Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2012


Κριός: Ο μήνας σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικής προβολής σας. Μείζον θέμα του μήνα και ιδιαιτέρως του πρώτου εικοσαήμερου ο τομέας της καριέρας σας όπου θέλετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επωφεληθείτε εύνοιας και κέρδους. Επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να αποφανθείτε. Ερωτικά ευνοείστε περισσότερο στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου μπορείτε να βρείτε τον έρωτα μέσα σε μία συλλογικής δραστηριοποίηση ή μέσα σε παρέες. Φίλοι είναι κοντά σας και επιθυμείτε να έρθετε σε συναναστροφή μαζί τους. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Οραματίζεστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και θέτετε στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο είστε περισσότερο εσωστρεφείς και ενδέχεται να κρατήσετε μυστική μία σχέση είτε ερωτική είτε όχι.. Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας και η ψυχολογία σας.


Ταύρος: Θετικός αντικειμενικά ο πρώτος μήνας του έτους καθώς σας βρίσκει αισιόδοξους και ανοιχτούς σε νέες προκλήσεις. Θέτετε στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και είστε αρκετά εξωστρεφείς. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να έχετε επιτυχία σε ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό σας και γενικότερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Άλλοι Ταύροι θα επιτύχετε έναν επωφελή νομικό διακανονισμό. Οργανώστε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και προωθήστε ένα βιογραφικό εκτός Ελλάδος καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο προωθήστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και προωθήστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δέχεστε σημαντική εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών, ενδέχεται η βοήθεια από ένα γυναικείο πρόσωπο ή η δημιουργία ενός φλερτ στον χώρο εργασίας σας. Στο δεύτερο μισό του μήνα ευνοείται ο τομέας της φιλίας, φίλοι σας στηρίζουν ενώ εσείς ενεργοποιείστε κοινωνικά περαιτέρω. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη.

Δίδυμοι: Όχι αρνητικός ο πρώτος μήνας του 2012 για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Δίδυμοι. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ερωτικοί και σεξουαλικοί. Η ενέργειά σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα αν και είστε κάπως εσωστρεφείς. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επικοινωνείτε απλά κρατάτε κάποιες σκέψεις για εσάς. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σημαντική κινητικότητα και έσοδα διαφαίνονται στον ορίζοντα, τα έξοδα δεν λείπουν όμως μπορείτε να επιτύχετε ένα θετικό προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιτύχετε ένα επιτυχή οικονομικό διακανονισμό. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ενισχύει κάπως την αισιοδοξία σας και τη θετικότητά σας ενώ παράλληλα είστε ανοιχτοί σε ερωτικές περιπέτειες. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που θα συνδυάσετε με αναψυχή. Προωθήστε ένα βιογραφικό εκτός Ελλάδας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου βελτιώνεται ο τομέας των επαγγελματικών σας και μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας επιτυγχάνοντας και μία αύξηση του μισθού σας. Εύνοια θα δεχτείτε από κάποιο γυναικείο πρόσωπο στον κλάδο σας ενώ παράλληλα άνοδο παρουσιάζει η εικόνα σας και βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας σχέσεις.

Καρκίνος: Κοινωνικός μήνας ο Ιανουάριος για το δικό σας ζώδιο ο Ιανουάριος φίλοι μου Καρκίνοι. Οι άλλοι αποτελούν προτεραιότητά σας και θέτετε τον εαυτό σας σε δεύτερο πλάνο. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και φροντίστε να περάσετε ευχάριστα. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να βελτιώσετε τις υποδομές της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είστε κάπως πιο εσωστρεφείς και συγκρατημένοι αλλά ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας βαράνε κόκκινο. Έντονη κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών, τα έξοδα τρέχουν αλλά τα έσοδα φαίνεται να υπερβαίνουν τα έξοδα και αυτό σας καθιστά ωφελημένους. Επιτύχετε μία νίκη σε ένα δικαστικό αγώνα κληρονομικού περιεχομένου. Αισθηματικά και ερωτικά φαίνονται αρκετά ενισχυμένα. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς. Μπορείτε να υπολογίζετε στον έρωτα και έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για αναψυχή. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να επιτύχετε μία πρόοδο σε ένα μεταπτυχιακό, ερευνητικό ή διδακτορικό σας. Ο τομέας εκπαίδευση δέχεται εύνοια.

Λέων: Εργασιακά θέματα σε πρώτο πλάνο και μία καθημερινότητα αρκετά απαιτητική στον Ιανουάριο. Οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές και μπορεί να επωμιστείτε έναν επιπρόσθετο φόρτο εργασίας. Η ζωτικότητα και η υγεία σας κυμαίνονται σε καλά επίπεδα αλλά φροντίστε να ξεκουράζεστε καθώς οι υπερβάλλουσες υποχρεώσεις μπορεί να προκαλέσουν νευρική κατάπτωση. Ο έρωτας όμως δεν λείπει από τη ζωή σας καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο το πρώτο δεκαπενθήμερο. Οι άλλοι αποτελούν προτεραιότητά σας και σας «σέρνουν» κυριολεκτικά να ακολουθήσετε τους ρυθμούς τους για διασκέδαση. Οι δεσμευμένοι βελτιώστε την ποιότητα της σχέσης σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου έχετε μία ολίγη εσωστρέφεια(όχι κάτι σημαντικό) αλλά ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας χτυπούν επίπεδα «καύσωνα». Τα οικονομικά σας φαίνονται να κινούνται αρκετά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο αλλά τα έσοδα υπερισχύουν των εξόδων και αυτό ενισχύει την εισοδηματική δυναμικότητά σας. Μέσα στις απαιτήσεις της περιόδου ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει, επιτύχετε τις ισορροπίες προκειμένου να αποφύγετε «γκρίνιες» του/της συντρόφου σας.

Παρθένος: Αρκετά θετικός για το δικό σας ζώδιο ο Ιανουάριος καθώς ο έρωτας και η δημιουργία αγγίζουν το ζενίθ. Είστε ερωτικοί, θέλετε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μέσα στο μήνα. Η καθημερινότητα όμως είναι απαιτητική, οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες αλλά μέσα στην απαιτητικότητα των καιρών επιθυμείτε να γίνετε κυριολεκτικά πάλι παιδιά και να περάσετε μοναδικές στιγμές. Οι γονείς θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με τα παιδιά σας. Υγεία και εργασία σας αβαντάρουν στο πρώτο δεκαπενθήμερο, η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σημαντικά και οι σχέσεις σας με συναδέλφους εξομαλύνονται σημαντικά. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σχέσεις και συνεργασίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, οι άλλοι αποτελούν βασικό σας μέλημα και έχετε προσκλήσεις για εξόδους, μην λέτε όχι γιατί εκεί κάπου βρίσκεται το έτερον σας ήμισυ. Οι δεσμευμένοι δώστε σημασία στο ταίρι σας καθώς οι υποχρεώσεις της περιόδου ίσως σας έχουν κάνει να το αμελήσετε. Ερωτική και εξωστρεφής περίοδος κατά την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Ζυγός: Με οικογενειακές υποχρεώσεις, κάπως εσωστρεφή διάθεση και επαγγελματικά ραντεβού ξεκινάει ο μήνας σας. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο φαίνεται να βιώνετε μία «σχιζοφρένεια» καθώς ευθύνες και υποχρεώσεις επαγγελματικές-οικογενειακές σας χτυπούν την πόρτα και καλείστε να τις διευθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει διάθεση για φλερτ και περιπέτειες. Ο έρωτας δεν σας αφήνει αδιάφορους και είναι δίπλα σας. Είστε δημιουργικοί και μπορείτε να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα στους τομείς που σας απασχολούν. Οι γονείς ενδέχεται να έχετε χαρούμενες εξελίξεις σχετικές με τα παιδιά σας. Οι υποχρεώσεις και τα οικογενειακά βάρη είναι δίπλα σας αλλά ο έρωτας δεν απουσιάζει από τη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι αφιερώστε χρόνο για τον/τη σύντροφό σας καθώς έχουν δημιουργηθεί κάποια παράπονα από μεριάς του/της ενώ οι ελεύθεροι τα βέλη στη φαρέτρα και διεκδικήστε τον έρωτα σας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο ευνοείται η εργασία σας και μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, αυξάνοντας και τις οικονομικές απολαβές σας. Η καθημερινότητά σας φαίνεται να εξομαλύνεται των εντάσεων και η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σκορπιός: Εξωστρεφές το κλίμα τον Ιανουάριο καθώς σας βρίσκει σε διαρκή κίνηση ή μετακίνηση. Μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι στο εσωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, το οποίο θα συνδυάσετε και για προσωπική ευχαρίστηση. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς φαίνονται να αναθερμαίνονται ενώ παράλληλα είστε σε πολύ καλή επικοινωνιακή φόρμα, διεκδικήστε τα συμφέροντά σας καθώς ο λόγος σας έχει δύναμη. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βελτιώνει την οικογενειακή σας ζωή και βρίσκετε θαλπωρή και ζεστασιά στα άτομα της οικογένειάς σας ή σε όσους εσείς θεωρείτε οικογένεια. Μπορείτε να οργανώσετε κάποια οικογενειακή απόδραση καθώς ευνοείται. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο η ερωτική σας ζωή φαίνεται πως αναθερμαίνεται και η καρδιά σας φλέγεται. Ο έρωτας είναι σύμμαχός σας και εσείς επιθυμείτε να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι διεκδικήστε κομμάτι από τον έρωτα. Οι γονείς μπορεί να πάρετε χαρούμενες ειδήσεις σχετικά με τα παιδιά σας. Είστε δημιουργικοί και σε καλή φόρμα.

Τοξότης: Θέματα οικονομικά στο προσκήνιο τον μήνα Ιανουάριο. Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται να έχει έντονη κινητικότητα και τα έξοδα τρέχουν. Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις δαπάνες σας ώστε να μην βρεθείτε με ελλειμματικό προϋπολογισμό με το καλημέρα σας. Παρόλα τα έξοδα δεν λείπουν και τα έσοδα, με σύνεση μπορείτε να επιφέρετε τις ισορροπίες. Η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά ενισχυμένη. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είστε πιο εξωστρεφείς και θέλετε να ταξιδέψετε. Κανονίστε ένα ταξίδι για διασκέδαση ή αναψυχή σε κάποιον γνωστό προορισμό. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς βελτιώνονται. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να έχετε επιτυχία σε ένα θέμα σπουδών ενώ παράλληλα μπορείτε να επιτύχετε επωφελείς διαπραγματεύσεις μιας και ο λόγος σας είναι γοητευτικός και εκπέμπει σαγήνη. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου η Αφροδίτη από τους Ιχθείς εξομαλύνει ενδοοικογενειακές συγκρούσεις της προηγούμενης περιόδου και βελτιώνει τις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Το σπίτι σας παρέχει προστασία και ζεστασιά, μην διστάσετε να προβείτε σε κάποια ανακαίνιση ή αναμόρφωση του χώρου.

Αιγόκερως: Ο μήνας των γενεθλίων σας!!!Χρόνια σας πολλά λατρεμένοι Αιγόκεροι. Ήλιος και Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας καθιστούν πρωταγωνιστές. Η λάμψη σας, η ενέργειά σας και η επικοινωνιακή σας ικανότητα στα ύψη. Μπορείτε να παρουσιάσετε  τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχετε επωφελείς διαπραγματεύσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα έχετε ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενώ παράλληλα έχετε έσοδα και αυτό αβαντάρει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Τα έξοδα δεν λείπουν αλλά έχετε το ατού να οργανώνετε σοφά το πορτοφόλι σας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους εντός συνόρων και συνδυάζοντάς το με αναψυχή να περάσετε υπέροχα. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται ενώ ο λόγος σας κερδίζει έδαφος και ενισχύεται η επικοινωνιακή σας ικανότητα. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε τα φόντα να πετύχετε στις σπουδές σας.

Υδροχόος: Λίγο πριν τα γενέθλιά σας και είστε κάπως εσωστρεφείς και λέω κάπως καθώς η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο χαρίζει γοητεία, ομορφιά, λάμψη και σας χρήζει πρωταγωνιστές στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι έχετε όλα τα εφόδια να πραγματοποιήσετε τη γνωριμία που θέλετε ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας ή να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας. Φυσικά έχετε σχέδια και ιδέες καλά κρυμμένες στο νου σας και θα τις εμφανίσετε εν συνεχεία. Κάνετε έναν απολογισμό και προσπαθείτε να ηρεμήσετε από άγχη και αγωνίες. Ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει, ενδέχεται να κρατήσετε κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση κρυφή. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα κάποια έσοδα διαφαίνονται στον ορίζοντα και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας, μην γίνεστε σπάταλοι. Η αισιοδοξία σας και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Επωφεληθείτε από κάποια οικονομική συμφωνία ή κερδίστε μέσα από μία εναλλακτική εργασία.

Ιχθείς: Καθόλου αρνητικός ο Ιανουάριος για το δικό σας ζώδιο. Οι εντάσεις δεν λείπουν μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, προωθήστε τις ιδέες σας καθώς ξεχωρίζουν by far. Περάστε τις απόψεις σας με ευελιξία και θέστε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Φίλοι είναι κοντά σας και έχετε αρκετές προσκλήσεις από μεριάς τους. Μην τις απορρίψετε και αποδεχτείτε το κάλεσμά τους προκειμένου να περάσετε υπέροχα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο προσφέρεται για εσωτερική ισορροπία και μπορείτε να επιτύχετε την αγαλλίαση της ψυχής σας ή να νιώσετε ευεξία. Δεν αποκλείεται να κρατήσετε μυστική μία σχέση ερωτική ή μία επαγγελματική συμφωνία. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πρωταγωνιστές στον έρωτα. Είστε γοητευτικοί, ερωτικοί, ρομαντικοί και διεκδικείτε ευχαρίστηση και επιβεβαίωση μέσα από τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να συσφίξετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι φροντίστε να διεκδικήσετε τον έρωτα, ο οποίος σας αβαντάρει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2012 βασίζονται στην πορεία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης. Ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο και θα εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου, έχουμε αναφερθεί στην επιρροή του με σχετικό άρθρο στις ιστοσελίδες «Αστρολογικές Αλχημείες» και «Φλερτάροντας με τ’ άστρα». Μπορείτε να θυμηθείτε πως μας επηρεάζει ανατρέχοντας στο ανάλογο άρθρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου