Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η Πολυαστρία στον Λέοντα


Σήμερα 17η Αυγούστου πραγματοποιείται μία πολύ ευνοϊκή σύνοδος πλανητών. Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής αν και ανάδρομος φλερτάρουν μεταξύ τους και κάνουν τις ημέρες μας όμορφες, γεμάτες χάρη και αρμονική επικοινωνία. Η στενή προσέγγιση ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του μήνα και αυτό προσδίδει έντονα ερωτική ατμόσφαιρα. Τώρα στο πάρτι είναι καλεσμένος και ο Ερμής και αυτό βοηθάει στην εξαιρετική επικοινωνία. Καθώς μάλιστα είναι ανάδρομος υπάρχει πιθανότητα να αναθεωρήσουμε σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος και τελικά να ανοίξουμε την πόρτα μας, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία. Η γοητεία είναι περιρρέουσα, επικρατεί μεγαλειώδεις αισθησιασμός και οι καλλιτέχνες μπορούν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντας πολύτιμο έργο και παρακαταθήκη. Οι δεσμοί με τους γύρω μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενδυναμωθούν και να αναθεωρήσουμε για σχέσεις, οι οποίες δεν είχαν πάρει την κατάλληλη, αναμενόμενη τροπή. Γινόμαστε κόλακες και επιθυμούμε την κολακεία. Ένα συναισθηματικό πάρε-δώσε μπορεί να λειτουργήσει απελευθερωτικά για τον ψυχικό μας κόσμο και να νιώσουμε πολύτιμοι για τους γύρω μας.

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου-Αφροδίτης στον μεγαλειώδη Λέοντα κάνει την ανάγκη μας για επικοινωνία επιτακτική και ουσιαστική. Μπορούμε να εκφραστούμε δημιουργικά και να επικοινωνήσουμε με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Ερμής και Αφροδίτη σε ντουέτο μας κάνουν να επιθυμούμε να εκφράσουμε τρυφερότητα και στοργή. Τα συναισθήματά μας είναι άκρως φιλικά και καλοπροαίρετα έτσι η καλή ατμόσφαιρα θα κυριαρχήσει και οι σχέσεις μπορούν να εξελιχθούν με θετικό τρόπο.

Ιδιαίτερα θετικό χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι η όψη αυτή πραγματοποιείται κοντά στην άδεια των περισσοτέρων για διακοπές και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο της 17ης Αυγούστου. Ήδη από την πανσέληνο κοντά μπορούμε να επικοινωνήσουμε με χάρη και αρμονία και έτσι όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε ευχάριστα τις ημέρες των διακοπών μας επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες μας για μία ακόμα νέα και απαιτητική σεζόν.

Προσεκτικά όμως στους τομείς που αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά για το κάθε ζώδιο γιατί η τριπλή αυτή σύνοδος πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον πλανήτη της εξιδανίκευσης και των εξαπατήσεων έτσι μπορεί να πέσουμε θύματα πλεκτάνης ή εξαπάτησης. Απολαύστε τον έρωτα και τον ρομαντισμό, ταξιδέψτε νοητικά η πραγματικά και αναβάλλετε τις σοβαρές αποφάσεις, εξάλλου καλοκαιρινές διακοπές έχουμε.

Πιο συγκεκριμένα:

Κριός: Θέματα δημιουργίας, έρωτα και αγάπης έρχεται να βελτιώσει η όψη αυτή. Ο ερωτισμός σας είναι διάχυτος και νιώθετε απελευθερωμένοι και έτοιμοι να απολαύσετε τις διακοπές σας. Ο έρωτας είναι δίπλα σας, σας χτυπά την πόρτα και μπορεί να πάρει καλή εξέλιξη κάποιο θέμα αισθηματικής φύσεως λόγω του καλού επικοινωνιακού κλίματος. Η διάθεσή σας για διασκέδαση, χαλάρωση και καλοπέραση κυμαίνεται στα ύψη. Οι δεσμευμένοι περάστε συγκινητικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο κυνήγι της διεκδίκησης. Προσοχή μόνο μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να τα εξιδανικεύσει. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα όσον αφορά τη συμμετοχή σας σε συλλογικές και φιλανθρωπικές ομάδες. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και επιστρέψτε γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας χαρίζει ο Δίας για ένα χρόνο στον τομέα των οικονομικών.

Ταύρος: Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και καλή επικοινωνία θα σας ηρεμήσουν και θα βελτιώσουν τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Μπορείτε να έλθετε κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σας, να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και να εξομαλυνθούν οι όποιες διαφορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο μην εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις στο σπίτι και βρεθείτε μετά από λίγο καιρό στο ίδιο σημείο. Μην κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα όσοι έχετε τελειώσει τις διακοπές σας και προσέχετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Απολαύστε τις διακοπές μαζί τους και γυρίστε γεμάτοι ενέργεια και θετικότητα για να αδράξετε τις ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας από το ζώδιό σας.

Δίδυμος: Ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις σε γνωστούς και κοντινούς προορισμούς προσφέρει η τριπλή σύνοδος από το φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Λέοντα. Έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς σας, ακολουθείστε μία στάση αναθεώρησης γιατί πιθανόν να σας χρειαστούν. Το κλίμα όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι βελτιώνεται σημαντικά. Προσοχή μόνο στο μεταφορικό σας μέσον και τα των μεταφορών λόγω ανάδρομου Ερμή. Ξεκουραστείτε και διαλογιστείτε γιατί ο Δίας από τον 12ο οίκο σας προσφέρει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Μελετήστε τα σχέδια σας προσεκτικά και μην τα βγάλετε στο φως. Από τον Ιούνιο του 2012 ο Δίας χτυπάει την πόρτα σας.

Καρκίνος: Η πολυαστρία στον Λέοντα αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Οικονομικές οφειλές πολύ πιθανόν να σας επιστραφούν και αυτό θα αυξήσει τον προϋπολογισμό σας. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν αρκετά και μετά το τέλος του ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας ανακοινώσουν πιθανή αύξηση του μισθού σας παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης. Δεν έχετε τόσο χρόνο για διακοπές αυτόν τον Αύγουστο, ο Ιούλιος σας δικαίωσε περισσότερο. Καλό θα είναι να οργανώσετε μικρές, σύντομες αποδράσεις εφόσον σας δοθεί η ευκαιρία έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την απαιτητική καθημερινότητά σας.

Λέων: Στο δικό σας ζώδιο αυτό το φλερτ πλανητών και έτσι η προσωπικότητά σας φωτίζεται ολόπλευρα. Αυξημένη γοητεία, λάμψη και επικοινωνιακή δεινότητα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος έτσι γεμίζετε με αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις σας δυναμώνουν και μπορείτε να λύσετε διαφορές που είχαν προκύψει στο παρελθόν. Έρωτας, ξεκούραση και ρομαντική διάθεση είναι στο μενού της όψης αυτής. Προσοχή μην βλέπετε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από τα ροζ γυαλιά του Ποσειδώνα έτσι ώστε να μην γειωθείτε απότομα. Ξεκουραστείτε και απολαύστε τις ακτίνες του κυβερνήτη σας Ήλιου έτσι ώστε να γυρίσετε με γεμάτες μπαταρίες και να αδράξετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας από τον Ταύρο.

Παρθένος: Εσωτερική ηρεμία και μία τάση για απομόνωση φέρνει αυτή η όψη στον Λέοντα. Νιώθετε πως πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο από κοσμικά γεγονότα και εκδηλώσεις έτσι ώστε να κάνετε τον απολογισμό σας. Έχετε όλα τα εφόδια και όλες τις ανέσεις για να το επιτύχετε. Διαλογισμός, γιόγκα και ενδοσκόπηση μπορούν να σας ηρεμήσουν. Σίγουρα θα διαλέξετε για προορισμό διακοπών ένα μέρος με λίγο κόσμο και νταβαντούρι έτσι ώστε να αναλογιστείτε κάποιες καταστάσεις, το camping  ιδιαίτερα γνωστός και οικείος προορισμός σας. Ξεκουραστείτε και επιστρέψτε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενέργεια να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας και τις ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας στο να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Ζυγός: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης από τον Λέοντα φέρνει κοντά σας φίλους, οι οποίοι θα σας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές. Θα εισπράξετε την αγάπη τους και η επικοινωνία σας θα είναι σχεδόν άριστη. Καλέσματα στο εξοχικό τους ή πολύ πιθανόν να τους καλέσετε εσείς και να αποδεχτούν την πρόσκλησή σας. Όλη αυτή η συναναστροφή θα αυξήσει την καλή διάθεση και ενέργειά σας. Μπορεί να περάσετε ευχάριστες στιγμές μέσα σε ομαδικές και συλλογικές οργανώσεις όπως λόγου χάρη σε κατασκηνώσεις. Βέβαια κάποιες αναταραχές σε θέματα οικογένειας ή επαγγελματικά θα χαλάσουν την καλή διάθεση σας και θα έχετε ένα αγκαθάκι στην καρδιά σας. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε σε νέες γνωριμίες και σε ερωτικά μπερδέματα καθώς ο Ποσειδώνας έρχεται να κλείσει οριστικά ιστορίες τέτοιου είδους. Απολαύστε τις διακοπές κοντά στους φίλους σας και επιστρέψτε γεμάτοι ενέργεια να αδράξετε τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Δίας στον τομέα του χρήματος και της εξουσίας. Η δύναμή σας μεγαλώνει.

Σκορπιός: Η όψη αυτή ευνοεί θέματα και εξελίξεις στην καριέρα σας και την κοινωνική σας προβολή. Ιδιαίτερα καλές συνθήκες και καλό επικοινωνιακό κλίμα μπορούν να εξομαλύνουν τις όποιες διενέξεις είχαν προκληθεί. Πολύ πιθανόν κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και η καλή επικοινωνία να σταθεί άσσος στο μανίκι για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις όμως γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να σας προσγειώσει απότομα. Απολαύστε τις διακοπές σας γιατί η ερωτική σας διάθεση είναι καλή και θέλετε να πραγματοποιήσετε ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς. Χαλαρώστε και απολαύστε τα δώρα του Δία στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών.

Τοξότης: Η τριπλή σύνοδος στον Λέοντα ανάμεσα σε Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη μπορεί να διευρύνει το γνωστικό επίπεδό σας και να πλατειάσει τους ορίζοντές σας. Πιθανός να έχετε ευχάριστες επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Οι νεότεροι σε ηλικία πολύ πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα σπουδών ή να εγκρίθηκε η πρόσληψή σας. Τα αποτελέσματα  ίσως αργήσουν 10 ημέρες λόγω ανάδρομου Ερμή. Χαρά, αισιοδοξία και ο παλιός καλός σας εαυτός είναι ένα από τα ενδεχόμενα σενάρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς αν και με ανάδρομο Ερμή. Προβείτε όμως στην ενδοσκόπηση και επανεξετάστε θέματα σπουδών ή ανώτερης εκπαίδευσης. Ο έρωτας δε λείπει. Προσεκτικά σε μετακινήσεις, σε σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς γιατί ο Ποσειδώνας δημιουργεί πλάνες, ανεξαρτητοποιηθείτε και βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Απολαύστε τις διακοπές σας όσο απασχολημένοι και αν είστε, διασκεδάστε και επιστρέψτε δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης καθώς ο κυβερνήτης σας Δίας φέρνει τύχη σε εργασιακά θέματα και υγείας.

Αιγόκερως: Αρκετά αυξημένη η ερωτική σας διάθεση και ένας αρκετά έντονος και παθιάρης μήνας ο Αύγουστος στα μέσα του. Η λίμπιντο σας και η σεξουαλικότητά σας κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Οικονομικές οφειλές μπορεί να σας επιστραφούν, δεν αποκλείεται να κερδίσετε κάποια χρήματα από κληρονομιές ή την εφορία. Πιθανώς να κερδίσετε κάποιον δικαστικό αγώνα και να έχετε αύξηση στον προϋπολογισμό σας. Ευχάριστες ειδήσεις όσον αφορά τον οικονομικό τομέα μπορεί να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Βέβαια θα έχετε εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, προσέξτε την ερειστικότητα με το ταίρι σας έτσι ώστε να μην χαλάσει το καλό και ερωτικό κλίμα. Όσο μπορείτε κλέψτε χρόνο για διακοπές και επιστρέψτε με γεμάτες μπαταρίες για έναν δημιουργικό Σεπτέμβριο καθώς ο Δίας τονίζει τον ερωτικό τομέα και αυτόν της δημιουργίας έτσι νιώθετε παραγωγικοί.

Υδροχόος: Το πάρτι στον Λέοντα πραγματοποιείται απέναντί σας έτσι ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών έχει μία θετική εξέλιξη και τροπή. Το επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνεται αρκετά και επικρατεί περισσότερη ομορφιά, αρμονία και ηρεμία. Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας βελτιώνεται αρκετά  και δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για την ενδυνάμωση της σχέσης. Είστε σε εξωστρεφή διάθεση αρκετά παρόλο τον ανάδρομο Ερμή, μην περιορίσετε τις αναθεωρήσεις σας αλλά εκμεταλλευτείτε τη συνομωσία του σύμπαντος υπέρ σας και αδράξτε ευκαιρίες από τον τομέα των σχέσεων. Μέρες που προσφέρονται για διακοπές αλλά κρατείστε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες. Οι αδέσμευτοι μην εντυπωσιάζεστε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ενώ οι δεσμευμένοι μη βάλετε τη μόνιμη σας σχέση σε κίνδυνο. Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο βελτιώνει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις.

Ιχθύες: Πιθανότατα να νιώσετε την υγεία σας να κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα και η άμυνα του οργανισμού σας να βελτιώνεται σημαντικά. Οι σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται και όσοι δεν έχετε πάρει την άδεια των διακοπών ή την ολοκληρώσατε μπορείτε να έχετε ευχάριστες στιγμές στον χώρο που συναναστρέφεστε καθημερινά. Ιδιαίτερα ερωτικοί και ανανεωμένοι ενώ ο έρωτας σας ξεμυαλίζει. Όσοι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποδράσεις, τολμήστε τες γιατί θα σας γεμίσουν ενέργεια και καλή διάθεση μιας και ο ερωτισμός σας είναι διάχυτος. Καλό επικοινωνιακό κλίμα στον εργασιακό χώρο ενώ κάποιο ειδύλλιο μπορεί να διαδραματιστεί στον χώρο που κινείστε καθημερινά. Απολαύστε τις διακοπές σας και γυρίστε με γεμάτες τις μπαταρίες μιας και για μία απαιτητική σεζόν. Ο Δίας ευνοεί σχέσεις με αδέλφια, επικοινωνία και σπουδές.

                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου