Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Η μεγαλοπρεπής & μεγαλεπήβολη Αφροδίτη του Αυγούστου


 Από σήμερα 28 Ιουλίου και μέχρι τις 21 Αυγούστου ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο πύρινο και βασιλικό ζώδιο του Λέοντα πλημμυρίζοντας τα συναισθήματά μας με ακτίνες του φωτοδότη Ήλιου.  Η αγάπη απαιτεί θαυμασμό και γινόμαστε γενναιόδωροι και εκδηλωτικοί. Η ερωτική μας διάθεση αυξάνεται κατακόρυφα και ο έρωτας παίρνει μία απαιτητική χροιά. Ο έρωτας και η αγάπη παίρνουν μία λαμπερή μορφή και οι σχέσεις συσφίγγονται δεόντως.



• Το δίδυμο Ήλιου-Αφροδίτης από τον Λέοντα σε στενό ντουέτο προσδίδει στις ημέρες ιδιαίτερα ερωτικό πέπλο και ο έρωτας παίρνει τη μορφή που του αξίζει. Μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσουμε αγάπη. Ιδιαίτερα ευνοημένα τα ζώδια Κριός, Λέοντας και Τοξότης.

• Αρχικά η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντάει τον Ουρανό από τον Κριό, πλανήτη του ακαριαίου και απρόβλεπτου δίνοντας της μια ηλεκτρισμένη υπόσταση. Η ερωτική διάθεση είναι ακόρεστα αυξημένη και τα συναισθήματα μπορούν να απελευθερωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κεραυνοβόλος έρωτας και απρόβλεπτες γνωριμίες αποτελούν το μενού αυτής της όψης. Είναι αρκετά ευνοϊκή όψη για τον έρωτα και τους αδέσμευτους, οι οποίοι μπορούν να προσθέσουν πινελιές χρώματος στην ερωτική τους ζωή. Οι δεσμευμένοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να ανανεώσουν και να αναθερμάνουν τη σχέση τους με το ταίρι τους. Επικρατεί ένα αίσθημα συναισθηματικής ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης. Ο ερωτισμός και η γοητεία είναι περιρρέοντα στοιχεία στην ατμόσφαιρα του Αυγούστου. Η όψη πραγματοποιείται στις αρχές Αυγούστου και ευνοεί ιδιαιτέρως τα ζώδια της φωτιάς και πιο συγκεκριμένα του Α δεκαημέρου. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες επωφεληθείτε του έρωτα. Από κοντά ευνοούνται και τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

• Στη συνέχεια η γλυκιά Αφροδιτούλα από τον Λέοντα συναντάει τον Δία από τον Ταύρο σε τετράγωνο και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική επιρροή λόγω της ευεργετικής προέλευσης του Δία. Όταν ένας πλανήτης κάνει ακόμη και δύσκολη όψη με τον Δία δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και βαρύγδουπη. Μπορεί να μας κάνει υπερβολικά τυχερούς και εκδηλωτικούς στον έρωτα, την αγάπη και τα συναισθήματα. Απαιτεί πιο συνετή διαχείριση στα οικονομικά και όχι οικονομικές ακρότητες και ασυδοσίες. Να μην γίνουμε εξαρτώμενοι των τυχερών παιχνιδιών και του τζόγου. Χρειάζεται να είμαστε λίγο ρεαλιστές και να μην επενδύουμε μονομιάς σε νέες γνωριμίες. Μπορούμε συνειδητά να εκδηλώσουμε θετικά τα συναισθήματά μας και να κάνουμε τους γύρω μας να νιώσουν την πύρινη αγάπη της Αφροδίτης στον Λέοντα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να φανούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου με αυτήν την όψη.

• Έπειτα πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να φέρει μια εγκράτεια και συναισθηματική σοβαρότητα. Κάποιες σχέσεις μπορεί να πάρουν μια πιο σοβαρή-επίσημη χροιά αν και λόγω ανάδρομου Ερμή καλό είναι να αποφύγουμε επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις. Λειτουργεί πάντως σταθεροποιητικά και προσδίδει υπερηφάνεια και κύρος, είναι αξιοπρεπής και ορθολογική. Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αυτό ακριβώς επιφέρει η ευνοϊκή όψη μεταξύ των δύο πλανητών. Οικονομική εγκράτεια και πειθαρχημένα οικονομικά μπορεί να είναι πιθανά σενάρια. Επηρεάζονται ευνοϊκά Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Πιο προσεκτικά χρειάζεται να κινηθούν Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

• Τέλος, πλησιάζοντας στις 20 Αυγούστου η Αφροδίτη πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή είναι δίκοπο μαχαίρι. Δίνει στον έρωτα την ιδανική και ιδεαλιστική του μορφή αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αβάσιμες συναισθηματικές επενδύσεις έτσι ώστε να μη βρεθούμε ακάλυπτοι και προ εκπλήξεων. Να εξετάζουμε τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων. Είναι ωφέλιμο να διοχετεύσουμε με θετικό τρόπο τα συναισθήματά μας, την αγάπη μας έτσι ώστε ο έρωτας να ανθίσει και να μας ανανεώσει. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ δεκαημέρου.

• Τέλος, η Αφροδίτη πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό από τον Τοξότη και όψη εξαγώνου με τον Νότιο Δεσμό από τους Διδύμους φέρνοντας καρμικούς έρωτες και καρμικές νέες σχέσεις, οι οποίες μας βοηθάν να εξελιχθούμε και να πάμε τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί.

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου