Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Τοξότης


Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από την Παρθένο προκαλεί αγώνα δρόμου στον επαγγελματικό σας τομέα και εσείς έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και να επιτύχετε την πρόοδο που αξίζετε ή καλύτερα που πιστεύετε πως αξίζετε. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας της καριέρας σας και της κοινωνικής σας προβολής. Ο ανταγωνισμός; Είναι μεγάλος και εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να επιβιώσετε και να αναδειχτείτε. Τα αγαθά κόποις κτώνται εξάλλου και εσείς αποφασίσατε να εργαστείτε σκληρά και να επιτύχετε ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς θα συμβαίνουν κατά καιρούς γεγονότα που θα σας αναταράσσουν και θα δημιουργούνται ρήγματα στις εν λόγω σχέσεις. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τους εργοδότες σας, με ανωτέρους σας ή με τους προϊσταμένους σας προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις. 


Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του έτους από τον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για εργασιακή ανάδειξη και προβολή. Ο τομέας των εργασιακών σας βελτιώνεται σημαντικά και έχετε όλες τις προδιαγραφές να βρείτε μία θέση εργασίας στην αγορά. Αυτό συνεπάγεται και οικονομική ενίσχυση και μία εναλλακτική διέξοδο οικονομικής ανάκαμψης. Η καθημερινότητά σας και ο τόπος καθημερινής σας συναναστροφής γίνονται ευχάριστα και εσείς απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με μία εναλλακτική απασχόληση σαν χόμπι και αυτό ενδέχεται να επιφέρει επιπρόσθετο εισόδημα προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα. Αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αναλάβετε και αυτό μπορεί να σας κουράζει ή να περιορίζει τον ελεύθερό σας χρόνο. Είναι μία περίοδος κατά την οποία μπορείτε να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν ή νομίζετε πως σας αξίζουν ενώ παράλληλά οφείλετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθείτε σαι στον τομέα των επαγγελματικών σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων και δόλιων συμπεριφορών εις βάρος σας. Ας είστε προσεκτικοί και ας αποφεύγετε τα πολύ μεγάλα ρίσκα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες των ζωδίων. Όσοι Τοξότες επαγγέλλονται καλλιτεχνικής φύσης δραστηριότητα ενδέχεται να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία και να αφήσουν ένα διαχρονικό και αξιοζήλευτο έργο.

Ο Πλούτωνας από τις πρώτες δέκα μοίρες του Αιγόκερου αλλάζει ριζικά τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει αλλαγές οριστικές και συγκλονιστικές. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια οικονομική δύναμη εφόσον αναπτύξετε την διαίσθησή σας και το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Σας δίνονται οι ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέες, εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Είστε σε μία φάση αλλαγής, ριζικής αλλαγής της οικονομικής σας δύναμης και μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα ανακαλύπτοντας εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος. Οι σχέσεις σας με τους εργοδότες φαίνονται να αλλάζουν ριζικά ενώ παράλληλα το σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας δείχνει να αλλάζει και να τροποποιείται διαρκώς. Μπορείτε να χτίσετε μία νέα δυναμική προσωπικότητα, πιστεύοντας στο «εγώ» σας αλλά όχι με τρόπο αλαζονικό και υποτιμητικό προς τους άλλους. Ο Πλούτωνας από αυτήν τη θέση σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα εφόσον δεν είστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία του σχεδίου σας και καλεί να είστε συνετοί και μετρημένοι. Υπάρχει πιθανότητα για ανεπανόρθωτες απώλειες εφόσον δε γίνουν οι σωστοί χειρισμοί και αυτό θα προκαλέσει μία μεγάλη απώλεια.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλα τα φάσματα της ζωής σας συνεπώς και τους τομείς των οικονομικών και της καριέρας. Έχετε όλες τις δυνατότητες να πραγματοποιήσετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα κοντά στα ενδιαφέροντά σας, το οποίο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και την παραγωγικότητά σας. Συνέπεια άμεση; Μία πιθανή αύξηση στο εισόδημά σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς κοντά στις εκλείψεις και κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου