Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Ζυγός


Η παραμονή του Άρη στην Παρθένο κατά το πρώτο μισό του 2012 μπορεί να σας αναγκάσει να εργαστείτε κάπως παρασκηνιακά μακριά από τα βλέμματα του κοινωνικού σας περίγυρου. Δεν αποκλείεται το σενάριο να προετοιμάζετε μία δουλειά με μυστικό τρόπο και να την εμφανίσετε από τη νέα σεζόν ή από τις αρχές Ιουλίου. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό ή να αλλάξετε χώρο εργασίας και αυτό να το οριστικοποιήσετε από τον Ιούλιο ή τη νέα σεζόν. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και επιθυμείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας. 


Από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 11/06/2012 και ώρα 17:22 ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γενναιοδωρίας κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και το 8ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου, την ακίνητη περιουσία και τη σεξουαλικότητά σας. Θέματα τέτοιου είδους φαίνεται να έχουν θετική τροπή. Μπορείτε να προβείτε στην αγορά ενός ακινήτου ή ενδέχεται να αποκτήσετε κάποια κληρονομιά. Μπορεί νε έχετε ευκαιρίες και επιτυχίες σε θέματα νομικά φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου ή σε δικαστικούς αγώνες. Η αδρεναλίνη σας και ο δυναμισμός σας κυμαίνονται σε καλά επίπεδα ενώ η σεξουαλικότητά σας βελτιώνεται. Μπορείτε να ανακαλύψετε ένα πρόβλημα σεξουαλικής προέλευσης και να το αντιμετωπίσετε με ιατρική αγωγή. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και επιθυμία είναι ορατά αλλά να κινείστε προσεκτικά καθώς και η υπερβολή προκαλεί προβλήματα. Η εισοδηματική σας ικανότητα θα βελτιωθεί και αναμένεται να έχετε κάποια έσοδα και αύξηση της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Έχετε εύνοια στο πρώτο εξάμηνο γι’ αυτό φροντίστε να αποταμιεύετε σε περιόδους που έχετε ρευστό έτσι ώστε να μπορείτε να κινείστε με περισσότερη ευελιξία σε περιόδους οικονομικής στενότητας.

Στις 05/10/2012 και ώρα 20:34 ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας και εισέρχεται στο επόμενο από το δικό σας ζώδιο, αυτό του Σκορπιού. Από εκεί έρχεται να δοκιμάσει τον τομέα των οικονομικών σας, του εισοδήματός σας και της αυτοπεποίθησής σας. Χρειάζεται σύνεση και οργάνωση ο τομέας των οικονομικών , όχι υπερβολικές δαπάνες γιατί μπορείτε να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού και με το ταμείο άδειο. Νιώθετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου όσον αφορά την οικονομική σας δύναμη και αυτό προκαλεί δονήσεις αρνητικές για την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να δεχτείτε μία μείωση μισθού ή να αναγκαστείτε να υιοθετήσετε έναν πιο λιτό και λιγότερο δαπανηρό τρόπο ζωής. Με σκληρή δουλειά και αγώνα μπορείτε όμως να επιτύχετε και τα αντίθετα αποτελέσματα όπως αύξηση της αποταμιευτικής σας δύναμης και αύξηση στην κατανάλωση και τις επενδύσεις σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται να είστε συνετοί και ώριμοι με την διαχείριση του οικονομικού σας τομέα. Αυτός είναι και ο λόγος που έγινε παραπάνω αναφορά πως οφείλετε σε περιόδους ρευστότητας να αποταμιεύεται και να μην δαπανάτε υπερβολικά καθώς τους δύο τελευταίους μήνες και για 2013-2014 ενδέχεται να παρουσιαστούν οικονομικοί περιορισμοί και δυσκαμψίες. Μπορεί να έχετε μείωση μισθού από τους εργοδότες σας. Προσεκτικά και έξυπνα οφείλετε να κινηθείτε. Μπορείτε να φέρετε τις ισορροπίες και να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Εξάλλου είστε το ζώδιο της ισορροπίας.

Από τις 03/02/2012 και ώρα 19:03 ο Ποσειδώνας εισέρχεται οριστικά στο ζώδιο των Ιχθύων και το 6ο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο συσχετίζεται με θέματα εργασίας και υγείας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα νέο καλλιτεχνικό επάγγελμα, λιγότερο γραφειοκρατικό και να αποκομίσετε δέουσα απόλαυση και ικανοποίηση. Η φαντασία σας στον εργασιακό χώρο αναβαθμίζεται και μετουσιώνεστε από Ποσειδώνιες ποιότητες έτσι ένα επάγγελμα καλλιτεχνικής προέλευσης θα σας ταίριαζε δεόντως. Ο Ποσειδώνας όμως είναι πλανήτης δίκοπο μαχαίρι και οφείλετε να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας και τη λογική σας αποφεύγοντας να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας γιατί μπορεί να κρύβουν πράγματα και να σας ρίξουν σε παγίδες αράχνης. Πολλοί Ζυγοί θα ακολουθήσουν ένα πιο καλλιτεχνικό μονοπάτι εργασιακής σταδιοδρομίας. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων σχετικά με σχέσεις εργασιακές.
Λόγω του Ουρανού στον Κριό το φάσμα των αλλαγών αγγίζει και σχέσεις επαγγελματικές και φέρνει αλλαγές ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε επάγγελμα ή στέγαση επαγγελματικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου