Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια


Κριός: Fifty-fifty για τα αγαπημένα μας Κριάρια ο μήνας Σεπτέμβριος καθώς τα προσγειώνει στην καθημερινότητα και τα μονοπάτια της. Το ντουέτο Αφροδίτης-Ήλιου σε στενή προσέγγιση στις αρχές του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου, αποκλίνον σταδιακά και ο Ερμής από τις 9 του μήνα στο ίδιο ζώδιο στρέφουν το επίκεντρο της προσοχής σας σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Καλείστε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν και ετοιμάζεστε πυρετωδώς για την οργάνωση της. Ο Άρης από τον Καρκίνο προκαλεί αγώνα δρόμου όσον αφορά θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικής φύσεως, κάποιες εντάσεις μπορούν να σας αναστατώνουν και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Η καριέρα και η εργασία απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενεργητικότητάς σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τροφοδοτείτε τον εαυτό σας με τροφές περιεκτικές σε βιταμίνες και όχι τοξικές. Ευτυχώς από τις 15 του μήνα η γλυκιά Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο απέναντι ζώδιο του Ζυγού βελτιώνοντας τη διάθεση σας και την εμφάνισή σας. Τονίζεται ο τομέας των σχέσεων και συνεργασιών σας και έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση και περισσότερη διπλωματία.



Ταύρος: Καθόλου άσχημος για το δικό σας ζώδιο ο πρώτος μήνας της φθινοπωρινής σεζόν. Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης αν και αποκλίνον σταδιακά από το ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τον έρωτα, το φλερτ και την αγάπη ενώ παράλληλα νιώθετε πως τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας αυξάνονται σημαντικά. Από τις 9 του μήνα κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο και ο Ερμής έτσι θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά σας μπορεί να τρέξουν και να έχετε θετικές ειδήσεις. Η διάθεσή σας αρκετά βελτιωμένη και εσείς έτοιμοι να βγείτε, να διασκεδάσετε και να συμμετάσχετε σε κοσμικά γεγονότα. Ο Άρης σας κάνει αρκετά νευρικούς και προκαλεί εντάσεις με στενούς συγγενείς και τα αδέλφια σας ενώ θα είστε γεμάτοι μετακινήσεις. Προσεκτικά όταν οδηγείτε. Από τις 15 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού και ευνοεί θέματα εργασίας και υγείας γλυκαίνοντας την καθημερινότητά σας. Τα επίπεδα άμυνάς σας μπορεί να βελτιωθούν και μπορείτε να ανιχνεύσετε με ευκολία ένα πρόβλημα υγείας, κάντε μια επίσκεψη στον γιατρό σας και ανακουφιστείτε. Ευνοείται και η έναρξη κάποιου σπορ ή άθλησης.

Δίδυμος: Για τους αγαπημένους μας Διδύμους ο μήνας Σεπτέμβριος είναι λίγο ενοχλητικός το πρώτο δεκαπενθήμερο καθώς το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης αν και αποκλίνον σταδιακά τους κόβει της γνωστής ανεμελιάς. Θέματα οικογένειας, σπιτιού και καριέρας έρχονται στο προσκήνιο. Ένα άτομο της οικογένειάς σας ίσως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να σταθείτε δίπλα του. Βρίσκετε θαλπωρή και ζεστασιά μέσα στο σπίτι ενώ παράλληλα οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται. Από τις 9 του μήνα  ο Ερμής τονίζει ακόμα περισσότερο τέτοιου είδους θέματα και μπορείτε να έχετε εξελίξεις και δυναμικής μορφής καταστάσεις. Λιτοί και συγκρατημένοι πρέπει να φανείτε σε θέματα οικονομικά καθώς ο Άρης σας οδηγεί σε δαπάνες μάλλον περιττές. Ευτυχώς από τα μέσα του μήνα η Θεά του έρωτα, Αφροδίτη με τη μαγική της ράβδο βελτιώνει τον τομέα των ερωτικών σας και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Η διάθεση σας βελτιώνεται και θέλετε να βγείτε και να παραβρίσκεστε σε κοσμικά γεγονότα αναδεικνύοντας την κοινωνικότητά σας και τη διπλωματία σας.

Καρκίνος: Σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκει η νέα σεζόν καθώς ο Άρης από το δικό σας ζώδιο το πρώτο εικοσαήμερο σας κάνει κάπως τραχείς, εριστικούς και επιθετικούς με τους γύρω σας. Οι σχέσεις σας νιώθετε πως είναι σε ρευστότητα και αυτό διαταράσσει τις ισορροπίες σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ερωτικοί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει σε όλα τα επίπεδα. Προσέχετε όταν οδηγείτε και σε μικροατυχηματάκια. Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης σταδιακά αποκλίνον από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει πολλές μετακινήσεις και αυξάνει την κοινωνικότητά σας ενώ παράλληλα βελτιώνει σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ο Ερμής με τη σειρά του από τις 9 του μήνα αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη τέτοιου είδους θεμάτων και ευνοεί την επικοινωνιακή ικανότητά σας έτσι ώστε να κερδίσετε επιτυχείς διακανονισμούς. Από τις 15 η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις με την οικογένειά σας και σας χαρίζει θαλπωρή έτσι θέλετε να ηρεμήσετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τι πιο οικείο και γνώριμο για εσάς, πλέετε σε γνωστό πέλαγος και είστε αρκετά περιχαρείς.

Λέων: Μετά τα καυτά γενέθλιά σας το κλίμα γίνεται πιο συγκρατημένο. Ήλιος και Αφροδίτη αρχικά συγκλίνοντες στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά. Οφειλές μπορεί να σας επιστραφούν και αυτό πιθανώς να τονώσει τον προϋπολογισμό σας, μην είστε όμως επιρρεπείς σε δαπάνες και σπατάλες επειδή σας επιστράφηκαν. Η είσοδος του Ερμή από τις 9 του μήνα στο ίδιο ζώδιο αυξάνει την καταναλωτική σας διάθεση και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα έξοδα, περίοδο οικονομικής κρίσης έχουμε δεν βλάπτει οικονομική λιτότητα και αποταμίευση. Καβουράκια λοιπόν στις τσεπούλες. Ο Άρης από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας πολύ πιθανόν να σας κάνει εσωστρεφείς ενώ δε θα λείψουν τα ύπουλα χτυπηματάκια πίσω από την πλάτη σας. Μετά τις 20 κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει ενέργεια, δράση και αντίδραση. Από τις 15 η Αφροδίτη βελτιώνει σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ παράλληλα προσθέτει στο καρνέ σας μετακινήσεις είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Παρθένος: Και νιώθω να ξαναγεννιέμαι απ’ τα χαλάσματά μου σήμερα πλέον θα γιορτάζω τα γενέθλια μου λέει η Έλλη Κοκκίνου. Χρόνια πολλά στο έκτο ζώδιο του ζωδιακού μας κύκλου! Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης αν και αποκλίνον σταδιακά από το δικό σας ζώδιο, σας χαρίζουν ομορφιά, χάρη, λάμψη, γοητεία και αυξημένο ερωτισμό. Σέξι και ανανεωμένοι, ακόρεστα δημιουργικοί μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να αποκομίσετε κέρδος. Ο Ερμής από της 9 παντοδύναμος στο ζώδιό σας χαρίζει οξυδέρκεια, ευστροφία και κατεβάζετε τις ιδέες με ορμή έτσι ώστε να επιτύχετε όσον δυνατόν πιο επιτυχείς διακανονισμούς. Έχει προηγηθεί και μία εξίσου πολύ καλή νέα σελήνη την 29η Αυγούστου στο ζώδιο σας και σας χαρίζει πλούσια ερωτικά, νέες γνωριμίες και επικερδή οικονομικά. Από τις 19 το κλίμα σταδιακά μεταβάλλεται και έχετε πιο εσωστρεφή διάθεση ενώ νιώθετε τις άμυνες σας πεσμένες καθώς ο Άρης σας κατασκοπεύει από το 12ο ηλιακό σας σπίτι. Να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε πλήρως και περιεκτικά σε βιταμίνες χωρίς τοξίνες. Να κρατάτε τα σχέδια σας κρυφά και να μην τα εμφανίζετε καθώς οι εχθροί καραδοκούν πισώπλατα. Εξοντώστε τους! Ο Δίας ανοίγει τους ορίζοντές σας και φέρνει αισιοδοξία και εύνοια στη ζωή σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλα ταξίδια και οι νεότεροι σε ηλικία να έχετε τύχη στις σπουδές μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη φέρνει πίσω οικονομικές οφειλές και τονώνει το πορτοφόλι σας, μην οδηγείστε σε περιττά έξοδα. Ολιγαρκείς στις δαπάνες.

Ζυγός: Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε σχιζοφρένεια. Κουρασμένοι και εσωστρεφείς μεν, δυναμικοί και τολμηροί σε θέματα καριέρας δε. Επικρατεί ένα παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο πολύ πιθανόν να δημιουργείτε και εσείς οι ίδιοι. Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης από το πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας έχει ως στόχο του να σας κρατήσει λίγο απόμακρους έτσι ώστε να ενδοσκοπηθείτε και να ηρεμήσετε. Η Αφροδίτη λειτουργεί προστατευτικά από εχθρούς και πισώπλατα μαχαιρώματα. Από τις 9 ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο εντείνει την αγωνία σας για κάποια θέματα και θέλετε να κρατήσετε τις ιδέες σας μυστικές έτσι ώστε εμφανιζόμενες και υλοποιήσιμες αργότερα να ευδοκιμήσουν θετικούς καρπούς. Ο Άρης από τον Καρκίνο προκαλεί αγώνα δρόμου σε θέματα επαγγελματικά, τα οποία συγκρούονται με τα συμφέροντα της οικογένειάς σας. Πιθανώς να μην μπορείτε να κάνετε ισομερή κατανομή χρόνου σε έναν από τους δύο τομείς, κυρίως ατροφεί ο οικογενειακός και σας αγχώνει περισσότερο. Από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και πολυτέλεια στη ζωή σας. Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και γίνεστε πιο δημοφιλείς με το χάρισμα της διπλωματίας. Ο ερωτισμός σας διάχυτος και οι κατακτήσεις σας εκτοξεύονται.

Σκορπιός: Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης αν και σταδιακά αποκλίνον από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει πρωταγωνιστές σε συλλογικές δραστηριότητες και η παρουσία σας είναι υπολογίσιμη δύναμη καθώς μπορείτε με άνεση και ευκολία να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κερδίσετε τον τίτλο του οργανωτή δικαίως. Καλό και ευνοϊκό το κλίμα στον φιλικό σας κύκλο, με επικοινωνία και πιθανές προσκλήσεις για εξόδους μαζί τους. Από της 9 και ο Ερμής φέρνει ακόμα περισσότερη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα ενώ παράλληλα βελτιώνει τη δύναμη του λόγου σας σε φιλικό και συλλογικό επίπεδο. Μέχρι τις 19 ο Άρης σας χαρίζει έμφυτο δυναμισμό και ανοιχτό μυαλό ενώ από τις 20 προκαλεί αγώνα δρόμου στα επαγγελματικά σας ζητήματα και ο ανταγωνισμός ενισχύεται ενώ παράλληλα δε θα λείψουν εντάσεις και μία γενικότερη έκρυθμη κατάσταση με ανωτέρους σας, συνεπώς κρατείστε μετριοπαθές και χαμηλό προφίλ. Η Αφροδίτη από τις 15 του μήνα στο 12ο ηλιακό σας σπίτι βελτιώνει την ψυχολογία σας και είναι προστάτιδα από μυστικούς εχθρούς που προσπαθούν πισώπλατα να σας τραυματίσουν.

Τοξότης: Κάτι λείπει, κάτι με τσακίζει! Τι είναι;;; Η ελευθερία και η ανεμελιά του καλοκαιριού! Δύσκολο για εσάς αγαπημένα μου Τοξοτάκια να μπείτε σε καλούπια και να προσγειωθείτε στην ωμή πραγματικότητα. Το φλερτ Ήλιου-Αφροδίτης αν και σταδιακά εξασθενεί σας καλεί να οργανωθείτε και να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας και τα επαγγελματικά σας. Κούραση, άγχος και εξάντληση δεν θα λείψουν, να ξεκουράζεστε και να εξασφαλίζετε χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτή είναι η αρνητική οπτική γωνία γιατί υπάρχει και η θετική που φέρνει προβολή και άνοδο της δημόσιας εικόνας σας συνεπώς οργανωθείτε και δώστε τα όλα για όλα έτσι ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες. Ο Ερμής από τις 9 του μήνα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας ενώ παράλληλα ευνοεί το επικοινωνιακό σας χάρισμα και μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Άρης μέχρι τις 19 σας καλεί να μην είστε σπάταλοι αλλά εκτοξεύει την ενεργητικότητά και τη σεξουαλικότητά σας στα ύψη. Στη συνέχεια σας κάνει πιο αισιόδοξους και open-minded, φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπουδών για τους νεότερους. Προσεκτικοί μόνο να φανείτε στα ταξίδια σας στο εξωτερικό και στις σχέσεις σας με αυτό. Από τα μέσα η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει το πνεύμα συλλογικότητας σας και φέρνει στο πλευρό σας φίλους-ασπίδες. Γίνεστε εξωστρεφείς και δημοφιλείς.

Αιγόκερως: Neutral ο Σεπτέμβριος; Όχι φυσικά!!! Έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του. Το αποκλίνον ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης από την Παρθένο ενισχύει την αισιοδοξία σας και το πνεύμα σας έτσι μπορείτε να φανείτε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, τις οποίες εάν εφαρμόσετε μπορείτε να εξασφαλίσετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Ο Ερμής από τις 9 του μήνα φέρνει νέα, ειδήσεις από το εξωτερικό ενώ οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, πτυχίων και εκπαίδευσης. Ο Άρης σας πολιορκεί από τον Καρκίνο και φέρνει εντάσεις, εριστικότητα και μία έκρυθμη κατάσταση σε σχέσεις-συνεργασίες. Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας και το άγχος σας στον/στη σύντροφό σας. Στη συνέχεια προσδίδει ιδιαίτερα αυξημένη ερωτική διάθεση και σεξουαλικές απαιτήσεις ενώ η ενεργητικότητά σας φτάνει στο ζενίθ. Προσοχή μόνο σε περιττά έξοδα για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού ευνοεί θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής και αυτό λειτουργεί εξιλεωτικά για σας καθώς αυτός ο τομέας πάντοτε σας τσουρουφλίζει και απορροφά μεγάλο κομμάτι της προσωπικής σας ενέργειας και ελευθερίας.

Υδροχόος: Κουραστικό, απαιτητικό και ολίγον τι εξαντλητικό το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα καθώς ο Άρης τονίζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία, τη ρουτίνα και την υγεία σας. Ένταση, στρες και άγχος μπορεί να σας εξουθενώνουν. Να φυλάγεστε από εξαντλητικές δίαιτες και να τρέφεστε με τροφές πλήρεις σε βιταμίνες. Δεν θα λείψουν φυσικά και οι θετικές τροπές, οι οποίες θα σας ανταμείψουν. Εργαστείτε για να αποκτήσετε αγαθά και κύρος, εξάλλου η λαϊκή ρύση λέει «τα αγαθά κόποις κτώνται». Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε στενή προσέγγιση αυξάνουν τον ερωτισμό σας, τη λαγνεία σας και τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Να είστε προσεκτικοί σε περιττά έξοδα μόνο για να μη βγείτε out of budget. Από τις 9 του μήνα ο Ερμής στην Παρθένο στρέφει ακόμα και το μυαλό σας σε οικονομικά-φορολογικά θέματα. Το θετικό είναι πως η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα σας δικαιώνει καθώς από τον φιλικό ζυγό σας χαρίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση. Είστε πιο εξωστρεφείς και έρχεστε στο φυσικό σας ταπεραμέντο, αυτό του επικοινωνιακού χαρίσματος. Δεν είναι καθόλου άσχημη περίοδος για τα αισθηματικά σας, όλο και κάποιο φλερτ θα υπάρξει, ακόμη πιο έντονο σε ταξίδια εκτός Ελλάδας.

Ιχθύες: Άλλοι καίγονται από δουλειά και άλλοι από έρωτα, εσείς καίγεστε από έρωτα! Το ντουέτο Ήλιου-Αφροδίτης αν και σταδιακά αποκλίνον τονίζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών και κάνει το αίτημά σας για συντροφικότητα πάγιο και αυξημένο. Οι άλλοι αποτελούν την προτεραιότητά σας ενώ η κοινωνικότητά σας είναι αρκετά αυξημένη. Ο Ερμής από τις 9 του μήνα ευνοεί ακόμη περισσότερο την επικοινωνία. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να τη δομήσετε ανθεκτικά ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο καυτό ερωτικό μονοπάτι της διεκδίκησης. Ο Άρης ασπίδα προστασίας κρατάει τη δημιουργικότητά σας στα ύψη και ο έρωτας είναι προτεραιότητά σας. Προσοχή μόνο εάν είστε γονείς σε συγκρούσεις με τα παιδιά σας. Τέλος, από τις 15 του μήνα η Αφροδίτη αυξάνει την ερωτική σας διάθεση και τον αισθησιασμό σας, φανείτε προσεκτικοί μόνο στα έξοδα γιατί όσο εύκολα έρχεται το χρήμα άλλο τόσο εύκολα φεύγει και μάλιστα με μεγαλύτερη ευκολία. Μήνας ερωτικός και αισθησιακός για εσάς ο Σεπτέμβριος έτσι φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου