Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πανσέληνος 13ης Αυγούστου - Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Κριός: Η πανσέληνος προκαλεί κάποια συναισθηματική φόρτιση στον τομέα που σχετίζεται με τη συμμετοχή σας σε συλλογικές-ομαδικές δραστηριότητες. Λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα ίσως νιώσετε αποπροσανατολισμένοι ως προς τους στόχους που έχετε θέσει και να χρειαστεί να αναθεωρήσετε. Πιθανότατα να έχετε μία συναισθηματική φόρτιση με τους φίλους σας ή να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό τους. Ο τομέας του έρωτα και της δημιουργίας τονίζεται με αυτό το φεγγάρι και ίσως νιώσετε τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας πεσμένα ενώ δεν αποκλείεται ένας έρωτας-άνθρακας να χτυπήσει την πόρτα σας, να είστε επιφυλακτικοί. Ο ερωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο αυτές τις ημέρες και μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης.




Ταύρος: Ο τομέας της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και της οικογένειας φορτίζεται με αυτό το φεγγάρι. Κάποιο θέμα στον επαγγελματικό τομέα που σας ταλάνιζε εδώ και καιρό ίσως χρειαστεί δυναμική επίλυση. Η κρίση σας κατά πάσα πιθανότητα να είναι θολή συνεπώς μη βιαστείτε να οριστικοποιήσετε την απόφασή σας αλλά κρατήστε την για εσάς. Ένα θέμα οικογενειακής προέλευσης μπορεί να νιώσετε πως μένει στάσιμο και αυτό να σας χαλάσει τη διάθεση, μην ανησυχείτε! Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς σας ανθρώπους και ξεκουραστείτε, εξάλλου περίοδο διακοπών διανύουμε.


Δίδυμος: Για τους νεότερους σε ηλικία ολοκλήρωση μίας κατάστασης στον τομέα της ανώτερης εκπαίδευσης μπορεί να φέρει αυτή η πανσέληνος, η οποία πιθανώς να σας φορτίσει συναισθηματικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσετε κάπως αποπροσανατολισμένοι όσον αφορά τη φιλοσοφία σας και την κοσμοθεωρία σας. Μην τρομάζετε και προπαντός μην πάρετε οριστικές αποφάσεις, οι οποίες αργότερα θα σας κοστίσουν.  Ενδοσκόπηση και αναθεώρηση των ιδεών σας και της μεθοδολογικής σας προσέγγισης μπορούν να φανούν χρήσιμες. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε γιατί η αφηρημάδα σας θα είναι μάλλον αυξημένη και χρειάζεται προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας, της μεταφοράς. Προσοχή μην χάσετε τις αποσκευές σας. Δεν αποκλείεται ένταση με ζητήματα που αφορούν τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας. Οι γεννημένοι κοντά στη 12η Ιουνίου δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν καρμικό έρωτα, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε και θα σας αποθεώσει.
Ζήστε τον με ένταση και σφοδρότητα. Αρκετά ερωτικό αυτό το φεγγάρι.


Καρκίνος: Ψυχολογική αναστάτωση και κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να εντείνει το φεγγάρι του Αυγούστου. Η διάθεση σας πιθανώς να είναι πεσμένη ή να νιώθετε εκτός ρεαλιστικής πραγματικότητας. Δεν είναι κακό, περίοδο διακοπών διανύετε και έχετε κάθε δικαίωμα να ονειροπολείτε, προσπαθώντας να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Φόρτιση ή ολοκλήρωση μιας κατάστασης όσον αφορά ένα θέμα οικονομικό φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου είναι στο μενού της πανσελήνου. Η ερωτική σας διάθεση κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και έτσι μπορείτε να ζήσετε παθιασμένες και ευαίσθητες στιγμές με τον/τη σύντροφο σας.


Λέων: Άμπρα κατάμπρα για αυτά τα μάτια που αγαπώ! Πρωταγωνιστές της πανσελήνου, η οποία πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και φέρνει ψυχολογική αναστάτωση και ολοκλήρωση καταστάσεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Μην είστε εριστικοί με τον/τη σύντροφό σας και αφήστε την ερωτική σας διάθεση να σας οδηγήσει στα πιο σκανδαλώδη ερωτικά μονοπάτια. Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας και αυτό αυτόματα σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα ερωτικές οι ημέρες κοντά στην πανσέληνο, εκμεταλλευτείτε τες για να αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι με περίσσεια αγάπη ενώ οι αδέσμευτοι ζήστε τα ρομαντικά σας ειδύλλια χωρίς να επενδύετε συναισθηματικά μονομιάς.


Παρθένος: Με περίεργη ψυχολογία σας βρίσκει αυτή η μαγευτική πανσέληνος. Ίσως νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι και θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Διαλογισμός και γιόγκα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και την αυτοπεποίθησή σας. Επιλέξτε για προορισμό των διακοπών σας ένα μέρος κοντά στη φύση όπως το camping, με λίγο κόσμο και νταβαντούρι. Ένα θέμα εργασιακής προέλευσης μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, μην πανικοβάλλεστε! Κρατήστε τον ρεαλισμό που σας διακατέχει και η λύση θα βρεθεί. Δεν αποκλείεται κάποια εξάντληση ή η ένταση ενός προβλήματος υγείας, το οποίο ωστόσο θα βρει τη λύση του. Καλή διατροφή και πλήρης βιταμίνωση θα σας ωφελήσουν.


Ζυγός: Δεν είναι αρνητική η πανσέληνος του Αυγούστου για το δικό σας ζώδιο. Ένας διάχυτος ερωτισμός και αυξημένη ρομαντική διάθεση θα κατακλίσουν τη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Οι δεσμευμένοι έχετε όλα τα φόντα να αναθερμάνετε το δεσμό σας ή το γάμο σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και κατακτείστε τις φλεγόμενες καρδιές του καλοκαιριού. Η δημιουργικότητά σας πιθανώς να νιώθετε ότι είναι πεσμένη, λάθος εκτίμηση! Είστε γεννημένοι καλλιτέχνες! Διακοπές έχουμε, απολαύστε τα ειδύλλια και τα ρομάντζα. Ερωτευθείτε, μην επενδύεται και εσείς συναισθηματικά από την πρώτη στιγμή. Αφήστε τον Κρόνο-χρόνο να κρίνει την ποιότητα της σχέσης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας στη συνέχεια.


Σκορπιός: Αναπόφευκτη ένταση και ένα κλίμα σύγχυσης και ταραχής για κάποιο οικογενειακό σας θέμα είναι στο μενού της συγκεκριμένης πανσελήνου. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια ένταση με τα άτομα της οικογένειάς σας και ειδικότερα με τη μητέρα σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να επιβάλλετε με το σθένος σας τη γνώμη σας, η οποία είναι και ορθή τις περισσότερες φορές γιατί βασίζεται στο ένστικτό σας. Το μυαλό σας είναι απορροφημένο στην καριέρα σας και σκέφτεστε τρόπους για να προβληθείτε με περισσότερη άνεση και ευκολία. Αναθεωρείστε απλώς, μην χαλάτε τις διακοπές σας. Καιρός για δράση και οριστικοποίηση των αποφάσεών σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας υπάρχει.


Τοξότης: Καθόλου αρνητικό το φεγγάρι του Αυγούστου για το δικό σας ζώδιο αντιθέτως επικρατεί ένα ερωτικό κλίμα και η ευαίσθητη και ρομαντική φύση σας αβαντάρει δεόντως. Ένας έρωτας καρμικής χροιάς σας χτυπάει την πόρτα! Οι γεννημένοι κοντά στη 12η Δεκεμβρίου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για ερωτικά σκιρτήματα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και διεκδικείστε μερίδιο στον έρωτα. Απολαύστε τον γιατί έχει να σας προσφέρει πολλά, το ίδιο και εσείς σε αυτόν. Μετακινήσεις σε κοντινούς και συγγενικούς προορισμούς δεν αποκλείονται, εκμεταλλευτείτε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος ή τα αδέλφια σας. Μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά λόγω κάποιων υπερβολικών απαιτήσεων αλλά με διαλλακτικότητα μπορείτε να εισπράξετε την εύνοια του σύμπαντος σε αυτόν τον τομέα. Προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να έχετε κάποια αφηρημάδα.


Αιγόκερως: Η πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει φόρτιση για κάποιο οικονομικό θέμα και εσείς νιώθετε πως δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, τοιουτοτρόπως εγκλωβίζεστε στον εαυτό σας και σε μία ψυχολογική ένταση, η οποία κορυφώνεται αυτές τις ημέρες. Το κλείσιμο ή η λήξη ενός οικονομικού προβλήματος, το οποίο σας ταλάνιζε εδώ και καιρό φαίνεται να παίρνει οριστική λύση και αυτό κατά πάσα πιθανότητα να σας ανακουφίσει. Καλό θα ήταν εάν μπορούσατε να αναβάλλετε τον οικονομικό διακανονισμό ή τη συμφωνία για τα τέλη του μήνα έτσι ώστε να αποφύγετε πλάνες και να εξασφαλίσετε έναν πιο επικερδή διακανονισμό.


Υδροχόος: Ζήτα μου ότι θες, πάρε με όπου θες!!! Πρωταγωνιστές της πανσελήνου του Αυγούστου όπως κάθε χρόνο εξάλλου καθώς φιλοξενείτε τη σελήνη στο ζώδιό σας. Η διάθεσή σας είναι αρκετά ρομαντική και ευαίσθητη και με αυτόν τον τρόπο θέλετε να αφεθείτε σε ένα ταξίδι κυριολεκτικό ή μεταφορικό. Η ερωτική ατμόσφαιρα; Διάχυτη και εσείς καλείστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και τα θέλω σας προσπαθώντας να τα εξισορροπήσετε με αυτά του/της συντρόφου σας. Αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι ζήστε τα ειδύλλια του καλοκαιριού αλλά με μέτρο έτσι ώστε να μην μείνετε ακάλυπτοι συναισθηματικά στο άμεσο μέλλον. Τα βλέπετε όλα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό και οι καταστάσεις μεγεθύνονται στα μάτια σας. Απολαύστε τον ήλιο, τη θάλασσα και τη φεγγαράδα!


Ιχθύες: Συναισθηματικά ευαίσθητοι και ευάλωτοι σε αυτό το φεγγάρι καθώς πραγματοποιείται στο πιο αθέατο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Έχετε ανάγκη για περισυλλογή και απομόνωση. Θα ήταν προτιμότερο να επιλέγατε για διακοπές έναν προορισμό ήρεμο, χωρίς οχλαγωγία και φώτα όπως το camping. Η ψυχολογική φόρτιση φτάνει στο ζενίθ και μπορείτε να την απομακρύνετε ή να την διαχειριστείτε καταλλήλως με διαλογισμό ή γιόγκα. Μεγάλη πιθανότητα να προκύψει μία κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο, η οποία θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και θα χρειαστεί να την επιλύσετε. Εάν μπορείτε να αναβάλλετε την επίλυσή της έχει καλώς αλλιώς μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα της. Καλή διατροφή έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε πιθανή ατονία και εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου