Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012 - ΥδροχόοςΑπό τον Κοκτζίδη Κυριάκο, 
Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2012

Για τους φίλους μας Υδροχόους το 2011 δεν ήταν καθόλου άσχημη χρονιά αντιθέτως σταθεροποίησε πολλά από τα σχέδιά τους, έφερε νέες ιδέες και βοήθησε στην αρμονική οικογενειακή ζωή τους. Το 2012 αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερο για το δικό σας ζώδιο καθώς οι πλανήτες είναι άκρως ευεργετικοί απέναντι στον δικό σας αστερισμό. Χρονιά επέκτασης, ανανέωσης και ανοιγμάτων αποτελεί το 2012 και εσείς βρίσκετε το χαμένο πρωτοποριακό σας πνεύμα. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί θέματα δημιουργικότητας και αισθηματικά. Εγκαινιάζεται μία ερωτική περίοδος για το δικό σας ζώδιο και ο έρωτας γίνεται φλέγον ζήτημα. Ο Άρης στο πρώτο μισό του 2012 από την Παρθένο γεμίζει τα αποθέματα ενέργειάς σας και σας κινητοποιεί εντατικά. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να φέρει απώλειες και υπερβάλλοντα έξοδα.

Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο προσφέρει ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 σας γεμίζει αισιοδοξία και εκτοξεύει την κινητικότητα στον ερωτικό σας τομέα, ο οποίος γίνεται μείζονος σημασίας στη ζωή σας. Ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου σταθεροποιεί τη γνώση σας και τις επαφές σας με το εξωτερικό ενώ παράλληλα αποκρυσταλλώνετε μία σαφή αντίληψη για το βαθύτερο νόημα της ζωής. Το τελευταίο δίμηνο εισέρχεται σε κομβικό σημείο για τη ζωή σας και φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, κούραση αλλά παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να ανέλθετε στην ιεραρχία. Ο τομέας των επαγγελματικών σας γίνεται απαιτητικός και εσείς καλείστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις προκειμένου να αποκτήσετε επαγγελματική δύναμη και να ξεχωρίσετε. Ο Ουρανός(κυβερνήτης σας) από τον Κριό φέρνει επαναστατικές ιδέες και σας χαρίζει εξωστρέφεια και ανανέωση ενώ παράλληλα ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς εγκαταλείπει το ζώδιό σας και αυξάνει σημαντικά την αντικειμενικότητά έτσι ώστε να αποφύγετε πλεκτάνες ενώ παράλληλα σας καλεί να είστε προσεκτικοί με οικονομικούς χειρισμούς και επενδύσεις. Ο Πλούτωνας σας χαρίζει όλες τις δυνατότητες να κάνετε ένα ουσιαστικό και εις βάθος απολογισμό έτσι ώστε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες του παρελθόντος, εμμονές και φοβίες. Χαρίζει διορατικότητα και σας κάνει πιο ένθερμους υποστηρικτές του μυστικισμού και του αποκρυφισμού. Μπορείτε να καταλάβετε με μεγαλύτερη ευκολία επιστήμες όπως η αστρονομία και η αστρολογία. Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε πως το 2012 αποτελεί χρονιά επέκτασης, δημιουργίας και σημαντικής προόδου. Η καρδιά σας δείχνει να φλέγεται και είστε θετικοί στα καλέσματα της καρδιάς σας. Η ζωή σας αποκτά περισσότερη θετικότητα, οι ορίζοντές σας πλατειάζουν. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον οικονομικό τομέα καθώς οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο(20/01 έως 31/01) ενδέχεται να πέσετε θύματα εξαπατήσεων και οικονομικών πλεκτανών.

Υγεία 
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο το πρώτο εξάμηνο σας γεμίζει με τεράστια αποθέματα ενέργειας και εκτοξεύει την αδρεναλίνη σας και τις αντοχές σας στα ύψη. Εκτός αυτού ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας αυξάνονται σημαντικά. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ωστόσο καθώς μπορεί λόγω πολυπραγμοσύνης να παρουσιάζετε απότομες μειώσεις ενέργειας, ευτυχώς προς όφελός σας και καλή σας τύχη οι άμυνες του οργανισμού σας θα ανακάμπτουν ταχεία.

Σπίτι και οικογένεια
Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Ταύρο φέρνει στιγμές οικογενειακής προόδου και βρίσκετε καταφύγιο στην αγκαλιά της οικογένειάς σας ή όσων ατόμων θεωρείτε εσείς οικογένειά σας. Πολλοί Υδροχόοι θα μπείτε στη διαδικασία αλλαγής κατοικίας ή μιας μετακόμισης-ανακαίνισης. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν μία συμβίωση ενώ κάποιοι άλλοι θα αποχωριστούν το πατρικό τους σπίτι. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται αλλαγή στον τόπο διαμονής σας. Καθώς ο Δίας συμβολίζει την επέκταση πολλοί από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία απόκτησης απογόνου και θα επεκταθείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο χώρος της οικείας αποτελεί μονάδα ασφάλειας και σιγουριάς έτσι αναζητάτε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μέσα σε αυτό.

Ο Ουρανός από τον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές στις σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς. Οι αλλαγές μάλλον φαίνεται να είναι θετικές και εσείς νιώθετε εξαιρετικά με τους δικούς σας ανθρώπους. Μέσα στα πιθανά σενάρια είναι η μετανάστευση και η απομάκρυνση ενός αδελφού, αυτό αυτομάτως δημιουργεί ένα χάσμα λόγω απόστασης αλλά η αγάπη εξακολουθεί να υπάρχει και η επικοινωνία θα διατηρηθεί με τρόπους καινοτόμους και πρωτοποριακούς όπως λόγου χάρη μέσα από Skype  ή το διαδίκτυο.

Οικονομικά και καριέρα
Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από το ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και τα αποθέματα ενέργειας σας ενώ παράλληλα προκαλεί έντονη κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών και ειδικότερα των οικονομικών που σχετίζονται με κληρονομιές, φορολογία, διατροφές και δάνεια. Έσοδα θα έλθουν ασφαλώς και θα σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά αλλά τα έξοδα αναμένονται να είναι υπερβάλλοντα συγκριτικά με τα έσοδα και αυτό θα δημιουργήσει ελλειμματικό προϋπολογισμό. Μία καταναλωτική μανία θα σας κυριεύσει και οφείλετε να είστε πιο συγκρατημένοι στις οικονομικές δαπάνες. Αποφύγετε δοσοληψίες με το δημόσιο και μην παίρνετε δάνεια καθώς θα δημιουργηθούν «τρύπες» στον ισολογισμό σας.

Από τον Οκτώβριο και μετά ο Κρόνος εισέρχεται στον Σκορπιό και φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, εμπόδια και δυσκολίες. Οι δυσκολίες δεν είναι κάτι κακό απαραίτητα, δυσκολία συνεπάγεται μία αύξηση του φόρτου εργασίας σας και περισσότερες υποχρεώσεις. Ο ελεύθερος χρόνος περιορίζεται σημαντικά και εσείς αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ωστόσο εάν εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά η επιτυχία θα σας συντροφεύει και θα σας χαρίσει καταξίωση, κοινωνική άνοδο και προβολή. Κατά την περίοδο αυτής της διέλευσης δεν αποκλείεται να σας ανατεθεί κάποιο πιο σημαντικό πόστο και αυτό θα σας χαρίσει περισσότερο κύρος. Οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα ωριμάζουν και σταθεροποιούνται. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποιους οικογενειακούς περιορισμούς ή να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό κάποιου μέλους της οικογένειάς σας(κατά πάσα πιθανότητα του πατέρα σας). Κάποιοι μπορεί να δεσμευτείτε και να επισημοποιήσετε μία σχέση σας ή μία επαγγελματική συνεργασία. Τα αγαθά κόποις κτώνται και η καριέρα κόποις κατακτάται.

Από τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και το 2ο ηλιακό σας σπίτι όπου από εκεί μπορεί να φέρει εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά. Μπαίνετε σε μία φάση που η υποκειμενικότητα σας περιορίζεται σημαντικά και μάλιστα μόνο στον τομέα των οικονομικών έτσι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς και υπογραφές συμβολαίων οικονομικής οροθεσίας. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο το ζωδίου(20/01 έως 25/01) και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές δοσοληψίες. Φυσικά μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα κοντά στα ενδιαφέροντά σας και καλλιτεχνικό έτσι ώστε να κερδίσετε κάποιο επιπρόσθετο εισόδημα συμπληρωματικά. Δεν υπάρχει μόνο η αρνητική οπτική γωνία αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε και τις θετικές οπτικές.


Αισθηματικά και κοινωνική ζωή
Ο τομέας των αισθηματικών λέγεται κυριολεκτικά από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου καθώς η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα και της αγάπης από τους φιλικούς Διδύμους και το 5ο ηλιακό σας σπίτι σας αβαντάρουν σημαντικά. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας εκτοξεύονται και η γοητεία σας φτάνει στα ύψη. Δελεαστικές ερωτικές προτάσεις σας χτυπούν την πόρτα και εσείς ανανεώνεστε καθώς νιώθετε ιδιαίτερα κολακευμένοι. Ιδιαίτερη ροπή προς τη διασκέδαση και την απόλαυση της ζωής ενώ παράλληλα επιθυμείτε να παραβρίσκεστε σε κοσμικές δεξιώσεις και event.

Οι γονείς μπορεί να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με τα παιδιά σας ενώ παράλληλα όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε απογόνους ευνοείστε σημαντικά. Η διάθεσή σας αρκετά εξωστρεφής και ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Ενισχυτικά έρχεται να συνδράμει και ο μέγας ευεργέτης Δίας, ο οποίος τον Ιούνιο εισέρχεται στους Διδύμους και τονίζει ιδιαίτερα εμφατικά τον εν λόγω τομέα. Ένας μεγάλος έρωτας καραδοκεί και η καρδιά σας περιμένει να αφεθεί στα χαρούμενα μονοπάτια του έρωτα. Τα επίπεδα δημιουργικότητας αυξάνονται σε πολλούς τομείς και εσείς ξαναθυμάστε τι εστί χαρά της ζωής. Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφουν στο πρόσωπό σας. Ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και να αφεθείτε στην αγκαλιά του/της απολαμβάνοντας κάτι ξεχωριστό. 

Ο Άρης από την Παρθένο το πρώτο εξάμηνο του 2012 «ανάβει» τα αίματα στον ερωτικό σας τομέα και σας κάνει αφόρητα αισθησιακούς, ερωτικούς και σεξουαλικούς ενώ παράλληλα τονίζει τις βαθύτερες ανάγκες σας και στοχεύετε σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό στον έρωτα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί μόνο στην κτητική διάθεση και την αυταρχικότητα καθώς θα «πνίγετε» ουσιαστικά τον άλλον. Η κτητική συμπεριφορά δεν σας ταιριάζει αλλά λόγω ενός αφόρητου έρωτα θα αναπτυχθεί ασυναίσθητα και μη-γραμμικά.

Ο Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο από τον Ζυγό σταθεροποιεί τις ιδέες σας και τις μορφοποιεί δίνοντάς τους υλοποιητική μορφή. Η κοινωνικότητά σας σταθεροποιείται και ο κύκλος σας, ο κοινωνικός σας κύκλος είναι σταθερά ανοδικός. Πολλοί από εσάς θα σταθεροποιήσουν μία μόνιμη μετανάστευση προς κάποια άλλη χώρα ενώ άλλοι μπορούν να επιτύχουν πρόοδο σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και παιδείας. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία σε ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό ενώ άλλοι μπορείτε να φέρετε εις πέρας ένα ερευνητικό. Εν πάση περιπτώσει θέματα που σχετίζονται με ανώτερη εκπαίδευση και φιλοσοφία σταθεροποιούνται και έχουν επιτυχία εφόσον ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό και εργαστείτε σκληρά. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες και να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις καθώς ο Κρόνος δρα σταθεροποιητικά από τον Ζυγό. Η εικόνα σας για το νόημα της ζωής και η γενικότερη φιλοσοφία σας για τη ζωή κατασταλάζουν και αποκρυσταλλώνονται έτσι σταθεροποιείστε στον τομέα των πιστεύω.  

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του έτους φέρνει αισιοδοξία και μεγαλόπνοες ιδέες για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου(20/01 έως 31/01). Γίνεστε πιο θετικοί απέναντι στη ζωή και η εξωστρέφειά σας βελτιώνεται σημαντικά έτσι κοινωνικοποιείστε περαιτέρω και βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, κάτι που είναι γνώριμο για την δική σας ιδιοσυγκρασία. Ο τομέας των αισθηματικών σας ανανεώνεται αρκετά και εσείς γίνεστε πιο επικοινωνιακοί στις σχέσεις σας.
Ο Πλούτωνας σε όλη τη διάρκεια του έτους από τον 12ο ηλιακό σας οίκο προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε μία ουσιαστική και εις βάθος ενδοσκόπηση έτσι ώστε να κατανοήσετε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από εμμονές και φοβίες. Η επίδραση αυτή δεν γίνεται αντιληπτή βραχυπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα κα η ψυχολογία σας αλλάζει και ενδυναμώνει σημαντικά. Το σύμπαν σας παρέχει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα μυστήρια της ζωής και να έρθετε σε επαφή με πιο εσωτερικές δυνάμεις.

Γίνεστε περισσότερο οραματιστές και κινείστε βάση ενστίκτου και διαίσθησης. Μπορείτε να καταλάβετε σταδιακά τα μυστήρια της ζωής και εμφανίζετε ένα ενδιαφέρον για τον μυστικισμό και την αστρολογία. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τον βαθύτερο εαυτό σας. Η απομόνωση είναι καλή για λίγο, μην αποκόπτεστε καθώς έχετε να προσφέρετε πολλά. Παράλληλα ο Πλούτωνας από εκεί σας οδηγεί σε έναν πιο μοναχικό δρόμο ή μπορεί να ελκύεται ανθρώπους που προσπαθούν να σας εκτοπίσουν και να σας υποσκάψουν με δόλιο τρόπο. Η εσωστρέφεια δεν ωφελεί, δημιουργήστε γιατί μπορείτε.

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως το 2012 για τους αγαπημένους μας Υδροχόους είναι χρονιά επέκτασης, αισιοδοξίας, φρεσκάδας και ανανέωσης. Ο έρωτας σας παρασύρει σε μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες ενώ η δημιουργικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη. Παράλληλα με τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας εκτοξεύεται στο ύψη και η ερωτική σας διάθεση καθώς και η σεξουαλικότητά σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικότεροι σε οικονομικούς χειρισμούς και να μην επενδύετε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Οι ιδέες σας είναι φρέσκιες και κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν τον τομέα των ερωτικών σας και της ομαδικής σας δραστηριοποίησης. Έρωτες έρχονται στη ζωή σας και ο τομέας των αισθηματικών σας βιώνει μία αναγέννηση. Παράλληλα συμμετέχετε πιο ενεργά σε ομαδικές δραστηριότητες και θέτετε στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πρόοδο. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και παρατηρούνται ανακατατάξεις σε αυτόν τον τομέα. Νέοι φίλοι έρχονται στο πλευρό σας και θα φανούν πολύτιμοι για την μελλοντική σας εξέλιξη. Βγαίνετε σταδιακά στο προσκήνιο, σας αξίζει!!!

                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου