εγωκεντρισμούς μέσα στις σχέσεις και ιδιαίτερα στις ερωτικές καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα λόγω επιπολαιότητας και εγωπάθειας. Μία ερωτική σχέση και γενικότερα μία σχέση είναι συμπόρευση και όχι ανταγωνισμός. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και ακουμπάει θερμοκρασίες καύσωνα, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις σεξουαλικές μας ορμές και το συναίσθημά μας. Ο τρόπος με τον οποίο θα απαιτήσουμε την ικανοποίηση, τη σαρκική ικανοποίηση μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με το συναίσθημα του/της συντρόφου μας. Καλό είναι να συνυπολογίσουμε και τις επιθυμίες του/της συντρόφου μας. Διαλλακτικότητα ώστε να αποφύγουμε χωρισμούς και δράματα.

Τέλος, στις 07/02ου η Αφροδίτη συναντάει σε χιαστί δυσαρμονίας τον αυστηρό Κρόνο και αυτό 
μπορεί να προκαλέσει ένα συναισθηματικό πάγωμα στις σχέσεις μας είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε συνεργασίες και επαγγέλματος. Αισθήματα ψυχρότητας, απομόνωσης και μοναξιάς μας διακατέχουν και καλό είναι να αντισταθούμε στις ασθενικές σκέψεις και στις εμμονικές συμπεριφορές. Όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα και την αγάπη.

Ας δούμε αναλυτικά πως μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς και η αρμονική όψη εξαγώνου με τον Δία, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου: 

Κριός: Εσωστρέφεια και απομόνωση φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης. Τα συναισθήματά σας τα κρατάτε αποκλειστικά και μόνο για εσάς, ωστόσο η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη είναι με το μέρος σας. Ένα φλερτ αναπτύσσεται μυστικά και παράνομα, να είστε της νόμιμης οδού και να αποφύγετε ερωτικές ίντριγκες. Νοσταλγία για μία παλαιά σχέση είναι στο μενού των ημερών. Παρόλα αυτά ο έρωτας είναι δίπλα σας και η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο. Επιστροφές οφειλόμενων ποσώς σας χαρίζουν αισιοδοξία ενώ παράλληλα ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον οικονομικό τομέα σχετικά με τον μισθό σας ή κάποια επιτυχή υπογραφή συμβολαίου.

Ταύρος: Φίλοι είναι κοντά σας και απολαμβάνετε τη ζεστή παρέα τους. Αποδεχτείτε προσκλήσεις τους και περάστε μοναδικές στιγμές μαζί τους. Ένας έρωτας μέσα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο στο μενού των ημερών, κάτι σαν προξενιό ή καλό timing θα το ονόμαζα. Θέστε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Απολαύστε τη δουλειά σε συλλογικό επίπεδο, μην είστε μονοφαγάδες. Το σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί σας! Δημιουργείστε προς πάσα κατεύθυνση και μην επαναπαύεστε ή ραθυμείτε.

Δίδυμοι: Η καριέρα σας απογειώνεται αυτές τις ημέρες και μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα μετά από πολλές προσπάθειες. Τα αγαθά κόποις κτώνται είναι η ιδανική φράση στην εν λόγω περίπτωση. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και μία προαγωγή ή ένα bonus έρχονται να σας χαροποιήσουν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και μπορείτε να δεχτείτε εύνοια από μία γυναικεία φιγούρα. Είστε ήρεμοι, πράοι και κάποιο συζητάνε για εσάς μα καλά λόγια, έτσι η προαγωγή καταφθάνει και εσείς δικαιώνεστε. Σχέδια, πλάνα και ιδέες είναι προς επεξεργασία αλλά με τρόπο μυστικό. Ένα ειδύλλιο μέσα στον χώρο εργασίας σας στο μενού της όψης.

Καρκίνος: Αισιόδοξοι, εξωστρεφείς και αρκετά ερωτικοί φίλοι μου Καρκίνοι. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για λόγο επαγγελματικό και να το συνδυάσετε με αναψυχή έτσι να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας εκεί. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε θέματα έρευνας, σπουδών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών. Θέτετε νέους στόχους για ένα καλύτερο αύριο, αισιοδοξείτε και κοινωνικοποιείτε. Διευρύνετε τον φιλικό σας-κοινωνικό σας κύκλο και απολαύστε την ομαδική συμπόρευση. Φίλοι είναι συμπαραστάτες και δέχεστε εύνοια ενώ παράλληλα έρχονται νέοι φίλοι στη ζωή σας. Πιο δεκτικοί στο νέο και στην περιπέτεια.

Λέων: Χρήματα και αισθήματα στα πάνω τους. Είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και ανανεωμένοι. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Είστε σε μεγάλα κέφια και εκπέμπετε φλογερά ερωτικά μηνύματα. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, ένα δώρο από τον/τη σύντροφό σας, μία οικονομική επιτυχία ή μία κληρονομιά καταφθάνουν. Τα έξοδα τρέχουν αλλά τα έσοδα είναι μάλλον πλεονάζοντα. Η καριέρα σας απογειώνεται και έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τη δουλειά σας, το στάτους σας ώστε να πάρετε κάποια προαγωγή. Οι άνεργοι είστε τυχεροί αυτέ στις ημέρες και μπορείτε να κερδίσετε μία θέση εργασίας.

Παρθένος: Καλώς τα δεχτήκατε! Ποια; Τα ερωτικά πάθη! Σχέσεις, συνεργασίες και ο έρωτας δέχονται τις μαγικές πινελιές της Αφροδίτης από την Παρθένο. Άνθρωποι έρχονται κοντά σας να σας στηρίξουν και να υποστηρίξουν κάθε σας προσπάθεια και τις επιλογές σας. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, νέοι φίλοι και ένας έρωτας στο μενού των ημερών. Ο/η σύντροφός σας μπορεί να εκφράσει κάποια παραπονάκια λόγω της αμέλειάς σας. Χαλαρώστε, κανονίστε ένα σύντομο ταξίδι και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε. Είστε αισιόδοξοι, ερωτικοί και πιο δεκτικοί σε προκλήσεις. Ένας έρωτας ελλοχεύει στο εξωτερικό και το διαφορετικό σας έλκει. Σχέση εξ αποστάσεως στο μενού της περιόδου. Επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία.

Ζυγός: Η καθημερινότητά σας βελτιώνονται το ίδιο και οι εργασιακές συνθήκες. Σχέσεις με συνεργάτες εξομαλύνονται και η ισορροπία φαίνεται πως αποκαθίσταται σταδιακά. Οι άνεργοι ή άεργοι έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία θέση εργασίας καθώς δέχεστε εύνοια, βελτιώστε τη φυσική σας φόρμα και αυξήστε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας ώστε να αποκομίσετε οφέλη οικονομικά και αισθηματικά. Κάποιο ειδύλλιο αναμένεται μέσα στον χώρο εργασίας και καθημερινής συναναστροφής σας. Ο τομέας των οικονομικώς δέχεται σταδιακή εύνοια και μπορεί να σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά. Εύνοια από μία οικονομική συμφωνία ή από τον/τη σύντροφό σας, μία επιτυχία κληρονομικού περιεχομένου ή μία αποζημίωση στο μενού των ημερών. Ο ερωτισμός σας, η σεξουαλικότητά σας κυμαίνονται σε επίπεδα ρεκόρ και με τη διαίσθησή σας κατακτάτε το
επιθυμητό ερωτικό αποτέλεσμα. Βελτίωση της επιχειρηματικής ικανότητάς σας.

Σκορπιός: Τυχεράκηδες! Πάλι σας έφεξε η χαραυγή! Το βασικό θέμα της ζωής σας, ο ερωτικός τομέας φλέγεται. Είστε ερωτικοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, χαρούμενοι και απολαμβάνετε αγάπη και ζεστασιά από τον περίγυρό σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, οργανώστε κάποιο ταξίδι και αφεθείτε σαν εύφλεκτα υλικά στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι κυνηγήστε μία μοναδική ερωτική εμπειρία, ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας. Οι γονείς έχετε χαρούμενες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε να γίνετε γονείς είναι ευνοϊκή περίοδος. Θέλετε να διασκεδάσετε και να γίνετε παιδιά. Νέες σχέσεις και συνεργασίες στο μενού των ημερών, ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται να σας ταξιδέψει σε αξέχαστα ερωτικά μονοπάτια. Φλογεροί εραστές αδράξετε τις ευκαιρίες και δημιουργείτε προς πάσα κατεύθυνση.

Τοξότης: Ευκαιρία να εξομαλύνετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και να έρθετε κοντά με τους γονείς σας και τα αδέλφια σας. Η φωλιά σας βρίσκεται στο σπίτι σας και θέλετε να απολαύσετε ήρεμες στιγμές μαζί τους. Επιτυχία σε θέμα ενός ακινήτου φέρνει χαρά και ικανοποίηση. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη σε επίπεδο εργασιακό και να δεχτείτε ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι άνεργοι και οι άεργοι έχετε ευκαιρίες για εργασιακές προσλήψεις και όχι απολύσεις. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά εφόσον δεν κάνετε βλαβερή ζωή. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής και εξάσκησης. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και συνάδελφοι σας στηρίζουν ή σας προωθούν. Προωθήστε τη δουλειά σας, μη ραθυμείτε και μην παρεκκλίνετε των στόχων σας.

Αιγόκερως: Αφιερωμένο με αγάπη. Ο λόγος σας κερδίζει πόντους και έχετε πιο αρμονική επικοινωνία με τον περίγυρό σας. Ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται στα αυτιά σας και φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Οι ευχάριστες ειδήσεις είναι δώρο γενεθλίων. Είστε εξωστρεφείς, φιλόξενοι και έχετε μία ανοιχτή αγκαλιά για τα αδέλφια σας και τους στενούς σας συγγενείς. Πραγματοποιείτε μετακινήσεις εντός Ελλάδας για λόγους επαγγελματικούς, συνδυάζετε με διασκέδαση και φλερτ τις ημέρες και απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Οι νεότεροι σε ηλικία δέχεστε εύνοια σε θέματα σπουδών. Ο έρωτας είναι κοντά σας και σύντομα θα πείτε το νέκταρ του. Δημιουργικοί, κεφάτοι και με ένα άλλο πρόσωπο πάτε κόντρα στον κυβερνήτη σας. Ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας και εκπλήξεις. Πολύ αγάπη δέχεστε από δίπλα σας. Όσοι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου είναι ιδανική περίοδος. Διασκεδάστε και απολαύστε τα δώρα του Δία.
Κέρδη από τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο.

Υδροχόος: Αυτοπεποίθηση και χρήματα ενισχύει η νέα θέση της Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Έξοδα και υποχρεώσεις τρέχουν αλλά παράλληλα δέχεστε και οικονομική εύνοια καθώς φέρνει συμφέρουσες λύσεις και έσοδα. Ποσά οφειλόμενα επιστρέφονται και τα χέρια σας λύνονται κυριολεκτικά. Μία αύξηση μισθού, ένα μπόνους στο μενού των ημερών. Σταδιακά αποκτάτε και την χαμένη σας αισιοδοξία. Η οικογενειακή σας ζωή εξομαλύνεται και έρχονται καλύτερες στιγμές και για τους δικούς σας ανθρώπους. Μία λύση σε ένα θέμα σχετικό με ένα ακίνητο σας ικανοποιεί και ανοίγετε τα φτερά σας. Κάντε μία ανακαίνιση και ζεστάνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Οργανώστε κάποιο οικογενειακό ταξίδι και απολαύστε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας. Όσοι ενδιαφέρεστε για απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ καλή περίοδος.

Ιχθείς: Να και οι πρωταγωνιστές! Τελευταίοι στο ζωδιακό αλλά όχι παραπονεμένοι αυτή τη φορά. Στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη και αυτό σας κάνει όμορφους, ερωτικούς, γοητευτικούς και εκπέμπετε σαγήνη. Κάντε κάποια ανανέωση της εμφάνισής σας, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και το look σας. Εκπέμπετε μηνύματα έρωτα και οι άλλοι δύσκολα σας αντιστέκονται. Ιδανική περίοδος για δημιουργία ερωτικών σχέσεων όσο αφορά τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Σε ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Ο λόγος σας κερδίζει πόντους, είστε πιο επικοινωνιακοί και κλείνετε συμβόλαια και συμβάσεις με επιτυχία. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις καθώς έχετε ρέντα και ευνοείται η έγκρισή τους. Ειδήσεις, μηνύματα και γενικότερα εξελίξεις σας χαροποιούν. Αναθέρμανση σχέσεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς στο μενού των ημερών.

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου